2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım çok ama çok haklısın ama ben duygularıma hemen yeniliyorum bende kendime söz veriyorum başkaları yüzünden huzurumu bozmam diye ama ne oluyor tutamıyorum bu söylediklerine uymaya çalışacağım.

kızlar sizin muhabbetinize doyum olmuyor ama mert uyandı zırlıyor iyi geceler hepinizi öptüm

yarın görüşmek üzere.

stress 12 ye 5 var balkabagı olmayasın anacım 12 de çıkıyosun ya senn..sebostoss yarın bize sıra dayagı çeksin artık napalım marjinalde ortak banane o da güldü

hadi be onca yıllık evlisin daha bir de trip mi atıyosun pes içine ergen gaçmış orda kalmış bacım senin bişi yazcaktım da tamm tuttum kendimi
kız tutma kız senin yüzünden engellenmiyelimde

yok kız stresten ne çekinicem oda benim en iyi dert ortaklarımdan biri
şuna bak kendi yaptığı şeye bizide ortak etmek istiyor uyanık seni neymiş gülmüşüm
fitne fücür fesat bakma ona

kız stres benim tipimde ne görünüyor merak ettim marjinali iyi yorumlamışsın hadi abe benim de falıma bak beaa
anacım resmini bulamadım

güldün güldün şaka yaptım kız tabi çekinme strestenn ben de çekinmiyorum ondan
kız çekinecek elektrikmi yayıyorum söyleyin bakem

kızlar sizin muhabbetinize doyum olmuyor ama mert uyandı zırlıyor iyi geceler hepinizi öptüm

yarın görüşmek üzere.
oy zırıltısını seveyim
iyi geceler tatlım

stress 12 ye 5 var balkabagı olmayasın anacım 12 de çıkıyosun ya senn..sebostoss yarın bize sıra dayagı çeksin artık napalım marjinalde ortak banane o da güldü
biz bi halt ettik yazık onu da yakma kız

kız tutma kız senin yüzünden engellenmiyelimde

fitne fücür fesat bakma ona

anacım resmini bulamadım

kız çekinecek elektrikmi yayıyorum söyleyin bakem

şutlanmayalım diye sustum zaten hatırlamıyon mu kızz ben senin her kareni hatırlıyom enine......resim,bügünki gölgen yok canım erkekler arasında denir ya enseye tokat öyle samimi buluyom seni kıss bşi olsa özele atarım kanka sen de at ha bakma sırrım mezara kadar gider öyle ispiyonculuk yapıyom amaa sır başka

ben kaçıyorum
şimdi sen fotoyu tekrar yükle veya sayfasını yaz ben yarın inceleyip raporumu hazırlıyayımtamam
ha bu aradada çok öptüm kanki kendine iyi bak

ya sen beni öldürücen mi ya karnıma ağrılar girdi be kız işte at resmi aceleden fazla inceleyememiştim hatırlıyomda detay inceleme yapıcam işte

gidiyoruz cnm her ay kontrole.ama doktor hiç boyun kaslarına bakmadı.yani ellerinden tutupta kaldırmadı hiç...çok merak ediyorum ya inş.bişey yoktur.perşembe ya da cuma götürücez bakalım doktora.Allah.ım inşallah bişey yoktur.hiç uyumadım gece ya

inş bişi yoktur canım nörolojik bir sorun olsaydı doktorun bunu farkederdi şimdiye kadar..allah yavrularımızı korusunn..

inşallah yoktur canım canını sıkmamaya çalış olsaydı bu zamana kadar çıkardı sanırım

inşallah yoktur canım canını sıkmamaya çalış olsaydı bu zamana kadar çıkardı sanırım

inşallah canım amin..belirtilerinde elleriyle de bişey tutamaz diyor benim oğlum tutuyor ama başını neden kaldıramıyor ozaman.ellerinden tuttum mu başını değil gövdesini kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…