2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam tarafından öpülmeyen kaldı mı?
varsa lütfen eksikleri tamamlayalım

öğle arasııııı
afiyet olsun kahvaltı yapanlara ve banaa :)
kıskanma kıs gel seni de öpeyim benim bedensel zekam çok baskın canım
ondan illa temas edecem az ye haa unutma zatıf manken yaz üçlüsünü

ama ogluşun tam paşa haa

Hanimlarbiz geldik asimiz yokmus sade kontrolümüz varmis kizim 70cm 8130 gr olmus ve doktor kilosu sinirda dedi kilolu olmamasi icin verem izimizisöyledim doktor bekliyecez dedi almanyada coktan beri verem asisi yapilmiyor dedi bende napim yaptridim dedim bikere zamani geriyemi alim bekliyecez dedi sizinkiler nasil iz varmi daha marjinal bir ara sende sormusdun galiba sizinki ne alemde hanimlar birde kizim tembelmis neymis karin üstü yatarken elini kolunu cok diremiyormus kizimdoktora baya sinirlendi doktorumuzda anam ayaklarindan tutu tepesi asag salladi ellinden kolundansaga sola salladi benim kizda tabiki sinirlendi
Vel hasill doktora gitik geldik

Tanisma hikayeleriniz güzelmis hanimlar karam seninki tam senlik bu arada biz esimle aile dostlugu var öyle ayda yilda bir türkiyede görürdüm hos geldine felirlerdiii annemde bana bir gün saka takilmisti belki onunla evlenirsin diye bende mutfak tezgahina elimi vurup omu asla a demisdim haha büyük lokma yut büyük konusmademislerrr sonra biryaz tatili gezmeye basladik vs vs derken yüzük almis evlenme teklif edecek anam etti dteklifde al bunlar sende dursun hah sonra aileler girdi araya öyle böyle derken nisanlandik 4 sene nisnanli durdukdan sonra evlendiiiik simdideee tosbagimiz var minik bidene

dayanıklılık testi mi yapmış ne doktor demekki neymiş büyük lokma ye büyük söz söyleme
bizim de aşımız banyoda kopuyor sonra yeni kabuk baglıyor canım sorun yok doktora danışmıştım önce aşı tuttugu
için öyle olurmuş,bir de yabancı ülkede demir ve kalsiyum vitamini kullanılmıyormuş siz kullanıyor musunuz?

kıskanma kıs gel seni de öpeyim benim bedensel zekam çok baskın canım
ondan illa temas edecem az ye haa unutma zatıf manken yaz üçlüsünü

ama ogluşun tam paşa haa

beni daha önce de öpmüştün ödevimi yapmadım sanıp kızdıgın için ama olsun, gel bi daha öpeyim ben de

bizim aşı kabuğu da duruyo hala, bazen düşüyo banyoda, tekrar kabuk oluyo.
bizimki de aynen tembel. yüzüstü yatırınca hemen ağlıyo, hiç sıkıntıya gelemiyo :s emeklemez herhalde

karam, sözüm söz. yazdan önce manken gibi olmamız şarrrttttt! nerdeyse 1 sene olmuş oluyo doğum yapalı, e toparlanmalı artık. öğlen bi dilim tatlı yedim ama ana yemeğim salataydı. sanırım idare eder yalnız akşama misafirim var, samimi arkadaşlar kızkıza. çayın yanında götürürüm ben, kendime hakim olmam lazımmm

selam kızlar sohbetiniz çok güzel maşallah. yetişmek pek mümkün olmuyo.
ben sorularımı sorayım
ek gıdaya başladık tam anlamıyla, daha 6 aylık olmasına 9 gün var, sütüm de var ama doymuyo artık. saat başı emip huzursuz oluyodu bişeyler yediğinde huzurlu oluyo.
ek gıdaya geçince kabızlık olurmuş, bi de demiri kullanmaya başladım gece boyu ıkın ıkın uyandı durdu. bu demiri kullanmasak nolur ki. ama ben kansızın kesin oğlum da kansızdır.
sabah beraber kahvaltı yaptık, yumurta sarısının üçte biri, 3 tatlı kaşığı kadar lor (kendim yaptım sütten), bikaç lokma ekmek, ekmekleri pekmeze bandık ve sulandırılmış rezene. o yiyo diye veriyorum ama çok gelir mi sizce
biraz erken başladık gibi hissediyorum ama 5 ay bitince sonra bir anda bişey oldu, büyüme atağı gibi bişey geçirdi huysuzlandı sonra midesi de büyüdü heralde istiyo, boynunu da tam dik tutabiliyo.

bir de tarifleriniz varsa özellikle sebzeli faydalanmak isterim. patates havuç çorbasına öğürdü başka da sebze vermedim:26:

bizdede o aşı izi var canım ama gitgide küçülüyor artık kabuk atmıyor,pembe bir iz

Burda demir vermiyor lar sade d vitamini onuda hap seklinde kalsiyum onda var zaten türkiyede d vit kullaniyorduk doktor buraya gelince hapina gecti baska birsey kulanilmiyor burda o da bebek aspirini gibi ufak suda eritip veriyorum her sabah

karam senin isteğin üzerine yazıyorum

liseyi bitirdiğim seneydi, bir msj aldım mjsda beni tanıdığını çok beğendiğini ama benim onu tadımadığımı söylüyordu beni sakın sapık falan sanma dedi bende biri beni işletiyor sandım bütün ismimi herşeyimi biliyordu neyse bu hep msj atıp duruyordu bende ona hakaret dolu msjlar attım gel zaman git zaman atmaya devam ediyordu ben kim olduğunu açıkla diyorum açıklamıyordu bir gün buluşalım dedi bende tabi reddettim yalvardı yakardı kabul etmedim yaşım küçüktü ama böyle şeylerin tehilkeli olduğunun farkındaydım neyse kuzenim bize kalmaya geldi annemin çalıştığı şirkete filan gitti yanında, bana bir çoçuk var onu çok beğendim dedi filan sonra ben na bu msjlardan bahsettim bana gel gidelim çok merak ettim dedi ben ondan cesaret aldım bizim metronun orda buluşmaya sözleştik kuzenimle bekliyorduk birden kuzenim ahhh halamın işyerindeki çoçuk dedi tabi ben tanımıyorum yanımıza geldi kendini tanıttı ben çok utandım kaçasım geldi , ordaki parkta oturduk herşeyi anlattı meğerse annem işyerindeki kızlara resmimi gösterirken görmüş ve sözde aşık olmuş tabi ben şok oldumsonrada annemin tlfonunu gizlice bir arkadaşına karıştırtıp numaramı almış akla mantığa sığmıyor resmenoysa o kadar utangaç biriydi ki hiç bunları yapacak birine benzemiyordu yarım saat filan konuştuk sonra biz eve geldik ona güvendim bir iki defa daha kuzenim yanımızdayken buluştuk sonra başbaşa bu dedi ki artık ailelere söyleyelim ben istemedim tabiki aradan 1,5 ay filan geçti anneme söyledim annemde çoçuğu tanıyor şok geçirdiailesini alıp tanışmaya geldi tanıştılar sonra sözlendik sonrada nişanlandık 1,5 sene sonrada benim 18 ime girmeme bir ay kala annemle babamın imzasıyla evlendik

kızlar çok uzun oldu ama aynen böyle oldu

bence çok degil ögün olarak veriyorsan tabi karıştırıyor musun ayrı mı?güya soruya cevap veriyorum
benim sorum daha çok oldu anaamm çorbalara bir tatlı kaşıgı irmik koy canım hem tadı daha güzel oluyor
hem de besleyici yiyenleriminkini hep ben götürürdüm de ordan biliyorum demir konusunda benim de kafam karışık doktora soracagım p.tesi kontrolde bizde de ıkınıp duruyor kuzum..ama verme taraftarıyım ben bir ark vermemişti şuan oglu 1 yaşında
kansızlık çıkmış ve çocuk devamlı hasta öksürürken cigerlerinden horul horul ses geliyor yavrunun
Burda demir vermiyor lar sade d vitamini onuda hap seklinde kalsiyum onda var zaten türkiyede d vit kullaniyorduk doktor buraya gelince hapina gecti baska birsey kulanilmiyor burda o da bebek aspirini gibi ufak suda eritip veriyorum her sabah

hikaye okur gibi okudum valla çok hoşmuş kızz adamdaki marji aşkına bak vay be
kader işte kısss hiç yapmayacagı şeyleri yaptırmış tel nosu çalmalar falan sözde degil kızz özde aşık olmuş baksana
allah mutlu mesut etsin canımcım,paylaştıgın için de ççookk teşekkür ederim efenim

sağol canım aynen hikaye gibiydi evet hala şaşırıyorum bizim gibi insanların böyle tanışmasına bir yandan çok komik bir yandan değişik kaderde varsa oluyor demekki.

maşallah diyeyim öncebir kız bebek için çok tabi kilo he erkek bebek içinde tabi fazla ama kız için daha fazla
şayet anne sütüyle bu kilo olduysa yapacak bişey yok zaten zayıflar sonra yok ek gıdada alıyorsa bence bi bebek beslenmesinde uzman biriyle değerlendirilmeli

uyumana sevindim

aklın fikrin hep herkessin günahını alıyon :44:veya benim günahımı alıyon

bliss şekerim baktım da digerleri yapmamış ödevini ben sana kızmışım
hey seboş,sekoş,stroş hadi ama kilo hedef ödevinizi yapın kele
uyutmadı mı kuzucuk seni dün kıss
bikere ben sana kızgınım 77 kg dedin bana 76.5 diye yazmalıydın500gr için ne kadar uğraşılıyo biliyon mu
hedefim 58

bakıcı zor ya biraz büyüsün annesi

memeye aşımı şakası bile:18:

stresin de benim de 58 bacım
anacım unutuyor karam vit eksik sanırım 40 kere söledim hala soruyo

canım sende benim gibisin yanlızlığı çekirdek aile olayını seviyorsun heralde ama şöyle düşün yazık kv de annende sırf sana yardımcı olup daha iyi şartlarda yaşayın diye işe gitmen için bu yalta bebek bakıyorlar biz bile kendi çocuğumuzken genç halimizle bunalırken onlar bunu senin ve çocuğun için yapıyorlar ayrıca evlerini düzenlerini bırakıp başka bi düzene dahil oluyorlar
o yüzden sende onlara tahamül et bebeğin 1 -2 yaşına gelinceye kadarsonra hem onların rahatı için hem kendi rahatın için bakıcı bulursun

dün bütünn gün aç gezdim süt müt çıkmadı
nasıl akşam yedim pırasayı kaymağı balı sabah doldurdum şişeyi
nasıl olacak bu kilo verme işi bilmiyorum ya
ohh bal kaymak
canım aç gezme yok ıvır zıvır yok sadece

senin kocan yüzünden benim koca dün azar işittisöyledim böyle böyle arkadaşın kocası gece bebek bakıp sabah işe gidecek sen 2 çocuktada 1 gün bile yapmadın demezmiki niye arkadaşının işi ne

su koyuvermedim kız diyete devam sorun yok
koyvermeye meyillisin sebos dikkat dikkat

üyükü gönlün yokmuş bacım 2 aya nişan yaza düğün

seboş kız kilo tickerı yapmışşsın ya o nasıl işliyor kilo verdikçe yeniliyor musun yoksa nasıl bilgi verir misin?
hoşuma giderse ben de yapim
ben yaptım linkini yapıştırma yeri bebek grafiğiyle aynı yani birinin silinmesi gerekiyor heralde

ee dün yaktığım 400 cal. de var bacım hakkımı yeme yaw
iki minnak yedim misafirlerime ikram ederken koktu napıyım bi yerim mi şişsin
hem çalışıyorum yakarım onu ben
bal kaymak yemişsin 400 kal vermişsin aman ne çok bide ona güven çukulata ye lokmanı sayıyoz ona göre

bir insan 7 sinde neyse 70 de aynıdır anacığım

sağol canım aynen hikaye gibiydi evet hala şaşırıyorum bizim gibi insanların böyle tanışmasına bir yandan çok komik bir yandan değişik kaderde varsa oluyor demekki.
aşk anacım aşk

gitim baktım marji yok kayboldum elin sitelerinde iyi mi
küstüm
beter ol niye gidiyosun ben gelmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…