- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
STRESSSSS kopardın kızzzzzzzz kendime gelemiyorumm
resmen aglıyorum gülemkkteenn
kız zaten birbirimizi tanımıyozmu bunlar ne yapıyo diye orda kalakaldımSTRESSSSS kopardın kızzzzzzzz kendime gelemiyorumm
resmen aglıyorum gülemkkteenn
fanteziye bakok tatlım
ayyyy kar mıkeşke orda olsaydım kocam evde çocuklarım yanımda elimde çayım karı seyrederdim of of
ben de seni cicimmver kız cevap ver özledim kız
ayy koptum koptumm öyle böyle degil valla koptumkız bende gelicem nerden gidiliyor nerde buluşucaz beee
artı,10 harf ne ya :26:Dahayeni ücü bir arada dedimanam sizinnicklerde hepsinin sonunda bir arti 10 harfli hepsiiiii siz nereye üyesiniz bakemmm
aynen bende gözlerimden yaşlar geldi gülmekten
kız zaten birbirimizi tanımıyozmu bunlar ne yapıyo diye orda kalakaldım
kız zaten birbirimizi tanımıyozmu bunlar ne yapıyo diye orda kalakaldım
oldugun gibisin ya bayılıyorum sana
ayy valla başım agrıdı gülmektenn..süperdin dostum
kız oyun işte orda kişilik hakkında tahminde bulunuyorduk birbirimizi tanıdığımız için daha kolaydı çok güldüm sayende canım diğer oyunlarada gel ara sıra.
he he oldu tabi tabi gelirimkız oyun işte orda kişilik hakkında tahminde bulunuyorduk birbirimizi tanıdığımız için daha kolaydı çok güldüm sayende canım diğer oyunlarada gel ara sıra.
oldugun gibisin ya bayılıyorum sana
ayy valla başım agrıdı gülmektenn..süperdin dostum
ordaki topiğide salladık geldik be
ben kaçayım canlar görüşürüz mert çok huysuzlandı.
kız o topiğe gidenler beni topa tutmasınlar bizi beğenmiyomusun diye:18:hiç bişi anlamadığımı anlamazlarki heartık topiklere yazacaklar
marji,stres,karam giremez diyee sallamak ne kelime yıktın yıktın
ter attım gülmekten,kalori gitmiştir bayagı saol şekerimm16:
görüşürüz çok güldüysen bebe korktu tabi anama ne oldu demiştirben kaçayım canlar görüşürüz mert çok huysuzlandı.
kız o topiğe gidenler beni topa tutmasınlar bizi beğenmiyomusun diye:18:hiç bişi anlamadığımı anlamazlarki he
görüşürüz çok güldüysen bebe korktu tabi anama ne oldu demiştir
Masterla arkadaş oldukBi albümüne bakıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?