ha şöyle biraz hırs yap zaten sonra canın o ıvır zıvırı istemiyo
maçla aram yok canım topik topik geziyomgeç de olsa yaptım şükür bacım
bu arada maç izliyoruz oğlan yanımızda uyuyo gollere de sessiz sevindik ha
maçla aram yok canım topik topik geziyom
anam benim kocamda izliyormaci ama sessizceeekizim uyuorrrr
hanimlarrr kizim dogdugundan beriii devamli ölüm geliyor aklima yani hersey ALLAHIN TAKTIRI ONA DENCEK BIR SÖZ YOK ama kendi kendime düsüniyorum bana birsey olsaaa kizima kim bakar nasil bakar diye böyle abuk subuk seyler gecen annemlede konusdum bu mevzuyu tek benmi böyle hissediyorum yada sizdede öyle hisseden varmi bu kizimi kucagima aldiktan sonra oldu bende
bende senin gibiyim özellikle ilk zamanlar daha fazlaydı bana eşime birşey olur mu diye korkularım bide bebeğime birşey olur mu diye hala korkuyorum bazen ama lohusalıktan sonra azaldı.
bende çok kızdım zaten
bide durduk yere aklima gelir keni moralimi kendim bozarim böyle bir kabiliyetim varrrrabbim herseyin hayirlisini versin insaallah canim yanliz degilmisim
Kiz tabi
Yazik benimki gikini bile cikarmadan sevindi
biz aynı burcuz ve yükselenimiz aynı ya canım bu melenkoli halleri oyüzden
ne güzel olmuş çalışman eline sağlık.
zaten yengeccc duygusall balikda ikisi bir arada cesmeeeee direkherseyde aglayan biriyim
avatarimi diyorsan canim ben yapmadim nette buldum tamda uyduu bir nazimiz eksik ama zaten eylül diyoruz evde karamla dis bugdayi icin bakiniyordum disli taclara bu cikti hemen kopyalamistim ancak koyma firsatim olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?