- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
aşk anacım aşk
beter olniye gidiyosun ben gelmişim
akıllı çocuk olun ya oturun topiğinizde işte yok oyunlar felankaram geliyon bakıp kaçıyon yazsana birşeyler,oyuna
akıllı çocuk olun ya oturun topiğinizde işte yok oyunlar felan
sen karama uyma marji :13:
benimki roman olur marji çok uzun nasılkısaltılır bilmem bi ara yazarım şimdi yetiştirememdesenin tanışma hikayen nedir canım.
çağır gelsin kız o şimdi orda yaban ellere yazık günah kuşumane güzel eğlenicektik ama oyunları çözemedi:44:
benimki roman olur marji çok uzun nasılkısaltılır bilmem bi ara yazarım şimdi yetiştirememde
e peki burda niye kullanılıyor acep recep
karam geliyon bakıp kaçıyon yazsana birşeyler,oyuna
anladım oyunu ama sen yoktunçok kolay kız başlıkta ne yapacağın yazıyor zaten en son msjdaki üye hakkında yazıcaksın seni bekliyorum orda bakıp çıkıyon.
ben ona uydum adım çıkmış yaakıllı çocuk olun ya oturun topiğinizde işte yok oyunlar felan
sen karama uyma marji :13:
çözdüm bebem çözdüm azcık zekilik var ama sen yoktuuuunnnnne güzel eğlenicektik ama oyunları çözemedi:44:
benimki roman olur marji çok uzun nasılkısaltılır bilmem bi ara yazarım şimdi yetiştirememde
ok tatlımbende en kısa halini yazdım dahada uzundu olsun müsait bir zamanında yaz.
ayyyy kar mıVallah canim ne desem yalan olsurrrr
3bir arada napiyorsunuzzz bakeemm. Burda kar firtinaaaa donuyoz vallah yaz gelecekti sözdeee
anladım oyunu ama sen yoktun
ben ona uydum adım çıkmış ya
çözdüm bebem çözdüm azcık zekilik var ama sen yoktuuuunnnn
yok üşenmek falan özet geçersin..
len stres bi yazıyosun dünya kadar başı okusan sonu unutuyorum not aldı hepsine cevap verecem
ver kız cevap ver özledim kız
anladım oyunu ama sen yoktun
ben ona uydum adım çıkmış ya
çözdüm bebem çözdüm azcık zekilik var ama sen yoktuuuunnnn
yok üşenmek falan özet geçersin..
len stres bi yazıyosun dünya kadar başı okusan sonu unutuyorum not aldı hepsine cevap verecem
ok tatlım
ayyyy kar mıkeşke orda olsaydım kocam evde çocuklarım yanımda elimde çayım karı seyrederdim of of
kız bende gelicem nerden gidiliyor nerde buluşucaz beeecanım o zaman bir deniyelim başkası hakkında da avatarına bakarak tahminde bulunabiliyorsun ben gideyim seni oyunda bekliyim ama araya başkları girebliyor.
kız bende gelicem nerden gidiliyor nerde buluşucaz beee
gerçekten ya bende giydiririm sadece çıtçıtlı badi alt serbest pufidik pufidik gezsinlerGönderim kar hic sorun degilll artik yaz gelsin bebeleriinn söyle bacaklar ortada gezsin isrim onlariminik minik etecikler giyi versinlerrr kisa kisa sortlarr
eylülnaz gel peşimden diycektim ama sen benden önce gittin herhal kimse kalmadı burdaDahayeni ücü bir arada dedimanam sizinnicklerde hepsinin sonunda bir arti 10 harfli hepsiiiii siz nereye üyesiniz bakemmm
gerçekten ya bende giydiririm sadece çıtçıtlı badi alt serbest pufidik pufidik gezsinler
zaten benimki kı... başını açmayı çok seviyo kime çekti bilmem:26:ben öyle değilim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?