sağol kızlar inşallh biran önce iyileşirim.
ayol ne bilim verememişim işteokadar hasta oldum birde yemeden kesildim..yok anacım yok yer etmiş bunlar bende
aman canım bidemi d vitlerle büyüdük ya
bilim adamları hiç bi konuda kesin konuşmuyo kimisi öyle kimisi böyle diyor anca bizim kafamızı bozuyolar versek bi dert vermesek suçluluk duygusu ne biliyim yav işte
alim oldum bea araştıra araştıra herkes bişi diyo offbir araştır istersen canım internetten güneşten alıyorlarmış bu vitamini diye biliyorum.
aman canım bidemi d vitlerle büyüdük ya
bilim adamları hiç bi konuda kesin konuşmuyo kimisi öyle kimisi böyle diyor anca bizim kafamızı bozuyolar versek bi dert vermesek suçluluk duygusu ne biliyim yav işte
yer etti kilolar yeşim yersağol kızlar inşallh biran önce iyileşirim.
ayol ne bilim verememişim işteokadar hasta oldum birde yemeden kesildim..yok anacım yok yer etmiş bunlar bende
alim oldum bea araştıra araştıra herkes bişi diyo off
aynen vijdan azabı ya gelişimi geri kalırsa diye veriyom ben
haklısın canım eskiden böyle şeyler yokmuş.insanlarında sağlığı yerinde.
şöyle de bir durum var eskilerin beslenmesiyle bizimki aynı degil
biz genç yaşta çürüdük
En önemli D vitamini kaynağı Güneştir. Ayrıca karaciğer, balık, yumurta, tereyağı, peynir ve mantarda bulunur.
D vitamini besinler yoluyla da alınabilir. Balık yağı, süt ve süt ürünleri, morina balığı yağı, sardalya, uskumru, somon, ton balığı, yumurta sarısı, tereyağı, yulaf ezmesi gibi besinlerde D vitamini bulunur. D vitamini içeren besinlerde D vitamini etkin halde bulunmaz, önce karaciğer sonra böbrek tarafından iki aşamada aktif hale dönüşür. Ancak beslenmeyle D vitamini gereksinimini karşılamak oldukça zordu
yer etti kilolar yeşim yertop gibi geziyoruz valla
doğal beslenemiyoruzda o yüzden maalesef
öyle yemeğinden sonra bitki çayı içtim 5-6 sarma yedim 2 adet grissini yedim halada gözüm dört dönüyo:26:bi stell tea yapayımda nefsimi kıraım 150-200 kalori ya of of içiyorum yinede 2 bardak napam anam napam
kız senin suratların yok mu kendin yapıosun?
android pc senin miydi yoksa:44:
yer etti kilolar yeşim yertop gibi geziyoruz valla
teşekkürler canım..evet beslenmeyle zor gibi...
haa basketball topuu :122::122::122:
öyle yemeğinden sonra bitki çayı içtim 5-6 sarma yedim 2 adet grissini yedim halada gözüm dört dönüyo:26:bi stell tea yapayımda nefsimi kıraım 150-200 kalori ya of of içiyorum yinede 2 bardak napam anam napam
doğru canım doğruşöyle de bir durum var eskilerin beslenmesiyle bizimki aynı degil
biz genç yaşta çürüdük
doğru canım doğru
ama sen diyar bakırdasın herşey organiktir orda ya biz neyapalım istanbulda resmen sanayiyle besleniyoruz bitkisel hayat yaşıyoruz
hep iştahlıydımda kilo derdim yoktuçürüdük iyice
yemekten sonra mı stress valla sen çok iştahlısın kız az tut bogazını
ben deviştahlıyım ama yemiyom napim ölüm müüü
benim gögüsler kiçüktür normalde ama kiloyla onlarda kendi çapında büyüdüyok canım varda üşeniyom aşağa inip onları seçmeyehadi seçeyim bari bu kadar tembel oldum yani.tabi zayıflayamam
vallahi öyle canım ya.yazın denize girmicem görüntü kirliliği.siz bilmiyonuz bende göğüsler nasıl büyük anlatamm.doğumdan sonra anormal oldular zaten kiloların çoğunu onlar oluşturuyor
kız anlattıklarımda ne varkı banada az geldi yazıncane demek canım beslenmeyle değilde güneşle bayağı alınıyormuş.
bende yiyorum dedim ama bu anlattıklarının çeyreği kadar yiyormuşum canım.
çayla filan geçiştir bacım.
yuh yeşim bi de zayıflayacam diosun önündeki yere tıklayamıyosun koptumm kıssyok canım varda üşeniyom aşağa inip onları seçmeyehadi seçeyim bari bu kadar tembel oldum yani.tabi zayıflayamam
vallahi öyle canım ya.yazın denize girmicem görüntü kirliliği.siz bilmiyonuz bende göğüsler nasıl büyük anlatamm.doğumdan sonra anormal oldular zaten kiloların çoğunu onlar oluşturuyor
ne demek canım beslenmeyle değilde güneşle bayağı alınıyormuş.
bende yiyorum dedim ama bu anlattıklarının çeyreği kadar yiyormuşum canım.
çayla filan geçiştir bacım.
hep iştahlıydımda kilo derdim yoktu
benim gögüsler kiçüktür normalde ama kiloyla onlarda kendi çapında büyüdü
kız anlattıklarımda ne varkı banada az geldi yazınca
as sende selam söyleeşimle telde konuştuk napıyon dedi streslerle konuşuyom efeyi sallıyom
dedim strese slm söyle dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?