2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mert bu sebze püresini hiç sevmiyor kızlar midesi bulanıyor tükürüyor sevdirmek için ne yapmalıyım?

sağol canım darısı başınıza sorunsuz atlatırsınız umarım.

kızınada maşallah

saolasın cnm tam kıskanmak üzereydim hızır gibi yetiştin
ama bu galiba geçen yılın yorumu
doğru da ha baya bi geliştim tüm yıl tabi enine
kışkançç kıskannşş bayat bilgiler bunlar kele bacımm
canınm bak hediyelerin geldi çık artık şu travma etkisinden
benden de sana kocaman öpücükler
çıktım sayılır,hediyem geldi,babamız efenin resmini pastaya yaptırmış öglen ablamı getiriken ikisi sürpriz yapmış,ablam geldi yemegimi yaptı ohh ohh degme keyfime
evet canım ya çookk şükür düzelmeye başladı herşey kızına da kocaman bir maaşallah eşim askerligi yaptı orda kandırada hem de:82:
sağol canımda hiç bişey anlamadım:44:
özgürlük felan adamımı boşuyom ne oluyor dik açılar evime giren aylar anlayan anlatsın
haa bayanstres çalışsaydın otur 1 özet çıkar kalıcı olur

arzular hayırlı oluor bak ispatı
sevindim senin adına

sağol canım
fırsat oluşturuyoruz burası için

cıtırınıda yerim kız
evet ya bayagı hayırlı birara kopar gibi olduk demek kopmamış daha da güçlenmiş dostlugumuz
bayatlamış bunlar anacım
mert bu sebze püresini hiç sevmiyor kızlar midesi bulanıyor tükürüyor sevdirmek için ne yapmalıyım?

içine pekmez koyanlar var canım tatlı karışmasın alışsın denir ama yemiyosa yapcak bişi yok:26:

teyzeleri mert uzun zamandır ayaklarını tutabiliyordu ama 3 gündür tutmakla kalmıyor ağzına götürüp emebiliyor

bilmemki ne yapıcam tiksiniyor resmen bende pekmezi düşündüm olmazsa denerim,eşin ne güzel düşünmüş insan o pastayı yemeye kıyamaz üstünde bebeğinin resmi varken.

ara ara sen vermeye devam et cnm alışır elbet şimdi tadı yabancı geldiğinden yapıyo
ben meyve püresine azıcık pekmez koyuyorm demir takviyesini ordan alsın bari
hangi sebzeleri veriyosun :26:

ara ara sen vermeye devam et cnm alışır elbet şimdi tadı yabancı geldiğinden yapıyo
ben meyve püresine azıcık pekmez koyuyorm demir takviyesini ordan alsın bari
hangi sebzeleri veriyosun :26:

canım havuç ve patates püresi yaptım verdim bide milupanın yeşil fasulye domtesli kavonoz mamasından ikisinide sevmedi tükürdü

strescim gelmiş ama ben gitmek zorundayım eşim geldi görüşürüz.

ANLADIĞIM KADARIYLA HABİRE EV ALACAM VEYA HAYALİNİ KURUCAM

evliliğim çatırrrt diye çatırdayabilir

iş hayatında değişimler
yurtışı derken bağlantı felan eylülnazdc ile yazışıyoruz ya o mu acep
teşekkürler marjinalim

anne sütü katabilirsin veya mama bide bir arkadaş yazmıştı kayısı atıyorum içine kakasınada iyi geliyor tadınıda iyi yapıyo diye bende unutmayıp kayısı alırsam deniycem bende bir defa çorba yaptım 1 tatlı kaşığı döke saça yedirdim hiç sevmedi

kız bizim için aramış bulmuş yazmış bayat ha olmamış ha otur ha 1 ha senin öğretmenlik damarın kabardı işe başlıycan ya bizde alıştırmamı yapıyon kız

Eki Görüntüle 645298 Eki Görüntüle 645299

teyzeleri mert uzun zamandır ayaklarını tutabiliyordu ama 3 gündür tutmakla kalmıyor ağzına götürüp emebiliyor
tatlı ballı mert
benimkinde tık yok diri değil anacım ne yapayım
bide marjinal 6 ayı doldurunca saçlar genelde kesilir sen ne düşünüyorsun ben kel oğluma yinede traş yaptırıcam

bilmemki ne yapıcam tiksiniyor resmen bende pekmezi düşündüm olmazsa denerim,eşin ne güzel düşünmüş insan o pastayı yemeye kıyamaz üstünde bebeğinin resmi varken.
anacım unuttunmu o karam karam o yer kıya kıya yer

canım havuç ve patates püresi yaptım verdim bide milupanın yeşil fasulye domtesli kavonoz mamasından ikisinide sevmedi tükürdü
domates allerji yapabilen bişey dikkat

strescim gelmiş ama ben gitmek zorundayım eşim geldi görüşürüz.

koca bir maşallahhhhhhhhhhhhhhhh oğluna .

sağol canım seninki nasıl oldu?iyidir inşallah boynu.

allah korusun canım ne demişler fala inanma falsız kalma maksat eğlence olsun banada yeni bir çoçuğun olacak demiş

doğru şuanda tek yurtdışı bağlantımız eylülnaz

olsun canım biz onu öyle kabul ettik

canım arkadaşım bayanstres
domatesli kavanoz mamasının üzerinde 4.ayından itabaran kullanılabilir yazıyordu canım zaten birdaha almam hiç sevmedi.
ahmette yakında yapar annesi canı istemiyordur şimdilik.
bizde kestirmek istiyoruz ama nasıl olucak beber canını acıtmaz mı bizde kesemeyiz.

marjinal;
mertin çook tatlı allah size bağışlasın.. maşallah göz değmesin

karamm;
kızzzz doğum güünün kutlu olsun....

kızlar ateş araa ara var ama şimdi de ağız kokusu var dün akşamdan beri vardı bana öyle geliyor diye düşünmüştüm ama eşim de dedi ve bugün daha çok geliyor artık yarın dk gidecez inş. önemli bir şey yoktur yaa kızlar çok üzgünüm çook

Eki Görüntüle 645298 Eki Görüntüle 645299

Maaşallah merte ben o minnak ayakları yerim yer
Yedim bile agzını burnunu yedim hemide hep öyle severdim
Bir de irmik koy bir tatlı kaşıgı öyle dene hem besleyici olur inş yer
eşin ve oğlunla birlikte nice sağlık ve mutluluk dolu senelere...
İyi dileklerin seninle çogalsın canım ailenle senin de olsun
Saol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…