herkese merhaba annişlerr nasılsınız 1 aydır giremedim foruma hepinizi özledim : ) annemler geldi ew kalabalık derken açamadım bile neti...herkes iyidir bebeişlerde iyidir inşallaah...benım kızçemin 2 dişi birden çıktı 10 gün önce :)) nasıl oldu anlamadım bi baktım inciler parlıyor darısı tüm annişlere...diş buğdayı yapıcm pek bi fikrim yok araştırıyom sizinde fikirlerınızı beklıom...bugün 6. ay aşılarımızı yaptrdık uyuyoo şuan minnak kızım :)) biraz canım sıkıldı açıkcasıı hemşiremiz normal dedi ama size ölçümlerini yazayım kızımın fikirerınız çok önemli.....2300gr doğmuştu kızım 31 ağustosta...şuanda 6 ay 11 günlük 6600gr 66cm boyu 42 cm baş çewresı sizce normal mii?? zayıf benım kızım(((( ek gıdaya geceli 1 ay oldu we emdıgı haldede 400gr almş sadece (( büyüyemiyomuuu sizce??? araştrma hastanesıne göütrüp büyüme hormanlarınza baktırabilrsz ama 1 ay daha bekleyın bence şuan normal gelişimi dedi hemşiremiz....üzüldümm..sabahları yumurtta labne weriyom meywe suyu muz püresi patates havuc püresi werıom geceleri arı mama yapıomn we emıyoda ama 400 gr almış sadece ( kabızlıgımızda yok maaşallahh üz niye kilo almamış anlayamadım.....bu arada sırt üstü yatarken yüz üstü dönebiliyo artık cadım :)) hhatunlar hepiniizi öpüyorm fikirlerınızı paylaşıorsanız mutlu olurum
Eki Görüntüle 656157
kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim
canımcım bizim oglan da öyle uzun süre kalmıyor ilk günler koymamla kaldırmam bir oluyordu ama yavaş yavaş uzadı.önüne oyuncakgünaydın sevgili arkadaşlarımm :)
marjinal sizin tanışma hikayenizi şimdi okudum, film gibiymiş, çok güzel. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
yürüteç hiç düşünmüyodum ama bizimkinin adım atmaya da emeklemeye de niyeti yok. siz konuştukça ben de alsam mı diye düşünmeye başladım.
chicco mama sandalyesini de karam ve stresten sanırım görmüştüm, canlısını da görünce hemen aldım. ben beğendim ama oğlum bayılmadı gibi. biraz oturunca sıkılıyo, bizim yemeğimizi bitirmemizi bile bekleyemedi dün :s sizinkiler nasıl? sevdi mi ahmet ve efe?
bi de kesinlikle yumurta ve pekmez yemiyo benim mertim yaaa(
önce dilini minicik uzatıyo, tadını alınca ağzını sıkı sıkı kapatıyo. hiç yemediği için ben de çok az muhallebi yapıp içine katıyorum bunları. ama bu doğru değil ya, ne zamana kadar böyle gitcek, napcas :s
ooohh misler gibi uyudum iki gündür iyi yere dükkan açtımgünaydın canım demek ki dün gece güzel uyudun bu saatte kalktığına göre
haa ben de ben de zeytinimiz abimiz bizim o önde biz arkadaayyy ne tatlı ya, davşan yeri seni minik davşan :)
ilk fırsatta foto bekliyoruz marji
senden duydugumdan beri ben de sık sık "hadi oğlum patlat dişleri" diyorum :) sanki bizimki de her an gelebilir hissine kapıldım, heyecanlandım :)
oyy anneemmm kıs maaşallahh kıss çok dadlu inciler kuzumm saglıkla çıkarsın inşş..Eki Görüntüle 656157
kızlar ancak bunu çekebildim uğrasa uğrasa çok az belli oluyor burda, tam bir çıksınlar daha belirginini eklerim
yaa çayın yanında form bisküvi de yenmezzz...
kızlar günaydın..yahu sayfalar ne çabuk ilerliyor.hızınıza yetişemiyorum ayolgeçmiş yapana kadar oğluşum uyanıyor..hava çok güzel ya kendimi dışarlara atasım var valla çok enerjikim. çok çok yiyesim var ama yok olmAZ rejimdeyim ben
canımcım bizim oglan da öyle uzun süre kalmıyor ilk günler koymamla kaldırmam bir oluyordu ama yavaş yavaş uzadı.önüne oyuncak
su şisesi vs.koyuyoruz arada bagırıyoruz oraya buraya vuruyoruz öyle 15,20 dk falan duruyor
yarın bir gün daha rahat bişiler tutunca ellerinde verirsin o onu kemirirken
sen de işine bakarsın zamanla alışıyorlarr..ama foto isteriz biz kurulmuş şekilde mama sandalyesine olmadıbekliyoruz..
ya şimdi eşik yöntemi var sevdigi bir şeyin içine koyuyorsun az az sonra sevdigi şey miktarını azaltıyorsun geriye yumurta kalıyor yok mu sevdigi bişi.
yok canım yenmez bisküvi bisküvidirçay içe o zaman
enerjini dışarıda gezerek harca yemek yiyerek degil bacımmm o bisküvi o yiyecekk aa işim yaş valla
beni kim durduracak ayoll..ben dün 3 km yürüdüm,5 km hızla duş aldım steel tee içtim uyudum ohh
siz daha yiyin
enerjini dışarıda gezerek harca yemek yiyerek degil bacımmm o bisküvi o yiyecekk aa işim yaş valla
beni kim durduracak ayoll..ben dün 3 km yürüdüm,5 km hızla duş aldım steel tee içtim uyudum ohh
siz daha yiyin
evet canım aynen öyle googleye de yaz eşik diye daha bilgi al ama tutuyor çogu zamanaa eşik yöntemi iyiymiş. muhallabi yapıyorum azcık, öyle yediriyorum 1 yumurtanın sarısını. azcık da pekmez. bundan sonra gittikçe azaltıiim muhallebiyi. bi gün bi baksın anaaa napıyorum yaw ben, bildiğin yumurta yiyorum ya! anne kekledin beni desin :))
heee ehee bahanesi bitmez bir gün sıkıntıdan bir gün mutluluktannben zaten sıkıntıdan yiyiyomyoksa yemem konu yok komşu yok zaman geçmiyo :-( evime döneyim az kaldı 1 ay kısmetse bak nasıl zayıflıyom yani inşallah...
2 tanecik bisküvi yedim 1 bardak çayla. su içim şimdi sadece
öğlen eve gitcem, depar atıyorum işe geri yetişmek için. bu da spor sayılır
evde de tahıllı yoğurt yiycem , yani inşallah.
kuralı bozmak yok yani karamcım, sözümüz söz. gevşemek yok. halledicez bu tü kaka görüntüyü
sekoş canım kızın nasıl olduinş iyidir
p.tesi bizim de aşımız var of bayagı şamatalı bu aşılar zannımca
kızlar bişey sorucam doğumdan sonra adet olunca şişlik gider kilo verirsin denilir sizde durumlar nasıl adet olduktan sonra değişim oldu mu ben doğumdan sonra daha yeni adet oldum da ümitlensem mi acaba bu konuda :44::44:
evet canım aynen öyle googleye de yaz eşik diye daha bilgi al ama tutuyor çogu zaman
yiyenimde uyguluyordum kpss ye hazırlanırken tuttu daher gün mü veriyorsun yumurtayı dr mu dedi sanki haftada üç gün falan diye duymuştum :44:
depar iyidir tempolu yürüyüş kaka görüntü
slmm
bugün hava güzel inş. soğuk değildir de biraz dışarı cıkıp nefes almak istiyorum
yemek yedirme konusunda ya ben başarısızım ya da oğlum cok inatcı :26:
kızım şimi daha iyi karam, evet en zor aşı bu 38 dereceyi görünce fitil yaptık da rahatladı, emmedi ağladı kucağıma alınca ağlıyordu kendini geri atıyordu, bende yattığı yerden üzerine eğildim belim, kolum tutuldu,uyuştu ama birazcık emdi..
evet canım umarım efe 'nin ateşi çıkmaz
ahh ahh şimdi kahvaltı yaptım da söylemeyim yediklerimi
ya da söyleyimde tepki alım bir daha yapmayım
bir küçk kase yarısı pekmez tahin ikilisi, azıcıkk doğal bal, helva azıcıkkk, biraz peynir 2 brdk şeftalisuyu
ama o pekmez yokmu o pekmez hala ciğerim yanıyor su tulumu oldum su içe içe
bu gidile kilo vereceğğime alırım ben hıı tammmm 2 dilimm kepekli ekmekkızdım kendime doymuştuum çünkü daha da yedimm
kızlar bişey sorucam doğumdan sonra adet olunca şişlik gider kilo verirsin denilir sizde durumlar nasıl adet olduktan sonra değişim oldu mu ben doğumdan sonra daha yeni adet oldum da ümitlensem mi acaba bu konuda :44::44:
sekos geçmiş olsun, kızın gittikçe daha iyi olur inşallah.
yalnız anacım nası yedin o kadar tatlıyı üstüsteee. ben birini yesem diğerini yiyemem Allahtan
olumsuz yorum olacak ama bence fazla ümitlenme canım
pelteye bi şeycik olmuyo
zor kullanmak lazım onun gitmesi için
7 kullanıcı var ama sohbet mi yok , yoksa ben mi görmüyrum
kıızm uyumuşken gelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?