kızlar mertimin ilk dişi patladı.
bir kaç gündür aşırı huysuzdu gülerken fark ediyordum ama pek incelememiştim az önce kucağımda otururken elimi aldı kaşımaya çalıştı bide baktım sivri birşey ve keskin birazı çıkmış,çok mutluyum alt ön dişlerinden patlamış.
bir kaç gündür aşırı huysuzdu gülerken fark ediyordum ama pek incelememiştim az önce kucağımda otururken elimi aldı kaşımaya çalıştı bide baktım sivri birşey ve keskin birazı çıkmış,çok mutluyum alt ön dişlerinden patlamış.
canım merhaba nasılsın senin minnoşu gördüm çok tatlı allah bağışlasın...mesaj kutun doluymuş tatlım onun için mesaj atamadım...
canım eloşda geç saatlere kadar uyumuyordu.. ben akşam 6 dan sonra uyutmuyorum 7:30 gibi de yemeğini yediriyorum saat 9 gibi uyuyor kendiliğinden...ilk başlarda 12 gibi uyanır gibi oluyordu ama başında bekledim beşiği hafiften salladım uyanmasına fırsat vermedim.. bi de uyku tulumu aldım onu giyindiğinde de anlıyor artık uyku vaktinin geldiğini :):)
gözün aydın canım diş buğdayı ilk senden mi yoksa:)))
hayırlısı olsun canımm darısı bizim bebişlerin başına maşallah merte
Herkese merhaba,
çoookk uzun zamandır girememiştim. Sanırım yaklaşık 1 ay oldu:)
umarım herkes iyidir.bebişler sağlıklı ve neşelidir.
Biz daha bir hareketlendik.hop hop yapıyoruz sürekli:))
dişimiz yok henüz.pek konuşmuyoruz da.
Ama uyku problemimiz halaaaaaa devam ediyor.12-1 den önce uyumuyoruz halaaaaaa.....
Geceleri de her saat kalkıyor neredeyse. Sanırım artık doymuyor.çünkü her saat emmek istiyor. Eeee benimde ek bişeyler verme zmanım geldi sanırım.
Elma havuç suyu falan veriyordum.YEMEKLERİN SUYU FALAN GİBİ YAVAŞ YAVAŞ TATTIRIYORUMDA. Ama gece yatarken daha doyurucu bişeyler yapmam lazım.yoksa uykusuzluktan öleceğim...
Sizler neler yapıyorsunuz yatarken. Hepiniz benden daha tecrüblisiniz eminim.nasıl başlamam gerektiği konusunda bir fikrim yok.6 aylık aşısında soracağım doktora ama daha 10 gün kadar var. 10 gün daha geceleri her saat kalkmaya devam ederse hasta bir annesi olacak yavrucuğumun
adet olduuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geliyor mutfak vala ben de akşamları atıyorum kocişe efeyi açıyorum son ses müzikbende bir mızmızdan vakit bulupta bakayım dedim eşim geldi yemek falan hazırlayacam (artık mutfak benim için dinlenme alanı)
iyiyim teşekkürler..
kolay gelsin sana
inş hepsini sıkıntısız kolayca atlatır zeytinimöyle oldu sanırım canım tamamı kaç günde çıkar acaba?:44:
bende neden göğsümü emerken ısırıyor diyordum çekiştirip duruyor.
sabah 10 da aşk acısı çeken bir arkadaşım geldi yeni gitti,onla fikir alışverişi yaptıkkaram gözükmüyor umarım iyidir o buraya girmeden durmazdı:44:
iyi geliyor mutfak vala ben de akşamları atıyorum kocişe efeyi açıyorum son ses müzik
yap babam dur tabi kap kacak yıka falan onlar ugraştırıyor ama aglak bebek daha zor oluyor
merte canım
inş hepsini sıkıntısız kolayca atlatır zeytinimbenimki çok huysuz oldugu için ayırt edemeyecem gibi
başka hangi belirtiler vardı kuzum ishal,ateş..benimki sakız çigneme hareketini çok yapıyor videoya çekmiştim
uzun diye koyamadım,bugünde alt dudagını emiyor acaba diş mi
sabah 10 da aşk acısı çeken bir arkadaşım geldi yeni gitti,onla fikir alışverişi yaptık
aglayarak geldi gülerek çıktı ve ben çook mutlu oldum faydamın dokundugunu görünce
:124: :124: :124: :124: :124:
merhaba hanımlae umarım herkez iyidir bebişler nasıl.bebeleri nasıl uyutuyosunuz kızlar uyku tulumuylamı yoksa normal gecelik giydirip üstüne yorganı örtüyosunuz.benimki üstünü çok açıyo ayaklarına kadar açıyo uyku tulumu giydirsemde üstüne yorgan örtmessen rahat edemiyorum bu seferde çok terliyo geceliğin üstüne uyku tulumu giydirip üstüne bişey örtmessemde içim rahat etmiyo napıcam şaşırdı. ay bide benim oğlan pipisiyle oynamaya başladı canını yakmaz umarım bezini açtığım andaeli oraya gidiyo.
oh beadet olduuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anacım senin enerjin herkesi oynatır :124: :124: :124:iyi geliyor mutfak vala ben de akşamları atıyorum kocişe efeyi açıyorum son ses müzik
yap babam dur tabi kap kacak yıka falan onlar ugraştırıyor ama aglak bebek daha zor oluyor
merte canım
inş hepsini sıkıntısız kolayca atlatır zeytinimbenimki çok huysuz oldugu için ayırt edemeyecem gibi
başka hangi belirtiler vardı kuzum ishal,ateş..benimki sakız çigneme hareketini çok yapıyor videoya çekmiştim
uzun diye koyamadım,bugünde alt dudagını emiyor acaba diş mi
sabah 10 da aşk acısı çeken bir arkadaşım geldi yeni gitti,onla fikir alışverişi yaptık
aglayarak geldi gülerek çıktı ve ben çook mutlu oldum faydamın dokundugunu görünce
:124: :124: :124: :124: :124:
tek tulum yeterli ben sadece yorgan örtüyorum habire açıyor ama tulum da bebekleri terletiyor bende bunalttığından giydirmiyorummerhaba hanımlae umarım herkez iyidir bebişler nasıl.bebeleri nasıl uyutuyosunuz kızlar uyku tulumuylamı yoksa normal gecelik giydirip üstüne yorganı örtüyosunuz.benimki üstünü çok açıyo ayaklarına kadar açıyo uyku tulumu giydirsemde üstüne yorgan örtmessen rahat edemiyorum bu seferde çok terliyo geceliğin üstüne uyku tulumu giydirip üstüne bişey örtmessemde içim rahat etmiyo napıcam şaşırdı. ay bide benim oğlan pipisiyle oynamaya başladı canını yakmaz umarım bezini açtığım andaeli oraya gidiyo.
:124: :124: çok sevindim ya ilk dişimizi de gördük öylemi hayırla sağlıkla kullansın darısı bizim huysuzların başına
oh bedaha dikkatli olursun bu sıkıntıdan sonra
anacım senin enerjin herkesi oynatır :124: :124: :124:
tek tulum yeterli ben sadece yorgan örtüyorum habire açıyor ama tulum da bebekleri terletiyor bende bunalttığından giydirmiyorum
pipiyle oynamada ne yabence alışkanlık olmadan engelle canım
haa dönemsel galiba canım bir yerde okumuştum kendi vucudunu tanıyormuş sıpalarmerhaba hanımlae umarım herkez iyidir bebişler nasıl.bebeleri nasıl uyutuyosunuz kızlar uyku tulumuylamı yoksa normal gecelik giydirip üstüne yorganı örtüyosunuz.benimki üstünü çok açıyo ayaklarına kadar açıyo uyku tulumu giydirsemde üstüne yorgan örtmessen rahat edemiyorum bu seferde çok terliyo geceliğin üstüne uyku tulumu giydirip üstüne bişey örtmessemde içim rahat etmiyo napıcam şaşırdı. ay bide benim oğlan pipisiyle oynamaya başladı canını yakmaz umarım bezini açtığım andaeli oraya gidiyo.
tık tık diye ses geliyor mu canım kaşık vurdugunda geliyorsa çokk yakındır incilerebende nerde bu diyordum dert ortağı senisağol teyzesi patlamış dişi ama tam olarak kaç günde çıkar acaba belirti olarak gündüzleri hiç ama hiç uyumuyor gece 1,5 a kadar hep huysuzluk öncedende hep bu saatte uyurdu ama gündüzleri 2 saat filan uyurdu bide göğsümü çekiştiriyor kopartmaya çalışıyor.
benimkide 1 aydır her altını açtığımda pipisiyle oynuyor ayıptır söylemesi
:124: :124: çok sevindim ya ilk dişimizi de gördük öylemi hayırla sağlıkla kullansın darısı bizim huysuzların başına
oh bedaha dikkatli olursun bu sıkıntıdan sonra
anacım senin enerjin herkesi oynatır :124: :124: :124:
tek tulum yeterli ben sadece yorgan örtüyorum habire açıyor ama tulum da bebekleri terletiyor bende bunalttığından giydirmiyorum
pipiyle oynamada ne yabence alışkanlık olmadan engelle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?