2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

strescim maşallah hergün 2 çocukla tuvalet banyo falan cifliyosun yani ben gün içinde evi süpürmediğim günler bile oluyo anacım ben çok temelim sanırım göbeğide boşa yapmadım galiba

Bu arada o arti isareti arkadasimiz olanlarda cikiyo benim tahminim. Dogru mu?
vay be bliss uyumak işe yaramış bacımm
anacım öğlen 1-2 yiyorum akşam 7 kadar acıkıyorum anca dyuyorum
beyaz evet

çukuları çıkarsan meyve sıkıştırsan araya daha iyi
kepekli,bugday yesen daha geç acıkıyorsun ve daha tok tutuyorr ha sindirimi de daha kolay
Ne fesat bi kadinsin sen yaw
ama beni kışkırtıyor napim duramıyom :122::122::122:

boş ver anlama anlayan anladı

Ben cocuklari haftada iki yikiyorum kis gunu mesela
Ben pisim demekki
Sen bu fesata bakma bacim onun akli baska yerlerde

inş canım bişi olmaz bence bizimki erken almış pazara geliyor diye tek başına zor olur ya
ben aşı odasına bile girmem korkumdan eşim tutar hep.:18:

aynen canım ben normal insana bile iğne vurulmasına görünce dayanamıyorum bende hamileliğe kadar korkarduım iğnelerden hamilelikte kan alımı falan alıştım.küçücük bebeğe aşı yapıolar iğneyi batıırıyolarya hiç kıyamıyorum eşim tutar hep.gidicem akalım randevumuz olmadığı halde umarım ilgilenir.olmadı pazartesi şehir dışına çıkıcam derim

Bak kadincagiz kiskirttiginin farkinda bile degil

inş canım bişi olmaz bence bizimki erken almış pazara geliyor diye tek başına zor olur ya
ben aşı odasına bile girmem korkumdan eşim tutar hep.:18:
annaaa efe aşı olacak he:18: sorunsuz atlatırsınız inşallah

strescim maşallah hergün 2 çocukla tuvalet banyo falan cifliyosun yani ben gün içinde evi süpürmediğim günler bile oluyo anacım ben çok temelim sanırım göbeğide boşa yapmadım galiba
anaaaa topikçe pasaklısınız he

ne yapayım bacım başak annenin kızıyım ben öyle büyüdüm yinede hergün gelir evi kaldırdınmı yok sildinmi yok çamaşırsuyu döktün mü bide araştırır

ayy stress çok hoşşsunn ayoll takıyom sana kızmıyon dimi

ben de valla evdeki görevlerim:
efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
etraf dagıt topla,üç beş bulaşık at makineye
çamaşır at,ser,katla ama efe yok mu en zoru oo

kızlar ya ben avatarların yanındaki yere bakıyorum siz alttaki isimlerden bahsediyormuşunuz blisl de dediği gibi arkadaşlarımda var doğru

Kızlar konunuzla alakasız ama bende sizdenim 6 aylık erkek bi bebeğim var size birşey soracaktım bebeğinizi yürütece koyuyormusunuz?? Kaynanam bana daha küçük 8 aylık falan olsunda koy diyor aklım karıştı yaaa :S

Ben pisim demekki
bak nasıl da fişşekliyo kızı bana karşı
evet öyle de yaparlar bence bişi olursa de karamı da erken çagırmışlar ne olcek
sen her şeyin farkındasın ama

var tam 25 tane hemide
ee artılar yok mu sen de ?
Odasi bile ayri kadina remen iftira

bak hala konuşuyorr

Ben pisim demekki
onun aklı hep.............anladı herkes
büyük oşlan çok pasaklı eve ter içinde geliyor üstü başı hep leke haftada 5 gün okul biz enaz 10 kıyafet yıkıyoruz
bazen kafasını yıkıyorum bazen ayaklar eller banyoda bazende kandırıp çıplak edip banyoya atıyorum çok kuduruk çok

günahlarım gitti ohhhh

abowww hayatta yetişemem ben gerçekten baya pasaklıyım galiba benim eşimde başak oda çok titizdi ama oğlandan sonra alıştı

aynen öyle bazen eşime bırakıyorum oğlanı iş yapıyorum eşim diyo iş yapmak oğlana bakmaktan daha zor .
ama tabi stres 2 bebeyle onca işi yapıyosa ben gerçekten tembelmişim dyorum yani bulaşık çamaşır evi süpür bu yani ha bide yemek

canım ben koyuyorum gün boyu deişl ama sadece iş yaparken arkamdan mutfağa bile geliyor artık yürüteciyle

hatırlatırım geçen mert hastayken birileri benim günahımı almıştı

sebos oto koltugu aldın mı alacan mı alacaksan ne alacan neler önemli anlat hele

Kizin var da oto koltugu oglana da puset mi deniyo ne deniyo pierre cardin ablasi buyuyunce oglan oto koltuguna terfi eder kiza da yukseltici alirim artik k.valide ve k. Peder de nereye oturur bilmem
Bu arada bizim asi gunu de geliyo

Ben pisim demekki
yokk biz de haftada iki gün banyo yaptırıoz
ya ben gelince koyacam 5,10 dakika gün içinde
napayım bacım oglumdan belli kuduruk ailesiyiz :122::122::122:

ben de yemek de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…