2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çağırdım ama geldi baktı kaçtı şimdide hiç sesi çıkmıyor.

karam geliyon bakıp kaçıyon yazsana birşeyler,oyuna

çok kolay kız başlıkta ne yapacağın yazıyor zaten en son msjdaki üye hakkında yazıcaksın seni bekliyorum orda bakıp çıkıyon.
anladım oyunu ama sen yoktun
akıllı çocuk olun ya oturun topiğinizde işte yok oyunlar felan
sen karama uyma marji :13:
ben ona uydum adım çıkmış ya
ne güzel eğlenicektik ama oyunları çözemedi:44:
çözdüm bebem çözdüm azcık zekilik var ama sen yoktuuuunnnn
benimki roman olur marji çok uzun nasılkısaltılır bilmem bi ara yazarım şimdi yetiştirememde

yok üşenmek falan özet geçersin..

len stres bi yazıyosun dünya kadar başı okusan sonu unutuyorum not aldı hepsine cevap verecem

canım o zaman bir deniyelim başkası hakkında da avatarına bakarak tahminde bulunabiliyorsun ben gideyim seni oyunda bekliyim ama araya başkları girebliyor.

ver kız cevap ver özledim kız

ok tatlım

ayyyy kar mı keşke orda olsaydım kocam evde çocuklarım yanımda elimde çayım karı seyrederdim of of

Gönderim kar hic sorun degilll artik yaz gelsin bebeleriinn söyle bacaklar ortada gezsin isrim onlari minik minik etecikler giyi versinlerrr kisa kisa sortlarr

Dahayeni ücü bir arada dedimanam sizinnicklerde hepsinin sonunda bir arti 10 harfli hepsiiiii siz nereye üyesiniz bakemmm

stress 500 gram falanla ugraşamam öyle küsüratları at bir kere düz ol
kız kocanla atışmanıza çok güldüm çevremizde öyle olanlar çok valla hatta erkekler benimkine kötü örnek
oluyorsun sonra benim hanım da istiyor diye çookk var
tickerıyaparımda sürekli ugraşmak lazım zor iş ya
erkeklerin dedikodusu çok pis bacım vur diyon öldürüyolar
gel seni de öpem

Gönderim kar hic sorun degilll artik yaz gelsin bebeleriinn söyle bacaklar ortada gezsin isrim onlari minik minik etecikler giyi versinlerrr kisa kisa sortlarr
gerçekten ya bende giydiririm sadece çıtçıtlı badi alt serbest pufidik pufidik gezsinler

zaten benimki kı... başını açmayı çok seviyo kime çekti bilmem:26:ben öyle değilim çünkü

gerçekten ya bende giydiririm sadece çıtçıtlı badi alt serbest pufidik pufidik gezsinler

zaten benimki kı... başını açmayı çok seviyo kime çekti bilmem:26:ben öyle değilim çünkü

Bizimkide öyle bana o konuda cekmemis kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…