2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:118::118::118::118::118::118:

olleeyyy olleyy :79::79::79::79:
siz uyuyun daha kamptakiler
evett tartıldım vee 77.00 olmuşum beş günde 1 kilo vermişim hahayytt
:124::124::124: hadi dökülün yavaş yavaş da kilonuzu görelim

günaydın canım,evet c.tesiye alındı stress hanım hsonu kaçırıyorum h.içi toparlarım dedi
c.tesiye aldık her c.tesi kilo kaybını yazacaz buraya..
sabah aç karnına tartılıp söyleyecez şekerim ben söyledim darısı başınıza

günaydın kızlarrrrrrr
bende tartıldım ve 75.5 haydi tartılın be:76:
sebos altta görünüyosun ama sesin soluğun çıkmıyor gı tartıyamı küstün

karam bak o buçukları yok etme ha neyse o bizim için gr lar dahi önemli
ya sırf boğazı tutarak iyi valla günde yarım saat dışarı çıkıp yürüsem daha iyi olacak ama içimden gelmiyor

Supersiniz valla kizlar, kk sinerjisi yaradi galiba hepimize
Ben kahvaltidan once tartilmayi unuttum, simdi tartildim 64.3. Cok yememistim, 64 sayin beni canlar

Slm hanımlar.. Ben geldim baya ilerlemişsiniz o yüzden geçmiş yapamıyceğim. Mart ayı bize yaramadı pek.. Eşimin dedesi vefat etti.. Ben kum döküyordum sancılardan gözümü zor açtım.. Olan oğluma oldu onun bunun kucağında huyu suyu değişti.. Yine de sağlık olsun.. 6 ay kontrolumuze de gittik herşey yolunda.. Bizden haberler böyle..

Genel diyet kampanyası var galiba Bende p.tesi başlamayı düşünüyorum tabi dayanabilirsem

günaydın kızlarrrrrrr
bende tartıldım ve 75.5 haydi tartılın be:76:
sebos altta görünüyosun ama sesin soluğun çıkmıyor gı tartıyamı küstün

tebrikler kızlar hepiniz vermişsiniz

Canim basiniz sagolsun, sana da buyuk gecmis olsun. Ben yasadim kumu da tasi da, ne kadar berbat bir seynoldugunu cok iyi bilirim. Neyse ki kum 1 haftada filan dokulup bitiyor, tas oladigina sukret, isin iyi tarafindan bakmak gerekirse.

başınız sağolsun sanada geçmiş olsun canım

başınız sağolsun canım aynı zamanda sanada çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın
oğluşada maşallah

hepiniz sağolun arkadaşlar.. Tedavi olmazsam taşa dönüşür dedi şimdilik iyiyim inş tekrarlamaz

günaydıınn herkese...
kilo verebilen arkadaşlara bravooooooo..
ben iseeee halaaaaaa 72.1
ne almışım ne de vermişimmmm offff

biras daha dikkat etsem bu sefer de zaten az olan sütüm iyice az olacak, öğle sadece çorba içmiştim ekmek sadece 1 2 dilim kepek ekmek
nerde hata yaptım kızlar dersiniz?

tiroidlerinize baktırdınız mı belki yavaş çalışıyodur o yüzdendir benimde hızlı çalışıyor kolay verip kolay alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…