vay be blissBu arada o arti isareti arkadasimiz olanlarda cikiyo benim tahminim. Dogru mu?
kepekli,bugday yesen daha geç acıkıyorsun ve daha tok tutuyorr ha sindirimi de daha kolayanacım öğlen 1-2 yiyorum akşam 7 kadar acıkıyorum anca dyuyorum
beyaz evet
çukuları çıkarsan meyve sıkıştırsan araya daha iyi
Ne fesat bi kadinsin sen yaw
anacım her evde hergün yapılmazmı niyeki kız:44:
illa yapacaklar he eee bizi niye kimse aramadı
bence senin diyete değil korseye ihtiyacın var
anlamadım kız karam yatağa girinceden sonrasını cidden bak
anacım her evde hergün yapılmazmı niyeki kız:44:
illa yapacaklar he eee bizi niye kimse aramadı
bence senin diyete değil korseye ihtiyacın var
anlamadım kız karam yatağa girinceden sonrasını cidden bak
inş canım bişi olmaz bence bizimki erken almış pazara geliyor diye tek başına zor olur ya
ben aşı odasına bile girmem korkumdan eşim tutar hep.:18:
vay be blissuyumak işe yaramış bacımm
kepekli,bugday yesen daha geç acıkıyorsun ve daha tok tutuyorr ha sindirimi de daha kolay
ama beni kışkırtıyor napim duramıyom :122::122::122:
boş ver anlama anlayan anladı
annaaa efe aşı olacak he:18: sorunsuz atlatırsınız inşallahinş canım bişi olmaz bence bizimki erken almış pazara geliyor diye tek başına zor olur ya
ben aşı odasına bile girmem korkumdan eşim tutar hep.:18:
anaaaa topikçe pasaklısınız hestrescim maşallah hergün 2 çocukla tuvalet banyo falan cifliyosun yani ben gün içinde evi süpürmediğim günler bile oluyo anacım ben çok temelim sanırım göbeğide boşa yapmadım galiba
kız bu fesatlıkmı yaptı ana töbe töbe ben haşatım çıkıyo diyorum yatakta bayılıveriyom diyorum o nediyor pes peshem bikerem benim odam ayrı ben ahmetle aynı odadayım adamcağız kendi yatağında:98:
strescim maşallah hergün 2 çocukla tuvalet banyo falan cifliyosun yani ben gün içinde evi süpürmediğim günler bile oluyo anacım ben çok temelim sanırım göbeğide boşa yapmadım galiba
kız bu fesatlıkmı yaptı ana töbe töbe ben haşatım çıkıyo diyorum yatakta bayılıveriyom diyorum o nediyor pes peshem bikerem benim odam ayrı ben ahmetle aynı odadayım adamcağız kendi yatağında:98:
ee marjini hiç arkı yok mu ki
bak nasıl da fişşekliyo kızı bana karşıBen cocuklari haftada iki yikiyorum kis gunu mesela
Ben pisim demekki
Sen bu fesata bakma bacim onun akli baska yerlerde
evet öyle de yaparlar bence bişi olursa de karamı da erken çagırmışlar ne olcekaynen canım ben normal insana bile iğne vurulmasına görünce dayanamıyorum bende hamileliğe kadar korkarduım iğnelerden hamilelikte kan alımı falan alıştım.küçücük bebeğe aşı yapıolar iğneyi batıırıyolarya hiç kıyamıyorum eşim tutar hep.gidicem akalım randevumuz olmadığı halde umarım ilgilenir.olmadı pazartesi şehir dışına çıkıcam derim
sen her şeyin farkındasın amaBak kadincagiz kiskirttiginin farkinda bile degil
ee artılar yok mu sen de ?
var tam 25 tane hemide
Odasi bile ayri kadina remen iftira
onun aklı hep.............anladı herkesBen cocuklari haftada iki yikiyorum kis gunu mesela
Ben pisim demekki
Bak kadincagiz kiskirttiginin farkinda bile degil
annaaa efe aşı olacak he:18: sorunsuz atlatırsınız inşallah
anaaaa topikçe pasaklısınız he
ne yapayım bacım başak annenin kızıyım ben öyle büyüdüm yinede hergün gelir evi kaldırdınmı yok sildinmi yok çamaşırsuyu döktün mü bide araştırır
ayy stress çok hoşşsunn ayoll takıyom sana kızmıyon dimi
ben de valla evdeki görevlerim:
efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
etraf dagıt topla,üç beş bulaşık at makineye
çamaşır at,ser,katla ama efe yok mu en zoru oo
Kızlar konunuzla alakasız ama bende sizdenim 6 aylık erkek bi bebeğim var size birşey soracaktım bebeğinizi yürütece koyuyormusunuz?? Kaynanam bana daha küçük 8 aylık falan olsunda koy diyor aklım karıştı yaaa :S
onun aklı hep.............anladı herkes
büyük oşlan çok pasaklı eve ter içinde geliyor üstü başı hep leke haftada 5 gün okul biz enaz 10 kıyafet yıkıyoruz
bazen kafasını yıkıyorum bazen ayaklar eller banyoda bazende kandırıp çıplak edip banyoya atıyorum çok kuduruk çok
günahlarım gitti ohhhh
canım ben koyuyorum gün boyu deişl ama sadece iş yaparken arkamdan mutfağa bile geliyor artık yürüteciyle
sebos oto koltugu aldın mı alacan mı alacaksan ne alacan neler önemli anlat hele
yokk biz de haftada iki gün banyo yaptırıozBen cocuklari haftada iki yikiyorum kis gunu mesela
Ben pisim demekki
ya ben gelince koyacam 5,10 dakika gün içindeKızlar konunuzla alakasız ama bende sizdenim 6 aylık erkek bi bebeğim var size birşey soracaktım bebeğinizi yürütece koyuyormusunuz?? Kaynanam bana daha küçük 8 aylık falan olsunda koy diyor aklım karıştı yaaa :S
napayım bacım oglumdan belli kuduruk ailesiyiz :122::122::122:onun aklı hep.............anladı herkes
büyük oşlan çok pasaklı eve ter içinde geliyor üstü başı hep leke haftada 5 gün okul biz enaz 10 kıyafet yıkıyoruz
bazen kafasını yıkıyorum bazen ayaklar eller banyoda bazende kandırıp çıplak edip banyoya atıyorum çok kuduruk çok
günahlarım gitti ohhhh
abowww hayatta yetişemem ben gerçekten baya pasaklıyım galiba benim eşimde başak oda çok titizdi ama oğlandan sonra alıştı
aynen öyle bazen eşime bırakıyorum oğlanı iş yapıyorum eşim diyo iş yapmak oğlana bakmaktan daha zor .
ama tabi stres 2 bebeyle onca işi yapıyosa ben gerçekten tembelmişim dyorum yani bulaşık çamaşır evi süpür bu yani ha bide yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?