doğru canım doğru
ama sen diyar bakırdasın herşey organiktir orda ya biz neyapalım istanbulda resmen sanayiyle besleniyoruz bitkisel hayat yaşıyoruz
doğru orada yine doğal şeyler vardır ama burası çok fena.
yok canım nerdee ben köyde görev yapıyorum adamlar bahçeyi ikiye ayırmış kendileri için ayrı yapıyorlar ilaçsız
digerine de basıyorlar ilacı pöff..geçen yıl yumurta almıştımm ohh miss bakayım efeye de alacam ordan ama meyveleri sebzeleri
satmıyorlarköyde bile böyle yani merkezi düşünün
evet şekerim 19 u ama hastane kontrolüm var yarın bir ay daha rapor alabilirim fıtıktankaram sen 19unda işe başlıycam mı demiştin?
hadi yaaz mı geldi durum vahim o zaman bayağı bir iştahlısın bacım.
yuh yeşim bi de zayıflayacam diosun önündeki yere tıklayamıyosun koptumm kıss
kampın yüz karasıhareket hareket kamuspotu da mı izlemiyorsun bacım sen
çok utandım şimdiayy bende kendime çok güldüm şuan ne kadar tembel olmuşum ya.kamuspotlarını seyrediyorum tabi ki canım du bakalım havalar düzelsin çıkıcam yürüyüşlere belki bende çıkarım reklamlara
evet şekerim 19 u ama hastane kontrolüm var yarın bir ay daha rapor alabilirim fıtıktan
kot ahmeti yanına uzat kendi çapında takılsınas sende selam söyle
ahmet zırlıyo hiç uyku yok bunda ya bi alıp geleyim
hııı kötüymüş o zaman canım.
bak alıntı yapmaya bile üşenmişsin egri bügrü olmuş kele bacımyuh yeşim bi de zayıflayacam diosun önündeki yere tıklayamıyosun koptumm kıss
kampın yüz karasıhareket hareket kamuspotu da mı izlemiyorsun bacım sen
çok utandım şimdiayy bende kendime çok güldüm şuan ne kadar tembel olmuşum ya.kamuspotlarını seyrediyorum tabi ki canım du bakalım havalar düzelsin çıkıcam yürüyüşlere belki bende çıkarım reklamlara
oyna kız neyin eksik
yine bir ay tatil o zaman haber verirsin bize.
tatil mi haaa kız fıtıgım var diyom bacım ama böyle fıtıga can kurban bu ayda gitmezsem tam 9 aydır gitmiyorum okulu
çocukların yüzünü unuttum
kot ahmeti yanına uzat kendi çapında takılsındün gece konuşamadık zaten
bugün acısını çıkarak
çok kötü hemi deherkes işin kolayına kaçıyor eskiden salatalık kokardı,domates kokardı unuttuk yahu kokuları
bak alıntı yapmaya bile üşenmişsin egri bügrü olmuş kele bacım
oyna kız neyin eksik
tatil mi haaa kız fıtıgım var diyom bacım ama böyle fıtıga can kurban bu ayda gitmezsem tam 9 aydır gitmiyorum okulu
çocukların yüzünü unuttum
yok kız kokmuyor tezek kokuyor buram buram benim hamileligim 5 ayında gittim geldimevet mis gibi kokarlardı ben ancak köye gidersem o kokuyu alıyorum gitmeyeli 3 yıl oldu.
kızlar ben kaçıyorum yağız uyandı.gideyim çorbasını yapayım oğluşumun.sonra görüşürüz.
bende kaçayım kızlar merte yemek yedirilicek,altı alınıcak,yemek yapılıcak ooo çok işim var görüşürüz
zırrrrdelisin bacım kusura kalmadaseni gidi seni
kadın kısırdöngü demiş sen kısır diyosunbenimde aklıma kısır geldi okuduğumda böyle imalı şeyler yazmayalım lütfen
daha yeni işim bitti ne gezmesi ya annem ahmete baktı sabah 6 da uyanmış şimdi uyudu bende ev işi yaptım yorgunum
açızz aççsenin gibi zayıf mıyız
yarasın da şimdi bu verdiklerimiz kalsiyum degil mi deviti kessek acaba diyorum
yoksa devam mı devite siz ne düşünüyorsunuz ?
Itiraf ediyorum ki benim de yazarken geldi
Ne pis bogaz kadinlariz yaw
akşam herkes meşgulmuşşSelam hanimlarrrrr marjinallll ben o disleri yirrrriiiim Maaasallah tosbagima saclar cocugun havasiii bence cok hos duruyor tabiki eylül gibi terliyorsaa ozaman sorun oluyor ve önümüz yaaaz
Huzurumve oglum yesim gecmis olsun bizde yeni yeni atlatiyoruz hamd olsun insaallah cabuk gecér
Bu devit olayi bizde hap seklinde ve burda 1yasina kadar veriliyorr ben hamileykende saglik ocagi bana vermisdi doktoruma sordum günese cik yeter dedii kulandirtmadi ama bebeklerde kulanilmasi öneriliyor hem kemik gelisimi hem dislerrr icin
Aksam bi baktim fazla kaynatmamissiniz umarim keyfler yerindediiir ben kizcemin karnini biii doyurimmm sonraa yine gelirimmmburdaaa olun haaaaa
Siz burda cene yaparken 350 cal. gitti haberiniz olsun
Tabi canim cikti o ayri
merhaba canım
kansuk fitil eczaneden iste verirler bize doktor yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?