2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok sağol teyzoşu darısı ahmete ama sadece patlamış kaç güne tam çıkar sen bilirsin.
inan hatırlamıyorum o kısmını ben sadece önceki huysuzlukları hatırlıyorum ama patlamış önemli olan bu yavaş yavaş yukarı sürücecek diş
anacım benim büyük oğlan 10.5 aylıktı üstten diş sürmüştü ilk ama o ne huysuzluktu hatırlamak istemiyorum o denli
ahmet mert abiye çekmez inşallah erken gelir

tabi teyzesi hele bir tam çıksında şöyle gülerken bir poz çekip koyarım.

bir an önce tam çıksın istiyorum , önemli olan patlamış açılışı yaptı bakalım ne kadar sürecek.inşallah çok huysuzluk olmadan hepimiz atlatırız.

Oh oh gözümüz aydiin darisi tüm bebislere mert herhalde topigin abisi sayiliyor Maasallah ona

adet olduuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydin canim

Bencede uyku tulumu yeter ama benim kizda uyku tulumuyla cok terliyorsadece pijama birde örtüüsünü örtüyorum

Nasilsiniz hanimlar cok sükür biz iyyiz Bu arda hanimlar bugun kizim öglenligin sütünü verirken cok agladi sütünü verdigim saat kasik mama saatiydi ama hemen cikmamiz gerektigi icinsonra verecektim ama icmeedi taaaki kasik mamasini verene kadr anam ondansonra sustu cadalozim kücük oburixim bogazina cok düskün Maasallah doktorumuz artik sütle daha sik acikacagini büyüdükce haliyle daha cok yemek isteyecegini hatta yemek yerken bizi görmesin gördü anda mikirdaniyor huysuzlaniyor taaki onada birsey verince simdi sabahlari süt öglenleri sebze mamalarimiz su süt meyvlei tahil mamasi su ve en son süt icip yatiyoruz sizin doyma durumlariniz nasil

bizimki de 3 saatte bir besleniyor anne sütüyla canım
bugün yogurt denedik ilkinde yememişti ama bugün 3 kaşık yedi aferinn dedim
daha iştahlandı ama vermedim devamını şöyle bir durum var ne uykulu olacak ne de çok aç
o zaman mümkün degil yemiyor demir verirken bile atlıyor kuzum inş hep böyle olur
iştahları

uyanış emzirme 1-1.5 saat sonra 1-2 tatlı kaşığı kahvaltı 2-3 saat sonra biraz meyve sonta emzir sonra 2-3 yemek kaşığı çorba
akşam üstü az yıoğurt sonra biberon maması emiş felan filan anacım beynim bulandı

stresi agustos annelerinde gördümm
hep o mu ihbarda bulunacak
:79: hem yoksunuz hemde ihbar he

Bak seen isleme aliorum ihbarini
üç devriye gönder zaptedilmesi zor olabilirr..tamamm..

o ne ya ek gıda zırt pırt hazırlık ve kaşık elde gezmek demek mi yaa:26:

anasına çekmiş işte niye şaşırıyon obur anne

Bak seen isleme aliorum ihbarini
işleme alma kız ben 2 taneyle geliyorum yazan çizen kimse yok

haftanın yorgunlugu var üstümde yaa çok yorgunum
anacım yorulmak ne kelime haşatım çıktı

yesin canımcım da artık taşıyamıyorum lenn bu da kol yani
yarın yürüteç almaya karar verdik resmen taatii taati yapıyoruz uçuyo mutluluktan
yürümüyoorr koşuuyorr

Sen görevbasi dakimemura rüsvetmi teklifediyorsun

hava nasıl oralarda üşüyor musunn
üç makine çamaşır 1 makine bulaşık,efe banyo biz banyo
etraf topla haşatım çıktı bea nöbet bitse de uyusam 8 de kadın gelcek off off
Vallahbugun burasi 17 derece civariydi ilk bahar havasi vardi ama pazar günü kar gelri gelecekmis zaten havalar insani böyleee mayistiriyor arti vdeki hareketlilik

hava nasıl oralarda üşüyor musunn
üç makine çamaşır 1 makine bulaşık,efe banyo biz banyo
etraf topla haşatım çıktı bea nöbet bitse de uyusam 8 de kadın gelcek off off

benimde düzenli almam lazım kadıın
büyük temizliğe alıyorum ama artık haftalık temizlikte ağır geliyor yaşlılık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…