Anlasildi tamam :118:
Biraz öyle canim
canım işin kötü tarafı yapıyosun uğraşıyosun az bişi yiyo ama tabi zamanla çoğalacak
bende her hafta alıcam alamadım gitti yürüteç hiç birini beyenemedim gitti hep bi kusur buluyorum benimkide hep tay tayyesin canımcım da artık taşıyamıyorum lenn bu da kol yani
yarın yürüteç almaya karar verdik resmen taatii taati yapıyoruz uçuyo mutluluktan
yürümüyoorr koşuuyorr
yok anacım rüşvet deşilde bi yemek ne dersin ha pasta börek felan haSen görevbasi dakimemura rüsvetmi teklifediyorsun
Vallahbugun burasi 17 derece civariydi ilk bahar havasi vardi ama pazar günü kar gelri gelecekmis zaten havalar insani böyleee mayistiriyor arti vdeki hareketlilik
canlar bir şey söyleyin ya bu benim alyans hala olmuyor degiştirsek mi ve ayakkabılar 38,39 du ayaklarım şimdi 40 olmuş ya öyleyse alayım ayakkabı falan tek olan botum var sıkıldım giymekten yaaalyansımı da ççookk özledim hele ya diger yüzüklerimm off bunaldım iyice kırıp dagıtayım biraz
atın içeri komserimSen görevbasi dakimemura rüsvetmi teklifediyorsun
Vallahbugun burasi 17 derece civariydi ilk bahar havasi vardi ama pazar günü kar gelri gelecekmis zaten havalar insani böyleee mayistiriyor arti vdeki hareketlilik
benimde düzenli almam lazım kadıın
büyük temizliğe alıyorum ama artık haftalık temizlikte ağır geliyor yaşlılık işte
bende her hafta alıcam alamadım gitti yürüteç hiç birini beyenemedim gitti hep bi kusur buluyorum benimkide hep tay tay
yok anacım rüşvet deşilde bi yemek ne dersin ha pasta börek felan ha
bende takamıyorum alyan tam parmağımın ortasında kalıyor bidefa zorladım soktum ama anacım o neydi be parmağım morardı kestirmeye gidicektim sabun felan zor çıkardım dahada denemiyorum:18:canlar bir şey söyleyin ya bu benim alyans hala olmuyor degiştirsek mi ve ayakkabılar 38,39 du ayaklarım şimdi 40 olmuş ya öyleyse alayım ayakkabı falan tek olan botum var sıkıldım giymekten yaaalyansımı da ççookk özledim hele ya diger yüzüklerimm off bunaldım iyice kırıp dagıtayım biraz
atın içeri komserimohh havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinizde olsun efenimm..siz nerdeydiniz canım ya :44:
iyi oluyor valla kız sende iki can var bir de benimki her hafta geliyor her gelmeye bir yer yapıyor
2 haftada bir de ütü günü 3 makine çamaşır boşuna yıkamadımm
bir de çok güvenilir çıkıyoz eşimle o temizliyor
aklın fikrin pasta börekte habende her hafta alıcam alamadım gitti yürüteç hiç birini beyenemedim gitti hep bi kusur buluyorum benimkide hep tay tay
yok anacım rüşvet deşilde bi yemek ne dersin ha pasta börek felan ha
Cok sükür benim alyansim oluyorr ama esimini ki olmuyor onun icindegistirme plani kuruyorum a
Ayakkabilar bendede zaten ayagim büyüktü simdide bir numara büyükgiyiorum ne olacaksa
aaaa sadece 1 yermi temizliyoratın içeri komserimohh havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinizde olsun efenimm..siz nerdeydiniz canım ya :44:
iyi oluyor valla kız sende iki can var bir de benimki her hafta geliyor her gelmeye bir yer yapıyor
2 haftada bir de ütü günü 3 makine çamaşır boşuna yıkamadımm
bir de çok güvenilir çıkıyoz eşimle o temizliyor
sonra eski haline dönüyor tabi zayıflanırsaaklın fikrin pasta börekte hadur gidem de çiki alayım
ya her dogumda ayagımız büyürse yandık canım bu ne yaa 40 no topuklu da çirkin durur gibi yaa
eşininki niye küçüldü kıss
aklın fikrin pasta börekte hadur gidem de çiki alayım
ya her dogumda ayagımız büyürse yandık canım bu ne yaa 40 no topuklu da çirkin durur gibi yaa
eşininki niye küçüldü kıss
ben de yaşadım onu kızz girer az kaldı diye diye parmaktan olacaktım iyi mibende takamıyorum alyan tam parmağımın ortasında kalıyor bidefa zorladım soktum ama anacım o neydi be parmağım morardı kestirmeye gidicektim sabun felan zor çıkardım dahada denemiyorum:18:
ayakkabılardanda 2 tanesi oluyor o kadar
aaaa sadece 1 yermi temizliyor
ahhaa bu d aiyimişşoda benimle kilo aldiii ama fark suki benimsisim indi kaba kilom gitti kocaminki kaldii
sonra eski haline dönüyor tabi zayıflanırsa
bende 10 dak mola rezene yapıp geliyorum ayrılmayın ha yarın tartı günüm içeyimde ödem atayım
Hanimlar ben kizimin altini birdegistireyim karnini doyuri gele bilirsem yine gelirim öpüyorumhepinizii
oda benimle kilo aldiii ama fark suki benimsisim indi kaba kilom gitti kocaminki kaldii
anca anladım yavben de yaşadım onu kızz girer az kaldı diye diye parmaktan olacaktım iyi mi
bir de efe kuduruyordu arabasındaydı intihar ediyordu aklı sıra atlayacak küçük tosbagam
çocuga bagırdım hep senin yüzünden zaten bunlar diye baktı güldü oyun sandi garibim
öyle yazmışım degil mi yok kız yani haftalık temizlik artııı agır bir iş mutfak dolabı,camlar,duvar falan işte yorgunum ya kestirmeden konuşuyorum ben söyleyim sen anla
2 kilo 2 numara:44:kalça ve bel asla eskisi gibi şekşlli olmuyorda ayağı bilemedimahhaa bu d aiyimişş
rezeneyle oluyorsa bi demlik içem kızz
gerçekten küçülür mü ayaklarım da stresim ya ama 2 kilo var dogum öncesi kiloma
2 numara=2 kilo
işte bendevarıyorum ucuz şeylere kaçmam çok pahalıda olsun istemiyorum 1-2 ay için ama heralde yine şu marka olanlardan alıcam gibi ortopedik olması önemliyürüteçte de ablamdan tüyo aldım oturdugu kısım ayaklı kısımdan küçük olacakmış ki devrilmesin,yuvarlanmasın
tosbagalar
ödem gidiyoda lop et kaldı ya eşinde iyiymiş bahaneyle homini gırtlaklık yapmış
anca anladım yav
2 kilo 2 numara:44:kalça ve bel asla eskisi gibi şekşlli olmuyorda ayağı bilemedim
işte bendevarıyorum ucuz şeylere kaçmam çok pahalıda olsun istemiyorum 1-2 ay için ama heralde yine şu marka olanlardan alıcam gibi ortopedik olması önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?