- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
ikisi birleşince tam ağlak oluyoruz
hee kız hani bir ara çalışmam avatarım olucak demiştin ya o aklıma geldi hafızam iyidir
ben bir oyun bölümüde bakayım artık çıkayım iyi geceler canım
bak canim stress bugun dagitti oralaribende cikayim gözlerim yaniyor ama burayada dayanamiyorumm mutlaka girmem lazim yatmadan
gece yatamam yoksaaa
iyi gecelerrrr
merhaba benimde kızım 6600 64 cm bende çok tedirginim çok az kilo alıyo. baş çevreside 2 aydır aynı.baklım bizde gelecek ayı bekliyoruz bakalım .
canım dogdugundan beri her işte baba da oldugu için artık alıştı efe ona da garipsemiyor onu çok şükür..Oh vallah keyf senin bacim birde ben yatsam bir güzel uyurum ama benim kiz benim parmagimi tutacak ve benden dandini dandiniyi duyacak kim söylerse söylesin benimkini duyacak söyler söylemez atiyor kafayi sola uyuoorr ama daha uyku vakti gelmedi
no şiddetsayın bacım sayın gerekirse ağzıma çarpın şöyle bi tane okkalısından
ben hakettim bunları
bu gazla da veremezsek daha da veremeyiz zaten
nasıl istemiyor ya bugün üçüncü gün olacak gecemde gündüzümde çikolata var ya offha şöyle biraz hırs yap zaten sonra canın o ıvır zıvırı istemiyo
sen de zorla kaşınıyorsun bacımanacım o oyun topiğine gizlice sızdım baktım:82:kimse bişey demişmi:18: yok dememişler ya sayfa bile atlamışlar yırttım be
stres 500 gr tabiki büyük bişi ama şuanda almadım zayıflayınca alacam canım kaydamaçla aram yok canım topik topik geziyom
çocuk demiştir sabah annem akşam babam nonuyoobenimde eşim maç izliyor golllerde bir bağırdı çoçuk fırladı resmen.
bende de var canım hele hastaneden çıktık eve geldik aglıyordum hıçkırarak ya eşime bişi olsa,ya bana bişi olsa diye diyehanimlarrr kizim dogdugundan beriii devamli ölüm geliyor aklima yani hersey ALLAHIN TAKTIRI ONA DENCEK BIR SÖZ YOK ama kendi kendime düsüniyorum bana birsey olsaaa kizima kim bakar nasil bakar diye böyle abuk subuk seyler gecen annemlede konusdum bu mevzuyu tek benmi böyle hissediyorum yada sizdede öyle hisseden varmi bu kizimi kucagima aldiktan sonra oldu bende
seninkinin gıkının çıkmaması normalKiz tabi
Yazik benimki gikini bile cikarmadan sevindi
çok merak ettim yürüteçinizi canım..bir foto isteriz artık,konu mankeniyleanamm zayıflamaya başlamış herkess ben hala niyetine bile giremedim90 kiloyum....75 bile olsam yeter haha aha aha a beklentim düşük hedefim küçük...
azıcık geçmiş okudumdas yürüteç markası konusu olmuş ben crsytal baby marka aldım önünde müzikli kitap var her sayfada rakamlar şarkılar hayvan sesleri çıkarıyo dönence gibi çındıraklı bişiy var ...tellerden oyuncak çevirme var..chicco peg prego gbi markalara bin basar bence aktivite olarak ve 130 dediler 100 e aldım...
mama sandalyeside baktım çok pahalı idi geçen ıkea ya gittik çok basit ve sade bişiy vardı orda kendş restorantında var aynısı bişiyler yerken koyduk batını çoksevdi bizde aldık hemide 38 tl sudan ucuz..evdede kullanımı rahat oldu zırt orda pırt burda...
gençken benim de öyleydi şimdihee kız hani bir ara çalışmam avatarım olucak demiştin ya o aklıma geldi hafızam iyidir
çok komikti ama ya hala aklıma geldikçe gülüyorum seviyorum stresi
mis kokulu bebeklerin güzel anneleri günaydınn...
Cnm benim seni en iyi ben anlarim benim oglan da ilk ay 100 gr almis aglaya aglaya donmustum hastaneden sonra buldugumu yedim sutumu arttirmayi basardim
Kilolarimizi hep birlikte verip citir olacaz bacim merak etme sen
ptesi doktora gittigimde soracagım sorular arasında demir ögrenince yazarım..bizimki de öyle ıkınmaktan mahvoluyor kuzum..
bir kaşıktan öteye gitmedik yogurtta bilmiyorum canım onu..
kıss baktın geçmiş uzun kişi çok dal sohbete sonra geçmişi okursun gelecege bak sen
aldık seni de listeye canım ama yemek yiyiyoruz sadece abur cubur,sebos gibi bal,madlen çikolata yok
sebos sayacaz tabi lokmaları çıktık bir yola yaza da az kaldı zaten verelim şu kiloları
mertin dişleri yavaş yavaş büyüyor teyzeler fotağraf çekmeye çalıştım ağzını açmıyor ağlıyor çünkü ancak çok yakından belli oluyor kısalar daha.
gülünce uzaktan belli olsun ancak o zaman çekebilirim sanırım.minik bir tavşana benziyor şuan.
ayyy ne tatlı ya, davşan yeri seni minik davşan :)
ilk fırsatta foto bekliyoruz marji
senden duydugumdan beri ben de sık sık "hadi oğlum patlat dişleri" diyorum :) sanki bizimki de her an gelebilir hissine kapıldım, heyecanlandım :)
herkesten tanışma hikayesini bekliyoruz yavrular
ne hikayeler çıkacak bakalım
bi geçmiş yapayım dedim gittim geçmişe bugünü bulamadım okumaya başladım kayınvalide teşrif etti sonra meyve saatimiz geldi sonra ada huysuzlandı o uyudu ben geçmişi bitirdim geldim kimse kalmamış
zayıflama kampı başlamış bende vermek istiyorum ama şu süt yokmu zaten yetmiyor habire gezmelere gidiyor ama sizinle beraber bir gaza gelsem fena olmuyacak seboştoş merak etme canım en obeziniz benim birincilik bende kimseye kaptırmam zaten hiçbir zaman zayıf biri olamadım ve şuanda açıklıyorummm dudaklar uçuklamasın ama tamı tamına 105 kiloyum 96 ile hamile kaldım sanırım 110 ile doğuma gittim (sanırım diyorum çünkü son zamanlarımda hiç tartılmadım) doğum sonrası 103 ama kızım ilk bir ay hiç kilo almayınca süt olsun diye ye helvaları iç bozaları ve sonuçççç 105 sonrada takıldım kaldım ne aşağı ne yukarı offf of halim berbat yani bu haldeyim diye fotoğraf bile çektirmiyorum kızım 6 aylık ama toplasan beraber 6 fotoğrafımız anca var
hanimlarrr kizim dogdugundan beriii devamli ölüm geliyor aklima yani hersey ALLAHIN TAKTIRI ONA DENCEK BIR SÖZ YOK ama kendi kendime düsüniyorum bana birsey olsaaa kizima kim bakar nasil bakar diye böyle abuk subuk seyler gecen annemlede konusdum bu mevzuyu tek benmi böyle hissediyorum yada sizdede öyle hisseden varmi bu kizimi kucagima aldiktan sonra oldu bende
Eki Görüntüle 656157
kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?