benimkisi muhallebide sevmiyor:18:gerçi muhallebi kof kilo yapabilir hadi onu yemesinde diğerlerine bi çözüm bulmalı
ben çıkayım kızlar çok işim var çamaşırlar asılıcak merte çorba verilicek yemek yapılıcak of of.
ben dr larada itimat etmiyorum ya kolaysa yedirsinler bakalımhergün çorba yap hop çöpe organik yumurta aldım kendim yiyorum yoğurt biraz yiyo nasıl öğün olacaksa artık
ah ah 65 leri bi görsem daha ne diyim
evet takma isim annesi oldumblisl
sağol canım karam teyzesi taktı bu ismi ona uydu da.inşallah alışacaklar canım keyfi yerine gelince alışıcak diye umuyorum.
zayıflarsın azcık fena mıahmet bildiğin gibi
hiç bişeye ilgisi yokki herşeyden sıkılıyor kendi vakit geçirmeyi sevmiyor hep hareket halindeyim
bende çorba yaptım ahmet bey eilk olarak kıyma bezelye vericem bakalım ne yapacak gaz çok yaparmı ondan çok korkuyorum:18:
karam, sekos hoşgeldiniz
kızlar yalnız bırakmıştı beni mecburen
naberr
hoşbulduk şekerim
kuduruk oglum sonunda pes etti uyudu sabahtandır 10 dakika uyudu yaa
sen napıyosun canımm
ben de işlerden kaytarıp burada takılıyorum. aslında okumam gerekekn şeyler var ama 2 dakkada bir bakiim kızlar bi şey yazmış mı diye sayfa yeniliyorum :)
ay ahmet sizi ısıtır lafına koptum, ofiste kendi kendine kahkaha atan deli yaptın beni :)))
bu arada kilo verme operasyonu tam gaz ona göre bacım. çayın yanına bisküvi açmamak için zor tutuyorum kendimi şu an :S :s :s
tosun anneler zayıflama kampına hoş geldiniz
karam 78 kg hedef 67
bliss 65 kilo hedef 58
sekoş
seboş 90kilo hedef
stress 77kilo hedef
kızlar herkes bu boşlukları doldursun bi zahmet tarihin sayfalarına işlensin ki unutmayalım,,söz uçar yazı kalır
katılmak isteyen herkesi beklerizz kampımıza
verirsiniz tabi ya kilo dediğiniz ne ki
kadın yapıcam diyosa yapar
bu arada ben ehliyet almaya karar verdim ccooook hırslandım aranızda kullanan var mı
alabilirim dimi ya trafik konusunda cok tırsağım da :26::18:
alırsın tabi canım
ben de haftasonu çok hırslandım sorma
çocuk sahibi olduk diye her şeyden el eteke çekecek değiliz ya, aaa kendimize gelelim biraz
ben araba kullanıyorum
otomatik bizimki, 1 haftada trafiğe çıktım :) hem de ankarada
bak bak bizle dalga geçiyorbende hemen boşuk dolduruyorum
master 46 kilo hedef 52
kaç kiloki canım?fileyi agzına,burnuna,gözüne soka soka yiyo bizimkikızlar ben de dün azıcık yumurta sarısı verdim geri cıkardı
muhallebiyi seviyor neyseki aptamilin kaşık mamalarında alıyorum
pekmezli yoğurt veriyorm onuda sevdi sade yoğurt yemiyo
tuzsuz peynir aldım biraz da ondan yiyor
bugün sebze corbası yaptım 3 kasık zorla yedi
ha bi de meyve filesi aldım doğru yerini agzına denk getirirse iyi hoşuna gitti
herkes zayıf bu çocuk diyo ya
alma kızz çay da içme sana bisküviyi hatırlatıyorsaherkesin imtihanı farklı işte
bana şimdi 10 kilo alman lazım, kısa süreli hedefin kesinlikle bu deseler hiç zorlanmazdım herhalde :))
kızlar ya o şaşkoloz ifadeleri nerden buluyosunuzz?
bu arada hala bisküvi açmadım. çaycı çay getiriyo, ben zavallısı boş boş içiyo :s yok be ne zavallısı, manken gibi olcam ben bi kerem, çok kilo aldın şundan yemesen mi diyen kocam da görcek gününü!!!
verirsiniz tabi ya kilo dediğiniz ne ki
kadın yapıcam diyosa yapar
bu arada ben ehliyet almaya karar verdim ccooook hırslandım aranızda kullanan var mı
alabilirim dimi ya trafik konusunda cok tırsağım da :26::18:
ewt cnm 3 gece yanlızdık.. cok sukur ole bole atlattık..:26:Insaallahcanim esin geldimi sorun suz atlattiniz insaallah 3 gün diyodungaliba
kızlar nasılsınız?ne var ne yok?herkesler iyidir inşallah..oğluşumu 5 aylık kontore götürdüğümde doktorum bana beslenme listesi vermişti.eve gelince inceledim.6.ayda kahvaltı var.mama ile yapılıyor.bunu veren oldu mu aranız da?yumurta sarısı falan var.
blis hani boşlugu doldurmamışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?