Gunaydin guzel annelerrr!
Dun gece uyumustuk ama bu gece tekrar uyanma gorevimizi layikiyla yerine getirdik
Sagolteyzesi, o saatte uyuyodu. Foto onceki aksamdandi.
Tartilma gunu ctesi mi oldu? Ptesiydi, degisti galiba ben kacirmisim.
Hep sabah ac karnina mi tartiliyoruz?
kız sebos 91 denmi 90 dan mı düştün eğer 91 dense89.1:128:
:118::118::118::118::118::118:
olleeyyy olleyy :79::79::79::79:
siz uyuyun daha kamptakiler
evett tartıldım vee 77.00 olmuşum beş günde 1 kilo vermişim hahayytt
:124::124::124: hadi dökülün yavaş yavaş da kilonuzu görelim
günaydın kızlarrrrrrr
bende tartıldım ve 75.5haydi tartılın be:76:
sebos altta görünüyosun ama sesin soluğun çıkmıyor gı tartıyamı küstün
89.1:128:
Canim basiniz sagolsun, sana da buyuk gecmis olsun. Ben yasadim kumu da tasi da, ne kadar berbat bir seynoldugunu cok iyi bilirim. Neyse ki kum 1 haftada filan dokulup bitiyor, tas oladigina sukret, isin iyi tarafindan bakmak gerekirse.Slm hanımlar.. Ben geldim baya ilerlemişsiniz o yüzden geçmiş yapamıyceğim. Mart ayı bize yaramadı pek.. Eşimin dedesi vefat etti.. Ben kum döküyordum sancılardan gözümü zor açtım.. Olan oğluma oldu onun bunun kucağında huyu suyu değişti.. Yine de sağlık olsun.. 6 ay kontrolumuze de gittik herşey yolunda.. Bizden haberler böyle..
Slm hanımlar.. Ben geldim baya ilerlemişsiniz o yüzden geçmiş yapamıyceğim. Mart ayı bize yaramadı pek.. Eşimin dedesi vefat etti.. Ben kum döküyordum sancılardan gözümü zor açtım.. Olan oğluma oldu onun bunun kucağında huyu suyu değişti.. Yine de sağlık olsun.. 6 ay kontrolumuze de gittik herşey yolunda.. Bizden haberler böyle..
tebrikler kızlar hepiniz vermişsiniz
başınız sağolsun canım aynı zamanda sanada çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsınSlm hanımlar.. Ben geldim baya ilerlemişsiniz o yüzden geçmiş yapamıyceğim. Mart ayı bize yaramadı pek.. Eşimin dedesi vefat etti.. Ben kum döküyordum sancılardan gözümü zor açtım.. Olan oğluma oldu onun bunun kucağında huyu suyu değişti.. Yine de sağlık olsun.. 6 ay kontrolumuze de gittik herşey yolunda.. Bizden haberler böyle..
günaydıınn herkese...
kilo verebilen arkadaşlara bravooooooo..
ben iseeee halaaaaaa 72.1
ne almışım ne de vermişimmmm offff
biras daha dikkat etsem bu sefer de zaten az olan sütüm iyice az olacak, öğle sadece çorba içmiştim ekmek sadece 1 2 dilim kepek ekmek
nerde hata yaptım kızlar dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?