2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım ya sorun olacağını sanmıyorum.bide eşimle bu yaz için tatil düşüniyoruz.ama oğluşumda gelecek tabi.şöyle ailecek bir tatil hepimize iyi gelir.bebişlerimizide koruduk mu sorun olmaz..

afiyet olsun canım baya zahmetlidirizmir köfte maşallah iyi yapıyosun bebişle.bende yaparım arada güzel oluyo gerçekten yanında pilavla ohh miss

her zaman yapamıyorum canım zaten mertle ayda yılda bir çok lezzetli oluyor.

ilk oğlum 10 aylıktı tatile gittiğimiz zaman
çok eğlenceli idi.onunla suda kumda oyalanması
sadece emeklediği için yerinde durmuyordu sürekli emekliyordu....
ama bidaha gitmek isterim

benim oğlanda o civarlar olucak demek güzel oluyo bende çok sitiyorum zaten

bizde düşünüyoruz canım kısmet bakalım ben çok iyi yüzerim 5 yaşından beri mertte öğrensin istiyorum.

sudan korkmazlarsa ilk yüzme deneyimlerini gerçekleştirebilirler o zaman tabi bizim kollarımızda

yok canım ya sorun olacağını sanmıyorum.bide eşimle bu yaz için tatil düşüniyoruz.ama oğluşumda gelecek tabi.şöyle ailecek bir tatil hepimize iyi gelir.bebişlerimizide koruduk mu sorun olmaz..

haklısın canım hepimize çok iyi gelicek hamileiikti doğumdu lağusalık şimdi kış evde bebeklerle tıkıldık sadece haftada 1 kere falan çıkabiliyorum süper olucak düşündüğümde.ama güneşten falan korumak lazım bebeleri

şimdilik öyle olur tabi daha çok küçükler ama en azında denize alışsınlar yavaş yavaş.

canım nete bakındımda hiç bişey bulamadım işe yarar.en iyisi doktora sormak canım en azından önemli değilsede normalsede için rahatlar.

evet canım haklısın güneşe dikkat etmeliyiz.yüksek korumalı kremlerden alırız fazla güneşin etkili olduğu zamanlara dikkat ederiz.ayy çok heycanlandım şimdi öyle valla hiç bir yere çıkmıyorum bende.zaten eviimde değilim ne komşu var ne bişey burda.hava da soğuk.dışarı çıkamıyoruz.

kızlar ben kaçtım oğlan durmuyo klavyeye saldırıyo oğluşum uyuyunca gelirim yine.

tesettürlü hanımlar denizde ne giyiyorsunuz?....haşema hariç

bende çok heycanlıyım şimdiiden oğluşla tatili hayal ediyorum yaz geldi içime düşündükçe.annem geliyo haftasonu anca o zaman çıkıyorum bende kocişle oda bazen eliyo bazne gelemiyobenimde komşu varda ben samimi değilim kimseyle

tesettürlü hanımlar denizde ne giyiyorsunuz?....haşema hariç

canım ben altıma erkek şortlarından üstüme sıfır kol badi giyiyorum kapalıyımm ama denizde olmuyo başka türlü akdeniz değilde bartın inkumu tercih ediyorum bu sene nasıl giyinirim bilmiyorum sen ne tercih ediyosun

ben daha 3 sene oldu kapanalı ilk kapandığım sene mecburiyetten açıldım sadece denizde kaldığım süre içinde
ama içim çok yandı pişman oldum bi daha gitmedim
bu sene gitmek istiyorum çok seviyorum denizi
ama haşema giyince daha çok bakıyor insanlar
ben izmirdeyim ne yapacağımı bilmiyorum
o yüzden sordum nete bakıyorum hep haşema var bilmiyorum yani

biz gidicez sahil kesimine oğlumda egzama var dr dedi özellikle deniz ve güneş diye zaten geçen yazda hamileyim diye gidemedim bu yaz kimse evde tutamaz beni (Allahın izniyle )

bu arada dikkatimi çekti herkes gece emmeye alışmasın demiş biz de bi terslik mi var doğduğundan beri gece 2-3 sefer kalkıp emiyor

bu arada dikkatimi çekti herkes gece emmeye alışmasın demiş biz de bi terslik mi var doğduğundan beri gece 2-3 sefer kalkıp emiyor

benim oğlumda kalkıyor emmek için neden gece emzirmemeliyiz ki
onlar daha çok küçük acıkırlar ...
hem emsinler istedikleri kadar allahın en güzel lütfu..
ben çok zevk alıyorum emzirmekten...

offf kocam geç gelecekmiş
keşke bi komşum olsaydı konuşup çay içebileceğim kimsem yok burda yaa
galıba benim kırmızılar geliyo yine hormonlarım tavan yaptı cook sıkılıyorum
biz varız canım al çayını kahveni gel sohbete :126:
Slm karamcim ne yemek yaptin
ne yapam canım bişi yapmadım dışardan yiyecez artık
gök gürültüsü yagmur çok korkarım ben ahaa yine oldu :18:
ben beklemiyorum artık çünkü her gün daha kuduruk oluyor geceleri ilk aydan sonra uyku muyku yok

biz de gitmeyi düşünüyoruz ve çok heyecanlıyız suda çırpınışlarını görmek için sabırsızlanıyoruzz :122::122::122:
doktora gitmeye KORKUYORUUUUMMMMMMMMMMMMM
canım yaa bişi yoktur inş
ohh afiyet olsun ya tabak kesmez beni direk size gelirdik ailece
oğlunun adı efe mi ?
benim ilk oğlumun adı da efekan ikincisinin egehan
biz de efecan afacan diyoruz,allah bagışlasın yaş kaç büyügün?

bizde de aynı 2,3 acıkıyor tosunum

ne demek karamcım tencere senin olsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…