- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
karam elektrinnk aldım senden
ama balık benle hiç alakasız. ordan tutmadı.
karam elektrinnk aldım senden
ha ondan bende ne olakidedimvucüt kitle indeksini mi hesapladın kamu spotu
bacaklardaki kaslarda da agrı yaparmış aşılar belki ondan canım
parmak tombik tel klavyesi minnak kadan olunca böyle oluyor bacım az idare et sen de
canı balık istemiştir o yüzden aklına ilk balık gelmiştirkaram elektrinnk aldım senden
tlf dan resmi yükleyemedim neyse denerim sonra ee karam yürüteç fiyatları nasıldı beğendinmi hiç
tlf dan resmi yükleyemedim neyse denerim sonra ee karam yürüteç fiyatları nasıldı beğendinmi hiç
ikizler ama grubunu bilmiyorum :sne burcusun ateş grubu mu yoksa?
vucüt kitle indeksini mi hesapladın kamu spotu
bacaklardaki kaslarda da agrı yaparmış aşılar belki ondan canım
parmak tombik tel klavyesi minnak kadan olunca böyle oluyor bacım az idare et sen de
ay daha akşam yedim ya ayıptır söylemesiha ondan bende ne olakidedim
canı balık istemiştir o yüzden aklına ilk balık gelmiştir
yükselenim aslan bacım belki ordan şeyyetmişşin
nuray sayarı hani bizim yorumlar işini aksatıyorsun am
neşeli,kuduruk olur ikizler :122::122::122:marka model söylesen, netten bakarız. biz bi tane beğendik, pratik, sandalyeye oturtulanlardan. yoksa tekerlekli olanlardan mı olsa diyerekten
ikizler ama grubunu bilmiyorum :s
Hesaba kitaba ne hacet bacim
90 kiloyum diyorum var mi otesi
marka model söylesen, netten bakarız. biz bi tane beğendik, pratik, sandalyeye oturtulanlardan. yoksa tekerlekli olanlardan mı olsa diyerekten
sonra bayat diyosun ama
hava grubu canım.
evet o peluşlular ucuz müzikliler pahalı bende alıyodum depoda kalmamış teşhir ürünü verelim dediler bende bi fırça tabi benim oğlan az önce yaladı yuttu kimbilir her gelen aynı yapıyodur dedim bide üstüne 200 liramı vericem diyip yola devam ettim anacım anlıycan yine alamadımyok anacım begenmedik hiç 140 lira chicco dedigimin sesleri yok bir iki tane saçma sapan zırtık o kadar
185 tl olan mp3 çalarlı falan güzeldi önce almam dedim eşim dedi 140 veren onu da verir alalım falan filan yedi beynimi
alalım dedim sonra baktık turuncu rengi vardı kapalı begenmedik,mavisi de teşir ürünüydü almadık
sen ne yaptın?
ben chicco aldım ya herdefasında bu markayı kötülüyom yine gidip ondan alıyorum ya delimiyim neyimmarka model söylesen, netten bakarız. biz bi tane beğendik, pratik, sandalyeye oturtulanlardan. yoksa tekerlekli olanlardan mı olsa diyerekten
sebos kız boy sorsam söylermisin kiHesaba kitaba ne hacet bacim
90 kiloyum diyorum var mi otesi
sen kesin kaşınıyosun bacımyok kızz şaka şakaa
buarada hızlıyazacam diye harfler eksik çıkıyor bazen site yönetimine duyurulu tamamen hızdan
sebostoş alıntı yapıp cevaplamamış oldugum 90 kilo yorumuna cevabım şu:
evet o peluşlular ucuz müzikliler pahalı bende alıyodum depoda kalmamış teşhir ürünü verelim dediler bende bi fırça tabi benim oğlan az önce yaladı yuttu kimbilir her gelen aynı yapıyodur dedim bide üstüne 200 liramı vericem diyip yola devam ettim anacım anlıycan yine alamadım
ben chicco aldım ya herdefasında bu markayı kötülüyom yine gidip ondan alıyorum ya delimiyim neyim
ayrıca ikizleri çok severim matraklardır bide çok enerjik
sebos kız boy sorsam söylermisin ki
sen kesin kaşınıyosun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?