canım berberler biliyor ben büyğk 6 aylıkken götürmüştüm tıpki senin oğlun gibiydi saçları yüzü gözü açılmıştı banyosu kolaylaşmıştıolsun canım biz onu öyle kabul ettik
canım arkadaşım bayanstres
domatesli kavanoz mamasının üzerinde 4.ayından itabaran kullanılabilir yazıyordu canım zaten birdaha almam hiç sevmedi.
ahmette yakında yapar annesi canı istemiyordur şimdilik.
bizde kestirmek istiyoruz ama nasıl olucak beber canını acıtmaz mı bizde kesemeyiz.
bebeklerde ağız kokusu neden olurki ek gıdadan olmasın:44:marjinal;
mertin çook tatlı allah size bağışlasın.. maşallah göz değmesin
karamm;
kızzzz doğum güünün kutlu olsun....
kızlar ateş araa ara var ama şimdi de ağız kokusu var dün akşamdan beri vardı bana öyle geliyor diye düşünmüştüm ama eşim de dedi ve bugün daha çok geliyor artık yarın dk gidecez inş. önemli bir şey yoktur yaa kızlar çok üzgünüm çook
nasılsın kız yalnızmısın
efe ne tatlı kız gerçekten kıydınmı o pastayaDogum günü pastam canım eşimin sürprizi
efe ne tatlı kız gerçekten kıydınmı o pastaya
eee doğum günü kıyağıYok bebegim bugün nöbet yok bana ablam geldi o nöbet tutacak biraz laflıyalım uyuyacam telden gizli giriyom yine
afiyet olsun kız yemeyipte ne yapıcan sankiKıydım vala çok lezzetliydi hemi de
eee doğum günü kıyağıablan bekarmı sabaha kadar omu nöbetçi
He kıss kokmasa saklardım amma kokarafiyet olsun kız yemeyipte ne yapıcan sanki
hayırlı akşamlar hanımlar
Yee kız bişi olmaz adam düşünmüş ne güzel sen de ha götürrbenim kocişte almaz almaz gelirken bana güya sürpriz yapmış çukulu ıslak kek almışdiyoki ödül olsun diye sanki bu hafta tartıldımda ödülüm eksik kaldı sadece ucundan yedim
hayırlı akşamlarhayırlı akşamlar hanımlar
zahmet fıldır fıldır abisiyla ve babasıyla oynuyor:18:Hem bekar hem de çok güzeldir kendileri begenmiyor bacım kimseyi gece boyu onda kalcak dogum günü hediyem uzun bir uykuzahmet nasıl canım
Dogum günü pastam canım eşimin sürprizi
götüre götüre bu hale geldik anacım 46 beden yaYee kız bişi olmaz adam düşünmüş ne güzel sen de ha götürr
hayırlı akşamlar
Kıs niye uyumuyor bizimki nalları dikti bile ama saat beşten sonra uyutmadık banyo yaptırdık ablamla uyudu sıpa
zahmet fıldır fıldır abisiyla ve babasıyla oynuyor:18:
allaha şükür ikiside iyi ve allaha şükür uyudular....:)He kıss kokmasa saklardım amma kokar
İyi akşamlaarr nasılsın kuzucugun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?