2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senin gibi olabilmeyi isterdim canım ya da istemezdim böyle iyi
ne biliyim işte karar veremedim

sebostos geçmişi okudun mu canım?

okudum cnm okudum
karam cadısı günahımı almış
kızmadım ama kıyamadım nedense
ya da kızdım bilemiyorum çok kararsızım bugün
işe geldim bismillah demeden dosye getirdiler bakmadım tabi daha önce size laf yetiştirmem lazım
gelenler gidenler..
off işim bi çok ki
oğlum da hastalandı burnu akıyo öksürüyo hapşırıyo iştah sıfır
fotograf çektirmem lazım güzel çıksa bari
neyse kaçtım ben
kimse de yok zaten hadi öpüldünüz

merhaba bayanlar bende sizi takipte olup henüz yazamayanlardanım. bende bir eylül annesiyim. 10 eylül doğumlu bir kızım var fırsat buldukça bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul görürsem

kızma kızzz iyi niyetli o biraz şakacı
sen işlerine bak canım buraya takılırsan yetiştiremezsin
geçmiş olsun bu arada hemen atlatır inşallah.

merhaba bayanlar bende sizi takipte olup henüz yazamayanlardanım. bende bir eylül annesiyim. 10 eylül doğumlu bir kızım var fırsat buldukça bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul görürsem

hoşgeldin aramıza
kabul görmek ne demek canım fırsat buldukça yaz tabiki ne güzel çoğalıyoruz
kızının ismi ne?

o zaman ada'nında resmini bekleriz.sen bizimkileri az çok görmüşsündür hele ben çok sık yüklüyorum.

bir süredir çekemedim foto makinenin şarjı dolsun çekip eklerim. bebişlerin maşallahı var hepsi çok tatlı allah onları bizlere bağışlasın nazarlardan korusun.

inşallah canım amin..belirtilerinde elleriyle de bişey tutamaz diyor benim oğlum tutuyor ama başını neden kaldıramıyor ozaman.ellerinden tuttum mu başını değil gövdesini kaldırıyor.
canım beyin gelişimi olmsa hiç bir organını hareket ettiremez canım ya sıkma kendini bazı bebekler diri oluyor bazı bebeklerde daha geç gelişiyor ama ikiside normal kabulediliyor

günaydın
sabahın köründe kalkmış gelmiş bakar mısınız
topği açmış kapanışıda o yapmıştı
hayırlı işler sebos

senin gibi olabilmeyi isterdim canım ya da istemezdim böyle iyi
ne biliyim işte karar veremedim
kararsız gördüm seni

canımm yaaa ne tatlı yerim onu maşallah
sağol canım

geçmiş olsun canım salgın var benim büyükte hasta banada bulaştırdı burnum boğazım fena halsizlikte var
yeni işe başlamışken bebeğin hastalığıda ayrıca kötü olmuş

ha ayrıca karama kız ya
kabul etmemekte ne demek hoş geldin

ooo kimleri görüyorum forumun bekçiside gelmiş

gece o kapatıyor sabah o açıyor hoşgeldin karam

nerden buluyorsun bu enerjiyi şaşırıyorum

günaydııınnnn :))
herkes evinde di mi oh ne güzel. ben işe geldim ama uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
işte olmak daha az yorucu bence uykusuz uykusuz kuduruk bebelerle ugraşmak çookk zzzoorr
günaydın
sabahın köründe kalkmış gelmiş bakar mısınız
:18::18::18:
sebostos geçmişi okudun mu canım?
bak bak doldur dur peki marjinal hatırlatmasan olmaz dimi
özür dilerimm çok geçmiş olsun ogluşuna:2:
hoş geldin canım altta görürdüm ismini bi de şarkı söylerdim içimden llaa maa mammaa laa maa mammaa
kızma kızzz iyi niyetli o biraz şakacı
sen işlerine bak canım buraya takılırsan yetiştiremezsin
geçmiş olsun bu arada hemen atlatır inşallah.

he doldur doldur şakacı de

bayanstersçim nasıl geçti ahmetin kontrolü ve aşı olayı?

selam kızlar
nasılsınız
ben hasta oldum ya:2: ufaklığa bulaştırmasam bari zaten çok uykusuzumda
ahmeti dr agötürdüm aşılarıda oldu genel olarak iyi biraz kilo almalıymış ek gıdaları düzenli yemeliymişdetayları akşam konuşuruz ben biraz yatıcam kötüyüm ya öfff

sanada yaranılmıyor canım ya nerde doldurmuşum eninde sonunda görecekti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…