2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese merhaba uzun bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza..geçmişi okumam mümkün değil 2 aylık bir eksiğim var ...direk sorayım bebeişler nasıl..benimki yüüteçe biniyo sizce erkenmii çok merak ediyorum..15 gündür yürüteçte ve son günlerde zor alıyom içinden çok seviyo gezinmeyi inmek istemiyo..zararı olurmu acaba..hoş 15 dak. bir alıyorum yerde oynaşıyoz ediyoz bir süre spnra tekrar istiyo...pıtır pıtırda gidiyo maşallah serserimm..emekleme çabası var ama ellerini ileri atmayı beceremiyo sizin yavruşlar ne alemde.. herkese sevg. ii akşamlarrr

benimde eşim maç izliyor golllerde bir bağırdı çoçuk fırladı resmen.

hanimlarrr kizim dogdugundan beriii devamli ölüm geliyor aklima yani hersey ALLAHIN TAKTIRI ONA DENCEK BIR SÖZ YOK ama kendi kendime düsüniyorum bana birsey olsaaa kizima kim bakar nasil bakar diye böyle abuk subuk seyler gecen annemlede konusdum bu mevzuyu tek benmi böyle hissediyorum yada sizdede öyle hisseden varmi bu kizimi kucagima aldiktan sonra oldu bende

bende senin gibiyim özellikle ilk zamanlar daha fazlaydı bana eşime birşey olur mu diye korkularım bide bebeğime birşey olur mu diye hala korkuyorum bazen ama lohusalıktan sonra azaldı.

bende senin gibiyim özellikle ilk zamanlar daha fazlaydı bana eşime birşey olur mu diye korkularım bide bebeğime birşey olur mu diye hala korkuyorum bazen ama lohusalıktan sonra azaldı.

bide durduk yere aklima gelir keni moralimi kendim bozarim böyle bir kabiliyetim varrr rabbim herseyin hayirlisini versin insaallah canim yanliz degilmisim

bide durduk yere aklima gelir keni moralimi kendim bozarim böyle bir kabiliyetim varrr rabbim herseyin hayirlisini versin insaallah canim yanliz degilmisim

biz aynı burcuz ve yükselenimiz aynı ya canım bu melenkoli halleri oyüzden

anamm zayıflamaya başlamış herkess ben hala niyetine bile giremedim 90 kiloyum....75 bile olsam yeter haha aha aha a beklentim düşük hedefim küçük...

azıcık geçmiş okudumdas yürüteç markası konusu olmuş ben crsytal baby marka aldım önünde müzikli kitap var her sayfada rakamlar şarkılar hayvan sesleri çıkarıyo dönence gibi çındıraklı bişiy var ...tellerden oyuncak çevirme var..chicco peg prego gbi markalara bin basar bence aktivite olarak ve 130 dediler 100 e aldım...

mama sandalyeside baktım çok pahalı idi geçen ıkea ya gittik çok basit ve sade bişiy vardı orda kendş restorantında var aynısı bişiyler yerken koyduk batını çoksevdi bizde aldık hemide 38 tl sudan ucuz..evdede kullanımı rahat oldu zırt orda pırt burda...

ne güzel olmuş çalışman eline sağlık.

avatarimi diyorsan canim ben yapmadim nette buldum tamda uyduu bir nazimiz eksik ama zaten eylül diyoruz evde karamla dis bugdayi icin bakiniyordum disli taclara bu cikti hemen kopyalamistim ancak koyma firsatim olduuu

avatarimi diyorsan canim ben yapmadim nette buldum tamda uyduu bir nazimiz eksik ama zaten eylül diyoruz evde karamla dis bugdayi icin bakiniyordum disli taclara bu cikti hemen kopyalamistim ancak koyma firsatim olduuu

hee kız hani bir ara çalışmam avatarım olucak demiştin ya o aklıma geldi hafızam iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…