gunaydın marji
bütün şeylerin suçlusu karamdır
canım gölgemi gördün doğrumu yanlışmı söylediklerim bıngıl oranım fazla
anacım sen beni görsen bizim stres bumu dersintipik aslan kadını duruşu ama bende tanıdıkça kaynaşıp açılanlardanım
sana bi abla tavsiyesi söyliycem ama uyarsın ama uymazsın fakat aklının bi köşesinde dursun
ben 1 yıl öncesine kadar eşimle ailesi için hiç kavga etmedim çok büyük olaylar yaşadığım halde huzurumu hiç bozmadım onlar için
ama 1 yıldır tahammül sınırlarım zorlanıyordu ve bende kavgalara başladım fakat dünki olaydan sonra bu sabah dank etti kafam ya onlar için ben yuvamı çocuklarımı kendimi mutsuz ediyorum surat asıp günümü mahvediyorum ve çocuklarada bunu hissettiriyorum ve 1 sene önceki kişi olmaya karar verdim ve eşime sarıldım ve bidaha ailesi için kavga etmeme kararı aldığımı onlar için üzülmeye değmiyceni söyledim
sevindi garibimburdan kendine pay çıkar istersen
Bu da efe ye günayudınn dedigim zamanki mutlulugun resmi:)
sebostos geçmişi okudun mu canım?
okudum cnm okudum
karam cadısı günahımı almış
kızmadım ama kıyamadım nedense
ya da kızdımbilemiyorum çok kararsızım bugün
işe geldim bismillah demeden dosye getirdiler bakmadım tabi daha önce size laf yetiştirmem lazım
gelenler gidenler..
off işim bi çok ki
oğlum da hastalandı burnu akıyo öksürüyo hapşırıyo iştah sıfır
fotograf çektirmem lazım güzel çıksa bari
neyse kaçtım ben
kimse de yok zaten hadi öpüldünüz
merhaba bayanlar bende sizi takipte olup henüz yazamayanlardanım. bende bir eylül annesiyim. 10 eylül doğumlu bir kızım var fırsat buldukça bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul görürsem
hoşgeldin aramıza
kabul görmek ne demek canım fırsat buldukça yaz tabiki ne güzel çoğalıyoruz
kızının ismi ne?
teşekkür ederim canım kızımın ismi ada
o zaman ada'nında resmini bekleriz.sen bizimkileri az çok görmüşsündür hele ben çok sık yüklüyorum.
canım beyin gelişimi olmsa hiç bir organını hareket ettiremez canım ya sıkma kendini bazı bebekler diri oluyor bazı bebeklerde daha geç gelişiyor ama ikiside normal kabulediliyorinşallah canım amin..belirtilerinde elleriyle de bişey tutamaz diyor benim oğlum tutuyor ama başını neden kaldıramıyor ozaman.ellerinden tuttum mu başını değil gövdesini kaldırıyor.
topği açmış kapanışıda o yapmıştıgünaydın
sabahın köründe kalkmış gelmiş bakar mısınız
kararsız gördüm senisenin gibi olabilmeyi isterdim canım ya da istemezdim böyle iyi
ne biliyim işte karar veremedim
sağol canımcanımm yaaa ne tatlı yerim onu maşallah
geçmiş olsun canımokudum cnm okudum
işe geldim bismillah demeden dosye getirdiler bakmadım tabi daha önce size laf yetiştirmem lazım
gelenler gidenler..
off işim bi çok ki
neyse kaçtım ben
kabul etmemekte ne demek hoş geldinmerhaba bayanlar bende sizi takipte olup henüz yazamayanlardanım. bende bir eylül annesiyim. 10 eylül doğumlu bir kızım var fırsat buldukça bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul görürsem
işte olmak daha az yorucu bence uykusuz uykusuz kuduruk bebelerle ugraşmak çookk zzzoorrgünaydııınnnn :))
herkes evinde di mi oh ne güzel. ben işe geldim ama uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
:18::18::18:günaydın
sabahın köründe kalkmış gelmiş bakar mısınız
bak bak doldur dur peki marjinalsebostos geçmişi okudun mu canım?
özür dilerimmokudum cnm okudum
gelenler gidenler..
off işim bi çok ki
neyse kaçtım ben
hoş geldin canımmerhaba bayanlar bende sizi takipte olup henüz yazamayanlardanım. bende bir eylül annesiyim. 10 eylül doğumlu bir kızım var fırsat buldukça bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul görürsem
kızma kızzz iyi niyetli o biraz şakacı
sen işlerine bak canım buraya takılırsan yetiştiremezsin
geçmiş olsun bu arada hemen atlatır inşallah.
işte olmak daha az yorucu bence uykusuz uykusuz kuduruk bebelerle ugraşmak çookk zzzoorr
:18::18::18:
bak bak doldur dur peki marjinalhatırlatmasan olmaz dimi
özür dilerimmçok geçmiş olsun ogluşuna:2:
hoş geldin canımaltta görürdüm ismini bi de şarkı söylerdim içimden llaa maa mammaa laa maa mammaa
he doldur doldur şakacı de
ooo kimleri görüyorum forumun bekçiside gelmiş
gece o kapatıyor sabah o açıyor hoşgeldin karam
nerden buluyorsun bu enerjiyi şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?