2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canlar bir şey söyleyin ya bu benim alyans hala olmuyor degiştirsek mi ve ayakkabılar 38,39 du ayaklarım şimdi 40 olmuş ya öyleyse alayım ayakkabı falan tek olan botum var sıkıldım giymekten yaa alyansımı da ççookk özledim hele ya diger yüzüklerimm off bunaldım iyice kırıp dagıtayım biraz

yesin canımcım da artık taşıyamıyorum lenn bu da kol yani
yarın yürüteç almaya karar verdik resmen taatii taati yapıyoruz uçuyo mutluluktan
yürümüyoorr koşuuyorr
bende her hafta alıcam alamadım gitti yürüteç hiç birini beyenemedim gitti hep bi kusur buluyorum benimkide hep tay tay

Sen görevbasi dakimemura rüsvetmi teklifediyorsun

Vallahbugun burasi 17 derece civariydi ilk bahar havasi vardi ama pazar günü kar gelri gelecekmis zaten havalar insani böyleee mayistiriyor arti vdeki hareketlilik
yok anacım rüşvet deşilde bi yemek ne dersin ha pasta börek felan ha

Cok sükür benim alyansim oluyorr ama esimini ki olmuyor onun icindegistirme plani kuruyorum a
Ayakkabilar bendede zaten ayagim büyüktü simdide bir numara büyükgiyiorum ne olacaksa

Sen görevbasi dakimemura rüsvetmi teklifediyorsun

Vallahbugun burasi 17 derece civariydi ilk bahar havasi vardi ama pazar günü kar gelri gelecekmis zaten havalar insani böyleee mayistiriyor arti vdeki hareketlilik
atın içeri komserim ohh havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinizde olsun efenimm..siz nerdeydiniz canım ya :44:
benimde düzenli almam lazım kadıın
büyük temizliğe alıyorum ama artık haftalık temizlikte ağır geliyor yaşlılık işte

iyi oluyor valla kız sende iki can var bir de benimki her hafta geliyor her gelmeye bir yer yapıyor
2 haftada bir de ütü günü 3 makine çamaşır boşuna yıkamadımm
bir de çok güvenilir çıkıyoz eşimle o temizliyor

bende her hafta alıcam alamadım gitti yürüteç hiç birini beyenemedim gitti hep bi kusur buluyorum benimkide hep tay tay

Mesaimi biti zaten canimsenin canin sagolsun canin ne istiyorusa söyle yapayi mm senden kiymetlimi

bende takamıyorum alyan tam parmağımın ortasında kalıyor bidefa zorladım soktum ama anacım o neydi be parmağım morardı kestirmeye gidicektim sabun felan zor çıkardım dahada denemiyorum:18:
ayakkabılardanda 2 tanesi oluyor o kadar

Biz almanyadayiz 4 ay oldu geri döneli

aklın fikrin pasta börekte ha dur gidem de çiki alayım
Cok sükür benim alyansim oluyorr ama esimini ki olmuyor onun icindegistirme plani kuruyorum a
Ayakkabilar bendede zaten ayagim büyüktü simdide bir numara büyükgiyiorum ne olacaksa

ya her dogumda ayagımız büyürse yandık canım bu ne yaa 40 no topuklu da çirkin durur gibi yaa
eşininki niye küçüldü kıss

aaaa sadece 1 yermi temizliyor

ya her dogumda ayagımız büyürse yandık canım bu ne yaa 40 no topuklu da çirkin durur gibi yaa
sonra eski haline dönüyor tabi zayıflanırsa

bende 10 dak mola rezene yapıp geliyorum ayrılmayın ha yarın tartı günüm içeyimde ödem atayım

oda benimle kilo aldiii ama fark suki benimsisim indi kaba kilom gitti kocaminki kaldii

ben de yaşadım onu kızz girer az kaldı diye diye parmaktan olacaktım iyi mi
bir de efe kuduruyordu arabasındaydı intihar ediyordu aklı sıra atlayacak küçük tosbagam
çocuga bagırdım hep senin yüzünden zaten bunlar diye baktı güldü oyun sandi garibim

aaaa sadece 1 yermi temizliyor

öyle yazmışım degil mi yok kız yani haftalık temizlik artııı agır bir iş mutfak dolabı,camlar,duvar falan işte yorgunum ya kestirmeden konuşuyorum ben söyleyim sen anla

oda benimle kilo aldiii ama fark suki benimsisim indi kaba kilom gitti kocaminki kaldii
ahhaa bu d aiyimişş
sonra eski haline dönüyor tabi zayıflanırsa

bende 10 dak mola rezene yapıp geliyorum ayrılmayın ha yarın tartı günüm içeyimde ödem atayım

rezeneyle oluyorsa bi demlik içem kızz
gerçekten küçülür mü ayaklarım da stresim ya ama 2 kilo var dogum öncesi kiloma
2 numara=2 kilo

Hanimlar ben kizimin altini birdegistireyim karnini doyuri gele bilirsem yine gelirim öpüyorumhepinizii

yürüteçte de ablamdan tüyo aldım oturdugu kısım ayaklı kısımdan küçük olacakmış ki devrilmesin,yuvarlanmasın
tosbagalar

2013 eylül annelerine baktım birara mide bulantıları,cinsiyet heyecanları,demir,elevit falan konuşuyorlar
birara oraya gidelim de destek olalım kısss

ödem gidiyoda lop et kaldı ya eşinde iyiymiş bahaneyle homini gırtlaklık yapmış
anca anladım yav

ahhaa bu d aiyimişş

rezeneyle oluyorsa bi demlik içem kızz
gerçekten küçülür mü ayaklarım da stresim ya ama 2 kilo var dogum öncesi kiloma
2 numara=2 kilo
2 kilo 2 numara:44:kalça ve bel asla eskisi gibi şekşlli olmuyorda ayağı bilemedim

yürüteçte de ablamdan tüyo aldım oturdugu kısım ayaklı kısımdan küçük olacakmış ki devrilmesin,yuvarlanmasın
tosbagalar
işte bendevarıyorum ucuz şeylere kaçmam çok pahalıda olsun istemiyorum 1-2 ay için ama heralde yine şu marka olanlardan alıcam gibi ortopedik olması önemli

belim kalınlaşmış evett banyodan çıkınca baktım o da ne kalas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…