nası yani tatlımı götürecen kızBen de size soracaktim nabersiniz diye stresim hizli ciktin
Sebosum uyandi onu emziriyorum
Sut sagicam sonra
Cok da uykum var
Canim da tatli istiyor
Ama ben galiba bi kosu bandina ugrayacam
nası yani tatlımı götürecen kız
canım hareket etmedinmi kilo az veriliyor benim hiç ev dışında hareketim yokYok kiz sutumu sagayim da bi saat yuruyus yapicam insallah
Sen de tikinip durma diycem ama hafta sonu ben de cozuttum bugun tutsam iyi bogazimi
canım hareket etmedinmi kilo az veriliyor benim hiç ev dışında hareketim yoko yüzden ne yapıcaz gıdım gıdım ilerliyoruz
hemen konuya dalıyorum sultanlarr naberr
oy oy yemişimşımarmayıda bilir
kız marji makası alıp gelicem ha o çocuğu bi rahatlatın ya
benimki philips iyi ben memnunum canımkızlar bu güne kadar blendıra hiç ihtiyaç duymadım ama şu kahv. hazırlığı için çorbaları için alacam biir tane şart oldu
ne tavsiye edersiniz?
braun u kullanan var mı içinizde?dün bi baktım da sanki iyi gibi geldi sessiz falan deniliyor (braun mr 300 curry)
olacam kız hem de fit nesfitt aaa igrenççtiiikomşuya gittin ha ne var ne yok komşuda ne faydalı bilgiler öğrendin?
sana katılyorum tadları çok kötü bebeler ne yapsın yemek ismemekte haklılar
sıkılaş sıkılaş kardeşinin düğününe kadar fit ol.
herkese güpgünaydınn : )) biz 11 bucukta kalkıyozz kızımla sabahları :)) haftaya işe başlıycam çook ararım bugünlerimi...gece 3 te uyandı kızım çok öksürüyoo kusuyoo öksürüürken napıcamı şaşırdım bugün tekrar doktora götürücez( umarım çiğerlerine inmemiştr öksürüğü (( kendimii hiiçç ii hissetmıyorumm sankii sırtımaa bbi dağ yüklemişlerrr (( hawa çok güzell istanbulda bugün...hastaneden sora yemekti ewdi kızımla uğraş derken zaman kalırsa yürüyüp hawa almayı istiyom....sizler ne alemdesinzz kızçelerr oğluşlarr nasıl?? ayyy zayıff we fiitt olalımmm hey gidii gençliğimiZz :)) yahuu şu alkış gülme ws gibii simgeleri nasıl yapıyosunnuzz hatunlarr?? bende öksürüyom yahuu ana kız çortladıkk :)) ıhlamur elma suyu kaynattım kızıma ama içm,yoo iştahı yok pekk ( wikste sürdüm ayaklarının altına ama geçmiyooo ( kusarken korkuyoo kızım böle iştee hatunlar içinizi karartmyayım yiwrular hawa güzel kafanz güzel olsun eğlen çoşş bu dünya boşş :)) ayrıcaa kocalarımzda bizi gibi hatun bulmuşlarr öpsünlerr başlarında taşısınlarr :)) kocişleriimize yan gözlee bakanlarınn gözlerinii oyalımm baş yısonunaa kadar desteeeekk bendende kızlarr itinayla saçç baaş yolunurr >:)))))
yaa kızlar ben bişey soracam zayıflama listesine benide alın dedimde nasıl yapıcaz haftasonlarımı ölçüm yapıyoruz ben bilmiyorum aydınlatırmısınız
çok geçmiş olsun canım inş dedigin gibi cigerlere inmemiştirherkese güpgünaydınn : )) biz 11 bucukta kalkıyozz kızımla sabahları :)) haftaya işe başlıycam çook ararım bugünlerimi...gece 3 te uyandı kızım çok öksürüyoo kusuyoo öksürüürken napıcamı şaşırdım bugün tekrar doktora götürücez( umarım çiğerlerine inmemiştr öksürüğü (( kendimii hiiçç ii hissetmıyorumm sankii sırtımaa bbi dağ yüklemişlerrr (( hawa çok güzell istanbulda bugün...hastaneden sora yemekti ewdi kızımla uğraş derken zaman kalırsa yürüyüp hawa almayı istiyom....sizler ne alemdesinzz kızçelerr oğluşlarr nasıl?? ayyy zayıff we fiitt olalımmm hey gidii gençliğimiZz :)) yahuu şu alkış gülme ws gibii simgeleri nasıl yapıyosunnuzz hatunlarr?? bende öksürüyom yahuu ana kız çortladıkk :)) ıhlamur elma suyu kaynattım kızıma ama içm,yoo iştahı yok pekk ( wikste sürdüm ayaklarının altına ama geçmiyooo ( kusarken korkuyoo kızım böle iştee hatunlar içinizi karartmyayım yiwrular hawa güzel kafanz güzel olsun eğlen çoşş bu dünya boşş :)) ayrıcaa kocalarımzda bizi gibi hatun bulmuşlarr öpsünlerr başlarında taşısınlarr :)) kocişleriimize yan gözlee bakanlarınn gözlerinii oyalımm baş yısonunaa kadar desteeeekk bendende kızlarr itinayla saçç baaş yolunurr >:)))))
evet canım c.tesileri rutin tartılma günü ve kaçken kaç oldugumuzu söyleyecegiz gaza gelip zayıflayacazyaa kızlar ben bişey soracam zayıflama listesine benide alın dedimde nasıl yapıcaz haftasonlarımı ölçüm yapıyoruz ben bilmiyorum aydınlatırmısınız
aşkolsun kız ses gelmeyince komşuya geçtim zıkkım bile ikram etmediler
billet coştu herhal
bulamaç yap canım
blendır olarak bosch çelik kullanıyorum gayet güzel
meyve yemiyorsada meyveyü özellikle elma haşla biraz suyla içine az tarçın at blendrdan geçir bi dene bakalım komşuda duydum
Eki Görüntüle 660699 Eki Görüntüle 660700
teyzeler dişlerimizin yeni hali
Eki Görüntüle 660701 Eki Görüntüle 660702
bunlarda şımarıklar
çok geçmiş olsun canım inş dedigin gibi cigerlere inmemiştir
evet canım c.tesileri rutin tartılma günü ve kaçken kaç oldugumuzu söyleyecegiz gaza gelip zayıflayacaz
oyy marji zeytinimeanne seni seviyorumm tshirtlerimiz aynı efenin de varr
sana ne çocugun saçından ayoll aa ne yakışıklı bir keremmoy oy yemişimşımarmayıda bilir
kız marji makası alıp gelicem ha o çocuğu bi rahatlatın ya
çalışmıyor musun bugün?Ben de size soracaktim nabersiniz diye stresim hizli ciktin
Sebosum uyandi onu emziriyorum
Sut sagicam sonra
Cok da uykum var
Canim da tatli istiyor
Ama ben galiba bi kosu bandina ugrayacam
reglin mi yaklaşıyor yoksa keyiften miyok kız aç aç oturdum desemde inanma bu sıralar atıştırmadan duramıyorum
ahhaa ben de dündden beri kekleri götürüyorum 5 tane kendime aldım geri kalanları k.valideye postaladımYok kiz sutumu sagayim da bi saat yuruyus yapicam insallah
Sen de tikinip durma diycem ama hafta sonu ben de cozuttum bugun tutsam iyi bogazimi
çık yürü dışarda üşenme azcık hareket iyidircanım hareket etmedinmi kilo az veriliyor benim hiç ev dışında hareketim yoko yüzden ne yapıcaz gıdım gıdım ilerliyoruz
Cok yorulunca da sut azaliyo cnm ya
Tam bi kisirdongu
Seni gorduk daha iyi olduk sekerim
sana ne çocugun saçından ayoll aa ne yakışıklı bir keremm
çalışmıyor musun bugün?
reglin mi yaklaşıyor yoksa keyiften mi
ahhaa ben de dündden beri kekleri götürüyorum 5 tane kendime aldım geri kalanları k.valideye postaladım
çık yürü dışarda üşenme azcık hareket iyidir
kısıra bayılırımm
iyilik sultanım sen nasılsın?
tişört kardeşliği desene
Oo ben isten geleli yil oldu
Hadi kactim
Sana iyi kisirlar
muhallebi tarifini vermemişsin kızz yoksa sen de şu tarif saklayanlardan mısın
evet kanka
ya efe oyun halısındaydı bi baktım kafa yok ana kendi etrafında 90 derece dönüyor sıpa
zırrrrdelisin bacım kusura kalmadaçok geçmiş olsun canım inş dedigin gibi cigerlere inmemiştir
evet canım c.tesileri rutin tartılma günü ve kaçken kaç oldugumuzu söyleyecegiz gaza gelip zayıflayacaz
oyy marji zeytinimeanne seni seviyorumm tshirtlerimiz aynı efenin de varr
kadın kısırdöngü demiş sen kısır diyosunsana ne çocugun saçından ayoll aa ne yakışıklı bir keremm
çalışmıyor musun bugün?
reglin mi yaklaşıyor yoksa keyiften mi
ahhaa ben de dündden beri kekleri götürüyorum 5 tane kendime aldım geri kalanları k.valideye postaladım
çık yürü dışarda üşenme azcık hareket iyidir
kısıra bayılırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?