bende şaşırıdm kendimenormalde hiçç şire sevmem galiba regl oldum ondan kaynaklı birde acale ettim ne yediğimi anlamadım, ahh ahh hamileliğimde bile bu kadar şekerli şeyler yemezdim noldu bana
inş bebem ya off aşılar..kızz ne iştah o iyiki diyetteyiz hakızım şimi daha iyi karam, evet en zor aşı bu 38 dereceyi görünce fitil yaptık da rahatladı, emmedi ağladı kucağıma alınca ağlıyordu kendini geri atıyordu, bende yattığı yerden üzerine eğildim belim, kolum tutuldu,uyuştu ama birazcık emdi..
evet canım umarım efe 'nin ateşi çıkmaz
ahh ahh şimdi kahvaltı yaptım da söylemeyim yediklerimi
ya da söyleyimde tepki alım bir daha yapmayım
bir küçk kase yarısı pekmez tahin ikilisi, azıcıkk doğal bal, helva azıcıkkk, biraz peynir 2 brdk şeftalisuyu
ama o pekmez yokmu o pekmez hala ciğerim yanıyor su tulumu oldum su içe içe
bu gidile kilo vereceğğime alırım ben hıı tammmm 2 dilimm kepekli ekmekkızdım kendime doymuştuum çünkü daha da yedimm
ben vermiştim canım 800 grkızlar bişey sorucam doğumdan sonra adet olunca şişlik gider kilo verirsin denilir sizde durumlar nasıl adet olduktan sonra değişim oldu mu ben doğumdan sonra daha yeni adet oldum da ümitlensem mi acaba bu konuda :44::44:
burdayım canım7 kullanıcı var ama sohbet mi yok , yoksa ben mi görmüyrum
kıızm uyumuşken gelim dedim
bende şaşırıdm kendimenormalde hiçç şire sevmem galiba regl oldum ondan kaynaklı birde acale ettim ne yediğimi anlamadım, ahh ahh hamileliğimde bile bu kadar şekerli şeyler yemezdim noldu bana
git benim için künefe yee kızz şöyle peyniri sünsünn ohh sıcak sıcak dondurma erisin üstünde
evet ama derler sadece bu daha tıpkı emzirirsen kilo verirsin gibi bi laf bana umuyor canım bende bugün 2.kez oldum ama
bünye meselesi bence, senin kaç kilo fazlan vardı hatırlamıyorum da?
doktor her gün dedi diye veriyorum ama vermesem mi ki :44:
bu hafta çok güzel olacakmış, Ankarada 26 dereceye kadar çıkacak :)) bahar geliyooo
sekos geçmiş olsun, kızın gittikçe daha iyi olur inşallah.
yalnız anacım nası yedin o kadar tatlıyı üstüsteee. ben birini yesem diğerini yiyemem Allahtan
olumsuz yorum olacak ama bence fazla ümitlenme canım
pelteye bi şeycik olmuyo
zor kullanmak lazım onun gitmesi için
inş bebem ya off aşılar..kızz ne iştah o iyiki diyetteyiz ha
ben vermiştim canım 800 gro da iyi ama ya
burdayım canımgel sohbete
şeker şekeri getiriyor bacım ben üç gündür yemiyorum azcık ama çok az istek gitti..
üç gün öncesine kadar ben de deli gibi tatlı yerdimm
git benim için künefe yee kızz şöyle peyniri sünsünn ohh sıcak sıcak dondurma erisin üstünde
napıyosun karam ama yapılır mı bu yaaaa
yemeğe gidiyrm ben, hadi hayırlısı
efenin eline meyve filesinde muz koymuştum o yerken ben de bilgisayara dalmışım anam bi baktım aglıyor
içli içli bogazında falan mı kaldı diye baktım yok fileyi aldım elime muzdan eser yok
yalayıp yutmuşona aglıyormuş sıpa yarımdan azdı ama yeter kabız olmasın başıma
günaydın dicem ama öğlen oldu geçmiş okumaya çalışırken geleceğide kaybedicem....
kızlar ne sorucam ben doktora falan gidemiyorum malum urfa viranşehirdeyiz...ben oğluşa hergün yumurta sarısı veriyorum acaba zararlımı dersiniz..??hiç itiraz etmeden yiyor oda ve çok seviyor ama içine bişiyler karıştırınca yemiyo..sizler bir sürü karışımdan bahsetmişsiniz ama benimki sade takılıyo.. birde dün büyümix gördüm aldım kahvaltılık diyo içinde peynir bebe bisvk. vs var onuda aldım verdim onuda çok güzel yedi öğleden sonraya kadarda emziriyorum..öüleden sonra mutlaka farklı tatlar istiyo bende bebelac kavanoz mamaları varya behçe meyveleri, sebze karışımı , elma armut püresi gibi onlardan birinin yarısını veriyorum içine 2 tanede cici bebe bisk. eziyom...akşama kadar ara ara yine emiyo akşam meyve püresi veriyom muz oluyo genelde bu..ve biz yemek yerken oda mama sand. de yaptığım yemeğin suyundan yada patates koyuyom her yemeğin içine onun için onu eziyom yemek suyula karıştırıp veriyom....yatarkende artık 180 cc bebelac yapıyom içine bir kaşık pirinç unu koyuyorum daha koyu olup doyursun diye.....ama bunları tamamen anam babam usulu başladım hiç doktora sormadım...
izmirde gittim doktora ek gıda verme dedi bana ama mümkün değil durdurmak isityo çünkü...yarın aşılar var burda sağlık ocağına gidicemözel sigortamızın geçtiği bi doktor yok zaten doktor iyimidir kötümüdür bilmiyoz..inşallah ateşlenmez hasta olmaz tek başıma altından kalkamam....
karam arkadaşım batın şimdi uyuyo uyanınca hem yürüteçde hemde mama sand. de resim çekip koyucam...
efenin eline meyve filesinde muz koymuştum o yerken ben de bilgisayara dalmışım anam bi baktım aglıyor
içli içli bogazında falan mı kaldı diye baktım yok fileyi aldım elime muzdan eser yok
valla benimki hergün muz yiyo ama hergün 3-4 kere kaka yapıyo maşallah diyim nazr değmesinde..muzdan hiç öle etki görmedim....
maşallah efeye şu meyve filelerinden bende alayım bari
kızlar yeni aldığınız oyuncakları bebelere vermeden nasıl temizliyorsunuz malum herşeyler ağıza sokuluyor
muzu benim ki de cok seviyor elinden düşürünce aglıyo agzının tadını biliyo tabi sebze corbasında da aynı performansı gösterse olmaz
kız denesene bir gün içine muz diye havuç haşla koyy bakalım ne yapacak sıpa
oyuna getir onu
efeye
canım ben ne alırsam alayım beş dakika kaynatıyorum o kadar
kıyafetlerini de illa yıkarım da giydiririm,ayrı yıkarım onun kıyafetlerini vee
hacı şakir sabun tozuyla yıkarım misss
ada kızımız napıyo annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?