2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende şaşırıdm kendime normalde hiçç şire sevmem galiba regl oldum ondan kaynaklı birde acale ettim ne yediğimi anlamadım, ahh ahh hamileliğimde bile bu kadar şekerli şeyler yemezdim noldu bana

hımm özel durumdan mütevellit demek ki
neyse suçlu hissedip üzülme
telafi edersin kalan saatlerde artıkın

inş bebem ya off aşılar..kızz ne iştah o iyiki diyetteyiz ha
ben vermiştim canım 800 gr o da iyi ama ya
7 kullanıcı var ama sohbet mi yok , yoksa ben mi görmüyrum
kıızm uyumuşken gelim dedim
burdayım canım gel sohbete
bende şaşırıdm kendime normalde hiçç şire sevmem galiba regl oldum ondan kaynaklı birde acale ettim ne yediğimi anlamadım, ahh ahh hamileliğimde bile bu kadar şekerli şeyler yemezdim noldu bana

şeker şekeri getiriyor bacım ben üç gündür yemiyorum azcık ama çok az istek gitti..
üç gün öncesine kadar ben de deli gibi tatlı yerdimm

git benim için künefe yee kızz şöyle peyniri sünsünn ohh sıcak sıcak dondurma erisin üstünde

evet ama derler sadece bu daha tıpkı emzirirsen kilo verirsin gibi bi laf bana umuyor canım bende bugün 2.kez oldum ama
bünye meselesi bence, senin kaç kilo fazlan vardı hatırlamıyorum da?

teşekkürler kızlar cevaplar için ümitler gitti benim attaya sekoş benim fazlalık çok canım en az 25 kg vermem lazım ilk hedef olarak ama karar aldım sabah erken kalkıp eşim evden çıkmadan yarım saatte olsa yürümeyi düşününyorum bakalım umarım sadece düşüncede kalmaz kızım müsade ederde uygulamaya geçerim

git benim için künefe yee kızz şöyle peyniri sünsünn ohh sıcak sıcak dondurma erisin üstünde

karam yapma bunu bize künefeyi geçtim ama dondurma olsa fena olmaz yani hayır kışkırtıyorsun şeytan diyo git buzluktakini indir mideye zaten senin adın ofsayt her adını gördüğümde karam geliyor aklıma zaten adetten tatlı isteği tavan yapmış ahhh ah

günaydın dicem ama öğlen oldu geçmiş okumaya çalışırken geleceğide kaybedicem ....

kızlar ne sorucam ben doktora falan gidemiyorum malum urfa viranşehirdeyiz ...ben oğluşa hergün yumurta sarısı veriyorum acaba zararlımı dersiniz..??hiç itiraz etmeden yiyor oda ve çok seviyor ama içine bişiyler karıştırınca yemiyo..sizler bir sürü karışımdan bahsetmişsiniz ama benimki sade takılıyo.. birde dün büyümix gördüm aldım kahvaltılık diyo içinde peynir bebe bisvk. vs var onuda aldım verdim onuda çok güzel yedi öğleden sonraya kadarda emziriyorum..öüleden sonra mutlaka farklı tatlar istiyo bende bebelac kavanoz mamaları varya behçe meyveleri, sebze karışımı , elma armut püresi gibi onlardan birinin yarısını veriyorum içine 2 tanede cici bebe bisk. eziyom...akşama kadar ara ara yine emiyo akşam meyve püresi veriyom muz oluyo genelde bu..ve biz yemek yerken oda mama sand. de yaptığım yemeğin suyundan yada patates koyuyom her yemeğin içine onun için onu eziyom yemek suyula karıştırıp veriyom....yatarkende artık 180 cc bebelac yapıyom içine bir kaşık pirinç unu koyuyorum daha koyu olup doyursun diye.....ama bunları tamamen anam babam usulu başladım hiç doktora sormadım...

izmirde gittim doktora ek gıda verme dedi bana ama mümkün değil durdurmak isityo çünkü...yarın aşılar var burda sağlık ocağına gidicem özel sigortamızın geçtiği bi doktor yok zaten doktor iyimidir kötümüdür bilmiyoz..inşallah ateşlenmez hasta olmaz tek başıma altından kalkamam....

karam arkadaşım batın şimdi uyuyo uyanınca hem yürüteçde hemde mama sand. de resim çekip koyucam...

efenin eline meyve filesinde muz koymuştum o yerken ben de bilgisayara dalmışım anam bi baktım aglıyor
içli içli bogazında falan mı kaldı diye baktım yok fileyi aldım elime muzdan eser yok
yalayıp yutmuş ona aglıyormuş sıpa yarımdan azdı ama yeter kabız olmasın başıma

valla benimki hergün muz yiyo ama hergün 3-4 kere kaka yapıyo maşallah diyim nazr değmesinde..muzdan hiç öle etki görmedim....

canım benim şimdi sana şunu verme bunu verme demem hiç dogru olmaz
tecrübesizim bilgilerim var ama daha pratige dökülmedi
sade yemesi güzel bişi bence bırak sade takılsın
aşıdan da korkma ben kendim bir çay kaşıgı calpol veriyorum aşıdan yarım saat önce doktorumuz öyle dedi
duruma görede 6 saatte bir veriyorum riske almamak için her aşıda yaptık çok büyük sorun da olmadı..ama özellikle belirtiyorum
herkes kendi içgüdüleriyle bişiler yapıyo yavrulara en iyisini çok takılma..
doktorlar bile kendi içlerinde çelişiyor canım..

maşallah efeye şu meyve filelerinden bende alayım bari

kızlar yeni aldığınız oyuncakları bebelere vermeden nasıl temizliyorsunuz malum herşeyler ağıza sokuluyor

valla benimki hergün muz yiyo ama hergün 3-4 kere kaka yapıyo maşallah diyim nazr değmesinde..muzdan hiç öle etki görmedim....

batın alışmıştır bizim daha ek gıdamız havuç,elma suyu gibi 3 kaşıktan öteye gitmemiştir
ilk defa bu kadar fazla ek gıda aldı p.tesi 6.ay dolacak allahın izniyle..o zaman başlarız galiba bakalım dr ne diyecek:44:

muzu benim ki de cok seviyor elinden düşürünce aglıyo agzının tadını biliyo tabi sebze corbasında da aynı performansı gösterse olmaz

maşallah efeye şu meyve filelerinden bende alayım bari

kızlar yeni aldığınız oyuncakları bebelere vermeden nasıl temizliyorsunuz malum herşeyler ağıza sokuluyor

efeye
canım ben ne alırsam alayım beş dakika kaynatıyorum o kadar
kıyafetlerini de illa yıkarım da giydiririm,ayrı yıkarım onun kıyafetlerini vee
hacı şakir sabun tozuyla yıkarım misss

ada kızımız napıyo annesi

ada iyi teyzesi uykudan uyandık emdik mamamızı içtik şimdi tükürükler saçarak oyun yapıyoruz
normalde bende oyuncakları sabunlu suda yıkayıp iyice durulayıp kaynar suda bekletiyorum ama şimdi müzikli oyuncaklar aldık onları suya soksam pert olacak jokerde temizleyici görmüştüm sanki bir araştırayım bakalım

afiyet olsun tosuna
kız nerden alıyosunuz bu meyve filelerini ben de alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…