- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Nasıl yetişiyosunuz bu kadar işe kızlar anlamıyorum valla :44: bebiş bi yandan,bazılarınızda 2 tane var hatta,ev işleri bi yandan,bi de burda konuşuyosunuz,bravo vallaözeniyorum size,ben anca okuyabiliyorum,yazmaya zamanım olmuyo
stresçim,saçların hayırlı olsun bu arada
marjinalcim sizin de aşılar olmuş geçmiş olsun,bizimde haftaya cuma :18:
bu arada bugün hava güzeldi burda,kızımla site içinde yürüyüşe çıktık,fotomuzu da az önce çektik,sizinle de paylaşalım
Eki Görüntüle 645085
kışkançç kıskannşşsaolasın cnm tam kıskanmak üzereydim hızır gibi yetiştin
ama bu galiba geçen yılın yorumu
doğru da ha baya bi geliştim tüm yıl tabi enine
çıktım sayılır,hediyem geldi,babamız efenin resmini pastaya yaptırmış öglen ablamı getiriken ikisi sürpriz yapmış,ablam geldi yemegimi yaptı ohh ohh degme keyfimecanınm bak hediyelerin geldi çık artık şu travma etkisinden
benden de sana kocaman öpücükler
evet canım ya çookk şükür düzelmeye başladı herşey kızına da kocaman bir maaşallahen azından bakıcı derdi olmayacak dediğin gibi. ben izmitteyim canım,çooook uzağım sana :)
eşinle dışarı çıkamasanda güzel bi doğum günü geçiriyosun canım,hem bebişin yanında,hemde arkadaşın ne güzel bi süpriz yapmış :)
haa bayanstres çalışsaydın otur 1sağol canımda hiç bişey anlamadım:44:
özgürlük felan adamımı boşuyom ne oluyor dik açılar evime giren aylar anlayan anlatsın
evet ya bayagı hayırlı birara kopar gibi olduk demek kopmamış daha da güçlenmiş dostlugumuzarzular hayırlı oluor bak ispatı
sevindim senin adına
sağol canım
fırsat oluşturuyoruz burası için
cıtırınıda yerim kız
bayatlamış bunlar anacımhatırlanmak çok güzel bir duygu gerçekten
bilmemki canım doğru dürüst okumadan koydum buraya acele acele
şekerim bende birşey anladım:44: bir dahaki sefere anlaşılır olanı bulup eklerimacele oldu o yüzden dikkat edemedim
mert bu sebze püresini hiç sevmiyor kızlar midesi bulanıyor tükürüyor sevdirmek için ne yapmalıyım?
kışkançç kıskannşşbayat bilgiler bunlar kele bacımm
çıktım sayılır,hediyem geldi,babamız efenin resmini pastaya yaptırmış öglen ablamı getiriken ikisi sürpriz yapmış,ablam geldi yemegimi yaptı ohh ohh degme keyfime
evet canım ya çookk şükür düzelmeye başladı herşey kızına da kocaman bir maaşallaheşim askerligi yaptı orda kandırada hem de:82:
haa bayanstres çalışsaydın otur 1özet çıkar kalıcı olur
evet ya bayagı hayırlı birara kopar gibi olduk demek kopmamış daha da güçlenmiş dostlugumuz
bayatlamış bunlar anacım
içine pekmez koyanlar var canım tatlı karışmasın alışsın denir ama yemiyosa yapcak bişi yok:26:
mert bu sebze püresini hiç sevmiyor kızlar midesi bulanıyor tükürüyor sevdirmek için ne yapmalıyım?
ara ara sen vermeye devam et cnm alışır elbet şimdi tadı yabancı geldiğinden yapıyo
ben meyve püresine azıcık pekmez koyuyorm demir takviyesini ordan alsın bari
hangi sebzeleri veriyosun :26:
Eki Görüntüle 645298 Eki Görüntüle 645299
teyzeleri mert uzun zamandır ayaklarını tutabiliyordu ama 3 gündür tutmakla kalmıyor ağzına götürüp emebiliyor
ANLADIĞIM KADARIYLA HABİRE EV ALACAM VEYA HAYALİNİ KURUCAMASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)
Yurtdışı bağlantılarınız artıyor!
28 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay’la birlikte önemli bir bitiş yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha net ortaya koymaya çalışın. 25 Şubat’ta maddi olarak harika gelişmeler sizi bekliyor. Para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. 11 Mart’ta ise Yeniay sayesinde bir süredir üzerinde uğraştığınız projenin meyvelerini toplayacaksınız. 27 Mart’taki Dolunay’ın etkisiyle seyahat planları yapabilirsiniz. 10 Nisan’da meydana gelecek Yeniay sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir. 25 Nisan’da yuva, aile, taşınma, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken kendinizi zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. 10 Mayıs’ta onuncu evinizde gerçekleşecek olan güneş tutulması kariyeriniz üzerinde etkileyici olacak. Fikirlerinizle, yöneticilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. 25 Mayıs’ta aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. 26 Haziran’da geri hareketine dönecek olan Merkür, üstü örtülü konuları gün yüzüne çıkarabilir. 22 Temmuz’da ise Kova burcundaki Dolunay ise evlilikte ufak hayal kırıklıklarına yol açabilir. 7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda oluşacak Yeniay size keyif ve mutluluk getirecek. 5 Eylül’de ise maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor. Yeni iş teklifleri alabilir, gelirinizi artırabilirsiniz.
Yurtdışı bağlantılı işlerde de şansınız açık. 5 Ekim’de Terazi burcunda Yeniay meydana gelecek. Bu dönemle birlikte, kafanızı boşaltmak için seyahate çıkabilir, Mars’ın yüklediği enerji fazlasını bu şekilde üzerinizden atabilirsiniz. 19 Ekim’de hatırı sayılır kişilerle bir araya gelebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Merkür, 20 Ekim’de geri gitmeye başlayacak. 12 Kasım’a kadar geleceğe dair kafanız karışık olabilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile aile, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön plana çıkacak. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda güç çekişmelerine dikkat edin. Yaşamda belirlediğiniz hedeflerde, sapma veya hayata karşı inanç kaybı yaşayabilirsiniz, güveninizi sarsacak, kabuğunuza çekilmenize neden olacak durumlar oluşabilir. Gelecek hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenizde ve gerçekçi olmanızda yarar var. 17 Kasım’da Boğa burcunda bir Dolunay meydana gelecek. İş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, çalışanlar iş hayatında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Aralık ayında ise sosyal ilişkilerdeki denge arayışı ön planda. Gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Özellikle verilen sözler zamanında gerçekleşmeyebilir…
buyur strescim bu daha anlaşılıryurtdışı bağlantılarında şansın açıkmış
anne sütü katabilirsin veya mama bide bir arkadaş yazmıştı kayısı atıyorum içine kakasınada iyi geliyor tadınıda iyi yapıyo diye bende unutmayıp kayısı alırsam deniycem bende bir defa çorba yaptım 1 tatlı kaşığı döke saça yedirdim hiç sevmedimert bu sebze püresini hiç sevmiyor kızlar midesi bulanıyor tükürüyor sevdirmek için ne yapmalıyım?
kız bizim için aramış bulmuş yazmış bayat hakışkançç kıskannşşbayat bilgiler bunlar kele bacımm
çıktım sayılır,hediyem geldi,babamız efenin resmini pastaya yaptırmış öglen ablamı getiriken ikisi sürpriz yapmış,ablam geldi yemegimi yaptı ohh ohh degme keyfime
evet canım ya çookk şükür düzelmeye başladı herşey kızına da kocaman bir maaşallaheşim askerligi yaptı orda kandırada hem de:82:
haa bayanstres çalışsaydın otur 1özet çıkar kalıcı olur
evet ya bayagı hayırlı birara kopar gibi olduk demek kopmamış daha da güçlenmiş dostlugumuz
bayatlamış bunlar anacım
içine pekmez koyanlar var canım tatlı karışmasın alışsın denir ama yemiyosa yapcak bişi yok:26:
teyzeleri mert uzun zamandır ayaklarını tutabiliyordu ama 3 gündür tutmakla kalmıyor ağzına götürüp emebiliyor
anacım unuttunmu o karam karam o yer kıya kıya yerbilmemki ne yapıcam tiksiniyor resmen bende pekmezi düşündüm olmazsa denerim,eşin ne güzel düşünmüş insan o pastayı yemeye kıyamaz üstünde bebeğinin resmi varken.
domates allerji yapabilen bişey dikkatcanım havuç ve patates püresi yaptım verdim bide milupanın yeşil fasulye domtesli kavonoz mamasından ikisinide sevmedi tükürdü
strescim gelmiş ama ben gitmek zorundayım eşim geldi görüşürüz.
koca bir maşallahhhhhhhhhhhhhhhh oğluna .
ANLADIĞIM KADARIYLA HABİRE EV ALACAM VEYA HAYALİNİ KURUCAM
evliliğim çatırrrt diye çatırdayabilir
iş hayatında değişimler
yurtışı derken bağlantı felan eylülnazdc ile yazışıyoruz ya o mu acep
teşekkürler marjinalim
anne sütü katabilirsin veya mama bide bir arkadaş yazmıştı kayısı atıyorum içine kakasınada iyi geliyor tadınıda iyi yapıyo diye bende unutmayıp kayısı alırsam deniycem bende bir defa çorba yaptım 1 tatlı kaşığı döke saça yedirdim hiç sevmedi
kız bizim için aramış bulmuş yazmış bayat haolmamış ha otur ha 1 ha senin öğretmenlik damarın kabardı işe başlıycan ya bizde alıştırmamı yapıyon kız
tatlı ballı mert
benimkinde tık yok diri değil anacım ne yapayım
bide marjinal 6 ayı doldurunca saçlar genelde kesilir sen ne düşünüyorsun ben kel oğluma yinede traş yaptırıcam
anacım unuttunmu o karam karam o yer kıya kıya yer
domates allerji yapabilen bişey dikkat
maşallah mert'e. ne kadar da tatlı. allah nazarlardan saklasın.
Maaşallah merte ben o minnak ayakları yerim yerEki Görüntüle 645298 Eki Görüntüle 645299
Yedim bilebilmemki ne yapıcam tiksiniyor resmen bende pekmezi düşündüm olmazsa denerim,eşin ne güzel düşünmüş insan o pastayı yemeye kıyamaz üstünde bebeğinin resmi varken.
Bir de irmik koy bir tatlı kaşıgı öyle dene hem besleyici olur inş yercanım havuç ve patates püresi yaptım verdim bide milupanın yeşil fasulye domtesli kavonoz mamasından ikisinide sevmedi tükürdü
İyi dileklerin seninle çogalsın canım ailenle senin de olsuneşin ve oğlunla birlikte nice sağlık ve mutluluk dolu senelere...
Saol tatlımmarjinal;
mertin çook tatlı allah size bağışlasın.. maşallah göz değmesin
karamm;
kızzzz doğum güünün kutlu olsun....
kızlar ateş araa ara var ama şimdi de ağız kokusu var dün akşamdan beri vardı bana öyle geliyor diye düşünmüştüm ama eşim de dedi ve bugün daha çok geliyor artık yarın dk gidecez inş. önemli bir şey yoktur yaa kızlar çok üzgünüm çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?