2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız öğlen oldu

girer girer o hiç eksik kalır mı akşamları girer.

mert iyi teyzoşu sallıyorum uyutmaya çalışıyorum yan binada tadilat var o kadar ses varki uyuyamıyor maalesef.ahmetçik nasıl iyi mi huysuz bu aralar sanırım?
tadilatlar bitmiyor her yerde var sinir oluyorum bebekler uyurken nedense bana o ses geliyor
ahmet mert in zahmeti kucak canım ya hiç yalnız kalmasınmış totosu yer görmesinmiş geziyoz evde habire
yoksa öğle ağlak zırlak değil ha bide ek gıdalarla başım dertte hiç yemiyor

bizimkininde yanlız kalmaya tahammülü yok basıyor çığlığı evin içinde tur atmakta en büyük hobisi.

ek gıdalara bizde geçtik biliyorsun hippin tahıllısını sevdi buzluktaki sütle yaptım.

nice mutlu sağlıklı güzel günler olsun evladınla eşinle sevdiklerinle hep mutlu ol
olaya iyi tarafından bak efeyle yeni yaşını kutluycan eminim eşin yarın bunu telafi edicektir

nice mutlu sağlıklı güzel günler olsun evladınla eşinle sevdiklerinle hep mutlu ol
olaya iyi tarafından bak efeyle yeni yaşını kutluycan eminim eşin yarın bunu telafi edicektir

senin doğum günün ne canım hangi gün benim 17 temmuz yaz çoçuğuyuz biz.

bu arada karamada çok üzüldüm hayal kırıklığı sıkıcı bi duygu heleki şu zor zamanlarda insan değişik birşeyler yapmak istiyor

sana bi yazı yazmıştım ama okuyamadın heralde cevap gelmemişti
dr ne dedi ne vermen ve nasıl vermen gerekiyormuş onları merak ediyorum

yazmıştım şekerimama sen görmedin sanırım geçmişin tozlu sayfalarına gömüldü önce meyve suyu ve pürelerle başla sonra kaşık maması muhallebi gibi şeyler sonra yoğurt kahvaltı ve 8-9 aylık olduğunda evde pişirdiğimiz yemek sularından verebilirsin demişti çokta ayrıntılı birşey demedi bir kağıda yazıp verdi.

ben 17 ağustos evet yaz çocuğuyuz

yaz çoçuğu olmak güzel bizimkilerde öyle kız doğum günlerimiz arasında tam 1 ay var

bu arada karamada çok üzüldüm hayal kırıklığı sıkıcı bi duygu heleki şu zor zamanlarda insan değişik birşeyler yapmak istiyor

bende çok üzüldüm insan tam hayaller kuruyor sonrada hayal kırıklığına uğruyor zor bir durum benimde başıma benzer şeyler gelmişti o yüzden artık çok beklentiye girmiyorum.

ee sebze çorbası yok
ya bizim halimiz ne olacak marjinal yani bu kaka olayı
geşen korka korka patates havuç pirinç çorbası yaptım 1 tatlı kaşığı zar zor verdim ama yeseydide iyice kabız olmazlarmıydı:26:

biz hiç özel gün kutlamadığımız için benimde beklentim yok o yüzden bu konularda hayal kırıklığına girmiyorum ama tabi başka şeylrerde oluyor

işte onuda pürelerle bir tutuyor canım kabızlık evet çok zor maalesef başımızda ıkına ıkına mahvoluyorlar verdiğim bütün ek gıdalara zeytinyağı katıyorum bakalım ne olucak pek bir gelişme yok.

biz hiç özel gün kutlamadığımız için benimde beklentim yok o yüzden bu konularda hayal kırıklığına girmiyorum ama tabi başka şeylrerde oluyor

insan beklentilerini ne kadar yüksek tutarsa o kadar üzülüyor maalesef iyi yapıyoruz bu konuda

slm
ya bizim de bu kaka sorunu bitmedi gitti nerdeyse 1 hafta olacak yapmadı hala
demir vit.nini kestim halbuki

oo kalabalılaştık hoşgeldin seboştoş doğumgünü çoçuğu ortalarda gözükmüyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…