Kızlar 6+2 olduk sizde kalp atışları kaçıncı haftada başlar
canım ben hamile olduğumu 6+2 de öğrendim. ultrasonda kalp atışı vardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim bugün 6+3 cumartesi göründüm daha bişi yoktu
canım basladı baslayacak diyelim :))) ama kimi arkadaslar 7+ larda duyuyor ben 6+3 de duydum
cnm benim bugün 6+3 cumartesi göründüm daha bişi yoktu
canım ben hamile olduğumu 6+2 de öğrendim. Ultrasonda kalp atışı vardı.
hım daha erken demekki senin bişi yok demi sıkıntın felan dr ne dedi
hım daha erken demekki senin bişi yok demi sıkıntın felan dr ne dedi
kızlar cumartesi ömrümden ömür gitti zaten...
hafif kasık ağrım vardı.tabi bunlar normal ama ben kendimi çok dinledim sanırım dedim gideyim doktora bebeğide merak ediyorum hem ne durumda diye..gittim hastaneye ameliyatta dediler başka bir doktor benim doktorum yoktu..beklemeyelim dedim ordan gittim başka bi tıp merkezi gibi bi yere..İşte ultrasona soktu beni herşey karmakarışık organların birbirine girmiş sanki dio hiç bişi net seçilmiyo.bi kese var ama göremiyorum 4 haftalık gibi dedi.Başladm ağlamaya 6 haftalık nasıl 4 hafta olur die.dedi net göremiyorum alttan bakalım hayır dedim korkuyorum falan ikna etti annem.Yattım çatala tam cihazın birazını soktu kastım kendimi dedim asla yapamam ben korkuyorum.Kalktım.Bakamadı..Dedim kasık ağrım var normalmi?hayır dedi normal değil kasık durup dururken ağrımaz..İdrar istedi.Az bişi enfeksiyn çıkmışmış ilaç verdi almadım yazdığı ilacıda..
Ağlaya ağlaya çıktım o doktorun yanından.Gittim tekrar kendi hastaneme.Hemen müşade odasına aldı doktor beni baktı karnımdan.Bir sorun görünmüyor yolk varmı dedim evet var dedi.İçim rahatladı.Kasık ağrısı olabilir dedi normal bunlar dedi.
Dün akşam üstüde iç çamaşırımde lekelenme olmuş çok korktum gece bişi gelmemiş şuandada bişi yok ama hafif kasık ağrım varYarın gideceğim doktora.
cnm cok gecmıs olsun ıkı gundur aynı sıkıntılar ıcerısındeyım..kahverengı akıntım var hafıf kasık sancım var..gecen hafta druma bu sıkayetle gıttıgımde bı sorun olmadıgını herseyın yolunda oldugunu soledı..her ıhtımale karsı progestan verdı..bunu da duzenlı kullanıyorum ama ıkı gundur yıne aynı sıkıntılarım var cok endıselıyım..bunlar normal mıdır kı
hafif kasık ağrım vardı.tabi bunlar normal ama ben kendimi çok dinledim sanırım dedim gideyim doktora bebeğide merak ediyorum hem ne durumda diye..gittim hastaneye ameliyatta dediler başka bir doktor benim doktorum yoktu..beklemeyelim dedim ordan gittim başka bi tıp merkezi gibi bi yere..İşte ultrasona soktu beni herşey karmakarışık organların birbirine girmiş sanki dio hiç bişi net seçilmiyo.bi kese var ama göremiyorum 4 haftalık gibi dedi.Başladm ağlamaya 6 haftalık nasıl 4 hafta olur die.dedi net göremiyorum alttan bakalım hayır dedim korkuyorum falan ikna etti annem.Yattım çatala tam cihazın birazını soktu kastım kendimi dedim asla yapamam ben korkuyorum.Kalktım.Bakamadı..Dedim kasık ağrım var normalmi?hayır dedi normal değil kasık durup dururken ağrımaz..İdrar istedi.Az bişi enfeksiyn çıkmışmış ilaç verdi almadım yazdığı ilacıda..
Ağlaya ağlaya çıktım o doktorun yanından.Gittim tekrar kendi hastaneme.Hemen müşade odasına aldı doktor beni baktı karnımdan.Bir sorun görünmüyor yolk varmı dedim evet var dedi.İçim rahatladı.Kasık ağrısı olabilir dedi normal bunlar dedi.
Dün akşam üstüde iç çamaşırımde lekelenme olmuş çok korktum gece bişi gelmemiş şuandada bişi yok ama hafif kasık ağrım varYarın gideceğim doktora.
çok zor dimi bunları yaşamak çok korkuyorum bişiy olacak die..
herşeyden korkuyorum ben
doktorum bana lekelenmelerin gelebilir korkma demişti.Bi kere geldi daha gelmedi yarın nöbetçi yarına kadar bekliyim dedim.yarın akşam gideceğim.Bebeklerimize bişiy olmasınHer tuvalete gittiğimde çok korkuyorum nasıl yaşıcam ben bu korkularla çok paniğim.Bide çalışıyorum
![]()
çok zor dimi bunları yaşamak çok korkuyorum bişiy olacak die..
herşeyden korkuyorum ben
doktorum bana lekelenmelerin gelebilir korkma demişti.Bi kere geldi daha gelmedi yarın nöbetçi yarına kadar bekliyim dedim.yarın akşam gideceğim.Bebeklerimize bişiy olmasınHer tuvalete gittiğimde çok korkuyorum nasıl yaşıcam ben bu korkularla çok paniğim.Bide çalışıyorum
![]()
Bu kadar kasık ağrım olmuyordu sağ kasığım ağrıyor genel olarak.
Bebeğime bişiy olur die çok korkuyorum kızlarRabbime emanet
![]()
bence başlamıştır ben 6+1 de duymuştumKızlar 6+2 olduk sizde kalp atışları kaçıncı haftada başlar
aynen bende aradım bağlamıyolar doktoru asistanlar konuşuyor benimlesenı cok ıı anlıyorum..ınan suan senınle aynı duyguları paylasıyorum..drumu arıyorum ulasamıyorum cok yogun..ısdeyım calsıyorum felaket endıselıyım kafam cok karısık..dedıgın gıbı tuvalete gıtmeye korkuyorum..hatta su ıcemıyorum sık ıdrara cıkmayayım dıye napcaz bız bole cok uzgunum bu aya kadar hıc bı sorunum yoktu 3.ayın basında basladı sıkayetlerım allahım beteırnden korusun
kızlar günaydın,hepimiz çok benzer endişeler yaşıyoruz gerçekten ve en iyi de birbirimizi biz anlayabiliriz diye düşünüyorum,ben de bugün sabah çok ağladım,salı günü bebeğimi görmeme ve doktorumun ''herşey yolunda,endişelenme''demesine rağmen,sürekli kendimi dinliyorum,sanki 2-3 gündür mide bulantılarım biraz azalmış,göğüslerimin acısı hafiflemiş gibi kendimi o kadar kötü hissettim ki,eşim ve annem beni teselli etmeye çalışıyor..sizin de zaman zaman belirtilerinizde azalma ya da değişiklik oluyor mu
![]()
benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok mu acaba,ben de çok endişeleniyorum![]()
Tabiki canım bigünüm diğer bi günüme uymuyor benimde
Bigün çok kötüyüm bulantı kusma ,bigünde hiç bişeyim yok bi zindeyim anlatamam
bende o zaman kendimi kötü hissedip vesvese yapıyrm
Annemde her zaman şunu söyler mide bulantılarını takip edip durma bazen hissetmeye bilirsin hatta 12. haftadan sonra baya azalıcak diyrdu
gerçekten benimde öyle oldu geçen haftadan beri bulantım baya azaldı
mutlu olmaya çalış canım,Allah ın izniyle bebişlerimizi kucaklarımıza alıcağız....