2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

6.aydan sonra günde 5-10 dk bindirilebiliyor.

Ee ben yokken sen de benle ugrasiyodun
OHhhh iyi ettim

sana kızılırmı kız

Odasi bile ayri kadina remen iftira
anacım o da iftiracı onuda böyle kabullenicez artık napak

ben koyuyorum 4-5 gündür bazen toplam 20 dak bazen 30 dakka günde 2 saat olabilirmiş

konuşur seboş sen karışma

alışıyorsun canım sonrada düzen oturuyor
ben evde tembel değilimde dışarı çıkmak zor evde ekmek kalmasa çıkmam öyle kös kös otururum

hatırlatırım geçen mert hastayken birileri benim günahımı almıştı

Kizin var da oto koltugu oglana da puset mi deniyo ne deniyo pierre cardin ablasi buyuyunce oglan oto koltuguna terfi eder kiza da yukseltici alirim artik k.valide ve k. Peder de nereye oturur bilmem
Bu arada bizim asi gunu de geliyo

haa sen bi minibüs al bacım geniş aile

Satir satir okudum geldim kacirdigim sayfalari
Birazda yatarim, macin bitmesini bekliyoruz

Siz devam galiba, asagisi kalabalik
Yatin uyuyun yaa, gece uykusu gibisi yok

maşallah ben benimkini 3-4 günde 5 dk bindiriyorum daha alışamadı.

canım benim annem 4.ayında hediye olarak almıştı bende hevesle günde 5 dk indiririyodum zaman geçtikçe daha çok kalmak istedi içinde o yüzden şimdi sürüşü iyi ama hala günde 1 saat anca bindiriyorum.birde yükseliğini az yapıyorum yürümek istrken ayağa kalkmak zorunda kalıyo böylece kalça kalarıda çalışıyo.

ooo o işide benden sorucan bıraksalar akşama kadar gezerim yazı iple çekiyorum anca haftada 1 çıkıyorum şimdi.hamileyken bile hergün en az 2-3 saat yürüdüm

Swimtrainer Yüzme Simidi Kırmızı - e-bebek.com

kızlar bu arada yaz için bunu buldum videolarını falan izledim bebekler için çok güzel çok kolay hareket edebildiklerinden yüzmeyide kolay öğreniyorlarmı. ama fiyatı çok geldi bana smit için bi arkadaş geçen sene indirimden 30 a almış görürseniz haber verirmisiniz kızlar indirimde falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…