2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb canım.iyiyiz sen nasılsın?canım içini ferah tut benim oğlumda 5 aylık kontrolünde 6400 boyu 63 cm baş çevreside 42 idi...benim oğlumda zayıf ama bu bir sağlık problemi değilki çok şükür.ben de bu ay başladım ek gıdalara.doktoruma bende zayıf falan diyordum beni çok rahatlatıyor doktorum.doğum kilosuna göre normal diyor her bebek bir olmaz diyor.sen sağlığına bak falan diyor.eskiden takardım ama şimdi takmıyorum sağlıklı olsunlar bebişlerimizde zayıf olsunlar boşver..bu arada zaten 5.aydan sonra bebeklerin kilo alımı yavaşlar yani 400 gram alması normal.bende bu ayın 21 inde 6 aylık kontrole götürcem bakalım..

kızlar günaydın..yahu sayfalar ne çabuk ilerliyor.hızınıza yetişemiyorum ayol geçmiş yapana kadar oğluşum uyanıyor..hava çok güzel ya kendimi dışarlara atasım var valla çok enerjikim. çok çok yiyesim var ama yok olmAZ rejimdeyim ben

canımcım bizim oglan da öyle uzun süre kalmıyor ilk günler koymamla kaldırmam bir oluyordu ama yavaş yavaş uzadı.önüne oyuncak
su şisesi vs.koyuyoruz arada bagırıyoruz oraya buraya vuruyoruz öyle 15,20 dk falan duruyor
yarın bir gün daha rahat bişiler tutunca ellerinde verirsin o onu kemirirken
sen de işine bakarsın zamanla alışıyorlarr..ama foto isteriz biz kurulmuş şekilde mama sandalyesine olmadı bekliyoruz..
ya şimdi eşik yöntemi var sevdigi bir şeyin içine koyuyorsun az az sonra sevdigi şey miktarını azaltıyorsun geriye yumurta kalıyor yok mu sevdigi bişi.
günaydın canım demek ki dün gece güzel uyudun bu saatte kalktığına göre
ooohh misler gibi uyudum iki gündür iyi yere dükkan açtım eşime diyorum bak şımarıyorum böyle yapma
yok diyor arada buna da şükür valla bir de adama fırça attım mı dün
efe acıkmış gel dedi geldim memeyi ısırıyor yemiyor sonra zart zurt memeyi bıraktı
bak acıkmamış gazı varmış boş yere beni uyandırdın diye sabah özür diledim ama öpüştük barıştık
haa ben de ben de zeytinimiz abimiz bizim o önde biz arkada
Eki Görüntüle 656157

kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim
oyy anneemmm kıs maaşallahh kıss çok dadlu inciler kuzumm saglıkla çıkarsın inşş..
yaa çayın yanında form bisküvi de yenmezzz...

yok canım yenmez bisküvi bisküvidir çay içe o zaman

enerjini dışarıda gezerek harca yemek yiyerek degil bacımmm o bisküvi o yiyecekk aa işim yaş valla
beni kim durduracak ayoll..ben dün 3 km yürüdüm,5 km hızla duş aldım steel tee içtim uyudum ohh
siz daha yiyin

aa eşik yöntemi iyiymiş. muhallabi yapıyorum azcık, öyle yediriyorum 1 yumurtanın sarısını. azcık da pekmez. bundan sonra gittikçe azaltıiim muhallebiyi. bi gün bi baksın anaaa napıyorum yaw ben, bildiğin yumurta yiyorum ya! anne kekledin beni desin :))

ben zaten sıkıntıdan yiyiyom yoksa yemem konu yok komşu yok zaman geçmiyo :-( evime döneyim az kaldı 1 ay kısmetse bak nasıl zayıflıyom yani inşallah...

2 tanecik bisküvi yedim 1 bardak çayla. su içim şimdi sadece
öğlen eve gitcem, depar atıyorum işe geri yetişmek için. bu da spor sayılır
evde de tahıllı yoğurt yiycem , yani inşallah.

kuralı bozmak yok yani karamcım, sözümüz söz. gevşemek yok. halledicez bu tü kaka görüntüyü

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle googleye de yaz eşik diye daha bilgi al ama tutuyor çogu zaman
yiyenimde uyguluyordum kpss ye hazırlanırken tuttu da her gün mü veriyorsun yumurtayı dr mu dedi sanki haftada üç gün falan diye duymuştum :44:
ben zaten sıkıntıdan yiyiyom yoksa yemem konu yok komşu yok zaman geçmiyo :-( evime döneyim az kaldı 1 ay kısmetse bak nasıl zayıflıyom yani inşallah...
heee ehee bahanesi bitmez bir gün sıkıntıdan bir gün mutluluktann

depar iyidir tempolu yürüyüş kaka görüntü

slmm
bugün hava güzel inş. soğuk değildir de biraz dışarı cıkıp nefes almak istiyorum
yemek yedirme konusunda ya ben başarısızım ya da oğlum cok inatcı :26:

sekoş canım kızın nasıl oldu inş iyidir
p.tesi bizim de aşımız var of bayagı şamatalı bu aşılar zannımca

kızım şimi daha iyi karam, evet en zor aşı bu 38 dereceyi görünce fitil yaptık da rahatladı, emmedi ağladı kucağıma alınca ağlıyordu kendini geri atıyordu, bende yattığı yerden üzerine eğildim belim, kolum tutuldu,uyuştu ama birazcık emdi..
evet canım umarım efe 'nin ateşi çıkmaz

ahh ahh şimdi kahvaltı yaptım da söylemeyim yediklerimi
ya da söyleyimde tepki alım bir daha yapmayım
bir küçk kase yarısı pekmez tahin ikilisi, azıcıkk doğal bal, helva azıcıkkk, biraz peynir 2 brdk şeftalisuyu
ama o pekmez yokmu o pekmez hala ciğerim yanıyor su tulumu oldum su içe içe

bu gidile kilo vereceğğime alırım ben hıı tammmm 2 dilimm kepekli ekmek kızdım kendime doymuştuum çünkü daha da yedimm

kızlar bişey sorucam doğumdan sonra adet olunca şişlik gider kilo verirsin denilir sizde durumlar nasıl adet olduktan sonra değişim oldu mu ben doğumdan sonra daha yeni adet oldum da ümitlensem mi acaba bu konuda :44::44:

evet ama derler sadece bu daha tıpkı emzirirsen kilo verirsin gibi bi laf bana umuyor canım bende bugün 2.kez oldum ama
bünye meselesi bence, senin kaç kilo fazlan vardı hatırlamıyorum da?

doktor her gün dedi diye veriyorum ama vermesem mi ki :44:

slmm
bugün hava güzel inş. soğuk değildir de biraz dışarı cıkıp nefes almak istiyorum
yemek yedirme konusunda ya ben başarısızım ya da oğlum cok inatcı :26:

bu hafta çok güzel olacakmış, Ankarada 26 dereceye kadar çıkacak :)) bahar geliyooo

sekos geçmiş olsun, kızın gittikçe daha iyi olur inşallah.

yalnız anacım nası yedin o kadar tatlıyı üstüsteee. ben birini yesem diğerini yiyemem Allahtan

olumsuz yorum olacak ama bence fazla ümitlenme canım
pelteye bi şeycik olmuyo
zor kullanmak lazım onun gitmesi için

7 kullanıcı var ama sohbet mi yok , yoksa ben mi görmüyrum
kıızm uyumuşken gelim dedim

bende şaşırıdm kendime normalde hiçç şire sevmem galiba regl oldum ondan kaynaklı birde acale ettim ne yediğimi anlamadım, ahh ahh hamileliğimde bile bu kadar şekerli şeyler yemezdim noldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…