2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar aynen ben de de akıntı mevcut
sürekli bi adet olma hissi
paranoyak olucam yoksa adet mi oldum falan diye
her tenefüs tuvaletteyim...

ilkinde de aynı his ve akıntı olmuştu çok normal merak etmeyin..
bi de ben acayip bi mantara tutulmuştuum off böyle bi kaşıntı olamaz
allah sizi de beni de korusun tekrarından,ama mantar da olabilir takip edin
artık ben fitil kullanmıştım düşünün o şekilde geçmişti...

Bende de hiç belirti yok. Adet olsam hamile olduğumun farkına varmayacağım. Evet aynen çoğu arkadaş öğretmen :)

:)) oh afiyet olsun herkese gerçekten
ben mali müşavirim canım bir ben farklı meslektenim aranızda sanırım

farklı mesleklerden de olsak çalışan annelerin çocuğu olacak bizim sıpalar:)))

kızlarr az önce dr dan geldim:)))))))) çok duyguluyum yaaa bir tuhafım bebişimizin kesesiini gördük ilk fotomuzudaa aldık:)) annesi yesin onu yaa oy oy :)ay yaaa Allahım inş.kucaklarımızada almayı nasip eder

Hayırlı olsuuun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Senin de hayırlı olsun bebişiiin :) Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.

Benim sat senden 1 gün sonra ama ben 5 gün önce keseyi gördüm 7,5mm idi. 24 günde adet oluyorum o yüzden 4 gün önden gidiyor olabilir belki. Hayırlısı hepimiz için. Sağlıklı olsunlar da önemli değil 4 gün 5 gün.

Son düzenleme:
Kızlar ya şu güzell şelerinasıl yapıyosunuz profillerinize hani bebeklerinizin kaç aylık kaçhaftalık oldugunu gösteren şeler varya onları çok heveslendim yaa ben yapamadım

tickerfactory.com adresinde bir tane hazırla kendine. Altta çıkan kodları profilindeki çizelge alanına yapıştır

merhaba arkadaşlar, çoğumuz öğretmen olduğumuza göre seneye eylül ayında okullar boş kalacak :)))) oh ohh hep beraber doğururuz çatır çatır :)))
bende de pek belirti yok kızlar. sadece kokulara aşırı hassasiyet var.. bi de dün gece uykudan mide kazınmasıyla uyandım.. kalkıp bi şey yemedim.. sabah da okulda kahvaltıdan 2 saat sonra midem kazındı arkadaşlar normaldir dedi. acıkınca ye hemen dediler :))) korkuyorum çooook mu kilo alacaz acaba? tabii feda olsun bebişlerimize ama sağlıklı olmak açısından önemli ..

Kızlar bende çok acıkıyorum yaa napcam bilmiyrum...
Zaten kilo almış gibide hissediyrm ya neyse sonrada bende aynen senin gibi amaaaaannn olsun bi diyet yaparım bebeğim büyüyünce tamammmm
Ben okulda daha kimseye söyleyemedim hatta kayınvaldemin bile haberi yok söylemiyrz daha kendisi biraz boş boğazlıdırdaaa valla tüm esk. ye yarar
Digerinde eşim söyledi 5 haftalıkken sen bu herkese yay... Sonra ben 9 haftalıkken kaybettim ya bebişimi bana tel açmışş yaaa bem herkese söylemiştim şimdi ne diycemmm diyooo saNKİ BEN İSTEYEREK KAYBETMŞİMMM neyse kızlar sizide sıkktımm

Bu arada burda bişeyler paylaşmak çok güzel oluyooo inanın desarj oluyrmmm Hepinize çok teşekkürler minik meleklerin melek kalpli annelerii

:) merhaba canım.. bende de hiç belirti yok sadece ufak ufak kasık ağrılarım oluyo.. ilk hemileliğim böyle değildi. mide kazınması bende de var ama kendimi firenliyorum.. oğlumda 20 kilo almıştım. 10 kilosu üzerime kaldı, veremedim.. çok zor oluyo diye meyveyle falan bastırıyorum.. çok kilo almaktan ben çok korkuyorum valla...bebiş için feda olsun tabii de aynada o göbişi görünce keşke dikkat etseydim diyor insan malesef canım:)))

ben uzun süre söylemeyi düşğnmüyorum
kayınvalideme 3 aylık olunca söyleyeceğzz ama kimseye yayma diyeceğiz

yaa ben bu mesajlardaki gülen bebekleri falan yapamıyorum.. nasıl yapıyosunuz ??

iki nokta ve ) işareti gülen yüz yapar
altta mesaj yazdığın bölümün Altında hazırları var kullanabilirsin

canım ben de 32 günde bir adet oluyorum yumurtamadan sonraki 20. günüm bugün
7.5 mm iyi maşallahh seninki bzimkilerden daha büyükk

Son düzenleme:

haklısın aslında canım.. bizim ilk olduğu için heyecandan paylaşmak istiyorum.. bizde aslında herkese söylemedik ben birkaç arkadaşıma söyledim bi de sadece anneler. ama hafta sonu keseyi görünce herkese söyliyecem ya dayanamıyom napıyım :))) bu arada sana geçmiş olsun canım.. güzel şeyler düşünelim hep birlikte güzel olsun...

Ben 8 aralıkta yumurtlamıştım. 23.gün 7,5mm çıktı. Normal o zaman :) Bu cuma da 28. gün olacak inşallah pıt pıtları duyuccam :)

Kızlar
bu rarada hamilelikte su tüketimi çok önemli hepimiz bunu biliyrz, fakat ben en fazla 1 lt tüketiyOrumdur
bunu nasıl daha fazlaya çıkarıcam bilmyrm gerçi
Bu 1 lt de bile özellikle akşamları zırt pırt Wc ye koşuyrmm yaa

doğru diyorsun canım.. ehm sağlıklı beslenmek hem de dikkat etmek gerekiyo.. sonra üzülmemek için..
bu arada kızlar birkaç mesaja aynı anda nasıl alıntı yapp cevap yazıyorsunuz. ben beceremedim şu işi de :)))

hepinize selam kızlar,,,
ben pek iyi olmasamda umarım siz iyisinizdir...
benim dün geceden beri koyu kahve akıntım var,,,artık akıntı mı kanama mı her neyse ondan işte,,,
dün gece dr umu arayıp acile gittik ama normal dedi eve gönderdi...
bu sabah o moralle okula gittim (ki bir de nöbetçiydim),,,
1 saat sonra baktım akıntı hala devam ediyo yine hastaneye...
ultrasonla baktı dr.kesecik ordaydı...
ama benim içim hala rahat değil...neden böyle birşey oldu ki şimdi?
dr.normal bu tür kahve kanamalar kırmızı olmadığı sürece korkma dedi...3 rapor verip eve gönderdi...
sizlerde bu tür bi durum yaşayan var mı arkadaşlar_
umarım yoktur ama varsa da en azından birbirimize moral verelim burdan...

Kanda pozitifi görünce bütün bursa, istanbul, diyarbakır batman nerede akraba varsa hepsine yaydık :) Biraz erken ama karı koca tutamadık kendimizi :)

Canım sende haklısın hatta söyledikçe insan kendini daha bi hamile hissediyor...
Ben şuan mesela hiç ama hiç hamiş hissedemiyrm
İnan bunda hamile olduğumu öğrendiğimizde eşimde bende pek sevinemedik şu 12. hafta bi geçsin inşallah o zaman sevincezzz
Eşimde de bende de korku var biraz eşim sezdirmek istemese de ben anlıyabilyorum

Çok teşekkürler bu arada evet güzel şeyler düşünmek lazım....

Alıntı yapacağın mesajları ayrı sayfada aç o yazıları kopyalayıp bir sayfaya yapıştır o şekilde biliyorum ben

Kanda pozitifi görünce bütün bursa, istanbul, diyarbakır batman nerede akraba varsa hepsine yaydık :) Biraz erken ama karı koca tutamadık kendimizi :)

iyi yapmışsınız be güzelim.. insan sevincini paylaşmadan rahat edemiyo ki.. bende cumartesi keseyi görüp yayacam iyice diye deliriyorum.. tabii eşimden gizli söylediğim arkadaşları saymazsak :)))

çok geçmiş olsun canım.. doktor normal dediyse canını sıkma.. moralini yüksek tut..

Canım korkma lütfen evet bu tür akıntılar normal kese arkası kanamalar olabiliyormuş bende de olmuştu Kırmızı olmadığı sürece problem değil
bebek yerleşirken özellikle sen moralini yüksek tut , bol bol dinlen
sırt üstü yatıp ayaklarının altına yastık koy ayakların biraz yüksekte kalsınnn
Allah şifa versin canımm

Alıntı yapacağın mesajları ayrı sayfada aç o yazıları kopyalayıp bir sayfaya yapıştır o şekilde biliyorum ben

arkadaşlar
alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçücük bi düşünce balonu gibi bişey var,,,hangi mesajları alıntı yapmak istiyorsanız ona tik yapın sonra da alıntı ile cevapla kısmına tıklayın,,,
işte oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…