kıskanma kıs gel seni de öpeyimkaram tarafından öpülmeyen kaldı mı?
varsa lütfen eksikleri tamamlayalım
öğle arasııııı
afiyet olsun kahvaltı yapanlara ve banaa :)
tmm küsmüyom
Hanimlarbiz geldik asimiz yokmus sade kontrolümüz varmis kizim 70cm 8130 gr olmus ve doktor kilosu sinirda dedi kilolu olmamasi icin verem izimizisöyledim doktor bekliyecez dedi almanyada coktan beri verem asisi yapilmiyor dedi bende napim yaptridim dedim bikere zamani geriyemi alim bekliyecez dedi sizinkiler nasil iz varmi daha marjinal bir ara sende sormusdun galiba sizinki ne alemde hanimlar birde kizim tembelmis neymis karin üstü yatarken elini kolunu cok diremiyormus kizimdoktora baya sinirlendi doktorumuzda anam ayaklarindan tutu tepesi asag salladi ellinden kolundansaga sola salladi benim kizda tabiki sinirlendi
Vel hasill doktora gitik geldik
Tanisma hikayeleriniz güzelmis hanimlar karam seninki tam senlik bu arada biz esimle aile dostlugu var öyle ayda yilda bir türkiyede görürdüm hos geldine felirlerdiii annemde bana bir gün saka takilmisti belki onunla evlenirsin diye bende mutfak tezgahina elimi vurup omu asla a demisdim haha büyük lokma yut büyük konusmademislerrr sonra biryaz tatili gezmeye basladik vs vs derken yüzük almis evlenme teklif edecek anam etti dteklifde al bunlar sende dursun hah sonra aileler girdi araya öyle böyle derken nisanlandik 4 sene nisnanli durdukdan sonra evlendiiiik simdideee tosbagimiz var minik bidene
kıskanma kıs gel seni de öpeyimbenim bedensel zekam çok baskın canım
ondan illa temas edecemaz ye haa unutma zatıf manken yaz üçlüsünü
ama ogluşun tam paşa haa
Hanimlarbiz geldik asimiz yokmus sade kontrolümüz varmis kizim 70cm 8130 gr olmus ve doktor kilosu sinirda dedi kilolu olmamasi icin verem izimizisöyledim doktor bekliyecez dedi almanyada coktan beri verem asisi yapilmiyor dedi bende napim yaptridim dedim bikere zamani geriyemi alim bekliyecez dedi sizinkiler nasil iz varmi daha marjinal bir ara sende sormusdun galiba sizinki ne alemde hanimlar birde kizim tembelmis neymis karin üstü yatarken elini kolunu cok diremiyormus kizimdoktora baya sinirlendi doktorumuzda anam ayaklarindan tutu tepesi asag salladi ellinden kolundansaga sola salladi benim kizda tabiki sinirlendi
Tanisma hikayeleriniz güzelmis hanimlar karam seninki tam senlik bu arada biz esimle aile dostlugu var öyle ayda yilda bir türkiyede görürdüm hos geldine felirlerdiii annemde bana bir gün saka takilmisti belki onunla evlenirsin diye bende mutfak tezgahina elimi vurup omu asla a demisdim haha büyük lokma yut büyük konusmademislerrr sonra biryaz tatili gezmeye basladik vs vs derken yüzük almis evlenme teklif edecek anam etti dteklifde al bunlar sende dursun hah sonra aileler girdi araya öyle böyle derken nisanlandik 4 sene nisnanli durdukdan sonra evlendiiiik simdideee tosbagimiz var minik bidene
dayanıklılık testi mi yapmış ne doktordemekki neymiş büyük lokma ye büyük söz söyleme
bizim de aşımız banyoda kopuyor sonra yeni kabuk baglıyor canım sorun yok doktora danışmıştım önce aşı tuttugu
için öyle olurmuş,bir de yabancı ülkede demir ve kalsiyum vitamini kullanılmıyormuşsiz kullanıyor musunuz?
bence çok degil ögün olarak veriyorsan tabi karıştırıyor musun ayrı mı?güya soruya cevap veriyorumselam kızlar sohbetiniz çok güzel maşallah. yetişmek pek mümkün olmuyo.
ben sorularımı sorayım
ek gıdaya başladık tam anlamıyla, daha 6 aylık olmasına 9 gün var, sütüm de var ama doymuyo artık. saat başı emip huzursuz oluyodu bişeyler yediğinde huzurlu oluyo.
ek gıdaya geçince kabızlık olurmuş, bi de demiri kullanmaya başladım gece boyu ıkın ıkın uyandı durdu. bu demiri kullanmasak nolur ki. ama ben kansızın kesin oğlum da kansızdır.
sabah beraber kahvaltı yaptık, yumurta sarısının üçte biri, 3 tatlı kaşığı kadar lor (kendim yaptım sütten), bikaç lokma ekmek, ekmekleri pekmeze bandık ve sulandırılmış rezene. o yiyo diye veriyorum ama çok gelir mi sizce
biraz erken başladık gibi hissediyorum ama 5 ay bitince sonra bir anda bişey oldu, büyüme atağı gibi bişey geçirdi huysuzlandı sonra midesi de büyüdü heralde istiyo, boynunu da tam dik tutabiliyo.
bir de tarifleriniz varsa özellikle sebzeli faydalanmak isterim. patates havuç çorbasına öğürdü başka da sebze vermedim:26:
Burda demir vermiyor lar sade d vitamini onuda hap seklinde kalsiyum onda var zaten türkiyede d vit kullaniyorduk doktor buraya gelince hapina gecti baska birsey kulanilmiyor burda o da bebek aspirini gibi ufak suda eritip veriyorum her sabah
Burda demir vermiyor lar sade d vitamini onuda hap seklinde kalsiyum onda var zaten türkiyede d vit kullaniyorduk doktor buraya gelince hapina gecti baska birsey kulanilmiyor burda o da bebek aspirini gibi ufak suda eritip veriyorum her sabah
karam senin isteğin üzerine yazıyorum
liseyi bitirdiğim seneydi, bir msj aldım mjsda beni tanıdığını çok beğendiğini ama benim onu tadımadığımı söylüyordu beni sakın sapık falan sanma dedi bende biri beni işletiyor sandım bütün ismimi herşeyimi biliyordu neyse bu hep msj atıp duruyordu bende ona hakaret dolu msjlar attımgel zaman git zaman atmaya devam ediyordu ben kim olduğunu açıkla diyorum açıklamıyordu bir gün buluşalım dedi bende tabi reddettim yalvardı yakardı kabul etmedim yaşım küçüktü ama böyle şeylerin tehilkeli olduğunun farkındaydım neyse kuzenim bize kalmaya geldi annemin çalıştığı şirkete filan gitti yanında, bana bir çoçuk var onu çok beğendim dedi filan sonra ben na bu msjlardan bahsettim bana gel gidelim çok merak ettim dedi ben ondan cesaret aldım bizim metronun orda buluşmaya sözleştik kuzenimle bekliyorduk birden kuzenim ahhh halamın işyerindeki çoçuk dedi tabi ben tanımıyorum yanımıza geldi kendini tanıttı ben çok utandım kaçasım geldi , ordaki parkta oturduk herşeyi anlattı meğerse annem işyerindeki kızlara resmimi gösterirken görmüş ve sözde aşık olmuş tabi ben şok oldum sonrada annemin tlfonunu gizlice bir arkadaşına karıştırtıp numaramı almış akla mantığa sığmıyor resmen oysa o kadar utangaç biriydi ki hiç bunları yapacak birine benzemiyordu yarım saat filan konuştuk sonra biz eve geldik ona güvendim bir iki defa daha kuzenim yanımızdayken buluştuk sonra başbaşa bu dedi ki artık ailelere söyleyelim ben istemedim tabiki aradan 1,5 ay filan geçti anneme söyledim annemde çoçuğu tanıyor şok geçirdi ailesini alıp tanışmaya geldi tanıştılar sonra sözlendik sonrada nişanlandık 1,5 sene sonrada benim 18 ime girmeme bir ay kala annemle babamın imzasıyla evlendik
kızlar çok uzun oldu ama aynen böyle oldu
hikaye okur gibi okudum valla çok hoşmuş kızz adamdaki marji aşkına bak vay be
kader işte kısss hiç yapmayacagı şeyleri yaptırmış tel nosu çalmalar falansözde degil kızz özde aşık olmuş baksana
allah mutlu mesut etsin canımcım,paylaştıgın için de ççookk teşekkür ederim efenim
sağol canım aynen hikaye gibiydi evet hala şaşırıyorum bizim gibi insanların böyle tanışmasına bir yandan çok komik bir yandan değişik kaderde varsa oluyor demekki.
marji müsaitsen oyuna gidelim mi kıs
maşallah diyeyim öncekuzular selamlar uzun bi aradan sonra yav aşı yaptırmaya gitik üç gün önce..doktor bebegin obez sınırında haberin olsun dedi sonra diyet yaptırmak zorunda kalır üzlürsün dedi..bana çok normal geliyor bi de sizinle paylaşayım dedim kızım 1 eylül dgumlu 70 cm boyu kilosu 9.600 sizce doktor neden öyle söyledi öyle bakınca çok şiman bi bebek diil bikaç bogumu var :) evet inkar edemem sana şimdi hoş görünür dedi şişman diye sevinirsin ama sonra problem yaşarsın dedi
uyumana sevindimevet canım ya dün görecektin ama sürünüyordum resmen ki ev işi falan da degil tek işim efe yani
ama o kadar kuduruktu ki kollarım uyuşmuştu kocişte sagolsun kıyamadı ve allahım da ona yardımcı olmuş 3 er saat arayla uyanmış
sallamış yatmış çok sevindimben de 12 den 730 a kadar kesintisiz uyumuşum oh be
arada bir izinli oluyorum tatlım vucüt isyan bayragını çekmeden eşim el atıyor tekrar enerji
yok canım ya ne obezi benimki 5 aylıkta öyleydi doktora ben sordum hatta obez mi falan diye
yok dedi üsteledim biraz o zaman da bana fırçayarın da kilo almıyor diye gelirsin dedi diş,kaşıkla yeme hareketlilikle gider dedi
sadece anne sütü alıyor benimki sen nasıl besliyorsun?
aklın fikrin hepkamera büyük gösteriyor o zaman
masterin üstüne tıklaziyaretçilerinin oldugu yerde çıkar şekerim..
bak bakk yemek fazla kaçmış olmazz ben yemedim aburcubur ama yemeklerimi yedim ne de olsa emziriyoruz dimi ama
spor yapamadım ama olsun haftada 3 kereye bile razıyım o da ancak h.sonları
gece benim yoklugumdan istifade herkesçene çalmamışsınız haydi hayılısı
bikere ben sana kızgınımbliss şekerim baktım da digerleri yapmamış ödevini ben sana kızmışım
hey seboş,sekoş,stroşhadi ama kilo hedef ödevinizi yapın kele
uyutmadı mı kuzucuk seni dün kıss
bakıcı zor ya biraz büyüsün annesioldu canım oldu
kv biliyo aslında ama sabahları genellikle ben ilgileniyorum işe gelene kadar
ayrıca ben evdeyken kendim ilgilenmek istiyorum çocugumla, zaten uyuyamıyorum başkası alınca
ben atıştırmaya alışmasın diye yemek zamanı veriyorum sadece süt çorba artık ne yiyecekse
öyle her ağladıgında bi şey vermiyorum ki ağlamakla bağdaştırmasın
bakıcı arasam diyorum ama o da zor..
memeye aşımıgünaydınnnnnnn
havada aşı kokusu varrrrr, aşıya gidcez öğleden sonraoyy kıyamamm yaa off şu aşıları bana yapsınlar yaaa direkt memeye yapsalar ya sütümde geçse
kızz karamm okumadın demi öyle deliksiz uyuynca
neyse neyse tamm aynı memleketli sayılırız beni de öp de hadiiii
yazıyorum sabah tartıldım kilo: 72.1 , hedef: 60
çook yolum var çoookkkk
anacım unutuyor karam vit eksik sanırım 40 kere söledim hala soruyostresin de benim de 58 bacım
canım sende benim gibisin yanlızlığı çekirdek aile olayını seviyorsun heralde ama şöyle düşün yazık kv de annende sırf sana yardımcı olup daha iyi şartlarda yaşayın diye işe gitmen için bu yalta bebek bakıyorlar biz bile kendi çocuğumuzken genç halimizle bunalırken onlar bunu senin ve çocuğun için yapıyorlar ayrıca evlerini düzenlerini bırakıp başka bi düzene dahil oluyorlarböyle sağduyulu telkinlere ihtiyacım var sanırım..
kv ve annem dönüşümlü bakıyolar, bizde kalıyolar. böyle hep birlikte yaşamak bunaltıyo beni, benden farklı yaptıkları gözüme batıyo sinirimi zıplatıyo. evde kuralları olan biraz titiz biriyim, düzenim bozulsun istemiyorum. hem onların da kendi evlerinden ayırıyorum, düzenini bozuyorum diye kendimi kötü hissediyorum, diyorum bakıcıya veririm parasını bizimkiler de rahat eder.. akşam bakıcı gider, biz de bi aile oldugumuzu hatırlarız.. ama dediğiniz gibi güvenilir bakıcı bulmak çok zor..
ohh bal kaymakdün bütünn gün aç gezdim süt müt çıkmadı
nasıl akşam yedim pırasayı kaymağı balı sabah doldurdum şişeyi
nasıl olacak bu kilo verme işi bilmiyorum ya
senin kocan yüzünden benim koca dün azar işittikayıta aldım şekerimm..eee nasıl gidiyor abur cubur falan işleri..p.tesi verecez ifadeleri ona göre
çok şükür eşim için bayagı mücadele etmiştim zamanında degdi valla
allah ondan bin kere razı olsun..darısı tüm uykusuz annelerin başına
koyvermeye meyillisin sebos dikkat dikkatsu koyuvermedim kız diyete devam sorun yok
üyükü gönlün yokmuş bacım
kız anlat hele tanışmanızı kısaca ne mücadeleler verdin nerde tanıştın?
aaahadi paylaşalım tanışma hikayelerimizi:
misal benim aşkımm bizim eve gelmişti amcasıyla oturmaya bi çay içip gitmişlerdi ama aklı bende kalmışş
yengesi hergün bizim evde ondan sonra, ampül parladı bende bize gelmeyen kadın niye hergün otu b... sormaya gelir ki dedim annem tabii sezmş güldü,neysee açıkladı yengesi ben aynen böyle... neyse knuşmaya geldi benle bizimki, pc başında ben müzikle uğraşıyom ilgisiz msn varmı dedi ben de hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yaptım halada derim nasıl verdim sana ,eşim de gülüyor seninde gönlün varmış der oysaki hiiççç yoktu, olacağı varmışşş..ee sonra nollduuuuu 2 ay içinde nişan (kırk yıl tanıyormuşum gibiydim o sürede) yaza düğünn:))))))))))) 1,5 yıl sonraaa tatlı mı tatlıı bi kızımızz olduuuuu
benim balımın adi hivda
evet evin içinde bi başkası olunca ben de sevmiyorum canımm anne dahi olsa zor rahat edemem ben de eşimde ..
hmm bende sadece gündüz bakıyorlar sanmıştım..
ben bakıcı buldum dersen zorlarına gitmez mi ?
varsa çevrende bi akraba kızı falan güvendiğin olur.
ben yaptım linkini yapıştırma yeri bebek grafiğiyle aynı yani birinin silinmesi gerekiyor heraldeseboş kız kilo tickerı yapmışşsın ya o nasıl işliyor kilo verdikçe yeniliyor musun yoksa nasıl bilgi verir misin?
hoşuma giderse ben de yapim
bal kaymak yemişsin 400 kal vermişsin aman ne çok bide ona güven çukulata yeee dün yaktığım 400 cal. de var bacım hakkımı yeme yaw
iki minnak yedim misafirlerime ikram ederken koktu napıyım bi yerim mi şişsin
hem çalışıyorum yakarım onu ben
bir insan 7 sinde neyse 70 de aynıdır anacığımşimdi ben tee gençken lisedeyken parti,eglence benden sorulurdu ark.ım kız meslek lisesi mezuniyet balosu vardı
gittim mi oraya bacım klasik dans yarışması ve ben en iyi popo sallayan namıdeger karam birinci oldum mu
e tabi birden gecenin kızı oldumneyse işin tuhafı eşim partide yoktu arkları vardı
bir arkı benle dans etmek istedi tabi ben bilmiyorum eşim falan piyasada yok neyse çocuk beni ayartmaya çalışıyor ama bende tık
yok velhasıl kelam anana söyle selambu kişiyle geziyorum ama boncukçuyum ya onların grupça basketballcuların
takıldıgı bir kafe var oraya gide gele aşık ettim çocugu kendime çocuk dedigim eşimm...ana fikir:13 yıl önce de kudurukmuşumm
bende seviyorumda aynı zamanda çokta sinir ediyo benisen de yaz da senin hikayeni de merak ediyorum canım [
üniversitede sınıf arkadaşımdı ama bişey yoktu aramızda o zamanlar
ben ilgisini hissediyordum hep aslında bizden kaçar mı bacım
sonra okul bitip evlenme çağı gelince bizimki de yeşillenmelerin dozunu artırınca dedim tanıdık bildik bundan iyi koca ve baba olur girdim bi yola ama çok seviyorum kocamı ha
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın evlilik de zor iş bacım
aaa aynı bizim hikayeden
tek farkı şu ben mezun olunca önce düzen kurmak lazım diye 1,5 sene evet demedim
ünv de iken keşke diyodum kız olsaydı, enn iyi arkadaşım olurdu hepherşeyi paylaşırdık. sonradan dedim iyi ki kız değilmiş, böylesi daha iyi oldu :)üyü olmuş
nasıl dedikodu kız anlat bakem erkek dedikodusu nasıl oluyorne güzel işte ark.olmak her şeyi paylaşmak da güzel eşinle
ben benimkine dedikodu yapmayı da ögrettim
ilk yıllar bilmiyodu şimdi bendeb beter dedikodu yapıyor
hatta bazen diyorum aşkım sen de vur dedik öldürdün
kız kızma büyük olsun kız daha iyi yaslmm
kızlar albümü sadece arkadasım olanlar görebiliyorbilginizee
bu arada oğlumun pipisi büyük değilbenim oğlanınkinide seviyom bi avuç diye
fırsat bu fırsat şap şuparkımsın benim ben gördüm canım
kıs küsme kıss efeninki küçük demekki
gel bi öpem seni deohh
bende 5 aylıkken başladım hala bağırsak düzenimiz oturmadığı için demir kullandırmıyoselam kızlar sohbetiniz çok güzel maşallah. yetişmek pek mümkün olmuyo.
ben sorularımı sorayım
ek gıdaya başladık tam anlamıyla, daha 6 aylık olmasına 9 gün var, sütüm de var ama doymuyo artık. saat başı emip huzursuz oluyodu bişeyler yediğinde huzurlu oluyo.
ek gıdaya geçince kabızlık olurmuş, bi de demiri kullanmaya başladım gece boyu ıkın ıkın uyandı durdu. bu demiri kullanmasak nolur ki. ama ben kansızın kesin oğlum da kansızdır.
sabah beraber kahvaltı yaptık, yumurta sarısının üçte biri, 3 tatlı kaşığı kadar lor (kendim yaptım sütten), bikaç lokma ekmek, ekmekleri pekmeze bandık ve sulandırılmış rezene. o yiyo diye veriyorum ama çok gelir mi sizce
biraz erken başladık gibi hissediyorum ama 5 ay bitince sonra bir anda bişey oldu, büyüme atağı gibi bişey geçirdi huysuzlandı sonra midesi de büyüdü heralde istiyo, boynunu da tam dik tutabiliyo.
bir de tarifleriniz varsa özellikle sebzeli faydalanmak isterim. patates havuç çorbasına öğürdü başka da sebze vermedim:26:
kahvaltısı üyü benimki 6.5 aylık ben yediremiyorum
çorbaya gelince patates havuca pirinç veya irmik atabilirsin ıspanak semiz otu koyabilirsin kimisi çorbaya devam sütü ekliyor böyle
gitim baktım marji yok kayboldum elin sitelerinde iyi mi
küstüm
karam senin isteğin üzerine yazıyorum
liseyi bitirdiğim seneydi, bir msj aldım mjsda beni tanıdığını çok beğendiğini ama benim onu tadımadığımı söylüyordu beni sakın sapık falan sanma dedi bende biri beni işletiyor sandım bütün ismimi herşeyimi biliyordu neyse bu hep msj atıp duruyordu bende ona hakaret dolu msjlar attımgel zaman git zaman atmaya devam ediyordu ben kim olduğunu açıkla diyorum açıklamıyordu bir gün buluşalım dedi bende tabi reddettim yalvardı yakardı kabul etmedim yaşım küçüktü ama böyle şeylerin tehilkeli olduğunun farkındaydım neyse kuzenim bize kalmaya geldi annemin çalıştığı şirkete filan gitti yanında, bana bir çoçuk var onu çok beğendim dedi filan sonra ben na bu msjlardan bahsettim bana gel gidelim çok merak ettim dedi ben ondan cesaret aldım bizim metronun orda buluşmaya sözleştik kuzenimle bekliyorduk birden kuzenim ahhh halamın işyerindeki çoçuk dedi tabi ben tanımıyorum yanımıza geldi kendini tanıttı ben çok utandım kaçasım geldi , ordaki parkta oturduk herşeyi anlattı meğerse annem işyerindeki kızlara resmimi gösterirken görmüş ve sözde aşık olmuş tabi ben şok oldum sonrada annemin tlfonunu gizlice bir arkadaşına karıştırtıp numaramı almış akla mantığa sığmıyor resmen oysa o kadar utangaç biriydi ki hiç bunları yapacak birine benzemiyordu yarım saat filan konuştuk sonra biz eve geldik ona güvendim bir iki defa daha kuzenim yanımızdayken buluştuk sonra başbaşa bu dedi ki artık ailelere söyleyelim ben istemedim tabiki aradan 1,5 ay filan geçti anneme söyledim annemde çoçuğu tanıyor şok geçirdi ailesini alıp tanışmaya geldi tanıştılar sonra sözlendik sonrada nişanlandık 1,5 sene sonrada benim 18 ime girmeme bir ay kala annemle babamın imzasıyla evlendik
kızlar çok uzun oldu ama aynen böyle oldu
aşk anacım aşksağol canım aynen hikaye gibiydi evet hala şaşırıyorum bizim gibi insanların böyle tanışmasına bir yandan çok komik bir yandan değişik kaderde varsa oluyor demekki.
beter olgitim baktım marji yok kayboldum elin sitelerinde iyi mi
küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?