2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr az önce dr dan geldim:)))))))) çok duyguluyum yaaa bir tuhafım bebişimizin kesesiini gördük ilk fotomuzudaa aldık:)) annesi yesin onu yaa oy oy :)ay yaaa Allahım inş.kucaklarımızada almayı nasip eder

canım benim ben de keseyi bugün biraz önce gördüm ilk fotomuzu aldık herkee hayırlı olsun 5 +3 İNTERNETE GÖRE DOKTOR BİŞEY DEMEDİ AYNIYIZ GALİBA 5 MM ÇIKTI
ALLAH KALP ATIMLARINI DUYMAYI KUCAKLARIMZA ALMAYI NASİP ETSİN :)

Son düzenleme:
canım merhabaaa hayılrı olsun
seninle aynı günüzzz bebişleriimiz 5+3 günlük .:)))

sanada hayırlı olsun canım. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. canım sen kan testini ne zaman yaptırdın bide değerin kaçtı. benim adetim geçtikten iki gün sonra 29 aralıkta 175 ti tam 48 saat sonra 436 ydı. yarın kontrolum var iki kat artmaya devam ettiyse şuan 2000 küsürlerde olması lazım kese görmek için yeterlimi..bu arada sen görmüşsün çok güzel ne mutlu sana..

:)) oh afiyet olsun herkese gerçekten
ben mali müşavirim canım bir ben farklı meslektenim aranızda sanırım

ben daha işe başlamasamda meslektaş sayılabilirz mihrace bende iktisat mezunuyum kpss hazırlanıyorum çok sıkıcı ama :S

Ya bişey sorcam doktor bana ultrason çekti ama kaç milim kaç haftalık hiç bişey demedim benimde sormak aklıma gelmedi heyecandan uf ya sinir oldum şimdi (

ya bu akıntı doğuma kadar olacak mı ya :-(

akıntı çok normal canım.. bendede şeffaf beyazımsı oluyo sürekli hatta bazen kanamamı oldu diye korkuyorum. Allahtan hiç lekelenmem dahi olmadı. akıntıların artması sık idrar bunlar çok normal takılma tadını çıkar canım..

sağol canım aynen bende kırmızıyı görücem diye çok korkuyorum,ben 1 düşük yaşadım o yüzden tedirginim,hele bir de böyle adet olcakmışım gibi ağrı olunca eyvah diyorum işte o zmn,ama doktor olması gereken şeyler bunlar dedi,zaten başka da hiç bir belirti yaşamıyorum şimdilik

ara ara kasılmalar adet sancıları gibi sancılar bendede oluyo canımm geçen hafta çok daha fazlaydı dr a sorduğumda çok normal olması gerekiyo zaten. rahim genişliyo tabiki agrı olacak dedi. ama hiç bitmeyen kesilmeyen bi sancın olursa haberim olsun dedi. benim gögüs agrısı şikayetim var bugün biraz azaldı ama yine çok ağrıyo. mide bulantında varmı canım bugün bi kaç kere kötü oldum ben.

hıımm,yok canım mide bulantısı hiç yok,bazen baş dönmesi oluyor,göğüslerim ağrıyor

2012 inin en güzell anneleri merhaba bende katılayım aranıza:) SAT 26 kasım TAHMİNİ DOGUM 1 EYLÜL yaşım 26 ilk bebeğim inşallah...benle hemen hemen aynı olan arkadaşlar var arkadaş listenize ekleyin ordan ayrıntılı konuşuruz çok mutluyum çok istedim ve nihayet inşallah bebegim gelicek...kesemizide gördük 5 mm ama genede insan burda herşeyi okuyunca endişeleniyo ya kese boşssa filan gibi haftaya tekrar gidicemdoktora hepimizin meleklerini korusun allahım...

Benim de aklımda Zeynep Kamil var. Sonuçta bu işin uzmanı onlar. Hem de tahliller muayene hesi ücretsiz. Bakalım Haftaya bi randevu aldım. Bi göreyim ona göre karar vereceğim
Canım İstanbulda özel hastaneler muayene uygun olsa da
testlerden sömürüyolar resmen insanı,zeynep kamil çok iyi diye duydum bana uza yani ben karşıdayım
birisinden tavsiyeyle dr adı alıp gitsen daha iyi olur.

Valla hee öğretmenler odası gibi olmuş burası
benim de sat 2 aralık BDT: 7 elül aynı gibiyiz canım
benim kzım da 9 eylülde doğmuştu
araları tam 4 yaş olacak inşallah
aslında hamileliğin son aylarının yaza gelmesi çok fena bişey
zaten şişiyor insan sıcak çok fazla etkiliyor
ben baya zorlanmıştım.bi daha aslaa eylülde doğurmam derkeeeeennnnnnn

Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.
ohhh maşallah daha ne yiycen yeter bence
ben de bugün fındık başladım ama ceviz daha vitaminli diyolar

Hoş geldin canım ben de yeniyim
sadece idrarda gördüm daha dr gitmedim ben de 7. hafta gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görürüm hem de pıt pıtları
duyarız inşallahhh

Burası ne şenlikli böyle yaaa
valla sayfalar çok hızlı ilerliyor
biz de 2008 eyl. annelirnde böyle başlamıştık sonra teker teker bırakanlar oldu
kimse bırakıp gitmesin hee,arada da olsa gelip ceee eee deyin

hoca hanımlaarr size diyorum en çok da

bu arada hani listemiz,hani BDT,yaş,isim,hangi şehir,kaçıncı bebiş gibi bilgileri
ancak böyle takip eder öğreniriz yoksa birbirimizi zor tanırız...

ahanda bulduuum,yapılmış bileee
yapanın eline koluna bebişine sağlık
kızlar maşallah diyorum performansınıza hevesinize
beni de gaza getirdiniz bak haa,içimde pek heyecan yoktu da buraya takıldıkça coşucam gibi

canıım çook sevindim..sağlıkla büyüsün inşallah bebişlerimiztatlım bende öğretmenim bende sınavlarla uğraşıyorum bu aralar..aynen canım çıkıyo okuldatatilde dinleniriz inşallah..
Canımmmm, teşekkür ederim..... DARISI BAŞINA İnşallah dediğin gibi forumdaki tüm bebişler sağlıkla büyür...

Amin canım, Kötü şeyler getirmemeye çelışıyrum aklıma ama bazen gelio işteeeeDoğru Allah a emenet...Allah ım bebeğimi beir kez daha ayırmasın benden
Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım benim hemen bi hafta sonra kalp atışları oldu., evet keseden sonra sıra kalp atışlarında....

Hmmmmm canım çekti valla aslında pek sevmem ama ağzım sulandı...Yarın hemen aldırcammmm.....Baya da yararı varmış teşekkürler

Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.

ooooooooooooohhhhhhhhh yarasın bebişimizee Maşallah annesiiiii baya iyi bakıysun meleğine Yok canım yaaaa yeterli olmaz mı .
Ben yalnız şöyle bişey duymuştum tabi doğruluk oranını bilmiyrumm ...yediklerimiz ilk 3 ay bebek için pek yararlı olmuyrmuş Asıl 3 aydan sonra çok dikkat etmek gerekiyrmuş.Fakat bence ilk 3 ay annenin depolarını dolu bulundurması önemli ,demi:44:

Nadidemm bu arada seni tebrik ediyrum tatlım Allah tamamına erdirsin tatlımm ikizler gelio haaa süper yaaa,benim eşimde ikiz için deli oluyooo
Dr. kalp atışlarını duyduk tam eve geldik tüh yaaa ikizmi die sormayı unuttum dio ...1 tane kalp gördük atıyodu demek ki başlkaa yok diyrumm, yok yok vardır belki o şimdi atmaya başladı diooo... napcaksın anlatamıyrm işte bana çok komik gelio yaaaaa

kızlarr az önce dr dan geldim:)))))))) çok duyguluyum yaaa bir tuhafım bebişimizin kesesiini gördük ilk fotomuzudaa aldık:)) annesi yesin onu yaa oy oy :)ay yaaa Allahım inş.kucaklarımızada almayı nasip eder
Canım gözün aydın bi tanemmm.Kocaman bi maşallahhhhh

ya bu akıntı doğuma kadar olacak mı ya :-(
Ay ayni sorun bende de var yaaa bazen taman bu sefer ki kan dşyrm hep korka korka wc ye gidiyrmmm

Allah tamamına erdirsin inşallahh canımm gözün aydınn

benide ekleyin.. bat 27 kasım muhtemel doğum 2 eylül yaş 25 ankara ilk gebeliğim..

Kızlar bendede akıntı var ama normal renksiz
Dr. çok normal olduğunu söyledi
Haliyle biz herşeye karşı pinpirikli oluyrz

kızlarrrr beni neden eklemediniz listeyeee BOYUM 1.75 Kİ,LOM 70 ADIYAMANDAN KATILIYORUM SAT 26 KASIM BEKLENEN DOGUM 1 EYLÜL YAŞIM 26 İLK BEBEGİM

Kızlar ya şu güzell şelerinasıl yapıyosunuz profillerinize hani bebeklerinizin kaç aylık kaçhaftalık oldugunu gösteren şeler varya onları çok heveslendim yaa ben yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…