2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doğru canım doğru
ama sen diyar bakırdasın herşey organiktir orda ya biz neyapalım istanbulda resmen sanayiyle besleniyoruz bitkisel hayat yaşıyoruz

doğru orada yine doğal şeyler vardır ama burası çok fena.

yok canım nerdee ben köyde görev yapıyorum adamlar bahçeyi ikiye ayırmış kendileri için ayrı yapıyorlar ilaçsız
digerine de basıyorlar ilacı pöff..geçen yıl yumurta almıştımm ohh miss bakayım efeye de alacam ordan ama meyveleri sebzeleri
satmıyorlar köyde bile böyle yani merkezi düşünün

hııı kötüymüş o zaman canım.

as sende selam söyle

ahmet zırlıyo hiç uyku yok bunda ya bi alıp geleyim
kot ahmeti yanına uzat kendi çapında takılsın dün gece konuşamadık zaten
bugün acısını çıkarak
hııı kötüymüş o zaman canım.

çok kötü hemi de herkes işin kolayına kaçıyor eskiden salatalık kokardı,domates kokardı unuttuk yahu kokuları

evet mis gibi kokarlardı ben ancak köye gidersem o kokuyu alıyorum gitmeyeli 3 yıl oldu.

bende kaçayım kızlar merte yemek yedirilicek,altı alınıcak,yemek yapılıcak ooo çok işim var görüşürüz

evet mis gibi kokarlardı ben ancak köye gidersem o kokuyu alıyorum gitmeyeli 3 yıl oldu.
yok kız kokmuyor tezek kokuyor buram buram benim hamileligim 5 ayında gittim geldim
böö oluyodum hep eşim bırakırdı hep pencere açılmasın koku falan almayayım diye
kızlar ben kaçıyorum yağız uyandı.gideyim çorbasını yapayım oğluşumun.sonra görüşürüz.

bende kaçayım kızlar merte yemek yedirilicek,altı alınıcak,yemek yapılıcak ooo çok işim var görüşürüz

kolay gelsin hatunlarr

Itiraf ediyorum ki benim de yazarken geldi
Ne pis bogaz kadinlariz yaw

Selam hanimlarrrrr marjinallll ben o disleri yirrrriiiim Maaasallah tosbagima saclar cocugun havasiii bence cok hos duruyor tabiki eylül gibi terliyorsaa ozaman sorun oluyor ve önümüz yaaaz
Huzurumve oglum yesim gecmis olsun bizde yeni yeni atlatiyoruz hamd olsun insaallah cabuk gecér
Bu devit olayi bizde hap seklinde ve burda 1yasina kadar veriliyorr ben hamileykende saglik ocagi bana vermisdi doktoruma sordum günese cik yeter dedii kulandirtmadi ama bebeklerde kulanilmasi öneriliyor hem kemik gelisimi hem dislerrr icin

Aksam bi baktim fazla kaynatmamissiniz umarim keyfler yerindediiir ben kizcemin karnini biii doyurimmm sonraa yine gelirimmm burdaaa olun haaaaa

akşam herkes meşgulmuşş yarasın eylül kızımıza
Siz burda cene yaparken 350 cal. gitti haberiniz olsun
Tabi canim cikti o ayri

ne yaptın kız nasıl gitti
hem çene çalarken de cal gidiyor tuşlara bas enter yap ohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…