2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efeye lor peyniri yaptım 5 çıkanın hepsini yedi ortalama 6 çay kaşıgı
az çıkıyor ama çok sevdi bebegimm...yarasın ton tonuma

böyle imalı şeyler yazmayın haaa kısır döngüden aklınıza kısır geliyor çok alemsiniz kızlar.

azcuk delilik var evet ya kısır diye okuyoruz tahrik oluyoruz diyetteyiz canum..
sana madalya falan takacaklarını düşünüyosan yanılıyosun bırak temizligi canım

muhallebi tarifini vermemişsin kızz yoksa sen de şu tarif saklayanlardan mısın
ne tarifi kız kimi dürtüyon
evet kanka
ya efe oyun halısındaydı bi baktım kafa yok ana kendi etrafında 90 derece dönüyor sıpa
benimkide çit tur dönmeye başladı:18:artıııı 360 derecede dönüyo 1 haftadır

çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur iç içinede bal at

Bi de kilo saklayanlar var
ana karamla taş atıyonuz birbirinize kız ne kilosu saklıyo açıklayın

böyle imalı şeyler yazmayın haaa kısır döngüden aklınıza kısır geliyor çok alemsiniz kızlar.
aklım fikrim ne yesemde marji bana bişeyler oluyo

azcuk delilik var evet ya kısır diye okuyoruz tahrik oluyoruz diyetteyiz canum..
sana madalya falan takacaklarını düşünüyosan yanılıyosun bırak temizligi canım

azcuk heeminmisin son kararın mı
bana bişey takacaklar ama madalya olmadığı kesin

geçmiş olsun hastayken çoçuğa bakmak çok zor bulaşmadan atlatırsınız inşallah.

açızz açç senin gibi zayıf mıyız

yarasın da şimdi bu verdiklerimiz kalsiyum degil mi deviti kessek acaba diyorum
yoksa devam mı devite siz ne düşünüyorsunuz ?
anacım ben haftada 1 bilemedin 2 defa veriyorum kısacası önemsemediğimden unutuyorum aklıma gelincede öff yapıyorum
yani ben vermiyo gibi bişeyim
ağustos annelerinde okudum birkaç bebede böbrek taşı yapmış

kız benimkinin sırtı 90 dereceden sonra hata veriyor kucaga geliyor 4 kucak bırakmayla 360 ediyor
seboşu anne sitüyle muhallebi tarifi istiyom sabahtandır vermiyor anacım
tarifi saklıyo ya kilosunu saklayanlar dio hani hanımlar genelde az kilo az yaş söyler ya

aklım fikrim ne yesemde marji bana bişeyler oluyo

canım bahar geldi ya iştahın mı açıldı acaba.

azcuk heeminmisin son kararın mı
bana bişey takacaklar ama madalya olmadığı kesin

açızz açç senin gibi zayıf mıyız

yarasın da şimdi bu verdiklerimiz kalsiyum degil mi deviti kessek acaba diyorum
yoksa devam mı devite siz ne düşünüyorsunuz ?

kız bende çok yiyorum ama eritiyorum kendiliğinden ,doktor 2 yaşına kadar devite devam demişti d vitaminini sadece güneşten alıyorlarmış.o zaman verilmiye biliyormuş.

yeşim canım geçmiş olsun..
ha bir de kilo vermemişim diye bagırıyor kıs bari sessiz söyle ayıp ayıp
az yiyeydin ne oldu da veremedin

aaa böbrek taşı mı:18: yazın arasıra veririm o zaman güneşten d vitamini alabiliyormuşlar.

karamcım muhallebi anne sütüyle normal sütle nasıl yapılıyorsa öyledir heralde ben bilmiyorum ama
gerçi sütle pirinç ununu karıştırda sonra tatlandırma nasıl oluyor:44:bilmiyorum ya ben

ben de ondan korkuyorum anne sütü peynir yogurt hep süt zaten yumurtada da var ben hiç atlamam ama kafam karıştı :44:
kız bende çok yiyorum ama eritiyorum kendiliğinden ,doktor 2 yaşına kadar devite devam demişti d vitaminini sadece güneşten alıyorlarmış.o zaman verilmiye biliyormuş.

yazın yani

yeşim canım geçmiş olsun..
ha bir de kilo vermemişim diye bagırıyor kıs bari sessiz söyle ayıp ayıp
az yiyeydin ne oldu da veremedin

sağol kızlar inşallh biran önce iyileşirim.

ayol ne bilim verememişim işte okadar hasta oldum birde yemeden kesildim..yok anacım yok yer etmiş bunlar bende

ben de ondan korkuyorum anne sütü peynir yogurt hep süt zaten yumurtada da var ben hiç atlamam ama kafam karıştı :44:

yazın yani

bir araştır istersen canım internetten güneşten alıyorlarmış bu vitamini diye biliyorum.

aman canım bidemi d vitlerle büyüdük ya
bilim adamları hiç bi konuda kesin konuşmuyo kimisi öyle kimisi böyle diyor anca bizim kafamızı bozuyolar versek bi dert vermesek suçluluk duygusu ne biliyim yav işte

En önemli D vitamini kaynağı Güneştir. Ayrıca karaciğer, balık, yumurta, tereyağı, peynir ve mantarda bulunur.

D vitamini besinler yoluyla da alınabilir. Balık yağı, süt ve süt ürünleri, morina balığı yağı, sardalya, uskumru, somon, ton balığı, yumurta sarısı, tereyağı, yulaf ezmesi gibi besinlerde D vitamini bulunur. D vitamini içeren besinlerde D vitamini etkin halde bulunmaz, önce karaciğer sonra böbrek tarafından iki aşamada aktif hale dönüşür. Ancak beslenmeyle D vitamini gereksinimini karşılamak oldukça zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…