evet evin içinde bi başkası olunca ben de sevmiyorum canımm anne dahi olsa zor rahat edemem ben de eşimde ..
hmm bende sadece gündüz bakıyorlar sanmıştım..
ben bakıcı buldum dersen zorlarına gitmez mi ?
varsa çevrende bi akraba kızı falan güvendiğin olur.
sekoş kız yolum uzun demişsin nereye gidiyosun ki aşıya:44:
güle güle gidin gelin canım inş bişicik olmaz hiyda kızımızaneyse bayalar kız banyosu ve aşısı var ateş olmazsa akşam girerim
anam kilo yolum o
harbiden kudurukmuşsun bacım
Günayyydinn hanimlarr gece iyi uyudunuzmu?
Kesintisiz bir uykunun ardindan erkenden kalktim disairda karrrrr kari temizlediiim bir güzel corbami kaynattim kalam yemekler sonrasimdide kizimi hazirlayip doktora gidecegiz bakalim asi bizde nasil bir etki yaratcak bugun
Herkeze bol sütlü huzurlu günlerr diliyorum
Karamcigim seni. Yasadigin enerji patlamasini bende yasiyorum ama aksama dogru ne olur bilmiyorum
günaydınnnnnnn
havada aşı kokusu varrrrr, aşıya gidcez öğleden sonraoyy kıyamamm yaa off şu aşıları bana yapsınlar yaaa direkt memeye yapsalar ya sütümde geçse
kızz karamm okumadın demi öyle deliksiz uyuynca
neyse neyse tamm aynı memleketli sayılırız beni de öp de hadiiii
yazıyorum sabah tartıldım kilo: 72.1 , hedef: 60
çook yolum var çoookkkk
şimdi ben tee gençken lisedeyken parti,eglence benden sorulurdu ark.ım kız meslek lisesi mezuniyet balosu vardı
gittim mi oraya bacım klasik dans yarışması ve ben en iyi popo sallayan namıdeger karam birinci oldum mu
e tabi birden gecenin kızı oldumneyse işin tuhafı eşim partide yoktu arkları vardı
bir arkı benle dans etmek istedi tabi ben bilmiyorum eşim falan piyasada yok neyse çocuk beni ayartmaya çalışıyor ama bende tık
yok velhasıl kelam anana söyle selambu kişiyle geziyorum ama boncukçuyum ya onların grupça basketballcuların
takıldıgı bir kafe var oraya gide gele aşık ettim çocugu kendime çocuk dedigim eşimm...ana fikir:13 yıl önce de kudurukmuşumm
marji,lamamma,yeşim hoş geldiniz canlar
sen de yaz da senin hikayeni de merak ediyorum canım [
üniversitede sınıf arkadaşımdı ama bişey yoktu aramızda o zamanlar
ben ilgisini hissediyordum hep aslında bizden kaçar mı bacım
sonra okul bitip evlenme çağı gelince bizimki de yeşillenmelerin dozunu artırınca dedim tanıdık bildik bundan iyi koca ve baba olur girdim bi yola ama çok seviyorum kocamı ha
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın evlilik de zor iş bacım
sonra okul bitip evlenme çağı gelince bizimki de yeşillenmelerin dozunu artırınca dedim tanıdık bildik bundan iyi koca ve baba olur girdim bi yola ama çok seviyorum kocamı ha
aaa aynı bizim hikayeden
tek farkı şu ben mezun olunca önce düzen kurmak lazım diye 1,5 sene evet demedim
ünv de iken keşke diyodum kız olsaydı, enn iyi arkadaşım olurdu hepherşeyi paylaşırdık. sonradan dedim iyi ki kız değilmiş, böylesi daha iyi oldu :)
sen de anlat yahu hadi hadihoşbuldum canım tanışma hikayeni okudum güzelmiş.tam sana göre benimkide biraz değişik.
kaçmazzallah mutlulugumuzu daim etsin bacım önce mantık sonra aşk yani
aaa aynı bizim hikayeden
tek farkı şu ben mezun olunca önce düzen kurmak lazım diye 1,5 sene evet demedim
ünv de iken keşke diyodum kız olsaydı, enn iyi arkadaşım olurdu hepherşeyi paylaşırdık. sonradan dedim iyi ki kız değilmiş, böylesi daha iyi oldu :)
ne güzel işte ark.olmak her şeyi paylaşmak da güzel eşinle
ben benimkine dedikodu yapmayı da ögrettim
ilk yıllar bilmiyodu şimdi bendeb beter dedikodu yapıyor
hatta bazen diyorum aşkım sen de vur dedik öldürdün
canım anlatayımda daha kahvaltı yapmadım mertte bağırıyor, reklamlardan sonra beni izlemeye devam edin
slmm
kızlar albümü sadece arkadasım olanlar görebiliyorbilginizee
bu arada oğlumun pipisi büyük değil
arkımsın benim ben gördüm canım
kıs küsme kıss efeninki küçük demekki
gel bi öpem seni deohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?