- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
tahmin ettiğiniz üzere ahmetim uyandı yadıklarınızı okudum ama cevaplar az sonraevt hakime hnm diyorlar
sen ne iş yapıyorsun cnm
tahmin ettiğiniz üzere ahmetim uyandı yadıklarınızı okudum ama cevaplar az sonragörüşürüz
kızlarr kapı da baktım orkide eşimdir dedim aradım daha açmadım zarfı aradım o da dediki ben degilim ana açtım zarfı okudum istanbuldaki arkadaşım arzu ünüden ev arkadaşımdı ne duygulandım yaa eşimle organize olmuşlar hemen foto çekip face atıp teşekkür edeyim ya harbi dostum azdır ama tamdır yaa
travmanın etkisindeyim bacımkalkın oynayak mı?
cnm benim bakıyorum da çabuk çıkmışsın depresyondan
yoksa bi ileri aşamada mısın?
ne iyi arkadaşmış o sevindim canım en azından moralin yerine gelmiştir ben kaçıyorum görüşürüz sonra.
365Yay Burcunun Yıllık Burç YorumuÇok nadir olan bir durum bu yıl Yay burcunda yaşanacak ve Jüpiter 2012 Yaylar için gelişim yılı olacaktır. Bu yılın ilk yarısında başaracaklarınız sizi yılın ikinci yarısında karşılaşacağınız önemli insanlara hazırlayacak. Jüpiter 11 Haziran tarihine kadar Boğa Dönencesi'ndeki 6. Gündelik İşler Evinizde kalırken size başaracağınız küçük şeylerle iş yaşamanızda büyük fırsatlar sunacak.
Kendinizi sıradan bir işte çalışıyor gibi görmenize rağmen işinize göstereceğiniz sadakat uzun vadede siz büyük kazanç sağlayacak. 3 Haziran'a kadar 10. Kariyer Evinizde kalacak olan Mars, sizde saldırgan duyguları uyandırsa bile bu gezegenin Başak Dönencesi'nde oluşu saldırganlığınızı yapıcı enerjiye dönüştürecek. İş yaşamınızda büyük mesafe kaydedeceksiniz 23 Ocak-13 Nisan döneminde geri çekilme hareketi gösterecek Mars nedeniyle bu süreçte hedeflerinize varmak için çok daha fazla çalışmanız gerecek.
İkizler Dönencesi'ndeki 7. Ortaklıklar Evinize 11 Haziran tarihinde girecek olan Jüpiter, burada bir yıl süresince kalırken sizde her türlü ilişkiyi geliştirecektir. Bir taraftan aşk yaşamınız yeşerirken diğer taraftan size büyük kazanç sağlayabilecek kişiler ile bu süreçte ortaklıklar kurabileceksiniz. Bu süreçte kendinizi her şeyi bildiğinize inandırmaktan çok, size yeni şeyler öğretebilecek ve limitlerinizin ötesine taşıyacak kişilerle birlikte olmaya çalışın.
5 Ekim'de Satürn'ün Yengeç Dönencesi'ndeki 12. Evinize girişiyle iki yıl sürecek yarım kalmış işlerin tamamlanması, önünüzdeki engellerin temizlenmesi ve imkânsız beklentilerin ortadan kaldırılması işlemlerine başlayacaksınız. 10 Ekim'de Neptün ile uyumlu bir konum alacak olan Satürn, ideallerinizle şimdi içinde bulunduğunuz durumun gerçeklerini dengeye sokacaktır.
al sebostos buda sana sonra kıskanırsın kız
travmanın etkisindeyim bacım
hıı yanında bir kutu da en sevdigim çikolatalardan..hatırlanmak güzel yaa
en azından bakıcı derdi olmayacak dediğin gibi. ben izmitteyim canım,çooook uzağım sana :)[şanslıyız canım bakıcı da falan kalmayacak ve yarım gün çalışacagız nerdesin sen tatlım hee yaşıtımı buldum sonunda bunlar çok küçük ya hele marjinal 90 lı
:
Nasıl yetişiyosunuz bu kadar işe kızlar anlamıyorum valla :44: bebiş bi yandan,bazılarınızda 2 tane var hatta,ev işleri bi yandan,bi de burda konuşuyosunuz,bravo vallaözeniyorum size,ben anca okuyabiliyorum,yazmaya zamanım olmuyo
stresçim,saçların hayırlı olsun bu arada
marjinalcim sizin de aşılar olmuş geçmiş olsun,bizimde haftaya cuma :18:
bu arada bugün hava güzeldi burda,kızımla site içinde yürüyüşe çıktık,fotomuzu da az önce çektik,sizinle de paylaşalım
Eki Görüntüle 645085
sağol canımda hiç bişey anlamadım:44:365Aslan Burcunun Yıllık Burç YorumuBu yıl yaşamınızda yeni bir döneme başlamak için tamamlamanız gereken pek çok önemli iş olacak. özellikle Satürn'ün 2010'da başlattığı ziyaretin 5 Ekim'de bitecek olması, yaşamınızda bazı seçimler yapmak durumunda bırakacaktır. Bu dönemeçte beklentilerinize cevap vermeyen unsurları düzeltmek veya onlardan kurtulmak durumunda olacaksınız. Bu sayede yaşamınızın gelecek döneminde size gelişim ve mutluluk sağlayabilecek alanlara odaklanabileceksiniz. Satürn'ün 5 Ekim tarihinde Yengeç Dönencesi'ndeki 4. Temeller Evinize girişiyle karar almak için kaybedecek zamanınız kalmayacak.
Sonuç almak uzun süre alacak olsa bile sizi amaçlarınıza taşıyacak olan kariyer fırsatlarını bu yıl değerlendirmelisiniz. Jüpiter'in Boğa Dönencesi'ndeki 10. Sosyal Sorumluluk Evinizi ziyareti, bu yıl kariyerinizle ilgili çabaları ödüllendirecek. Yalnız, kariyerinizde ilerlerken kararlı ve ısrarcı olmalısınız çünkü bu yıl 23 Ocak-13 Nisan arası Mars 2. Kişisel Değer Evinizde yapacağı geri çekilme hareketiyle yolunuza pek çok engel koyabilir.
Koç Dönencesi'nde bulunan Uranüs'ün 9. Yüksek Gerçekler Evinize yaptığı yedi yıllık ziyaretini sürdürmesi yaşamınızı beklemediğiniz yönlere taşıyabilir. Bu süreçte değişimler yaşarken özgürlüğün yüksek bedelini fark edebilirsiniz. Plüton'un bu yıl Uranüs ile gireceği dik açı sizde yaratıcı fikir patlamalarına ve bastırılmış duygularınızın ortaya çıkmasına neden olacak. Plüton'un 6. Gündelik İşler Evinizde yapacağı geçişin 2023'e kadar süreceği düşünüldüğünde yaşamınızı yeniden keşfetmek için gereksiz alışkanlıklarınız ve davranışlarınızdan vazgeçmeniz gerecek. Bu süreçte kaynaklarınızı hızlı harcamak yerine onları uzun vadede kullanmaya çalışmalısınız.
buyur strescim buda senin yıllık burç yorumun.
arzular hayırlı oluor bak ispatıkızlarr kapı da baktım orkide eşimdir dedim aradım daha açmadım zarfı aradım o da dediki ben degilim ana açtım zarfı okudum istanbuldaki arkadaşım arzu ünüden ev arkadaşımdı ne duygulandım yaa eşimle organize olmuşlar hemen foto çekip face atıp teşekkür edeyim ya harbi dostum azdır ama tamdır yaa
sağol canımNasıl yetişiyosunuz bu kadar işe kızlar anlamıyorum valla :44: bebiş bi yandan,bazılarınızda 2 tane var hatta,ev işleri bi yandan,bi de burda konuşuyosunuz,bravo vallaözeniyorum size,ben anca okuyabiliyorum,yazmaya zamanım olmuyo
bu arada bugün hava güzeldi burda,kızımla site içinde yürüyüşe çıktık,fotomuzu da az önce çektik,sizinle de paylaşalım
Eki Görüntüle 645085
evet ara ara geliyor gidiyor inş. hasta olmaz da sağol ttalımgünaydın
normal 37 canım ha başka sılıntılar hissediyorsan bilememde dişte vücut ısısını yükseltiyormuş
aklın fikrin yemek yemekte katıklı kmekte ne ki
hemsen işe başlayınca topiğe giremiycenmi :2:yani
Nasıl yetişiyosunuz bu kadar işe kızlar anlamıyorum valla :44: bebiş bi yandan,bazılarınızda 2 tane var hatta,ev işleri bi yandan,bi de burda konuşuyosunuz,bravo vallaözeniyorum size,ben anca okuyabiliyorum,yazmaya zamanım olmuyo
Eki Görüntüle 645085
travmanın etkisindeyim bacım
saolasın cnm tam kıskanmak üzereydim hızır gibi yetiştin
ama bu galiba geçen yılın yorumu
doğru da ha baya bi geliştim tüm yıl tabi enine
sağol canımda hiç bişey anlamadım:44:
özgürlük felan adamımı boşuyom ne oluyor dik açılar evime giren aylar anlayan anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?