bilmemki kadının sesi güzel hani şu müziği etkileyici olan bide birtane bebek var beşikte oda iyi.
senin işinde çok zor sebostoş kv.kp. yaşamak bana eziyet gelirdi bizim kp sık sık kalmaya geliyor gelincede gitmek bilmiyor tavırlarından bunalıyorum ne yapsan yaranamıyorsun
benim efe onu sevmedi kız korktu karının sesinden:18::18::18::18:
Ev ev ustune olmaz diye bosuna dememisler bacim
Ama onlarin yaptigi da buyuk fedakarlik allah razi olsun ikisinden de
hangi biberonu kullanıyosun bacım bizimki almıyordr brown ve chiccoo var ama yok almıyor
genişşş ailee zor olmuyor mu bacım
ben boşa tavır yapmam zaten herşeyden önce Allahtan korkarım ama bunlara tahamülüm bitmiş bacımsaol canımevet valaha agzını burnunu yedim
saol suksuk
ohh güle güle giysin ahmetimmrahatladın mı zacık bacım?nasılsın?derin derken ben çok iyi dinlerim derdine ortak olurum diye canımsın :13:
hayırlı olsun canım zayıflarsın kıss
ben de olsam sinirlenirdim vala bacım sonuna kadar haklısınbizimkiler bir hafta aramasa hemen bozuluyorum hiç sormuyorlar çocugu falan filan eşime söylüyorum azcık tavır şart
çok haklısınBastan nasil alistirirsan oyle gidiyor bacim
ahmet niye böyle oldu ya hergün bozuluyor diştenmi kabızlıktanmı huymu vallahi artık korkar oldum bugün ne olacak diyeSakinlesti mi kucuk ahmet
Karam vardi demin gitmis
kız marketteki günlük sütten yapıyorum sende yapmamayla yogurt yapan anneler tadı nasıl oluyor,tutuyor mu beni bilgilendirirseniz sevinirim
normal yogurt u sen mi yapıyorsun?nasıl yapıyorsun?bu hafta agırlık vereyim şu yogurt işine yemedi bir keresinde alıştırmam lazım
iyiyim canım bugün sinemaya gittik eşimlekahve iştik dışarda sonra k.valide ye gittik gelmiş çok şükür istanbuldan çok sevindim aç kalacaktık yoksa
karamda sende ne ballısın yaYogurdu k.validem yapiyo cnm acik sut aliyoruz ama sutumuz cok guzel oglan da guzel yiyodu ama iki gundur hic istahi yok memeye yapisik yasiyor sagdigim sutler de dolapta beklemede
Ohh ne guzel gun gecirmissin hangi filme gittiniz
Benim yemegimi de k.validem yapar sofrayi kurar kaldirir bulasigi yikar ooh be amma rahatmisiz ben de
her evde bir tane iyi niyetlimi desem saf mı desem çıkıyor onlarda bizi bulmuşçok haklısın canım benimde başımda benzer bir olay var eşimin kardeşide yeğenini görmeye ne geldi ne aradı üstelik eşimin üstünden geçinmiş yıllarça eşim çalışmış eve vermiş o kendi hesabına yatırmış sevgilisine yedirmiş evlenirken borç istedi vermedik diye küsmüş çokta umrumdaydı sankidüğünde bütün misafirleri bizde ağırlandı ben daha yeni ameliyat olmuştum bide ona rağmen bu kadar iyilik yap yine nankörlük yine nankörlük yakında onunda çoçuğu olucakmış tabiki bizde ne arayıcağız ne sorucağız.
neden canım neden beraber yaşıyosunuz
Cnm benimki biberondan iciyodu sutumu memeyi de keyif amacli kullaniyodu simdi de memeye dustu ben de en son hobbite gitmistim esim sever diye o filmin ortasinda uyudu o sacma filmi de bosa izledim
K.valide k.peder kabile halinde yasiyoruz cnm
canım ben onun ablasının aramasına değilde benimkinin ablasıyla konuşma tarzına sinirlendim canımlar cicimler çok şaşırdımKaram hosbulduk bayanstress seni cok iyi anliyorum canim ayni durumdayiz bizde insanlaraakil sir ermiyor esimide araysn sormayan dimdi aramaxa bsslior buda bize yansixor
çene yarıştırmaktan ağustos topiğine hiç giremiyorum ama sen maşallah her yere yetişiyosunmarjinal canım agustos annelerinden biri sana cevap yazmış aşı içinokurken ana eylül topiignde miyim ki oldum ama baktım agustosmuş
ben boşa tavır yapmam zaten herşeyden önce Allahtan korkarım ama bunlara tahamülüm bitmiş bacım
çok haklısın
ahmet niye böyle oldu ya hergün bozuluyor diştenmi kabızlıktanmı huymu vallahi artık korkar oldum bugün ne olacak diye
kız marketteki günlük sütten yapıyorum sende yapben mamayla şüyle biliyorum mesela 3 ölçek suya mamayı karıştırıp ılık sıcaklıkta tatlı kaşığı kadar yoğurt ekleyip sarıp 3-4 saat sıcakta beklet sonra dolapta dinlendir anladınmı sonra next next yazdı deme emi
karamda sende ne ballısın ya
her evde bir tane iyi niyetlimi desem saf mı desem çıkıyor onlarda bizi bulmuş
maddiyat değilde maneviyat karşılıklı ya veya öyle olmalı bence o yüzden sizi saymayanı sizde saymayın
çok zor senin içinde aslında onlar içinde 2 aile 1 evde çok zor
canım ben onun ablasının aramasına değilde benimkinin ablasıyla konuşma tarzına sinirlendim canımlar cicimler çok şaşırdım
eee ozaman seni insan yerine koyup gelende bir koymayıp gelmeyende bir
çene yarıştırmaktan ağustos topiğine hiç giremiyorum ama sen maşallah her yere yetişiyosun
evet bizimki de o anne memesi gibi olan yok almıyorChicconun tombik biberonunu killaniyorum klasik biberonlari asla almiyo
Genis aile zor ozel hayat sifir
Ama onlar da benim cocuklarima bakmak icin burdalar onlar icin daha zordur eminim
Pzt gozum arkada kalmadan rahat ise gidicrm insallah
Iste buna paha bicilemez
ben boşa tavır yapmam zaten herşeyden önce Allahtan korkarım ama bunlara tahamülüm bitmiş bacım
çok haklısın
ahmet niye böyle oldu ya hergün bozuluyor diştenmi kabızlıktanmı huymu vallahi artık korkar oldum bugün ne olacak diye
kız marketteki günlük sütten yapıyorum sende yapben mamayla şüyle biliyorum mesela 3 ölçek suya mamayı karıştırıp ılık sıcaklıkta tatlı kaşığı kadar yoğurt ekleyip sarıp 3-4 saat sıcakta beklet sonra dolapta dinlendir anladınmı sonra next next yazdı deme emi
maddiyat değilde maneviyat karşılıklı ya veya öyle olmalı bence o yüzden sizi saymayanı sizde saymayın
canım ben onun ablasının aramasına değilde benimkinin ablasıyla konuşma tarzına sinirlendim canımlar cicimler çok şaşırdım
çene yarıştırmaktan ağustos topiğine hiç giremiyorum ama sen maşallah her yere yetişiyosun
evet bizimki de o anne memesi gibi olan yok almıyordemekki benimkine benzemiyor :1
next nextt stressya mamanın arkasında varmış tarif zaten de ben tadını merak ediyorum efe yemedi normali hoş bir kere verdim ama bu hafta hız kazandıracam hızlandırmak lazım şu ek gıda işini 6.aya ne kaldı haa bir de şimdi 6.ayda 2 çay bardagını geçmeyecek şekilde ek gıda verecez ya o nasıl iş ne zamana kadar 9 muydu :44: yetişirim bacım her yere ahh sen bi de beni gençligimde görseydin ahh ahh
aynen canım hakettiğine hakettiği değeri vericeksin kaynanamda çok lazımmış gibi hep onun doğacak çoçuğundan bahsediyor tlfnda o bizim doğan çoçuğumuzu saymamış
e kızz bende burayı anca okuyabiliyorum karamcım heryere yatişiyor maşallah
benim sıpa uyurken sallandıgı için hep yanındayımm ee ben de ne yapıyorum o topik senin bu topik benim geziyorum
çok haklısın
kız reklam sizde de görünüyor mu kilo almak istiyorum ama alamıyorum diyorsan dio en alttayaramıza tuz basar gibi o ne öyle
kaşık kullanmaya başla karamcım anca alışır efe biberon almıyorsa kaşıkla verilicekama almalı yaa işe başlayacam benn aç mı kalacak off off
aynen şunu yazmışlar :biraz geç oldu canım ama doktorumuz salgın var yaptırın dediyaptırdık biz de
eee işten sonra görüşücezmiChicconun tombik biberonunu killaniyorum klasik biberonlari asla almiyo
Genis aile zor ozel hayat sifir
Ama onlar da benim cocuklarima bakmak icin burdalar onlar icin daha zordur eminim
Pzt gozum arkada kalmadan rahat ise gidicrm insallah
Iste buna paha bicilemez
kv de neden bahsediyorki senin çocuğunu umursamamış adamın çocuğunu sen ne yapıcan niye anlatıyo yaniaynen canım hakettiğine hakettiği değeri vericeksin kaynanamda çok lazımmış gibi hep onun doğacak çoçuğundan bahsediyor tlfnda o bizim doğan çoçuğumuzu saymamış
e kızz bende burayı anca okuyabiliyorum karamcım heryere yatişiyor maşallah
ben 1 aydır ek gıda veriyorum toplasan günde 1 çay bardağı anca olur yani 6 ayda sen başlıycaksan biranda öyle 2 bardak yediremiyorsun ki daha sonrada bebek iştahıyla seni yönlendiriyor aslında o 2 çay bardağı bence hikaye çocuk yiycem diyicek dur sen 2 bardak yiysen üstünede yaz sıcağında süt içmi diycez her kafadan bişi çıkıyorevet bizimki de o anne memesi gibi olan yok almıyordemekki benimkine benzemiyor :1
next nextt stressya mamanın arkasında varmış tarif zaten de ben tadını merak ediyorum efe yemedi normali hoş bir kere verdim ama bu hafta hız kazandıracam hızlandırmak lazım şu ek gıda işini 6.aya ne kaldı haa bir de şimdi 6.ayda 2 çay bardagını geçmeyecek şekilde ek gıda verecez ya o nasıl iş ne zamana kadar 9 muydu :44: yetişirim bacım her yere ahh sen bi de beni gençligimde görseydin ahh ahh
bende hep yanındayım ama uyutunca yemekti temizlikti diğerlerini okumaya vakit bulamıyorum bu aralar.
kaşık kullanmaya başla karamcım anca alışır efe biberon almıyorsa kaşıkla verilicek
eee işten sonra görüşücezmi
kv de neden bahsediyorki senin çocuğunu umursamamış adamın çocuğunu sen ne yapıcan niye anlatıyo yani
ben 1 aydır ek gıda veriyorum toplasan günde 1 çay bardağı anca olur yani 6 ayda sen başlıycaksan biranda öyle 2 bardak yediremiyorsun ki daha sonrada bebek iştahıyla seni yönlendiriyor aslında o 2 çay bardağı bence hikaye çocuk yiycem diyicek dur sen 2 bardak yiysen üstünede yaz sıcağında süt içmi diycez her kafadan bişi çıkıyor
çık gözüm görmesin senibende de görünüyorvah düşüncesizler olsun kız motive olur
bu arada bana kızabilirsiniz ama günden güne eriyorum 57ye düşmüşüm hemde abur cubur yiyerek
kaşık kullanmaya başla karamcım anca alışır efe biberon almıyorsa kaşıkla verilicek
kv de neden bahsediyorki senin çocuğunu umursamamış adamın çocuğunu sen ne yapıcan niye anlatıyo yani
ben 1 aydır ek gıda veriyorum toplasan günde 1 çay bardağı anca olur yani 6 ayda sen başlıycaksan biranda öyle 2 bardak yediremiyorsun ki daha sonrada bebek iştahıyla seni yönlendiriyor aslında o 2 çay bardağı bence hikaye çocuk yiycem diyicek dur sen 2 bardak yiysen üstünede yaz sıcağında süt içmi diycez her kafadan bişi çıkıyor
bende görünmüyor full yürüteç reklamı var herkese ayrı reklam mıkız reklam sizde de görünüyor mu kilo almak istiyorum ama alamıyorum diyorsan dio en alttayaramıza tuz basar gibi o ne öyle
gerçekten sağolsunlar böyleleride varYerden goge kadar haklisin bacim ben de olsam senin gibi davranirdim
Cnm k.validemlerin kendi evi var benim cocuklara bakmak icin burdalar saolsunlar gecici bir birliktelik yani
Allah Allah kız nası veriyosun kesin sütüm var diyip yemiyosun dimibende de görünüyorvah düşüncesizler olsun kız motive olur
bu arada bana kızabilirsiniz ama günden güne eriyorum 57ye düşmüşüm hemde abur cubur yiyerek
bacım bende yemek yok bu hafta yaptum iki gün sonra pesstemizlik haftada bir c.tesi kadın yapar ee ben de etraf dagıt etraf topla yapıyorum ama efe yetiyor çok çabuk sıkılıyor oyundalardan bin çeşit oyun uyduruyom yine de yaranamıyorum sıpaya stresinde dedigi gibi kimseye yaranılmıyor bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?