2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cnm mutfagi her gun mu cifliyordun oglani her gun mu yikiyosun ogretmenleriyle her gun mu gorusuyosun
Eger oyleyse sen yanmissin bisey demiyom bem
canım benim mutfak banyo hergün ciflenir hergün evde toz alınır ve günaşırı ev muhakkak süpürülür vs vs
ah canım daha her şeyide yazamadımda neyse
inan yatağa girince böyle her yerim bi rahatlıyor oh be diyorum

of canım tabi işin zor ama seboşa cevap ver hadi
Cnm mutfagi her gun mu cifliyordun oglani her gun mu yikiyosun ogretmenleriyle her gun mu gorusuyosun
Eger oyleyse sen yanmissin bisey demiyom bem
ahanda buna ver cevap..

şu akşam 2 tabak yemek olmamış..ekmek beyaz mı?

Sabah yarim dilim cavdar ekmegi cok az beyaz peynir iki cevz bir bardak sut
Arada bi parca cuku
Eve gelince firinda karisik sebze yaninda cok az tavugun gogus eti
Bi dilim cavdar ekmegi peynir zeytin
Aksam bi kase tarhana corbasi 8-10 hamsi kizartma yagsiz salata
Iki parca cuku
Iki meyve
Cok da hareketli bi gundu cok yorgunum

3 kilocukmu

blisl ne yaptınız gezdiniz mi bu gün?

Merhaba canlar. Marjinal kusura bakma, oglum ayagimdayken bilg sarji bitti, ancak cevap verebiliyorum. Hevesle eve geldim park icin ama oglum uyumak uzereydin, uykusu acilmasin diye cikmadik. Onunla birlikte ben de uyudum, iyi oldu. Gerci simdi de gozumu zor aciyorum :s

Hamburger se miyorum da cnm tabuk burger chicken royale falan severim ama ne zamandir yemedim
Biz hep donerciyiz bacim

Pecenek diye bi yer var burda bilis belki bilir oranin donerini severim

Canim simdi sen soyleyince baktim da internette baya methetmisler, haftasonu denesek mi napsak sen kecioren-etlik taraflarinda mi oturuyosun?

Dikkatimi cekti esim yapar, esim hazirlar ifadeleri var birkac kiside. Hemen alinti yapup esime gonderdim ben daha 1 kupa cay ya da tost vs gormedim de hep kalkip kendim hazirliyorum. Saf miyim neyim aaa

Allah bolca sabir ve guc kuvvet versin diyorum baska da bisey demiyorum cnm benim

ver canım sen de ver sonra bizi begenmez bunlarr..ben de göbekten çok dertliyim sporsuz gittmez o güzel bir plates lazım
başında iyi geceler yazmştım çıkmamış birde benim sabah tartımla akşam tartım arasında 1 kilo 1.5 kilo oynuyo çokmu yiyorum ne

dijitallerde oluyor o ya benim de öyle sabah aç karnına olanı makbul bence

hey canlar sizin isimlerin yanında artı var niye
benikinde var mı?onlarda bizi görecek mi:122::122::122::122:

bir ara seninkinin yanında bende görüyordum o işareti ama şimdi yok kimsede görünmüyor benimkinden.

17 eylül aşı günümüzdü hemşire aramış eşimi demiş yarın getirin:18:
aşı ve kontrol aynı gün yapıyoruz biz çıkmışkkenn of haydi hayırlısı..

inşallah kolayca atlatır efe
bize hani kızamık yapacağız demişlerdi ya biz gitmedik dün ardılar niye gelmediniz dediler biz yaptırmayacağız dedim neymiş imza gerekmiş eşim bu sabah gitti imzayı attı 6.ayda çağırmış o zaman yapacağız demiş.

9 kilo aldım zaten hamileliğimde doğumdan sonrada hemen gitti normal doğumdu zaten ama bu göbek beni mahvediyor farkındayım yemekten kıssam gidecek ama emzirdiğimden saırım yemeden duramıyorum eskidemn böyle değildim sürekli tatlı yiyorum azım hiç boş kalmıyor

of canım tabi işin zor ama seboşa cevap ver hadi

ahanda buna ver cevap..

şu akşam 2 tabak yemek olmamış..ekmek beyaz mı?
anacım öğlen 1-2 yiyorum akşam 7 kadar acıkıyorum anca dyuyorum
beyaz evet

çukuları çıkarsan meyve sıkıştırsan araya daha iyi

bizimde 6. ay aşı randevularımız pazartesiydi yarın gitmeyi düşünüyorum bi sorun olmaz umarım yarın eşim evde pazartesi yok tek başıma gitmeyim diyorum
bu arada bu gece yalnızım oğluşumla eşim işte

karam inşallah atlatırsınız sorunsuz aşıları

Oralarda oturmuyorum cnm ama eski etlik garajinda cok salas bi yer hatta bi ama onunde porcse gordum o derece yani
Yalniz doner cok agir icinde kuyruk yagi falan var dikkat diyim
Bu arada kocani bastan nasil alistirirsan oyle gidiyo cnm

ana bi daha alıntı yapmışım da bacım yapma o kadar temizlik ne gerek
yaptır canım yaptırınca degerin artıyor hoş adamın içinden de gelmeli yoksa zorla olmuyor bu işler

onu da soracagım doktora bayagı salgın var diye duydum ne kadar geç o kadar iyi canım mümkün oldugunca kalabalıga sokmamak lazım bıdıkları

Allah bolca sabir ve guc kuvvet versin diyorum baska da bisey demiyorum cnm benim
anacım her evde hergün yapılmazmı niyeki kız:44:

illa yapacaklar he eee bizi niye kimse aramadı

bence senin diyete değil korseye ihtiyacın var

yav zorla adama söyletiyorsunuz yavv niye yataga girince
anlamadım kız karam yatağa girinceden sonrasını cidden bak

inş canım bişi olmaz bence bizimki erken almış pazara geliyor diye tek başına zor olur ya
ben aşı odasına bile girmem korkumdan eşim tutar hep.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…