inan hatırlamıyorum o kısmını ben sadece önceki huysuzlukları hatırlıyorumçok sağol teyzoşu darısı ahmete ama sadece patlamış kaç güne tam çıkar sen bilirsin.
haa dönemsel galiba canım bir yerde okumuştum kendi vucudunu tanıyormuş sıpalar
ablam da altını açınca öpüyor oralarını buralarını bir hoşuna gidiyor keratanın
ablam da hemen diyo erkek milleti işte ne olcekk
tık tık diye ses geliyor mu canım kaşık vurdugunda geliyorsa çokk yakındır incilere
haa çıkınca foto isteriz mertimden
oyna gülüm oyna haydi bu gece oynaa
:118::118::118:
inan hatırlamıyorum o kısmını ben sadece önceki huysuzlukları hatırlıyorumama patlamış önemli olan bu yavaş yavaş yukarı sürücecek diş
anacım benim büyük oğlan 10.5 aylıktı üstten diş sürmüştü ilk ama o ne huysuzluktu hatırlamak istemiyorum o denli
ahmet mert abiye çekmez inşallah erken gelir
Oh oh gözümüz aydiin darisi tüm bebislere mert herhalde topigin abisi sayiliyor Maasallah onakızlar mertimin ilk dişi patladı.
bir kaç gündür aşırı huysuzdu gülerken fark ediyordum ama pek incelememiştim az önce kucağımda otururken elimi aldı kaşımaya çalıştı bide baktım sivri birşey ve keskin birazı çıkmış,çok mutluyum alt ön dişlerinden patlamış.
gözün aydin canimadet olduuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bencede uyku tulumu yeter ama benim kizda uyku tulumuyla cok terliyorsadece pijama birde örtüüsünü örtüyorummerhaba hanımlae umarım herkez iyidir bebişler nasıl.bebeleri nasıl uyutuyosunuz kızlar uyku tulumuylamı yoksa normal gecelik giydirip üstüne yorganı örtüyosunuz.benimki üstünü çok açıyo ayaklarına kadar açıyo uyku tulumu giydirsemde üstüne yorgan örtmessen rahat edemiyorum bu seferde çok terliyo geceliğin üstüne uyku tulumu giydirip üstüne bişey örtmessemde içim rahat etmiyo napıcam şaşırdı. ay bide benim oğlan pipisiyle oynamaya başladı canını yakmaz umarım bezini açtığım andaeli oraya gidiyo.
Nasilsiniz hanimlar cok sükür biz iyyizBu arda hanimlar bugun kizim öglenligin sütünü verirken cok agladi sütünü verdigim saat kasik mama saatiydi ama hemen cikmamiz gerektigi icinsonra verecektim ama icmeedi taaaki kasik mamasini verene kadr anam ondansonra sustu cadalozim kücük oburixim bogazina cok düskün Maasallah doktorumuz artik sütle daha sik acikacagini büyüdükce haliyle daha cok yemek isteyecegini hatta yemek yerken bizi görmesin gördü anda mikirdaniyor huysuzlaniyor taaki onada birsey verince simdi sabahlari süt öglenleri sebze mamalarimiz su süt meyvlei tahil mamasi su ve en son süt icip yatiyoruz sizin doyma durumlariniz nasil
stresi agustos annelerinde gördümm
hep o mu ihbarda bulunacak
uyanış emzirme 1-1.5 saat sonra 1-2 tatlı kaşığı kahvaltı 2-3 saat sonra biraz meyve sonta emzir sonra 2-3 yemek kaşığı çorbaNasilsiniz hanimlar cok sükür biz iyyizBu arda hanimlar bugun kizim öglenligin sütünü verirken cok agladi sütünü verdigim saat kasik mama saatiydi ama hemen cikmamiz gerektigi icinsonra verecektim ama icmeedi taaaki kasik mamasini verene kadr anam ondansonra sustu cadalozim kücük oburixim bogazina cok düskün Maasallah doktorumuz artik sütle daha sik acikacagini büyüdükce haliyle daha cok yemek isteyecegini hatta yemek yerken bizi görmesin gördü anda mikirdaniyor huysuzlaniyor taaki onada birsey verince simdi sabahlari süt öglenleri sebze mamalarimiz su süt meyvlei tahil mamasi su ve en son süt icip yatiyoruz sizin doyma durumlariniz nasil
:79: hem yoksunuz hemde ihbar hestresi agustos annelerinde gördümm
hep o mu ihbarda bulunacak
haftanın yorgunlugu var üstümde yaa çok yorgunum
eylülnaz gördün mü biz konuşuyorduk diş bugdayını
mert paşanın dişi çınlamış
üç devriye gönder zaptedilmesi zor olabilirr..tamamm..Bak seen isleme aliorum ihbarini
uyanış emzirme 1-1.5 saat sonra 1-2 tatlı kaşığı kahvaltı 2-3 saat sonra biraz meyve sonta emzir sonra 2-3 yemek kaşığı çorba
akşam üstü az yıoğurt sonra biberon maması emiş felan filan anacım beynim bulandı
:79: hem yoksunuz hemde ihbar he
anasına çekmişbizimki de 3 saatte bir besleniyor anne sütüyla canım
bugün yogurt denedik ilkinde yememişti ama bugün 3 kaşık yedi aferinndedim
daha iştahlandı ama vermedim devamını şöyle bir durum var ne uykulu olacak ne de çok aç
o zaman mümkün degil yemiyordemir verirken bile atlıyor kuzum inş hep böyle olur
iştahları
işleme alma kız ben 2 taneyle geliyorum yazan çizen kimse yokBak seen isleme aliorum ihbarini
anacım yorulmak ne kelime haşatım çıktıhaftanın yorgunlugu var üstümde yaa çok yorgunum
Bende öyle canimhavadanmidir nedir bilmiyorum ama cok sersemim
üç devriye gönder zaptedilmesi zor olabilirr..tamamm..
o ne ya ek gıda zırt pırt hazırlık ve kaşık elde gezmek demek mi yaa:26:
canım işin kötü tarafı yapıyosun uğraşıyosun az bişi yiyo ama tabi zamanla çoğalacaküç devriye gönder zaptedilmesi zor olabilirr..tamamm..
o ne ya ek gıda zırt pırt hazırlık ve kaşık elde gezmek demek mi yaa:26:
anasına çekmişişte niye şaşırıyon obur anne
işleme alma kız ben 2 taneyle geliyorum yazan çizen kimse yok
anacım yorulmak ne kelime haşatım çıktı
Sen görevbasi dakimemura rüsvetmi teklifediyorsunanasına çekmişişte niye şaşırıyon obur anne
işleme alma kız ben 2 taneyle geliyorum yazan çizen kimse yok
anacım yorulmak ne kelime haşatım çıktı
Vallahbugun burasi 17 derece civariydi ilk bahar havasi vardi ama pazar günü kar gelri gelecekmis zaten havalar insani böyleee mayistiriyor arti vdeki hareketlilikhava nasıl oralarda üşüyor musunn
üç makine çamaşır 1 makine bulaşık,efe banyo biz banyo
etraf topla haşatım çıktı beanöbet bitse de uyusam 8 de kadın gelcek off off
hava nasıl oralarda üşüyor musunn
üç makine çamaşır 1 makine bulaşık,efe banyo biz banyo
etraf topla haşatım çıktı beanöbet bitse de uyusam 8 de kadın gelcek off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?