cnm dün çok yorgumdum sızmışım koltukta
ne güzel evdesiniz yavrularınızla
çıkın gezin dolaşın
modunuzu düşürmeyin canlarım
valla benim de işten kaçınca yavruları bi bahçeye çıkarasım var
deha çocukların %88 i hiperaktif olurmuş
ama tabi illa öyle olucak diye bişey yokda bari bu kadar hırpalıyolar bizi de az zekalarıda olsun dimi
ne oldu canım ya efecancan ne yaptıda annesini mahvettiben de
benim de hiç çıkasım yok böyle mal gibi oturup duvara bakmak istiyorum bugün çok berbatım çookkk
off ama bu kadar yaramazlık da çok fena bacım yaa
bilmiyorum bi gerginlik var üzerimde. çatmak istediklerim var, fazla muhattap olmak istemediklerim ama muhatap olmak zorunda olduklarım var.
uykusuzluk sinirlere hakimiyeti zorlaştırıyo galiba.
dediğin gibi bebişime sarılıp kös kös oturasım var, gerçi ona sarılmak bi gevşeme hali getiriyo, kös kös halini bozar herhalde
ne oldu canım ya efecancan ne yaptıda annesini mahvetti
mod mu kalmış anacım enerji 0cnm dün çok yorgumdum sızmışım koltukta
ne güzel evdesiniz yavrularınızla
çıkın gezin dolaşın
modunuzu düşürmeyin canlarım
valla benim de işten kaçınca yavruları bi bahçeye çıkarasım var
seni çok çok iyi anlıyom bebemhırpalamak ne kelime ya kamyon geçiyor resmen üstümden her gün
hepimizde o sinir hali var işte hep yorgunluk uykusuzluk endişe halleri bizi pisikopat yapıyorbilmiyorum bi gerginlik var üzerimde. çatmak istediklerim var, fazla muhattap olmak istemediklerim ama muhatap olmak zorunda olduklarım var.
uykusuzluk sinirlere hakimiyeti zorlaştırıyo galiba.
dediğin gibi bebişime sarılıp kös kös oturasım var, gerçi ona sarılmak bi gevşeme hali getiriyo, kös kös halini bozar herhalde
çat diye çatlamak üzereyim...
herkesi bogasım varr
mod mu kalmış anacım enerji 0
seni çok çok iyi anlıyom bebem
hepimizde o sinir hali var işte hep yorgunluk uykusuzluk endişe halleri bizi pisikopat yapıyor
sancı tutmuştur bacım çocuk ne yapsınkız ne yapmıyor ki 6 aydır tamam yaramaz diye diye dayandık dün tepemize çıktı iyice şöyle ki:
8.30 gibi uyudu bu tabi gün boyu toplasan 1 saat anca uyudu...tam uyudu dedik eşim gitti yatmaya
sallamaya devam..ana 1 saat sonra içli içli agladı uyandı kucagıma alıyorum yok.mme veriyorum yok ışıgı yaktım ki hiç yakmam gecelerini yine yok
agla agla..o aglıyor ben aglıyorum..eşim geldi aldı elimden..başladım ben bu nasıl çocuk deli oldum artık yeterrrrrrrr..eşim zor sakinleştiriyor beni efe zaten
aglıyor hemen odaları gezdir,oyun oyna yokk ara ara duruyor tekrar aglıyor..aç degil,altı temiz,oyna diyoz oynamıyor,uyu diyoz uyumuyor bu ne yaa
gel de çıldırma..14:
aynen öyle..
işe geldim, şimdi de iş yapasım yok
bu sefer de işler birikiyo diye canım sıkılıyo
kız ne yapmıyor ki 6 aydır tamam yaramaz diye diye dayandık dün tepemize çıktı iyice şöyle ki:
8.30 gibi uyudu bu tabi gün boyu toplasan 1 saat anca uyudu...tam uyudu dedik eşim gitti yatmaya
sallamaya devam..ana 1 saat sonra içli içli agladı uyandı kucagıma alıyorum yok.mme veriyorum yok ışıgı yaktım ki hiç yakmam gecelerini yine yok
agla agla..o aglıyor ben aglıyorum..eşim geldi aldı elimden..başladım ben bu nasıl çocuk deli oldum artık yeterrrrrrrr..eşim zor sakinleştiriyor beni efe zaten
aglıyor hemen odaları gezdir,oyun oyna yokk ara ara duruyor tekrar aglıyor..aç degil,altı temiz,oyna diyoz oynamıyor,uyu diyoz uyumuyor bu ne yaa
gel de çıldırma..14:
kız ne yapmıyor ki 6 aydır tamam yaramaz diye diye dayandık dün tepemize çıktı iyice şöyle ki:
gel de çıldırma..14:
daha dur karamcımbugün çok ketumum valla..hayatımda ilk defa böyle oldum..herkesin çocugu var ya gündüz kudur her şeye
razıyım ama gece uyu bea :88:
sancı tutmuştur bacım çocuk ne yapsın
öyle bi durumda hemen at kendini balkona 15-20 dk kaybol eşin ilgilensin sen sakinleşince oda sakinleşiyor
bebeklerede yazık günah ya ağızları var dilleri yok işte muhtaçlar anacım muhtaç
daha dur karamcım
barış kız efeyle tabi benim gibi bebeğe küstüysen diye dedim
ben dellenince bebek çocuk kim varsa küsüyorumda
anacım ben niye 6 yıl ara verdim ha halada eski stres olamıyorum abimiz bende travma etkisi yaptı ahmette huysuz ama öyle bir bebek büyüttümki gerisi bana vız gelir tırıs gider 10 bebek versinler bakarım ama büyük oğlan gibi 1 tane daha bakmam
bayanlar regl oldum olacağım derken az önce afedersiniz wc'ye gittiğimde bi parça geldi şöyle ince uzun kızımın kordonu gibiydi, yarım cm eninde uzun ara ara da geliyor, bu doğumdan 1-2 hafta sonrada gelmişti önemsemedim yni doğum yaptım dedim. ama bu gelen neydi 6 ay bitti yediden gün alıyoruz biliyorsunuz sezeryan oldum,
aranızda böyle bir sorunla karşılaşn var mı, duyan bilen??
canım sıkıldı yaa
yine mi doğumcuya gidecemm offf
herkese günaydın
inşallah enerjik bir gün olur
herşeye karşı isteksizimhep evde kös kös durasım var dışarı çıkmak istemiyorum hiç buda psikolojimi kötü etkiliyor
ara ara çıksam havam değişicek siz neler yapıyorsunuz
hiç çıkasım yok mal mal oturasım varKiz karam sana destan gibi msj yazdim baglanti kopmus
Cildirma bacim oglani gotur ver birine de cik bi dolas hava al
anacım sen ağlama, efecik anlar onu, strese girer üzülür yazık.
yaramazlar, bizi mahvediyolar, bütün sıkıntımızın stresimizin asıl sebebi onların üzerine titremememiz ama onlar masum sonuçta. dünyayı öğrenmeye çalışıyolar.
bizi çaresiz hissetmemeleri lazım sanki, hı??
dün bizimki de öyleydi yaa
9 gibi uyudu
tamam dedim, öyle güzel uyyudu ki bu gece iyi geçecek, yatagına yatırdık
hoop 2 saat olmadan bizimki bağıra bağıra ağlamaya başladı
aynen emmiyo, kaldırıyorum gözler gidiyo uykudan açamıyo gözleri, ama yatar pozisyona geçince kıyamet kopuyo..
zorrr zoorrr ama işe geleli 2 saat oldu, çok özledim canım oğlumu çok
bu mantıksız duruma da annelik deniyo işte artık anladım ve kabul ettim. eskiden olur mu öyle şey, insanlar kendini kandırıyo derdim.. öyle değilmiş
Eki Görüntüle 657065
kızlar oğluşum yağız.Onun bir gülüşüne kurban olurum ya.Allah tüm bebişlerimizi hep güldürsün inşallah.
bazen işe gideyim de az dinleneyim diyorum valla
evde durmuyor bu zıpırlar bahçe de beter eder beni herkesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?