Teşekkürlerdoğum günün kutlu olsun...ailen ve sevdklerinle nice yıllara
götüre götüre bu hale geldik anacım 46 beden ya
seninde 2 tanemi ALLAH bağışlasınallaha şükür ikiside iyi ve allaha şükür uyudular....:)
elazığlıyım canım ama istanbuldayımmemleketler nereler...?
Geri yatırsaydınokudum anacım
ahmeti 8.30 da yatırdım 9.30 da fırt ayaktaydı bu çocuğa bişeyler oluyorşimdide çığlıklar atıp gülüyor
memleketler nereler...?
kız diyorum benim kemiklerim ince bıngıl kilom var zayıflayınca safinaz gibi görünüyorum daha önceki avatarım safinazdı hatırladın mıTeşekkürler
Ben hala onu anlamadım42 yim ben aynı kilıdayız ala ala:44:
denememmi yok anacım yırtındı ağladı oturacakmışGeri yatırsaydın
Hatay sen
memleketler nereler...?
canım sen bizim yurt dışı temsilcimizsinBebissler cok tatli Maasallah rabbimesirgesinn bu arada kulagim cinladiiiiiiii beni konusmussunuzzz geldimmmyetistim insaallah karam pastan cok güzelmiss afiyetle yeseydin
Marjinalcim daha dün nete okudum domates alerji yapa bilir kendim Degisik sebze tatdircaktim orda gördüm
mert pasada tam bizim tersimiz kizim muhallebileri tüküriyor aglior sebzeyi nam nam diye diye yiyor
kız kocan senin köyünden olsun yani hanım köylüVallah ben bimemleket anlatmaya baslarsam bizde dogudan batidan her yerden var avrupada solugu bulmussuz kisaca kocam köylüyüm kirsehiirr diyim
karam kesin basıldı sesi kesildikaram sen yat gülüm ya ablan basmasın odayı
marjinal;
mertin çook tatlı allah size bağışlasın.. maşallah göz değmesin
karamm;
kızzzz doğum güünün kutlu olsun....
kızlar ateş araa ara var ama şimdi de ağız kokusu var dün akşamdan beri vardı bana öyle geliyor diye düşünmüştüm ama eşim de dedi ve bugün daha çok geliyor artık yarın dk gidecez inş. önemli bir şey yoktur yaa kızlar çok üzgünüm çook
Dogum günü pastam canım eşimin sürprizi
denememmi yok anacım yırtındı ağladı oturacakmış
ya yastık işini ne yapıyosunuz bizimki yastıktan düşüyo ve uyanıyo bu sıralar
He kız o sen miydinkız diyorum benim kemiklerim ince bıngıl kilom var zayıflayınca safinaz gibi görünüyorum daha önceki avatarım safinazdı hatırladın mı
Hamakta yatıyor bizimki yastık kullanmıyoz tatlımdenememmi yok anacım yırtındı ağladı oturacakmış
ya yastık işini ne yapıyosunuz bizimki yastıktan düşüyo ve uyanıyo bu sıralar
karam sen yat gülüm ya ablan basmasın odayı
canım sen bizim yurt dışı temsilcimizsinmarjinal burcumda bu yıl yurt dışıyla ilgili bağlantılar olduğunu yazmış benim aklımada sen geldin
ben kendim yapıcam yastık uzuuuuuun bir yastıksağol canım tekrar geçmiş olsun bebeklerde ağız kokusu hiç duymadım.:44:
süper kız efede çok tatlı çıkmış bayıldım
bizimkide yastıktan düşüyor hep maalesef boynu zarar görücek diye korkuyorum:18:
ben kendim yapıcam yastık uzuuuuuun bir yastık
hamakta sırtı tutulmuyomu yatağında sallanarak yatmazmı yani sallanan yataklardaHe kız o sen miydin
Hamakta yatıyor bizimki yastık kullanmıyoz tatlım
emzirdim geldim uyurum az sonra canım
ben kendim yapıcam yastık uzuuuuuun bir yastık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?