2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çalış çalış üc gram verirsinn

tuzsuz yumurta sarısının canım bööggg
kız hiç yok mu sevdigi meyve

benim kız çorbacı:

meyve yoğut kahvaltı diyince

ben yumurtaya bayıllırım tuz kırmızı biber ve kimyon dökerim üzerine şöyl ekmeğin içine koydummu hooopp mideye hımmm mmmm
kızımd ayemeyince bana kalıyor

bir kilo deve kulak daha 10 kilom var canımcım
efe geceleri uyutsa 1 ay sporla verirdim ben de neyse
şuan kendi imkanlarımla yapayım,akıllanırsa spor şart sıkılaşmak için

evet senin bırakabileceğin birileir vvar benim o da yok kendi imkanlarımla büyütmeye çalışıyorum, havalar ısınsa da yürüsemkızımla biras, içerde sıkıldımmmmm bunaldımm of bir de yemeyince bi kendime bakıyorum birde kızıma bu kız beniim kızım mı anasına bak kızına bak

baharatlarla ben de çok severim canımcım yumurtanın her türlüsüne
ama tuzsuz çok kötü bebeler haklı bir nevi
çorbayı uzun süre verdiysen ona alışmıştır belki de annesi :44:

dogru diyosun canımcım zor valla tamam evlatlarımız ama hava almak bizim de hakkımız
az kaldı havalar ısınır inşş. hoş geçen hafta havalar ısındı dedik ana o da ne kış geri geldi
iştahsız mı yemek mi seçiyor,süt içerken aynı mı?kilosu iyiyse çok üzme kendini şekerim

kızlar bu güne kadar blendıra hiç ihtiyaç duymadım ama şu kahv. hazırlığı için çorbaları için alacam biir tane şart oldu
ne tavsiye edersiniz?
braun u kullanan var mı içinizde?dün bi baktım da sanki iyi gibi geldi sessiz falan deniliyor (braun mr 300 curry)

benim ki arzumun cnm
cok ses cıkarmıyo ama alırken sen yine bi bak bazı modeller evi inletiyo

baharatlarla ben de çok severim canımcım yumurtanın her türlüsüne
ama tuzsuz çok kötü bebeler haklı bir nevi
çorbayı uzun süre verdiysen ona alışmıştır belki de annesi :44:

evet aslında çorbayı bayadır veriyorum ama ilk verdiğimde de kabul etti.

vallahi iştahsız değil memei ne zman versem itirazsız alıyor, yemek seçiyor dediğin gibi alışması sanırım zaman alacak
kilosu şimdi 8 kilo olmuştur
benim ki arzumun cnm
cok ses cıkarmıyo ama alırken sen yine bi bak bazı modeller evi inletiyo
sağol canım öyle gidip araştıramam, netten alacam.. ayağı çıksın istiyorum, bir de çelik uç:))) ve uçuk bi fiyat değil, bugün almayı düşünyrumm

sekos görüntü var sesyok bacım ben komşudayım haberiz ola

komşuya gittin ha ne var ne yok komşuda ne faydalı bilgiler öğrendin?

Benimki de pek severek yemiyor resmen tıkıyorum
Oyunla falan.. Bu hafta yılmadan deneyecem yedi yedi
Yemedi meyveyle tatlandırırım artık napim
Tadı gerçekten kötü ben de olsam yemem

sana katılyorum tadları çok kötü bebeler ne yapsın yemek ismemekte haklılar

bir kilo deve kulak daha 10 kilom var canımcım
efe geceleri uyutsa 1 ay sporla verirdim ben de neyse
şuan kendi imkanlarımla yapayım,akıllanırsa spor şart sıkılaşmak için

sıkılaş sıkılaş kardeşinin düğününe kadar fit ol.

herkese güpgünaydınn : )) biz 11 bucukta kalkıyozz kızımla sabahları :)) haftaya işe başlıycam çook ararım bugünlerimi...gece 3 te uyandı kızım çok öksürüyoo kusuyoo öksürüürken napıcamı şaşırdım bugün tekrar doktora götürücez ( umarım çiğerlerine inmemiştr öksürüğü (( kendimii hiiçç ii hissetmıyorumm sankii sırtımaa bbi dağ yüklemişlerrr(( hawa çok güzell istanbulda bugün...hastaneden sora yemekti ewdi kızımla uğraş derken zaman kalırsa yürüyüp hawa almayı istiyom....sizler ne alemdesinzz kızçelerr oğluşlarr nasıl?? ayyy zayıff we fiitt olalımmm hey gidii gençliğimiZz :)) yahuu şu alkış gülme ws gibii simgeleri nasıl yapıyosunnuzz hatunlarr?? bende öksürüyom yahuu ana kız çortladıkk :)) ıhlamur elma suyu kaynattım kızıma ama içm,yoo iştahı yok pekk ( wikste sürdüm ayaklarının altına ama geçmiyooo ( kusarken korkuyoo kızım böle iştee hatunlar içinizi karartmyayım yiwrular hawa güzel kafanz güzel olsun eğlen çoşş bu dünya boşş :)) ayrıcaa kocalarımzda bizi gibi hatun bulmuşlarr öpsünlerr başlarında taşısınlarr :)) kocişleriimize yan gözlee bakanlarınn gözlerinii oyalımm baş yısonunaa kadar desteeeekk bendende kızlarr itinayla saçç baaş yolunurr >:)))))

çok geçmiş olsun inş. önemli bir şey değildir..

yaa kızlar ben bişey soracam zayıflama listesine benide alın dedimde nasıl yapıcaz haftasonlarımı ölçüm yapıyoruz ben bilmiyorum aydınlatırmısınız

yazmıştım görmemişsin demekki.. neyse benim muhabbet sarmıyor mu dur ben de bi gelim:) belkimm çay may ikram ederlerrr
aşkolsun kız ses gelmeyince komşuya geçtim zıkkım bile ikram etmediler

bir stres vardı o da yok, ben de yok oluyorumm..
iyi geceler bugünde göremedik kimseyi
billet coştu herhal

ek besine alıştırmak ne zormuş yahuuu
sadece çorba içiyor... meyve de yok kahvaltıda yokk
hele kahvaltı oofff offf hiç yemiyor
ayrı ayrı vermye çlışıyorum hata mı yapıyorum acaba?
bulamaç yap canım
blendır olarak bosch çelik kullanıyorum gayet güzel
meyve yemiyorsada meyveyü özellikle elma haşla biraz suyla içine az tarçın at blendrdan geçir bi dene bakalım komşuda duydum

rabbimden açil şifalar dilerim Allah kolaylık versin
bide zeytin yağını hafif ılıtıp karabiber atıp içinede göğsüne ve sırtına sürmek iyi gelir diyolar çok öneriyo kullananlar istersen bi dene

kızlar ne habersiniz
iş güç ahmet derken pek uğrayamadım iyisiniz inşallah

Ben de size soracaktim nabersiniz diye stresim hizli ciktin
Sebosum uyandi onu emziriyorum
Sut sagicam sonra
Cok da uykum var
Canim da tatli istiyor
Ama ben galiba bi kosu bandina ugrayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…