2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yok kiz sutumu sagayim da bi saat yuruyus yapicam insallah
Sen de tikinip durma diycem ama hafta sonu ben de cozuttum bugun tutsam iyi bogazimi
canım hareket etmedinmi kilo az veriliyor benim hiç ev dışında hareketim yoko yüzden ne yapıcaz gıdım gıdım ilerliyoruz

benimki philips iyi ben memnunum canım
olacam kız hem de fit nesfitt aaa igrenççtiii

yaa kızlar ben bişey soracam zayıflama listesine benide alın dedimde nasıl yapıcaz haftasonlarımı ölçüm yapıyoruz ben bilmiyorum aydınlatırmısınız

çok geçmiş olsun canım inş dedigin gibi cigerlere inmemiştir
yaa kızlar ben bişey soracam zayıflama listesine benide alın dedimde nasıl yapıcaz haftasonlarımı ölçüm yapıyoruz ben bilmiyorum aydınlatırmısınız
evet canım c.tesileri rutin tartılma günü ve kaçken kaç oldugumuzu söyleyecegiz gaza gelip zayıflayacaz

oyy marji zeytinime anne seni seviyorumm tshirtlerimiz aynı efenin de varr

hemen konuya dalıyorum sultanlarr naberr

iyilik sultanım sen nasılsın?
tişört kardeşliği desene

Son düzenleme:
oy oy yemişim şımarmayıda bilir
kız marji makası alıp gelicem ha o çocuğu bi rahatlatın ya
sana ne çocugun saçından ayoll aa ne yakışıklı bir keremm
Ben de size soracaktim nabersiniz diye stresim hizli ciktin
Sebosum uyandi onu emziriyorum
Sut sagicam sonra
Cok da uykum var
Canim da tatli istiyor
Ama ben galiba bi kosu bandina ugrayacam
çalışmıyor musun bugün?
yok kız aç aç oturdum desemde inanma bu sıralar atıştırmadan duramıyorum
reglin mi yaklaşıyor yoksa keyiften mi
Yok kiz sutumu sagayim da bi saat yuruyus yapicam insallah
Sen de tikinip durma diycem ama hafta sonu ben de cozuttum bugun tutsam iyi bogazimi
ahhaa ben de dündden beri kekleri götürüyorum 5 tane kendime aldım geri kalanları k.valideye postaladım
canım hareket etmedinmi kilo az veriliyor benim hiç ev dışında hareketim yoko yüzden ne yapıcaz gıdım gıdım ilerliyoruz
çık yürü dışarda üşenme azcık hareket iyidir
Cok yorulunca da sut azaliyo cnm ya
Tam bi kisirdongu

kısıra bayılırımm

Oo ben isten geleli yil oldu
Hadi kactim
Sana iyi kisirlar

mrb canlar nasılsınız?ben çok hastayım ya 3 gündür.grip oldum :-( inşallah oğluma bulaşmaz..sizde ne var ne yok herkes iyidir inşallah.tam geçmiş yapamadım sayfalar almış başını gitmiş KARAM duyurulur halen daha 69 um.kilo falan vermemişim daha

hemen konuya dalıyorum sultanlarr naberr

zırrrrdelisin bacım kusura kalmada seni gidi seni

kadın kısırdöngü demiş sen kısır diyosun benimde aklıma kısır geldi okuduğumda böyle imalı şeyler yazmayalım lütfen

daha yeni işim bitti ne gezmesi ya annem ahmete baktı sabah 6 da uyanmış şimdi uyudu bende ev işi yaptım yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…