2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

vucüt kitle indeksini mi hesapladın kamu spotu

bacaklardaki kaslarda da agrı yaparmış aşılar belki ondan canım
parmak tombik tel klavyesi minnak kadan olunca böyle oluyor bacım az idare et sen de
ha ondan bende ne olakidedim

karam elektrinnk aldım senden
ama balık benle hiç alakasız. ordan tutmadı.
canı balık istemiştir o yüzden aklına ilk balık gelmiştir

tlf dan resmi yükleyemedim neyse denerim sonra ee karam yürüteç fiyatları nasıldı beğendinmi hiç

yok anacım begenmedik hiç 140 lira chicco dedigimin sesleri yok bir iki tane saçma sapan zırtık o kadar
185 tl olan mp3 çalarlı falan güzeldi önce almam dedim eşim dedi 140 veren onu da verir alalım falan filan yedi beynimi
alalım dedim sonra baktık turuncu rengi vardı kapalı begenmedik,mavisi de teşir ürünüydü almadık
sen ne yaptın?

Yönetici Gezegeni:
Element:
Nitelik:
Uğurlu Sayıları:
Gün:
Uğurlu Taşı:
Renk:
Tarot kartı:
Hayvan:
Bitki:
Kıymetli Taş:
Kıymetli Maden:
Merkür
Hava
Değişken
5, 9
Çarşamba
Akik
Sarı, portakal rengi
Aşıklar
Parlak renkli kuşlar ve kelebekler
Fındık,ceviz,lavanta,inci çiçeği Turmalin
Cıva
Olumlu yanları: Uyumlu, entelektüel, çabuk kavrayan, mantıklı, konuşkan, canlı, sempatik, yeniliklere açık. Aynı anda bir kaç işi birden yapabilen.

Olumsuz yanları: Değişken, güvenilmez, iki yüzlü, kararsız, yüzeysel, dedikoducu, huzursuz, havai

İkizler Takım Yıldızı (Astronomi)
İkizler takımyıldızında, ekliptiğin güneyinde Lapus yani Tavşan bulunur. İkinci dekanatta yer alan Sirius'daki Büyük Köpek yıldızları, Mirzam, Mulphen, Wasen ve Adhora'dır. Son dekanda bir küçük köpek ya da kurt (Canis Minor) vardır. Procyon ve Al Gomeize de İkizler takımyıldızında bulunur.

İkizler Burcu Kadını Genel Özellikleri
İkizler burcu kadını neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. İkizler burcu kadını pratik, akıllı ve çekicidir. Fakat bir ikizler kadınını anlamak çok zordur. Çünkü sürekli bir değişkenlik içerisindedir.

İkizler kadını tez canlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak ona çok büyük keyif verir. Farklılıktan hoşlanır.

İkizler kadını birden fazla işle aynı anda uğraşabilir. Kendisine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır.İlgiden çok hoşlanır ve fazlasıyla iyi niyetlidir. Maddi konuda bağımsız olmaktan hoşlanır.Kısıtlanmaktan ve özellikle emir almaktan hoşlanmaz.

Hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. İkizler kadını akıcı ve etkili konuşması ve ikna kabiliyetiyle fazlasıyla dikkat çeker ve iyi bir dosttur. İkili ilişkilerde oldukça fedakar ve iyi bir partnerdirler.

evet o peluşlular ucuz müzikliler pahalı bende alıyodum depoda kalmamış teşhir ürünü verelim dediler bende bi fırça tabi benim oğlan az önce yaladı yuttu kimbilir her gelen aynı yapıyodur dedim bide üstüne 200 liramı vericem diyip yola devam ettim anacım anlıycan yine alamadım

marka model söylesen, netten bakarız. biz bi tane beğendik, pratik, sandalyeye oturtulanlardan. yoksa tekerlekli olanlardan mı olsa diyerekten

ikizler ama grubunu bilmiyorum :s
ben chicco aldım ya herdefasında bu markayı kötülüyom yine gidip ondan alıyorum ya delimiyim neyim
ayrıca ikizleri çok severim matraklardır bide çok enerjik

Hesaba kitaba ne hacet bacim
90 kiloyum diyorum var mi otesi
sebos kız boy sorsam söylermisin ki

yok kızz şaka şakaa

buarada hızlıyazacam diye harfler eksik çıkıyor bazen site yönetimine duyurulu tamamen hızdan
sebostoş alıntı yapıp cevaplamamış oldugum 90 kilo yorumuna cevabım şu:
sen kesin kaşınıyosun bacım

ondan mı almayı düşünüyorsun sen de teşir alınır mı yaa gelen biniyor giden biniyor kaşısın beni napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…