2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız stres bi yazmışsın başını okusam sonunu unutuyorum bacım sana tek tek cevap verim aklımda kaldıkça :
1.etim sıkı evet ama yüzüm toplu teşir olmak istemesen koyalım foto kim daha bıngıl diye halk oyuna sunalım
2neydi len efeyi sallarken unuttum :44::44:

anacım selam vereyim ya ilk hızınıza yetişemiyorum
Sorma bacim
Simdi bizi de dislar siskolar diye
öyle yapacaktımda fotoda kendimi gördüm havam söndü

link ekleniyor canım ekle bizde bakalım

ya mekikle çok zor gider ya offff
gençtik çıtırdık bebem şimdi ahh ahh
kadın evlenip kilo alınca bıraktı erkek alınca evlilik yapradı olur bacım
mekik çok iyi ya ama benim bel iflas o yüzden yapamıyorum yoksa haftada 3 kilo kesin

Aynen bacim bunlar kendi tipine bakmaz ama kolunda hep citir avrat ister
evet haklısın

ya aslında ben kilolarımla mutluyum eşim de öyle en azından öyle görünüyor
sosyal baskı yok mu o zor bebem
kıvırmayalım kaçak yapmayalım sağdan sağdan yolumuza devam edelim

erkek milleti işte ne olucak

An itibariyle rejime basladiysak tut bogazini bacim
Ama pazartesi basliycaksak git bi cikolata kap gel
size söylenecek laf yok

az önce anlattığın fotoğraf hikayesine çok güldüm canımalemsin insanın kendi kendisini eleştirebilmesi güzel birşey.

bayanstres

mert gezmeyi çok seviyor canım evde yaptığı huysuzlukları hiç yapmıyor.
ay benimki bu sıralar kopmuş ki ne kopma milletten utandım çığlıklar gırla kendini atmalar fırlatmalar itmeler felan anacım ne huysuz oldu ya dişmi çıkaracak diyorum yok ada yok

valla karar vermek lazım sonrada tak diye kesmek ve yememek

kız ben zaten bıngılım anacım topğin bıngılıyım 1 numeroyum şaka bir yana işte senin hisetmediğini dışardaki göz nasıl algılıyor
seni yakın görenler samimiyetine inandıkların ne diyor

kızlar bi şey öğrendim
şimdi biz bebeleri ayağımızda sallıyoz da sallıyoz ya büyük ihtimalle gece uyandıklarında da onu istiyolarmış. bebe gece en son nasıl uykuya daldıysa sonraki uyanmalarında da öyle uykuya dalmak istermiş. ben 2 gecedir ayakta dalınca hemen yatagına koyuyorum hatta dün direk yatagında uyuttum. gece sadece 1 defa uayndı! 2 haftadır filan 2-3 satte bir uyanıyodu. 1 benim için süper oldu.
bi de uyku peryotları 45 dk oluyomuş artık. yani 45 dk da bir ykusu hafifleşiyo, sonra tekrar derin uykuya dalıyo. eşer o hafif zamanlarda tekrar kendi kendine dalmayı öğrenmezse kötü. diyelim dalamadı, ağladı, emzirirseniz alışıyomuş. ancak öyle dalabileceğini zannediyomuş. ben yine 2 gecedir biraz ağlasa da emzirmedim, dün gece birkaç defa azcık ık mık yaptı, sonra kendi kendine uyudu :))
bakalım bu gece de iyi giderse tesadür değil demektir

benimkide eve girince huysuzluklarına başladı zaten dişten sıkıntılı gündüzleri 5 dk uyumuyor ya özelikle 7-8 gündür.eskiden en azından toplamda 2 saat kadar uyurdu lavobaya bile salmıyor ben gelene kadar bir ağlamalar bir çığlıklar hep kucağıma oturuyor yapışık ikiz gibiyiz.mutfakla salon arası mekik dokuyorum 6 aydır bide uzak.

ohh ne güzel bizimki sallamadan hayatta uyumaz denedik bir kaç kere maalesef olmuyor en 1 saat sallıyoruz.

Siz sismansiniz ben obezim bacim sukredin halinize
Gittim oglana baktim geldim simdi sut sagicam

anacım kucaktada durmuyor öyle böyle değğil aşının etkisimi hala acaba
Stres yüzüm ve göbek var ama boydan bakınca dikkat çekmiyo sadece suratım bardı gotoda
Ondan bacım
bardı gotoda ne kız

balık burcuyum bebem hayırdır elektrik mi aldın tatlı deme kıss
az önce anlattığın fotoğraf hikayesine çok güldüm canımalemsin insanın kendi kendisini eleştirebilmesi güzel birşey.
barışık kendiyle bacım ondandır
tarifler gurmebebek'te dedim gitti madem :)
bi incelemek lazım saol tatlım
inş gider canım bizimki gece gündüz sallanıyor zaten
niye gitti anacım ne olduki
geldi geldi :126:
mama sandelyemizin fotosunu yükleyecem az sessiz olun da

koy koyy

Siz sismansiniz ben obezim bacim sukredin halinize
Gittim oglana baktim geldim simdi sut sagicam
vucüt kitle indeksini mi hesapladın kamu spotu
anacım kucaktada durmuyor öyle böyle değğil aşının etkisimi hala acaba

bardı gotoda ne kız

bacaklardaki kaslarda da agrı yaparmış aşılar belki ondan canım
parmak tombik tel klavyesi minnak kadan olunca böyle oluyor bacım az idare et sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…