ya bide bu yaz tatil olayını napmayı düşünüyosunuz eşimde bende tatile çıkmayı çok istiyoruz ama bebekle nasıl olur diyede tırsmıyo değiliz kimseye bırakak istemiyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda çok sıkıntılı olurmu acaba bebekle tatil.ayrıca onuda sahilde suda çıpır çıpır ederken görmek istiyorum.
afiyet olsun canım baya zahmetlidirizmir köfte maşallah iyi yapıyosun bebişle.bende yaparım arada güzel oluyo gerçekten yanında pilavla ohh miss
ilk oğlum 10 aylıktı tatile gittiğimiz zaman
çok eğlenceli idi.onunla suda kumda oyalanması
sadece emeklediği için yerinde durmuyordu sürekli emekliyordu....
ama bidaha gitmek isterim
bizde düşünüyoruz canım kısmet bakalım ben çok iyi yüzerim 5 yaşından beri mertte öğrensin istiyorum.
yok canım ya sorun olacağını sanmıyorum.bide eşimle bu yaz için tatil düşüniyoruz.ama oğluşumda gelecek tabi.şöyle ailecek bir tatil hepimize iyi gelir.bebişlerimizide koruduk mu sorun olmaz..
benim oğlanda o civarlar olucak demek güzel oluyo bende çok sitiyorum zaten
sudan korkmazlarsa ilk yüzme deneyimlerini gerçekleştirebilirler o zaman tabi bizim kollarımızda
haklısın canım hepimize çok iyi gelicek hamileiikti doğumdu lağusalık şimdi kış evde bebeklerle tıkıldık sadece haftada 1 kere falan çıkabiliyorum süper olucak düşündüğümde.ama güneşten falan korumak lazım bebeleri
sudan korkmazlarsa ilk yüzme deneyimlerini gerçekleştirebilirler o zaman tabi bizim kollarımızda
haklısın canım hepimize çok iyi gelicek hamileiikti doğumdu lağusalık şimdi kış evde bebeklerle tıkıldık sadece haftada 1 kere falan çıkabiliyorum süper olucak düşündüğümde.ama güneşten falan korumak lazım bebeleri
evet canım haklısın güneşe dikkat etmeliyiz.yüksek korumalı kremlerden alırız fazla güneşin etkili olduğu zamanlara dikkat ederiz.ayy çok heycanlandım şimdiöyle valla hiç bir yere çıkmıyorum bende.zaten eviimde değilim ne komşu var ne bişey burda.hava da soğuk.dışarı çıkamıyoruz.
tesettürlü hanımlar denizde ne giyiyorsunuz?....haşema hariç
ilk defa gündüz 2 saate yakın uyudu uyandı kaka yaptı mızıldandı tekrar uyudu şok oldum bre :111:
ya bide bu yaz tatil olayını napmayı düşünüyosunuz eşimde bende tatile çıkmayı çok istiyoruz ama bebekle nasıl olur diyede tırsmıyo değiliz kimseye bırakak istemiyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda çok sıkıntılı olurmu acaba bebekle tatil.ayrıca onuda sahilde suda çıpır çıpır ederken görmek istiyorum.
bu arada dikkatimi çekti herkes gece emmeye alışmasın demiş biz de bi terslik mi var doğduğundan beri gece 2-3 sefer kalkıp emiyor
ilk defa gündüz 2 saate yakın uyudu uyandı kaka yaptı mızıldandı tekrar uyudu şok oldum bre :111:
tesettürlü hanımlar denizde ne giyiyorsunuz?....haşema hariç
biz varız canım al çayını kahveni gel sohbete :126:offf kocam geç gelecekmiş
keşke bi komşum olsaydı konuşup çay içebileceğim kimsem yok burda yaa
galıba benim kırmızılar geliyo yine hormonlarım tavan yaptı cook sıkılıyorum
ne yapam canım bişi yapmadım dışardan yiyecez artıkSlm karamcim ne yemek yaptin
gök gürültüsü yagmur çok korkarım ben ahaa yine oldu :18:Canlar nasılsınız?Yağızımı uyuttum geldim bakayım bi ne var ne yok.yemeğimde hazır..ayıptır sölemesi pırası yaptım.süt arttırıyormuş hem de kolay pişiyor.hava yağmurlu çok kapalı.şöyle yaz gelsede bebişlerimizle açılıp saçılsak dimi yaa
ben beklemiyorum artık çünkü her gün daha kuduruk oluyor geceleri ilk aydan sonra uyku muyku yokmerhaba kızlar umarım herkez iyidir.çok zor bi gece geçirdim hiç uyku uyuyamadım sabaha kadar sallanmak istedi benimki sürekli kımıl kımıl mıkırdanıp durdu.gece kalkıp emmek istedi bende verdim tabi normalde uyandığında vermeden geri uyuturdum oda uyurdu bu sefer uyumadı aç dedim heralde verdim.bazen can sıkıntısına bile emiyolar anlayamıyorum gece emzirmeye alışsında istemiyorum.aç olmadığı halde emerse daha çok rahatsız oluyo çünkü tekrar gazı oluyo altını kirletiyo falan filan.offf ne zaman tam anlamıyla düzelecek bu bebelerin uykusu.
enim oğlan iyice artık her yöne dönüyo yüzüstüyken sırtüstü dönüyo hemen bi ara emekleme girişimi vardı popoyu kaldıra kaldıra ileri ileri sürünüyodu şimdi yüzüstü koyunca hemen sırtüstü atıyo kendini.örümceğindede her yöe döner oldu istediği heryere gidebiliyo.bi süre desteksizde oturabiliyo ben destek kysada desteksiz oturmaya çalışıyo.maşallah çok çabuk büyüyorlar ya. ben örümceğe karşı değilim ben kullanmışım bebekken ve 9-10 aylıkken yürümeye başlamışım.ama tabi sürekli kullanmıyorum günde 1 saati bulmuyordur bazen yarım saat koyuyorum toplamda.oda biz yemek yerden falan.zaten oturup oyun oynayabiliyo artık koyuyorumm kanepeye desteklerinide koyuyorum öyle oyuncaklarıyla oynuyo bende yemek falan yapıyorum.bazne durmuyo örümceğine koyup mutfağa yanıma alıyorum beraber yemek yapıyoruz oğlumla.
biz de gitmeyi düşünüyoruz ve çok heyecanlıyız suda çırpınışlarını görmek için sabırsızlanıyoruzz :122::122::122:ya bide bu yaz tatil olayını napmayı düşünüyosunuz eşimde bende tatile çıkmayı çok istiyoruz ama bebekle nasıl olur diyede tırsmıyo değiliz kimseye bırakak istemiyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda çok sıkıntılı olurmu acaba bebekle tatil.ayrıca onuda sahilde suda çıpır çıpır ederken görmek istiyorum.
canım yaa bişi yoktur inşdoktora gitmeye KORKUYORUUUUMMMMMMMMMMMMM
ohh afiyet olsun ya tabak kesmez beni direk size gelirdik aileceizmir köfte ayıptır söylemesi güzel yaparım ama zahmetli oluyor mertle canım istanbulda olsaydın bir tabakta sana yollardım efeyle uğraşma diye ama çok uzaksın şekerim pratik olarak fırana tavukla patates at yarınki menümde bu yada makarna üstünede kıymalı sos filan.
biz de efecan afacan diyoruz,allah bagışlasın yaş kaç büyügün?oğlunun adı efe mi ?
benim ilk oğlumun adı da efekan ikincisinin egehan
bu arada dikkatimi çekti herkes gece emmeye alışmasın demiş biz de bi terslik mi var doğduğundan beri gece 2-3 sefer kalkıp emiyor
biz varız canım al çayını kahveni gel sohbete :126:
ne yapam canım bişi yapmadım dışardan yiyecez artık
gök gürültüsü yagmur çok korkarım ben ahaa yine oldu :18:
ben beklemiyorum artık çünkü her gün daha kuduruk oluyor geceleri ilk aydan sonra uyku muyku yok
biz de gitmeyi düşünüyoruz ve çok heyecanlıyız suda çırpınışlarını görmek için sabırsızlanıyoruzz :122::122::122:
canım yaa bişi yoktur inş
ohh afiyet olsun ya tabak kesmez beni direk size gelirdik ailece
biz de efecan afacan diyoruz,allah bagışlasın yaş kaç büyügün?
bizde de aynı 2,3 acıkıyor tosunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?