- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Kızlar biz kutlama yapacaz efeye çıkıyorum
Öptmm hepinizi
Kızlar biz kutlama yapacaz efeye çıkıyorum
Öptmm hepinizi
ben yumurtayı sade yediremeyince tereyağı pınar beyaz pekmez ve tahin bazen vede biraz ekmek içi karıştırıp mama yapıyorum blendırla öyle biraz yiyor
yumurta rafadan olsa yediririm ama haşlanmış neyle karışırki:26:anne sütü veya ema suyu olurmu acep bende denemedim ya fikrim pek yok
merhaba hanimlarrrcok sagolun rabbim evlatlarimizi esirgesin insaallah cümlemizin ümmeti muhammedin
nasilsinizzz iyisiniz insaallah biz hamd olsun biraz daha iyiceneyiz kizimin kaninda birsey cikmadi sade grip olmus dedi doktor 3 gün atesden sonra bugun atessiz bir gün gecirdik (maasallah) ama hala miskinlik ve mizmizlik var tam atlatamadik tabiki uykusuz gecelere devam kendimi ilk ayimizda hissettim dogduktan bi ay boyunca uyku sorunumuz vardi sonra sonra bizimki tam oturdu derken hastalanincaböyle oldum cani sagolsun yavrumun ama hastalaninca huy degisiyor gibi
bi bakim dedim naptiniz diye karamcigim efecigin 6 ay kutlu olsun hep saglikli mutlu bir arada olun insaallah rabbim yavrularimizi erisgesin saglik sihhat versin (amin)
bu arada kilo verenleri kutluyorumen azimli eylül analari 2012 ilan ediyorum
bu kara kuru erik test ettmistim ve fazlasiylaaa onayladim hanimlarr hatta bizimki armutla karisikdi cok rahat yaptiriyorrr
bu ara benim kizim fazla kusdugu icin azicik zayiflamisti ve cay su icmedigi icin doktorumuz cayina biraz seker katmamiza izin verdi kaybettigi suyu geri alsin diye ozamanda kizim cok rahat kaka yapti nekadar cok icerse tabiki okadarda cok yumusiyor barsaklarr !
görüsmek üzere
ben cikayimm sofrayi hazirlayim gece belki katilirim sizeee öpüldünüzzzzzzzz
işte ben de korkuyorum yemek seçer diye onun için her şeye tatlı koymak istemiyorumBen de karistirmadan veriyorum
Kizima karistrip vermistim cok yemek seviyo
Iki gundur semizotu veriyoum anladim ki oglum semizotundan nefret ediyor
olsun arada olur böyle yanlışlıklar.
maşallah efeye
anacım yanlız akıl vermek gibi olmasında daha erken saatte verseydiniz ya hani gece rahat etmesi için öyle derler ya
maşallah efeye
anacım yanlız akıl vermek gibi olmasında daha erken saatte verseydiniz ya hani gece rahat etmesi için öyle derler ya
merhaba hanimlarrrcok sagolun rabbim evlatlarimizi esirgesin insaallah cümlemizin ümmeti muhammedin
nasilsinizzz iyisiniz insaallah biz hamd olsun biraz daha iyiceneyiz kizimin kaninda birsey cikmadi sade grip olmus dedi doktor 3 gün atesden sonra bugun atessiz bir gün gecirdik (maasallah) ama hala miskinlik ve mizmizlik var tam atlatamadik tabiki uykusuz gecelere devam kendimi ilk ayimizda hissettim dogduktan bi ay boyunca uyku sorunumuz vardi sonra sonra bizimki tam oturdu derken hastalanincaböyle oldum cani sagolsun yavrumun ama hastalaninca huy degisiyor gibi
bi bakim dedim naptiniz diye karamcigim efecigin 6 ay kutlu olsun hep saglikli mutlu bir arada olun insaallah rabbim yavrularimizi erisgesin saglik sihhat versin (amin)
bu kara kuru erik test ettmistim ve fazlasiylaaa onayladim hanimlarr hatta bizimki armutla karisikdi cok rahat yaptiriyorrr
bu ara benim kizim fazla kusdugu icin azicik zayiflamisti ve cay su icmedigi icin doktorumuz cayina biraz seker katmamiza izin verdi kaybettigi suyu geri alsin diye ozamanda kizim cok rahat kaka yapti nekadar cok icerse tabiki okadarda cok yumusiyor barsaklarr !
görüsmek üzere
inşallah canımyumurtanın sarısını fındık kadar büyüklükte elimle veriyorum, yutamazsa yapışırsa rezene içiriyorum bardakla. şimdilik yiyo umarım hep yer
atalar ne demiş canım yavrumun hastalandığına değil huyunun değiştiğine yanarımmerhaba hanimlarrrcok sagolun rabbim evlatlarimizi esirgesin insaallah cümlemizin ümmeti muhammedin
görüsmek üzere
ek gıda bizimkinin gaz ve kaka kokusunu arttırmadı:26:efede farklı etki yapmış olmasınişte ben de korkuyorum yemek seçer diye onun için her şeye tatlı koymak istemiyorum
hayatın tüm tatlarına alışsın acısına,tatlısına,tuzlusuna
yok canım ya niye akıl vermek olsun bu forumun amacı bu zaten birbirimizle fikir alışverişinde bulunmak
şuanda az yiyor ya bişi olmaz diye düşünmüştüm :26: bir de efenin eşref saatini yakalamak zor genelde eşşekk saatinde oluyor da
miktarı arttırınca zaten saatli çalışmayı düşünüyorum
bir de efe akşam bir kaka yaptı püff bak hala burnumun diregi sızlıyor abartmıyorum odayı havalandırdık
piss böcükkve rengi de koyuydu kahve gibi yumurta ve peynir galiba açtım altını hamilelikteki gibi
böö oldum eşim hemen bezi falan götürdü..artık hep böyle mi olacak
eylülnaz canım çok sevindim kızımız kendine gelecek inş yavaş yavaş
gel ya akşamları..bak ben diş bugdatı için bir çeşit daha buldum
merhaba sekos ne var ne yokstressiz stress merhabaaa
hivdayı uyuttum yarım saat sonra bir uyanacak onu bekliyorummerhaba sekos ne var ne yok
yazmıştım görmemişsin demekki.. neyse benim muhabbet sarmıyor mu dur ben de bi gelim:) belkimm çay may ikram ederlerrrsekos görüntü var sesyok bacım ben komşudayım haberiz ola
süt olsun diye o kadar çok içtim ki sütten falan geçiyosa tadına alışmıştır belkiinşallah canım
benimki rezene hiç sevmiyo zaten seven bebekleride ben ayakta alkışlıyorum
ne bilim bacım ammma koktu yaa yok böyle bişi kimse de yapmadı mı koku yainşallah canım
benimki rezene hiç sevmiyo zaten seven bebekleride ben ayakta alkışlıyorum
atalar ne demiş canım yavrumun hastalandığına değil huyunun değiştiğine yanarım
hastalandığınada tabiki kahroluyoruz ama o huysuzluk amanın Allah kolaylık versin
geçmiş gitmiş gerçi annesi bundan sonra toparlanır annesi tekrar geçmiş olsun
ek gıda bizimkinin gaz ve kaka kokusunu arttırmadı:26:efede farklı etki yapmış olmasınanasını kokuyla kaçırtacak kadar ne verdin bebeye söyle
ha bire komşu komşuu az topiginde otursekos görüntü var sesyok bacım ben komşudayım haberiz ola
hivdayı uyuttum yarım saat sonra bir uyanacak onu bekliyorumaç kızım ya da doyuramadığım kızımmm..
yemeği fazla kaçırınca pilaes yaptım 45 dk. karnı m taş gibi oldu mutlu oldumm..
biras bakayım dedim,
sende ne var ne yok uyudumu ahmet
sekoş gerçek mi taş gibi karnın ya benimki jölemsi bıngıl bıngıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?