2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yumurtanın sarısını fındık kadar büyüklükte elimle veriyorum, yutamazsa yapışırsa rezene içiriyorum bardakla. şimdilik yiyo umarım hep yer

merhaba hanimlarrr cok sagolun rabbim evlatlarimizi esirgesin insaallah cümlemizin ümmeti muhammedin
nasilsinizzz iyisiniz insaallah biz hamd olsun biraz daha iyiceneyiz kizimin kaninda birsey cikmadi sade grip olmus dedi doktor 3 gün atesden sonra bugun atessiz bir gün gecirdik (maasallah) ama hala miskinlik ve mizmizlik var tam atlatamadik tabiki uykusuz gecelere devam kendimi ilk ayimizda hissettim dogduktan bi ay boyunca uyku sorunumuz vardi sonra sonra bizimki tam oturdu derken hastalaninca böyle oldum cani sagolsun yavrumun ama hastalaninca huy degisiyor gibi
bi bakim dedim naptiniz diye karamcigim efecigin 6 ay kutlu olsun hep saglikli mutlu bir arada olun insaallah rabbim yavrularimizi erisgesin saglik sihhat versin (amin)
bu arada kilo verenleri kutluyorum en azimli eylül analari 2012 ilan ediyorum
bu kara kuru erik test ettmistim ve fazlasiylaaa onayladim hanimlarr hatta bizimki armutla karisikdi cok rahat yaptiriyorrr
bu ara benim kizim fazla kusdugu icin azicik zayiflamisti ve cay su icmedigi icin doktorumuz cayina biraz seker katmamiza izin verdi kaybettigi suyu geri alsin diye ozamanda kizim cok rahat kaka yapti nekadar cok icerse tabiki okadarda cok yumusiyor barsaklarr !
görüsmek üzere

ben cikayimm sofrayi hazirlayim gece belki katilirim sizeee öpüldünüzzzzzzzz

geçmiş olsun canım atlatmışsınız allah yavrularımızı hastalıklardan korusun.

Ben de karistirmadan veriyorum
Kizima karistrip vermistim cok yemek seviyo
Iki gundur semizotu veriyoum anladim ki oglum semizotundan nefret ediyor
işte ben de korkuyorum yemek seçer diye onun için her şeye tatlı koymak istemiyorum
hayatın tüm tatlarına alışsın acısına,tatlısına,tuzlusuna
olsun arada olur böyle yanlışlıklar.

maşallah efeye
anacım yanlız akıl vermek gibi olmasında daha erken saatte verseydiniz ya hani gece rahat etmesi için öyle derler ya

yok canım ya niye akıl vermek olsun bu forumun amacı bu zaten birbirimizle fikir alışverişinde bulunmak
şuanda az yiyor ya bişi olmaz diye düşünmüştüm :26: bir de efenin eşref saatini yakalamak zor genelde eşşekk saatinde oluyor da
miktarı arttırınca zaten saatli çalışmayı düşünüyorum
bir de efe akşam bir kaka yaptı püff bak hala burnumun diregi sızlıyor abartmıyorum odayı havalandırdık
piss böcükk ve rengi de koyuydu kahve gibi yumurta ve peynir galiba açtım altını hamilelikteki gibi
böö oldum eşim hemen bezi falan götürdü..artık hep böyle mi olacak

eylülnaz canım çok sevindim kızımız kendine gelecek inş yavaş yavaş
gel ya akşamları..bak ben diş bugdatı için bir çeşit daha buldum

maşallah efeye
anacım yanlız akıl vermek gibi olmasında daha erken saatte verseydiniz ya hani gece rahat etmesi için öyle derler ya

evet bend öyle düşünmüştüm ben öğle veriyorum 12, 1 gibi..

merhaba geçmiş olsun

yumurtanın sarısını fındık kadar büyüklükte elimle veriyorum, yutamazsa yapışırsa rezene içiriyorum bardakla. şimdilik yiyo umarım hep yer
inşallah canım
benimki rezene hiç sevmiyo zaten seven bebekleride ben ayakta alkışlıyorum

atalar ne demiş canım yavrumun hastalandığına değil huyunun değiştiğine yanarım

hastalandığınada tabiki kahroluyoruz ama o huysuzluk amanın Allah kolaylık versin

geçmiş gitmiş gerçi annesi bundan sonra toparlanır annesi tekrar geçmiş olsun
ek gıda bizimkinin gaz ve kaka kokusunu arttırmadı:26:efede farklı etki yapmış olmasınanasını kokuyla kaçırtacak kadar ne verdin bebeye söyle

merhaba sekos ne var ne yok
hivdayı uyuttum yarım saat sonra bir uyanacak onu bekliyorum aç kızım ya da doyuramadığım kızımmm..
yemeği fazla kaçırınca pilaes yaptım 45 dk. karnı m taş gibi oldu mutlu oldumm..
biras bakayım dedim,
sende ne var ne yok uyudumu ahmet

bir stres vardı o da yok, ben de yok oluyorumm..
iyi geceler bugünde göremedik kimseyi

ne bilim bacım ammma koktu yaa yok böyle bişi kimse de yapmadı mı koku ya off bu efenin farklı oldugu yani cins
ilk günden belliydi anacım :118:
sekos görüntü var sesyok bacım ben komşudayım haberiz ola
ha bire komşu komşuu az topiginde otur

ben günaydın dememişimm günaydınnnn kokulu bebeklerin mis anneleri :122::122::122:
günümüz daha dingin geçer inşş...
ben uykuyu fazla kaçırmışım bir uyuşukluk var üstümde ayıptır söylemesi

uykusuz bi gecenin ardından günaydın arkadaşalr.. Bende bugün itibari ile diyete başlamış bulunuyorum şuan 62.4 üm hedef 55 inş kolay veririm biliyorum ama alırımda bu arada bugün 18 mart çanakkale şehitlerimiz içinde 1 er fatiha okuyalım bu vatanı onlara minettarız

sekoş gerçek mi taş gibi karnın ya benimki jölemsi bıngıl bıngıl

günaydın canımm evet gün be gün yaptığım zaman alt taraflarınında sertleştiğini hisseeiyorum düzenli yapmak gerek sanırım.. benim de bıngıl bıngıl ama ilk günler gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…