2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bebissler cok tatli Maasallah rabbimesirgesinn bu arada kulagim cinladiiiiiiii beni konusmussunuzzz geldimmm yetistim insaallah karam pastan cok güzelmiss afiyetle yeseydin

Marjinalcim daha dün nete okudum domates alerji yapa bilir kendim Degisik sebze tatdircaktim orda gördüm
mert pasada tam bizim tersimiz kizim muhallebileri tüküriyor aglior sebzeyi nam nam diye diye yiyor

canım sen bizim yurt dışı temsilcimizsinmarjinal burcumda bu yıl yurt dışıyla ilgili bağlantılar olduğunu yazmış benim aklımada sen geldin

sağol canım tekrar geçmiş olsun bebeklerde ağız kokusu hiç duymadım.:44:
Dogum günü pastam canım eşimin sürprizi

süper kız efede çok tatlı çıkmış bayıldım

denememmi yok anacım yırtındı ağladı oturacakmış
ya yastık işini ne yapıyosunuz bizimki yastıktan düşüyo ve uyanıyo bu sıralar

bizimkide yastıktan düşüyor hep maalesef boynu zarar görücek diye korkuyorum:18:

kız diyorum benim kemiklerim ince bıngıl kilom var zayıflayınca safinaz gibi görünüyorum daha önceki avatarım safinazdı hatırladın mı
He kız o sen miydin
denememmi yok anacım yırtındı ağladı oturacakmış
ya yastık işini ne yapıyosunuz bizimki yastıktan düşüyo ve uyanıyo bu sıralar
Hamakta yatıyor bizimki yastık kullanmıyoz tatlım
karam sen yat gülüm ya ablan basmasın odayı
emzirdim geldim uyurum az sonra canım
canım sen bizim yurt dışı temsilcimizsinmarjinal burcumda bu yıl yurt dışıyla ilgili bağlantılar olduğunu yazmış benim aklımada sen geldin

Agız kokusu bogaz enfeksiyonu olabilir ama inş öyle bişi degildir yazık kuzuya saol marjinalim her bebek gibi talı ogluşum zeytinim napıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…