kızlar cumartesi ömrümden ömür gitti zaten...
hafif kasık ağrım vardı.tabi bunlar normal ama ben kendimi çok dinledim sanırım dedim gideyim doktora bebeğide merak ediyorum hem ne durumda diye..gittim hastaneye ameliyatta dediler başka bir doktor benim doktorum yoktu..beklemeyelim dedim ordan gittim başka bi tıp merkezi gibi bi yere..İşte ultrasona soktu beni herşey karmakarışık organların birbirine girmiş sanki dio hiç bişi net seçilmiyo.bi kese var ama göremiyorum 4 haftalık gibi dedi.Başladm ağlamaya 6 haftalık nasıl 4 hafta olur die.dedi net göremiyorum alttan bakalım hayır dedim korkuyorum falan ikna etti annem.Yattım çatala tam cihazın birazını soktu kastım kendimi dedim asla yapamam ben korkuyorum.Kalktım.Bakamadı..Dedim kasık ağrım var normalmi?hayır dedi normal değil kasık durup dururken ağrımaz..İdrar istedi.Az bişi enfeksiyn çıkmışmış ilaç verdi almadım yazdığı ilacıda..
Ağlaya ağlaya çıktım o doktorun yanından.Gittim tekrar kendi hastaneme.Hemen müşade odasına aldı doktor beni baktı karnımdan.Bir sorun görünmüyor yolk varmı dedim evet var dedi.İçim rahatladı.Kasık ağrısı olabilir dedi normal bunlar dedi.
Dün akşam üstüde iç çamaşırımde lekelenme olmuş çok korktum gece bişi gelmemiş şuandada bişi yok ama hafif kasık ağrım var

Yarın gideceğim doktora.