2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hee kız hani bir ara çalışmam avatarım olucak demiştin ya o aklıma geldi hafızam iyidir

evet beni bekliyor ama ben yanina bile varamadim firsatim olmuyor bir o önlügü yapmisdim beni öpme yazan digeri kaldi plan proje cokkk ama icatttt yoook

ben bir oyun bölümüde bakayım artık çıkayım iyi geceler canım

bak canim stress bugun dagitti oralari bende cikayim gözlerim yaniyor ama burayada dayanamiyorumm mutlaka girmem lazim yatmadan
gece yatamam yoksaaa
iyi gecelerrrr

çok komikti ama ya hala aklıma geldikçe gülüyorum seviyorum stresi

merhaba benimde kızım 6600 64 cm bende çok tedirginim çok az kilo alıyo. baş çevreside 2 aydır aynı.baklım bizde gelecek ayı bekliyoruz bakalım .

inşallahh iyi olur bebeişlerimiz..o kadar yediriyorum ek gıdaya 5. aynda hızlı bi giriş yaptım ama kilo almamış çok şaşırdım üzüldümm hbaerdar et benide canım senle aynı dertten muzdaribiz ben sabahları yumurta labne peynır weriyom gün çinde patates havuc püresi muz püresi weriyom hemen hemen 1 kase yiyo hepsinden anlamadım gitti 400 gr almışş 40 günde( emziriyoumda çok sütüm olmadıgı için erken geçtim ek gıdaya...geceleride aptamil aldım tahıllı sewmedi kızardı ağzının kenarları,hero baby sütlü pirinçli aldım o da öle yaptı kızımın ağzını zorla yediriyodum arı mama aldım çok tawsye ettiler kızartmadı kııımın ağzının kenarlarını onu sewdide ondanda weriyom yiyoda...hayrlısı bakalım Rabbim herkesin ewladını korusun..

marjinal79 oğluşun çok tattlııı düşmüş üzüldüm ama çok normal her bebeğin bi dşme hikayesi oluyomuşş çook şükürr bişi olmamışş...ha bide yüzüğün pek hoşmuşşş : )) benım eşim öle günleri önmsemezz o yüzden hiçşie yapmadkk :)

bayanstres senınde paşalarr gibi çocukların maaşaallahh : )) ben geçmişi okuyomm daha 20 şubattayım bu arada rejim listesi dewam ediyosa benıdealın aranıza : )) 75 kiloyum ama aç tatrılayım öle yazaım sizee : )) ben rejım yaptm bi ara 69 a düştüm amaa fooss boşaldı göğüslerim sütüm gittii çok azaldı gerii yemye başladımm şmdi aldım başımı gidiyom heheytt :))
diğer rumuzları şuan aklıma gelmeyen arkadaşlarımıda selam olsun hepinizi takip edıyom

eylülnaz eşine kauşmştr gözü aydın bu arada :))
aslında hepinizi biliom okuyom ama gecenin körüü kızım öksüüyoo bu gecee uyumadı ayakatım yeni daldı umarım uyurr (
yazımı sabah okuycak arkadaşlarım hepinizee kocamaaaan günaydınn minnaklarınızlaa : ) muhtemelen o sıralarda benım totoşta pireler uçuşuyo olucakk >>D

canım dogdugundan beri her işte baba da oldugu için artık alıştı efe ona da garipsemiyor onu çok şükür..
hem çok zor olurdu benim için sürekli böylesi daha iyi
sayın bacım sayın gerekirse ağzıma çarpın şöyle bi tane okkalısından
ben hakettim bunları
bu gazla da veremezsek daha da veremeyiz zaten
no şiddet sadece şişkoo diye psikolojik baskı bu daha kötü hahahaaa
ha şöyle biraz hırs yap zaten sonra canın o ıvır zıvırı istemiyo
nasıl istemiyor ya bugün üçüncü gün olacak gecemde gündüzümde çikolata var ya off ama yemeyecem
anacım o oyun topiğine gizlice sızdım baktım:82:kimse bişey demişmi:18: yok dememişler ya sayfa bile atlamışlar yırttım be
sen de zorla kaşınıyorsun bacım millet oyuna dalmış seni görememiştir bugün yine gidelim çok komik oluyor
akşam beni bırak eşime anlattım o da koptu
maçla aram yok canım topik topik geziyom
stres 500 gr tabiki büyük bişi ama şuanda almadım zayıflayınca alacam canım kayda
tam seninde cozutmaya gidiyor aklın haa psikolojik yaptırım geliyor sana da
benimde eşim maç izliyor golllerde bir bağırdı çoçuk fırladı resmen.
çocuk demiştir sabah annem akşam babam nonuyoo
bende de var canım hele hastaneden çıktık eve geldik aglıyordum hıçkırarak ya eşime bişi olsa,ya bana bişi olsa diye diye
10 kere eşimi arardım..iyi mi diye..hormonlardanmış galiba gittikçe azaldı.şimdi de geliyor ama o kadar degil

Kiz tabi
Yazik benimki gikini bile cikarmadan sevindi
seninkinin gıkının çıkmaması normal
çok merak ettim yürüteçinizi canım..bir foto isteriz artık,konu mankeniyle
hee kız hani bir ara çalışmam avatarım olucak demiştin ya o aklıma geldi hafızam iyidir
gençken benim de öyleydi şimdi stress bile dalgada yaşlılıktan unutuyor diyo
çok komikti ama ya hala aklıma geldikçe gülüyorum seviyorum stresi

kız artık biz ailecek gülüyoruz seviyoruz iyiki varsınız

huzurum ve oglum seni de aldık kara listeye tartıl bugün de sonuçları söyle canım..

stress c.tesi tartılma mevzusunu halkoyuna sunuyorum
kabul edenler
etmeyenler
biz de yürüteç siparişi verdik zahmetinkinden hemi de 160 lira 199 degil

günaydın sevgili arkadaşlarımm :)
marjinal sizin tanışma hikayenizi şimdi okudum, film gibiymiş, çok güzel. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

yürüteç hiç düşünmüyodum ama bizimkinin adım atmaya da emeklemeye de niyeti yok. siz konuştukça ben de alsam mı diye düşünmeye başladım.

chicco mama sandalyesini de karam ve stresten sanırım görmüştüm, canlısını da görünce hemen aldım. ben beğendim ama oğlum bayılmadı gibi. biraz oturunca sıkılıyo, bizim yemeğimizi bitirmemizi bile bekleyemedi dün :s sizinkiler nasıl? sevdi mi ahmet ve efe?

bi de kesinlikle yumurta ve pekmez yemiyo benim mertim yaaa (
önce dilini minicik uzatıyo, tadını alınca ağzını sıkı sıkı kapatıyo. hiç yemediği için ben de çok az muhallebi yapıp içine katıyorum bunları. ama bu doğru değil ya, ne zamana kadar böyle gitcek, napcas :s

Cnm benim seni en iyi ben anlarim benim oglan da ilk ay 100 gr almis aglaya aglaya donmustum hastaneden sonra buldugumu yedim sutumu arttirmayi basardim
Kilolarimizi hep birlikte verip citir olacaz bacim merak etme sen

ahhh ah kabus gibiydi o ilk ay ama boşuna dememişler büyük lokma ye büyük konuşma diye ben hamileyken hep "süt olsun diye yemicem yedirmeyin bana" derdim ama öyle olmuyormuş işte

demek kara listeye alındım hadi hayırlısı hepimiz için

mertin dişleri yavaş yavaş büyüyor teyzeler fotağraf çekmeye çalıştım ağzını açmıyor ağlıyor çünkü ancak çok yakından belli oluyor kısalar daha.

gülünce uzaktan belli olsun ancak o zaman çekebilirim sanırım.minik bir tavşana benziyor şuan.

ayyy ne tatlı ya, davşan yeri seni minik davşan :)
ilk fırsatta foto bekliyoruz marji

senden duydugumdan beri ben de sık sık "hadi oğlum patlat dişleri" diyorum :) sanki bizimki de her an gelebilir hissine kapıldım, heyecanlandım :)

inşallah canım

dün gece babasının kucağında kolunu ısırmaya saldırırıyordubende parmağımı verdim ağzına götürdü bir ısırıyor bayağıda keskinler ama yavaş yavaş büyüyorlar bu arda biri diğerinden daha kısa tam çıkınca eşitlenir sanırım

öncelikle günaydınn dün gece ateşimiz çıktı 38 e dayanınca fitil yaptı tüm gün ağlıyordu öyle böyle değil hiçççç böyle olamıştık ..
efet stres;
memye yapsınlar süt kanallarına:) kızımda ateşlenmeden alsın :))))))ben razıyım

herkesten tanışma hikayesini bekliyoruz yavrular
ne hikayeler çıkacak bakalım

sorumu sahipsiz bırakmamışsın sağol canımcımmkaramcımm ammmaaa söylemeyen arkidişler var ee hadi ama stresss uzun demişsin yazmamışsın bi ara yazıver
kimsenin yuvası bozulmaz umarım

bende foto çekmiyordum 72 kiloyum ama arkadaşlaırn de dediği gibi bu günleri bir daha göremeyiz evlatlarımzıla olması gerek diye bir tane çektimm:))) ailecek sahilde gün batımıı

ahh ahhh hele bennn aklıma geldikçe ağlarımm sulu gözüm düşüncesi bile kötü hep erim ya bana bir şey olursa kızıma k,m bakar, ya da evde yalnızken bi kaza olsa kızım ağlar çatlar((( ayyyyyy bak yie kötü oldum
eşime dedim geçen, bana bir şey olursa hivda'ya sadece sen bak başka kmseye güvenemiyorum

tabi kızdı

amannn allah bize (evlat-baba-anne) sağlıklı ömürler versin inş.annelik hormanlarımızdan kaynaklanıyordur

kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…