- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
sen iste yeterki küçük teyzoşsaol canım bebek işte samimi sıcacık yapmacıksızz gülüyorlar
stress sebostoş gelmeden kaçalım bacım bizi topa koyar valaa tırsıyoruumm :18::18::18:
kızlar birşeyim yok herzamanki şeyler olsa burda paylaşıp rahatlarım biliyorsunuz düşünceli arkadaşlarım benim
mert 2 gündür doğru dürüst uyumuyor sinirliyim dememe gelincede o doğuştanama bu aralar pek kalmadı sanki
anaa senin yüzüne bakıp hiç sinir göremedimkız huyun yumuşacık görünüyorkızlar birşeyim yok herzamanki şeyler olsa burda paylaşıp rahatlarım biliyorsunuz düşünceli arkadaşlarım benim
mert 2 gündür doğru dürüst uyumuyor sinirliyim dememe gelincede o doğuştanama bu aralar pek kalmadı sanki
melek bunlar melek iyiki onlar var
seni hınzır seni hem arkasından konuş hemde kork:18:
10-15 dak kaçarız kız gelirsede tatımazdan geliriz
marjinalin derdini öğrenelim bi
ben yapmadım stress yaptı
aman bacım bişi olmasın dageçer hepsi geçer bacım gençlikte olur sinir öfke bir yaştan sonra daha relax oluyor insan dimi kıss stress sen daha iyi bilirsin
diştendir canım herkesin bebegi uyumuyor buaralar ben idmanlıyım bizimki zaten uyutmuyor
ya sırf iftirasın pesben yapmadım stress yaptı
kapıdaki gölgedenmi şişko acar muhabir
şişko demişken benim bedenim 44 müş ya niye 46 biliyorumki:44:
anacım bende hep trip atıyorum kapris felan bendemi ergenlikteyim:44:bundan sonra eşim bişi derse böyle diycem vallayok canım derdim filan dedim ya yapı meselesi ergenlikten çıkmam zaman aldı anne olunca yeni yeni çıkmaya başladımhala ergen triplerindeyim bazen rahat batıyor derdim olsa siz sormadan ben söylerim zaten
anaa senin yüzüne bakıp hiç sinir göremedimkız huyun yumuşacık görünüyor
evet canım ya neyin var10-15 dak kaçarız kız gelirsede tatımazdan geliriz
marjinalin derdini öğrenelim bi
söyle bacım vala özelime de atabilirsin stresten çekinirsen falanyok canım derdim filan dedim ya yapı meselesi ergenlikten çıkmam zaman aldı anne olunca yeni yeni çıkmaya başladımhala ergen triplerindeyim bazen rahat batıyor derdim olsa siz sormadan ben söylerim zaten
sen de alıntı yapıp gülmüşsün marjinal aşk olsun amasenin yaptığın kabak gibi ortada canımseboştoş seni çıkışta yakalamasın benden söylemesi
kız ben yaşlandıkça delleniyom demekki hep genç kalıcam
ya sırf iftirasın pes
bide oraya 3 tane masum kafa koyunca seboş sanamı inanıcak tabiki sen başlattın
anacım bende hep trip atıyorum kapris felan bendemi ergenlikteyim:44:bundan sonra eşim bişi derse böyle diycem valla
anacım bende hep trip atıyorum kapris felan bendemi ergenlikteyim:44:bundan sonra eşim bişi derse böyle diycem valla
evet canım ya neyin var
söyle bacım vala özelime de atabilirsin stresten çekinirsen falan
sen de alıntı yapıp gülmüşsün marjinal aşk olsun ama
ruhun genç bacım seninama bak hala yookk
de canım de
biz kadınların çoğu zaten öyle değilmi hepimiz tripçi ve kaprisli
yok ben degilim iftiraya bak hele
yok kız stresten ne çekinicem oda benim en iyi dert ortaklarımdan biri
şuna bak kendi yaptığı şeye bizide ortak etmek istiyor uyanık seni neymiş gülmüşüm
bütün şeylerin suçlusu karamdırsenin yaptığın kabak gibi ortada canımseboştoş seni çıkışta yakalamasın benden söylemesi
canım gölgemi gördün doğrumu yanlışmı söylediklerim bıngıl oranım fazlagözünde büyütüyorsun demiştim sana bıngılım
anacım sen beni görsen bizim stres bumu dersinsağol canım benim
halbuki çevremdekiler bana no frost der
canım ben tanımadığım insanlara karşı mesafeliyimde ondan sanırım dışım serttir ama içim yumuşak samimi arkadaşlarım benim içimi bilir
sinire gelince gerçekten sinirliyim özellikde şu erkek tarafının ailesi yüzünden olan meselelerde neler olduğunu az çok yazdım.
çoğu dedim canım sen hariç sen bir meleksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?