zırrrrdelisin bacım kusura kalmadaseni gidi seni
kadın kısırdöngü demiş sen kısır diyosunbenimde aklıma kısır geldi okuduğumda böyle imalı şeyler yazmayalım lütfen
daha yeni işim bitti ne gezmesi ya annem ahmete baktı sabah 6 da uyanmış şimdi uyudu bende ev işi yaptım yorgunum
efeye lor peyniri yaptım 5 çıkanın hepsini yedi ortalama 6 çay kaşıgı
az çıkıyor ama çok sevdi bebegimm...yarasın ton tonuma
zırrrrdelisin bacım kusura kalmadaseni gidi seni
kadın kısırdöngü demiş sen kısır diyosunbenimde aklıma kısır geldi okuduğumda böyle imalı şeyler yazmayalım lütfen
daha yeni işim bitti ne gezmesi ya annem ahmete baktı sabah 6 da uyanmış şimdi uyudu bende ev işi yaptım yorgunum
ne tarifi kız kimi dürtüyonmuhallebi tarifini vermemişsin kızz yoksa sen de şu tarif saklayanlardan mısın
benimkide çit tur dönmeye başladı:18:artıııı 360 derecede dönüyo 1 haftadırevet kanka
ya efe oyun halısındaydı bi baktım kafa yok ana kendi etrafında 90 derece dönüyor sıpa
çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur iç içinede bal atmrb canlar nasılsınız?ben çok hastayım ya 3 gündür.grip oldum :-( inşallah oğluma bulaşmaz..sizde ne var ne yok herkes iyidir inşallah.tam geçmiş yapamadım sayfalar almış başını gitmişKARAM duyurulur halen daha 69 um.kilo falan vermemişim daha
ana karamla taş atıyonuz birbirinizeBi de kilo saklayanlar var
aklım fikrim ne yesemde marji bana bişeyler oluyoböyle imalı şeyler yazmayın haaakısır döngüden aklınıza kısır geliyor çok alemsiniz kızlar.
azcuk delilik varevet ya kısır diye okuyoruz tahrik oluyoruz diyetteyiz canum..
sana madalya falan takacaklarını düşünüyosan yanılıyosun bırak temizligi canım
açızz aççböyle imalı şeyler yazmayın haaakısır döngüden aklınıza kısır geliyor çok alemsiniz kızlar.
yarasın efeye
mrb canlar nasılsınız?ben çok hastayım ya 3 gündür.grip oldum :-( inşallah oğluma bulaşmaz..sizde ne var ne yok herkes iyidir inşallah.tam geçmiş yapamadım sayfalar almış başını gitmişKARAM duyurulur halen daha 69 um.kilo falan vermemişim daha
anacım ben haftada 1 bilemedin 2 defa veriyorum kısacası önemsemediğimden unutuyorum aklıma gelincede öff yapıyorumaçızz aççsenin gibi zayıf mıyız
yarasın da şimdi bu verdiklerimiz kalsiyum degil mi deviti kessek acaba diyorum
yoksa devam mı devite siz ne düşünüyorsunuz ?
ne tarifi kız kimi dürtüyon
benimkide çit tur dönmeye başladı:18:artıııı 360 derecede dönüyo 1 haftadır
çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur iç içinede bal at
ana karamla taş atıyonuz birbirinizekız ne kilosu saklıyo açıklayın
aklım fikrim ne yesemde marji bana bişeyler oluyo
canım bahar geldi ya iştahın mı açıldı acaba.
azcuk heeminmisin son kararın mı
bana bişey takacaklar ama madalya olmadığı kesin
açızz aççsenin gibi zayıf mıyız
yarasın da şimdi bu verdiklerimiz kalsiyum degil mi deviti kessek acaba diyorum
yoksa devam mı devite siz ne düşünüyorsunuz ?
anacım ben haftada 1 bilemedin 2 defa veriyorum kısacası önemsemediğimden unutuyorum aklıma gelincede öff yapıyorum
yani ben vermiyo gibi bişeyim
ağustos annelerinde okudum birkaç bebede böbrek taşı yapmış
ben de ondan korkuyorum anne sütü peynir yogurt hep süt zaten yumurtada da var ben hiç atlamam ama kafam karıştı :44:anacım ben haftada 1 bilemedin 2 defa veriyorum kısacası önemsemediğimden unutuyorum aklıma gelincede öff yapıyorum
yani ben vermiyo gibi bişeyim
ağustos annelerinde okudum birkaç bebede böbrek taşı yapmış
kız bende çok yiyorum ama eritiyorum kendiliğinden ,doktor 2 yaşına kadar devite devam demişti d vitaminini sadece güneşten alıyorlarmış.o zaman verilmiye biliyormuş.
yeşim canım geçmiş olsun..
ha bir de kilo vermemişim diye bagırıyor kıs bari sessiz söyle ayıp ayıp
az yiyeydin ne oldu da veremedin
karamcım muhallebi anne sütüyle normal sütle nasıl yapılıyorsa öyledir heralde ben bilmiyorum ama
gerçi sütle pirinç ununu karıştırda sonra tatlandırma nasıl oluyor:44:bilmiyorum ya ben
ben de ondan korkuyorum anne sütü peynir yogurt hep süt zaten yumurtada da var ben hiç atlamam ama kafam karıştı :44:
yazın yani
aman canım bidemi d vitlerle büyüdük yakız bende çok yiyorum ama eritiyorum kendiliğinden ,doktor 2 yaşına kadar devite devam demişti d vitaminini sadece güneşten alıyorlarmış.o zaman verilmiye biliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?