2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

365Aslan Burcunun Yıllık Burç YorumuBu yıl yaşamınızda yeni bir döneme başlamak için tamamlamanız gereken pek çok önemli iş olacak. özellikle Satürn'ün 2010'da başlattığı ziyaretin 5 Ekim'de bitecek olması, yaşamınızda bazı seçimler yapmak durumunda bırakacaktır. Bu dönemeçte beklentilerinize cevap vermeyen unsurları düzeltmek veya onlardan kurtulmak durumunda olacaksınız. Bu sayede yaşamınızın gelecek döneminde size gelişim ve mutluluk sağlayabilecek alanlara odaklanabileceksiniz. Satürn'ün 5 Ekim tarihinde Yengeç Dönencesi'ndeki 4. Temeller Evinize girişiyle karar almak için kaybedecek zamanınız kalmayacak.

Sonuç almak uzun süre alacak olsa bile sizi amaçlarınıza taşıyacak olan kariyer fırsatlarını bu yıl değerlendirmelisiniz. Jüpiter'in Boğa Dönencesi'ndeki 10. Sosyal Sorumluluk Evinizi ziyareti, bu yıl kariyerinizle ilgili çabaları ödüllendirecek. Yalnız, kariyerinizde ilerlerken kararlı ve ısrarcı olmalısınız çünkü bu yıl 23 Ocak-13 Nisan arası Mars 2. Kişisel Değer Evinizde yapacağı geri çekilme hareketiyle yolunuza pek çok engel koyabilir.

Koç Dönencesi'nde bulunan Uranüs'ün 9. Yüksek Gerçekler Evinize yaptığı yedi yıllık ziyaretini sürdürmesi yaşamınızı beklemediğiniz yönlere taşıyabilir. Bu süreçte değişimler yaşarken özgürlüğün yüksek bedelini fark edebilirsiniz. Plüton'un bu yıl Uranüs ile gireceği dik açı sizde yaratıcı fikir patlamalarına ve bastırılmış duygularınızın ortaya çıkmasına neden olacak. Plüton'un 6. Gündelik İşler Evinizde yapacağı geçişin 2023'e kadar süreceği düşünüldüğünde yaşamınızı yeniden keşfetmek için gereksiz alışkanlıklarınız ve davranışlarınızdan vazgeçmeniz gerecek. Bu süreçte kaynaklarınızı hızlı harcamak yerine onları uzun vadede kullanmaya çalışmalısınız.

buyur strescim buda senin yıllık burç yorumun.

365Yengeç Burcunun Yıllık Burç YorumuBu yıl kendiniz ve aile bireyleriniz ile yaşayacağınız barış dönemi size fazlasıyla huzur verecek. Bu durum tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabileceğiniz çok verimli bir ortam yaratacak. Bunları yaparken başarının sırrı kendinize samimi davranışlarınız olacaktır. Hatalarınızdan dolayı kendinizi fazla suçlamamalı ve zaferlerinizi çok büyütmemelisiniz. Dünyada istediğiniz her şeyi gerçekleştirmenin ve diğer insanların önüne geçmenin formülü, iç huzurunuzu sağlamaktan geçmektedir.

11 Haziran'a kadar 11. Grup Evinizde kalacak olan Jüpiter sayesinde dostlarınız size yararlı olacak pek çok konuda temas sağlayacaklar. Dostlarınızın size verdiği bu desteği inandığınız amaçlara ulaşmakta kullanmanız sizi 2012'de başarıya götürecektir. Ne kadar idealist olursanız olun her işte önce işlevsel ve pratik çözümlere önem verin. Kafanızda net olmayan amaçlara ulaşmak için harcayacağınız çabalar boş ve verimsiz olacak, enerji ve kaynaklarınızı tüketmeye sürükleyeceklerdir. Sürekli ve istikrarlı çalışmalar temsil ve hayaller üzerine kurulu çok zeki fikirlerden daha önemlidir.

11 Haziran 2012 tarihinden, 25 Haziran 2013 tarihine kadar manevi yaşamınız aydınlanacak ve ruhunuzun kapılarını açık tuttuğunuz sürece manevi dünyanız zenginleşmeye devam edecek. Bilincinizi zenginleştirmek için kendinize ve dünyaya önyargısız bakın. Gerçekler her zaman paket halinde gelmezler. Bazen sizin onları parçalar halinde bularak birleştirmeniz gerekebilir. Şubat ayında yaşanacak kozmik gelişmeler sizin vizyonunuzu eğitim ve seyahatlerle genişletmenize olanak sağlayacak. Bir fikir veya akıl hocasıyla sağlayacağınız temas ruhunuzu en az bilinciniz kadar aydınlatacaktır.

Ancak bu süreçte eğitimleri sadece özgeçmişinizde görünsün diye tamamlamaya çalışırsanız vakit ve para kaybından başka bir şey elde edemezsiniz. Bir şeyi öğrenmek için çok çalışmak kadar onu ruhunuzda özümsemeniz gerekir. 25 Haziran'da Neptün ve Jüpiter'in yaratacağı dik açı size yetişemeyeceğiniz kadar fazla seyahat olanağı sağlayacak. İnsanın elinde bu kadar fırsat olması çok güzel olsa da zaman ve kaynaklarınızı en yararlı şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Bu yıl Satürn sizi ev yaşamınızda düzeni korumaya teşvik edecek. 5 Ekim'e kadar Terazi Dönencesi'nde 4. Güvenlik Evinizde bulunacak olan Satürn çevrenizde ve özellikle evinizde ahengin önemini vurgulamaktadır.

Yaşamınızda yapıcı bir ortam yaratmak istiyorsanız ev yaşamınızdaki bireylerle barış ve huzur içinde olmalısınız. Aile bireyleriyle uzlaşmak her zaman kolay olmasa da olgun davranışlar ve sabır size bu imkânı sağlayacak. Bu yıl ayrıca yeni bir iş kurmak veya iş değiştirmek için uygun ortamı sağlayacak bir dönem. Yalnız bunu yaparken hırsınızın evinizdeki huzura verdiğiniz önemi geçmemeli!

kendimide unutmadım tabi

365Yay Burcunun Yıllık Burç YorumuÇok nadir olan bir durum bu yıl Yay burcunda yaşanacak ve Jüpiter 2012 Yaylar için gelişim yılı olacaktır. Bu yılın ilk yarısında başaracaklarınız sizi yılın ikinci yarısında karşılaşacağınız önemli insanlara hazırlayacak. Jüpiter 11 Haziran tarihine kadar Boğa Dönencesi'ndeki 6. Gündelik İşler Evinizde kalırken size başaracağınız küçük şeylerle iş yaşamanızda büyük fırsatlar sunacak.

Kendinizi sıradan bir işte çalışıyor gibi görmenize rağmen işinize göstereceğiniz sadakat uzun vadede siz büyük kazanç sağlayacak. 3 Haziran'a kadar 10. Kariyer Evinizde kalacak olan Mars, sizde saldırgan duyguları uyandırsa bile bu gezegenin Başak Dönencesi'nde oluşu saldırganlığınızı yapıcı enerjiye dönüştürecek. İş yaşamınızda büyük mesafe kaydedeceksiniz 23 Ocak-13 Nisan döneminde geri çekilme hareketi gösterecek Mars nedeniyle bu süreçte hedeflerinize varmak için çok daha fazla çalışmanız gerecek.

İkizler Dönencesi'ndeki 7. Ortaklıklar Evinize 11 Haziran tarihinde girecek olan Jüpiter, burada bir yıl süresince kalırken sizde her türlü ilişkiyi geliştirecektir. Bir taraftan aşk yaşamınız yeşerirken diğer taraftan size büyük kazanç sağlayabilecek kişiler ile bu süreçte ortaklıklar kurabileceksiniz. Bu süreçte kendinizi her şeyi bildiğinize inandırmaktan çok, size yeni şeyler öğretebilecek ve limitlerinizin ötesine taşıyacak kişilerle birlikte olmaya çalışın.

5 Ekim'de Satürn'ün Yengeç Dönencesi'ndeki 12. Evinize girişiyle iki yıl sürecek yarım kalmış işlerin tamamlanması, önünüzdeki engellerin temizlenmesi ve imkânsız beklentilerin ortadan kaldırılması işlemlerine başlayacaksınız. 10 Ekim'de Neptün ile uyumlu bir konum alacak olan Satürn, ideallerinizle şimdi içinde bulunduğunuz durumun gerçeklerini dengeye sokacaktır.

al sebostos buda sana sonra kıskanırsın kız

365Balık Burcunun Yıllık Burç YorumuMaddi ve manevi dünyalar arasında adeta bir köprü görevi yapan Balıklar bazen kutsal boyutlara yükselirlerken bazen de yaşadığımız dünyadaki iki yüzlülüklerden dolayı hayal kırıklığı yaşar. Bu yıl Balıkların yaşamlarının anlamını aradıkları bir sene olacak.

Yılın ilk yarısında inançlarınızı ve hayallerinizi gündelik yaşamınıza yansıtmanız halinde gerçeklerinizle idealleriniz birbirlerine yakınlaşarak aralarındaki farkı kapatacak. Bu yıla Boğa Dönencesi'ndeki 3. Evinizde başlayacak olan Jüpiter en önemsizmiş gibi görünen işlerdeki önemi size gösterecek ve sizin detaylara büyük önem vermenizi sağlayacak.

Detaylarda aradığınız derin anlam sayesinde basit konuşmalardan bile büyük anlamlar çıkarabilecek ve kendinizi zenginleştireceksiniz. 11 Haziran tarihinde İkizler Dönencesi'ndeki 4. Kökler Evinize girecek olan Jüpiter sizi geçmişinizden kurtaracak yeni perspektifi aile yaşantınızda sağlayacaktır. Katı kuralları yıkarak iş ve aile yaşamlarınızda daha dinamik yeni roller üstlenebileceksiniz. 29 Ekim 2009 tarihinde 8. Paylaşılan Kaynaklar Evinize girmiş olan stratejik Satürn ilişkilerinizde adaleti sağlamak ve iletişimi güçlendirmek için başkalarıyla uzlaşmanızı gerektiriyordu.

5 Ekim tarihinde 9. Yüksek Düşünceler ve Uzak Yerler Evinize girecek olan Satürn, iki yıllık ziyareti süresince sizin büyük düşüncelerinizi konsolide ederek bunların özlerini yaşamınızda kullanmanızı isteyecek. 10 Ekim tarihinde Neptün ile 120 derecelik açı yaratacak olan Satürn rüya ve hayallerinizi şekillendirerek bunları gerçeğe çevirmenin yollarını size gösterecek. Balıkların hayal dünyaları ile gerçekler arasında yaptıkları başarılı geçişler onları hedeflerine taşıyacak.

Bu sadece egoist bir kazanç olmayıp, kolektif bir başarıyı da beraberinde getirecek. Mars'ın 13 Ocak - 13 Nisan döneminde gerçekleşecek geri çekilme hareketi esnasında planlarınızda bazı gecikmeler söz konusu olduğundan, bu süreçte mümkün olduğunca esnek davranmalısınız. Problemlerinizi teker teker çözmeyi deneyin. Böylece içinden çıkamayacağınız karmaşık durumlardan kurtulmuş olursunuz.

karam buda yıllık falın

kızlarr kapı da baktım orkide eşimdir dedim aradım daha açmadım zarfı aradım o da dediki ben degilim ana açtım zarfı okudum istanbuldaki arkadaşım arzu ünüden ev arkadaşımdı ne duygulandım yaa eşimle organize olmuşlar hemen foto çekip face atıp teşekkür edeyim ya harbi dostum azdır ama tamdır yaa

ne iyi arkadaşmış o sevindim canım en azından moralin yerine gelmiştir ben kaçıyorum görüşürüz sonra.

kalkın oynayak mı?
cnm benim bakıyorum da çabuk çıkmışsın depresyondan
yoksa bi ileri aşamada mısın?
travmanın etkisindeyim bacım
ne iyi arkadaşmış o sevindim canım en azından moralin yerine gelmiştir ben kaçıyorum görüşürüz sonra.

hıı yanında bir kutu da en sevdigim çikolatalardan..hatırlanmak güzel yaa

saolasın cnm tam kıskanmak üzereydim hızır gibi yetiştin
ama bu galiba geçen yılın yorumu
doğru da ha baya bi geliştim tüm yıl tabi enine

[şanslıyız canım bakıcı da falan kalmayacak ve yarım gün çalışacagız nerdesin sen tatlım hee yaşıtımı buldum sonunda bunlar çok küçük ya hele marjinal 90 lı
:
en azından bakıcı derdi olmayacak dediğin gibi. ben izmitteyim canım,çooook uzağım sana :)

eşinle dışarı çıkamasanda güzel bi doğum günü geçiriyosun canım,hem bebişin yanında,hemde arkadaşın ne güzel bi süpriz yapmış :)

Nasıl yetişiyosunuz bu kadar işe kızlar anlamıyorum valla :44: bebiş bi yandan,bazılarınızda 2 tane var hatta,ev işleri bi yandan,bi de burda konuşuyosunuz,bravo valla özeniyorum size,ben anca okuyabiliyorum,yazmaya zamanım olmuyo
stresçim,saçların hayırlı olsun bu arada
marjinalcim sizin de aşılar olmuş geçmiş olsun,bizimde haftaya cuma :18:
bu arada bugün hava güzeldi burda,kızımla site içinde yürüyüşe çıktık,fotomuzu da az önce çektik,sizinle de paylaşalım

aynen bende yetişemiyorum hızlarına on parmağında on marifetler maşallah...

sağol canımda hiç bişey anlamadım:44:

özgürlük felan adamımı boşuyom ne oluyor dik açılar evime giren aylar anlayan anlatsın

SLM KIZLAR .. 6 aylık asımız pztsı gunu. ası olan bıcıırıklara gelmıs gecmıs olsun.. ıns ates olmaz .. opuyorum kuzularınızı

arzular hayırlı oluor bak ispatı
sevindim senin adına

sağol canım
fırsat oluşturuyoruz burası için

cıtırınıda yerim kız

evet ara ara geliyor gidiyor inş. hasta olmaz da sağol ttalım

kızına maş. evet katılıyotum sadece okuyabilirm arada da yazabiliyorum.. ev işi kızım yemek çamaşır oooo bi de kızıma yemek derken hiçç vakit yokk yazmaya

travmanın etkisindeyim bacım

hatırlanmak çok güzel bir duygu gerçekten

saolasın cnm tam kıskanmak üzereydim hızır gibi yetiştin
ama bu galiba geçen yılın yorumu
doğru da ha baya bi geliştim tüm yıl tabi enine

bilmemki canım doğru dürüst okumadan koydum buraya acele acele

sağol canımda hiç bişey anlamadım:44:

özgürlük felan adamımı boşuyom ne oluyor dik açılar evime giren aylar anlayan anlatsın

şekerim bende birşey anladım:44: bir dahaki sefere anlaşılır olanı bulup eklerimacele oldu o yüzden dikkat edemedim

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yurtdışı bağlantılarınız artıyor!

28 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay’la birlikte önemli bir bitiş yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha net ortaya koymaya çalışın. 25 Şubat’ta maddi olarak harika gelişmeler sizi bekliyor. Para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. 11 Mart’ta ise Yeniay sayesinde bir süredir üzerinde uğraştığınız projenin meyvelerini toplayacaksınız. 27 Mart’taki Dolunay’ın etkisiyle seyahat planları yapabilirsiniz. 10 Nisan’da meydana gelecek Yeniay sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir. 25 Nisan’da yuva, aile, taşınma, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken kendinizi zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. 10 Mayıs’ta onuncu evinizde gerçekleşecek olan güneş tutulması kariyeriniz üzerinde etkileyici olacak. Fikirlerinizle, yöneticilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. 25 Mayıs’ta aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. 26 Haziran’da geri hareketine dönecek olan Merkür, üstü örtülü konuları gün yüzüne çıkarabilir. 22 Temmuz’da ise Kova burcundaki Dolunay ise evlilikte ufak hayal kırıklıklarına yol açabilir. 7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda oluşacak Yeniay size keyif ve mutluluk getirecek. 5 Eylül’de ise maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor. Yeni iş teklifleri alabilir, gelirinizi artırabilirsiniz.

Yurtdışı bağlantılı işlerde de şansınız açık. 5 Ekim’de Terazi burcunda Yeniay meydana gelecek. Bu dönemle birlikte, kafanızı boşaltmak için seyahate çıkabilir, Mars’ın yüklediği enerji fazlasını bu şekilde üzerinizden atabilirsiniz. 19 Ekim’de hatırı sayılır kişilerle bir araya gelebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Merkür, 20 Ekim’de geri gitmeye başlayacak. 12 Kasım’a kadar geleceğe dair kafanız karışık olabilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile aile, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön plana çıkacak. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda güç çekişmelerine dikkat edin. Yaşamda belirlediğiniz hedeflerde, sapma veya hayata karşı inanç kaybı yaşayabilirsiniz, güveninizi sarsacak, kabuğunuza çekilmenize neden olacak durumlar oluşabilir. Gelecek hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenizde ve gerçekçi olmanızda yarar var. 17 Kasım’da Boğa burcunda bir Dolunay meydana gelecek. İş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, çalışanlar iş hayatında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Aralık ayında ise sosyal ilişkilerdeki denge arayışı ön planda. Gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Özellikle verilen sözler zamanında gerçekleşmeyebilir…

buyur strescim bu daha anlaşılıryurtdışı bağlantılarında şansın açıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…