kızlar slm, son sayfaya hiç bakmadım. hemen şu alıntılar hakkında söyleyecklerimi söyleyeyim dilim şişmeden ::) sonra son sürat son sayfaya ilerlicem. online olanlara baktım da kesin muhabbet on numradır
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim. ben bi ara dikkat ettim, 15 günlük hedefimi tutturdum ama sonra bi yılgınlık geldi, alıyorum :S sizinle ben de motive olsam da her sabah işe giderken beni mutsuz eden kıyafet yakıştıramama işinen kurtulssam
arkadaşlar ben bebeğimin özel durumundan dolayı 1 çocuk doktoru, 1 alerji uzmanı ve bir de diyetisyenle görüşerek yemek düzeni şablonu oluşturdum. 1 haftadır ona adapte olmaya çalışıyorz. isterseniz kısaca açıklayayım belki fikir verir.
sabah uyanınca ilk anne sütü. zaten acıkmış oluyor, beni görünce ağlıyo bizimki :) 4 aylıktan sonra bebeklerin 4 saat acıkmamaları beklenirmiş (bu da tracy hogg'dan öğrendiğim) ben şimdilik ana öğünleri 3,5 saatte bire çekmeye çalışıyorm. ana öğün dediğim en az 120-150 cc süt/mama/sebze çorbası/muhallebi. araöğün olarak sabah-öğle arası ve öğleden sonra birer defa yarım armut ya da elma rendeleyip yediriyoruz. bizimki de yumurta, pekmezi ıhlamur ve rezeneyi reddediyo. o yuzden hiç yemezse,kesinlikle reddederse yumurtayı muhallebisine katıp veriyorum. hatta biraz da tam bugday ekmeği ekliyorum. (doktro dedi valla :) ama muhallebi biraz şişirici bi şey, kalorili, süper besleyici değil. o yuzden bu çok tercih edilmemeli.
anne sütü akşam saatleri ağırlıklı, gündüz ek gıda.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım işinize yarar.
bu arada bi site var, bebekler için ayına göre yemek tarifleri veriyo. ben ordan çeşitlemeler yapıyorum. beğendim tarifleri ve yorummları, ikazları. burda adres versem sorun olur mu bilemedim. o yuzden şimdilik yazmıyorum. napmalıyım?
gel bacım gel hep beraber gaza gelelimhatta tosun anneler kulübü diye de topik açalım ilk fırsatta link veriliyor bence ama emin degili benim yüzümden şutlanmayasın
şekerim zayıflık genetik değil maalesef annem belli bir yaştan sonra kilolu oldu 30 dan sonra bana ne olur bilmiyorum şu an daha birşey yok bakalım 8-9 sene sonra göreceğiz.
erken evlilik genetik doğru
Mekik cekerek tabiki sekerim
Sorma benim de evlenene kadar kilo sorunum olmamisti
kızlar slm, son sayfaya hiç bakmadım. hemen şu alıntılar hakkında söyleyecklerimi söyleyeyim dilim şişmeden ::) sonra son sürat son sayfaya ilerlicem. online olanlara baktım da kesin muhabbet on numradır
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim. ben bi ara dikkat ettim, 15 günlük hedefimi tutturdum ama sonra bi yılgınlık geldi, alıyorum :S sizinle ben de motive olsam da her sabah işe giderken beni mutsuz eden kıyafet yakıştıramama işinen kurtulssam
arkadaşlar ben bebeğimin özel durumundan dolayı 1 çocuk doktoru, 1 alerji uzmanı ve bir de diyetisyenle görüşerek yemek düzeni şablonu oluşturdum. 1 haftadır ona adapte olmaya çalışıyorz. isterseniz kısaca açıklayayım belki fikir verir.
sabah uyanınca ilk anne sütü. zaten acıkmış oluyor, beni görünce ağlıyo bizimki :) 4 aylıktan sonra bebeklerin 4 saat acıkmamaları beklenirmiş (bu da tracy hogg'dan öğrendiğim) ben şimdilik ana öğünleri 3,5 saatte bire çekmeye çalışıyorm. ana öğün dediğim en az 120-150 cc süt/mama/sebze çorbası/muhallebi. araöğün olarak sabah-öğle arası ve öğleden sonra birer defa yarım armut ya da elma rendeleyip yediriyoruz. bizimki de yumurta, pekmezi ıhlamur ve rezeneyi reddediyo. o yuzden hiç yemezse,kesinlikle reddederse yumurtayı muhallebisine katıp veriyorum. hatta biraz da tam bugday ekmeği ekliyorum. (doktro dedi valla :) ama muhallebi biraz şişirici bi şey, kalorili, süper besleyici değil. o yuzden bu çok tercih edilmemeli.
anne sütü akşam saatleri ağırlıklı, gündüz ek gıda.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım işinize yarar.
bu arada bi site var, bebekler için ayına göre yemek tarifleri veriyo. ben ordan çeşitlemeler yapıyorum. beğendim tarifleri ve yorummları, ikazları. burda adres versem sorun olur mu bilemedim. o yuzden şimdilik yazmıyorum. napmalıyım?
Bacim sen yine 15 gun yapmissin benim daha siftahim yok yaw
ya mekikle çok zor gider ya offff
gençtik çıtırdık bebem şimdi ahh ahh
kadın evlenip kilo alınca bıraktı erkek alınca evlilik yapradı olur bacım
ya mekikle çok zor gider ya offff
gençtik çıtırdık bebem şimdi ahh ahh
kadın evlenip kilo alınca bıraktı erkek alınca evlilik yapradı olur bacım
gençlik ve güzellik geçici canım önemli olan insanlık.
zaman su gibi akıp gidiyor.
sıkıntısı var belli canım yumurtayla pekmez bebe büskivisi az peynir dene rezeneyle karıştırma tadı iyice bozulurmerhaba
öncelikle karam, marjinal ve stres muhabbetinize doyum olmuyor geçmiş yapıyorumkonuşulanları okuyorum:) süperrsinizzz
bilis e katılıyorum bende böyle konuşmayalı yıllar olmuş beyaaaevlendik çürüdük mü ne ....
ahh gençliğim ahhh üniv.de böyle miydim .. neyse bak şimdi efkarlandımm
size diyeceğim bir şey var ; bu gece kızım abartısız 1,5-2 saatte bir uyandı ağladı meme istedi verdim uyudu ama arada yine mızmızlandı saladık, niye böyle oldu bilmiyorum acaba sizde de bu durumda olan var mı sersem gibiyim zaten gün içinde bağırıyorsürekli (neşeyle değil ama)
sütüm azaldı gibi normal mi , kilo veriyorum artık yedikleirme dikkat edyrdum acaba o mu etkili offffsizde de azalma varmı?
bir de beslenme saati sormuş eylülnaz. cvp vereyim her an emziriyorum, sabahları yumurta sarısı ve rezene karışık vermeye çalışıyorum almıyor, öğleye kadar emziriyorum saat bile dolmadan, öğle çorba yiyior ama yine meme istyor süt birikmeden bir daha veriyorum akşama kadar emziriyorum akşam da meyve püresi(yarım elma- yarım muz-az kivi-ayva) vermeye çalışıyorum amamidesini bulandırıyo
çokk canım sıkkın çokk bana bi yol gösterin
çok yazdım ama çok doluyumm
altarnatif şeyler denenmeli tabiCnm aklm sizde de is de zaten fazla da
Oglan uyutmuyo sabaha kadar surekli memede bu gece uyandim bi baktim goz goze uyanmis battaniyesiyle oynuyo
Kiz dersen tam problem cocuk bugun drama dersine basladik ona gittim geldim
Bu arada kilolar verilmis tebrikler
Siskolar diye bizle dalga da gecilmis
Ben de akupunktura basliycam heralde son care
ben nasıl verecem esasBu arada hedef kilomuz da ayniymis
Nasil vericem ben bu kadar kiloyu yaw
kudurmaki ne kudurma artık sabrım her an taşabilirsen de gel canım bizi boşladın stresin dedigi gibi
biri bana mı seslendi
benim ibre 77,6 gösteriyor tez zamanda 76,5 olacam çok pis gaza geldim hıı
biz de bugün baktık baktık almadan geldik
aha bir tombik daha
var canım reglden sonra eskisi gibi olmadı gögüslersütüm azaldı zaten artık doyurmaması da normal 6.aydan sonra ek besin diye boşuna demiyorlar..çorba miktarı ne kadar kaşık cinsinden
şişko şişkoo
ah bu diş de olmasaanam topikçe kudurdu bebelerr
niyetinin iyi olmadığı pazartesi demenden belliKiz geldim de yoksun hani
Topigin en siskosu da benim ha
Neyse basliyorum pazartesi artik
Ee gelseniz de sohbet etsek azcik
maşallah kız bizimki anca kuru gürültü hergün kaşıkla vuruyorum tık yoksağolun kızlar bugünde o patyalan dişininin yanındakide patlamış yani ön alt dişler geliyor.
anacım nasıl izin verdi mert bizimkisi bi yerini yırttı valla ağzımdan burnumdan geldi sinir oldum anca dışardagezmek iyi geldi ohhh sefamız olsun .
sebostoscum 6-7 saat gezince yorucu oluyor valla.
2 si birdendir karamyoruldum vala avm gezdik bir de açık alanda oturup birşeyler içtik çarpıldım
kilolardan mı,bünye artık yaşlandı bilmem ama
anacım niye bozuldun haçok zor çokk
evet ya bir de foto çekip face attım herkes yorum yapmış tosun anne diye
çok zoruma gitti çokk kanka 10 kilo var vermem gereken
yok yok etmemişler gerçeklerle yüzleştirmişleronlarda ayıp etmiş canım tosun annede ne.
dene bacım az yeVar bizim komsu dogum kilolarini boyle vermis hala devam ediyor once bogazimi tutmayi deniycem bu da b plani
ahhhaaaa hahaahahhahhahahha koptum kızBana da iste her goren iyi gordum seni diyo ama ben anliyorum tabi iri gordum seni demek istediklerini
Sisman olmak zor bacim
işte bende ıvır zıvıı çıkardım yoksa her öğünde 2 tabak yemek homini gırtlakbenim de ilk planım çikolataya hayır :113:
sonra fırsat buldukça en az haftada üç gün 1 saat koşubandında yürüyüş
vee kek,börek,çörek,baklava yazarken bile elim titredi anacımyok
nazar etme ne olur azye seninde olurçook zorr çookk bugünkü laflar tokat gibi çarptı yüzüme
başkoyalım bu yola haftalık stres gibi tartılalım bak kız veriyor kiloları ya bizz
anacım bunudamı kıskandınBiz de yapariz bacim hele bu gazla
Ben de stresi kiskandim zaten
Pilavdan donenin kasigi kirilsin
Rejim yapcam diyip pilavli ornek veriyorum yalniz
anacım bugün dışarda bi salına salına yürüdüm sanki podyum mankeniyimhavasından geçilmez şimdi zayıflamış yaa
Aynen bacim bunlar kendi tipine bakmaz ama kolunda hep citir avrat ister
çookk acıktım yaa seboşş
Aynen bacim bunlar kendi tipine bakmaz ama kolunda hep citir avrat ister
An itibariyle rejime basladiysak tut bogazini bacim
Ama pazartesi basliycaksak git bi cikolata kap gel
ya aslında ben kilolarımla mutluyum eşim de öyle en azından öyle görünüyor
sosyal baskı yok mu o zor bebem
aha demekki benimki kandırıyor beni hissediyordum aslında üzülmeyeyim sütüm azalmasın diye vay köfttee
çıtır olarak lahmacun yer şu saatten sonra köftee
kıskandın mı dogru söyle
kesinlikle plates. ben birkaç yıldır düzensiz de olsa yapıyodum, doğumu bile kolaylaştırdıgını düşünüyorum. ama doğyumdan sonra 1 gün bile yapmadım. hem evde kendi kendine yapma imkanı da var ama tabi zaman bulabilene..akupunktur falan demişsin var mı öyle zayıflayan benim fırsatım olsa pilates güzel inceltiyor
hoş buldum canım. ya senin her dedğine katılıyorum galiba ben :) sen ne burcuydun?blis hoş geldin şekerimm
ay acıktım demeyiiiinn.çookk acıktım yaa seboşş
ya aslında ben kilolarımla mutluyum eşim de öyle en azından öyle görünüyor
sosyal baskı yok mu o zor bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?