- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
günaydın
normal 37 canım ha başka sılıntılar hissediyorsan bilememde dişte vücut ısısını yükseltiyormuş
aklın fikrin yemek yemekte katıklı kmekte ne ki
hemsen işe başlayınca topiğe giremiycenmi :2:yani
üyüyün canım sen nasılsın mertim nasıl
zaman nasıl geçiyo farketmiyorum hem yiyip hem yazıyorumkız öğlen oldu
girer girer o hiç eksik kalır mı akşamları girer.
zaman nasıl geçiyo farketmiyorum hem yiyip hem yazıyorum
birtek yemeği unutmuyorum anacım
tadilatlar bitmiyor her yerde var sinir oluyorum bebekler uyurken nedense bana o ses geliyormert iyi teyzoşu sallıyorum uyutmaya çalışıyorum yan binada tadilat var o kadar ses varki uyuyamıyor maalesef.ahmetçik nasıl iyi mi huysuz bu aralar sanırım?
tadilatlar bitmiyor her yerde var sinir oluyorum bebekler uyurken nedense bana o ses geliyor
ahmet mert in zahmeti kucak canım ya hiç yalnız kalmasınmış totosu yer görmesinmiş geziyoz evde habire
yoksa öğle ağlak zırlak değil ha bide ek gıdalarla başım dertte hiç yemiyor
sana bi yazı yazmıştım ama okuyamadın heralde cevap gelmemiştiek gıdalara bizde geçtik biliyorsun hippin tahıllısını sevdi buzluktaki sütle yaptım.
nice mutlu sağlıklı güzel günler olsun evladınla eşinle sevdiklerinle hep mutlu ol
olaya iyi tarafından bak efeyle yeni yaşını kutluycan eminim eşin yarın bunu telafi edicektir
ben 17 ağustossenin doğum günün ne canım hangi gün benim 17 temmuz yaz çoçuğuyuz biz.
sana bi yazı yazmıştım ama okuyamadın heralde cevap gelmemişti
dr ne dedi ne vermen ve nasıl vermen gerekiyormuş onları merak ediyorum
ben 17 ağustosevet yaz çocuğuyuz
bu arada karamada çok üzüldüm hayal kırıklığı sıkıcı bi duygu heleki şu zor zamanlarda insan değişik birşeyler yapmak istiyor
ee sebze çorbası yokyazmıştım şekerimama sen görmedin sanırım geçmişin tozlu sayfalarına gömüldü önce meyve suyu ve pürelerle başla sonra kaşık maması muhallebi gibi şeyler sonra yoğurt kahvaltı ve 8-9 aylık olduğunda evde pişirdiğimiz yemek sularından verebilirsin demişti çokta ayrıntılı birşey demedi bir kağıda yazıp verdi.
biz hiç özel gün kutlamadığımız için benimde beklentim yok o yüzden bu konularda hayal kırıklığına girmiyorumyaz çoçuğu olmak güzel bizimkilerde öyle kız doğum günlerimiz arasında tam 1 ay var
bende çok üzüldüm insan tam hayaller kuruyor sonrada hayal kırıklığına uğruyor zor bir durum benimde başıma benzer şeyler gelmişti o yüzden artık çok beklentiye girmiyorum.
ee sebze çorbası yok
ya bizim halimiz ne olacak marjinal yani bu kaka olayı
geşen korka korka patates havuç pirinç çorbası yaptım 1 tatlı kaşığı zar zor verdim ama yeseydide iyice kabız olmazlarmıydı:26:
biz hiç özel gün kutlamadığımız için benimde beklentim yok o yüzden bu konularda hayal kırıklığına girmiyorumama tabi başka şeylrerde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?