2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öncelikle merhaba ben de 5inde yapmıştım .. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. kabızlık için bir şey diyemeyecem.. kilo vermek hepimizin isteği umarım bu istek yerine gelir, sütler azalmadan[/QUOTE]

amin tesekkür ederim:)

marjinal yazmış fitil diye bende fitille popoyu uyarıyorum
bide ağustos annelerinde okudum kuru erik kuru kayısı haşlayıp blendrdan geçirip yediriyorlarmış çok üyü geliyormuş hem meyve hem bu amaca yönelik dogalda birşey
bende deniycem marji sanada yazıcaktım hatırlamam iyi oldu deneriz beraber[/QUOTE]

dün onuda denedim ama malesef tesekkür ederim cevabın için

Itiraf ediyorum ki benim de yazarken geldi
Ne pis bogaz kadinlariz yaw
HE YA PİSİZ İŞTE YAZARKEN OKURKEN HEP YEMEK HEP İÇMEK

Siz burda cene yaparken 350 cal. gitti haberiniz olsun
Tabi canim cikti o ayri
bende 10 dak bacak hareketi yaptım naber ter aktı sırtımdan

Cene calarken kesin gidiyodur bacim
Kosu bandinda yurudum bi saat
Ama simdi kazandibi yedim
bende akşam 1 tabak sarma yedimsendende bendende bi şey olmaz anacım

ben bugün ahmete 4-5 tane siyah renkli kaysıları biraz suyla kaynatıp blendırdan geçirip verdim tabi bu yaptığımın üçte birini verdim gerisini ben yedim zaten iyiki hepsini vermemişim
3 saat sonra ilk bi ağladı sonra tortortor diye olanı biteni çıkardı alttan aylardır ilk defa müdahalesiz yaptı ama öncesindede sonrasındada gaz oldu hatta kakadan 1-2 saat sonrası felan huysuzdu uyumak istedi uyuyamadı ağlayıp uyanmalar felan filan
yani demem oki sancılı oldu ama oldu ben 3 günde bir denemeyi düşünüyorum belki böyle böyle alışır ha

HE YA PİSİZ İŞTE YAZARKEN OKURKEN HEP YEMEK HEP İÇMEK

bende 10 dak bacak hareketi yaptım naber ter aktı sırtımdan

bende akşam 1 tabak sarma yedimsendende bendende bi şey olmaz anacım

Kiz deme oyle bak ne guzel spor yapmissin eskiden onu da yapmiyoduk ya
gram gram da olsa verecez
Ben de kayinvalidmin iki kere lahana sarma girisimini engelledim tencerenin dibi e inecegimi bildigimden

Cene calarken kesin gidiyodur bacim
Kosu bandinda yurudum bi saat
Ama simdi kazandibi yedim
ben de yarım saat 5.5 hızla 2 egimle yürüdüm sonra duş
steel teemi aldım geldim nöbete :126: kazandibini yemeyetdin iyiydi
gelicem dedim gelemedim ahmet coşmuştu bekledin mi kız

beyaz bayrak sallasan da çok bekledim ama gelmedin

sağol teyzesi,çok terletiyor çok yakında kestiriceğiz.

sağol canım mutlaka deniyeceğim:129:maşallah ahmete bundan sonra hep kendiliğinden yapar inşallah.

teşekkür ederim marjinal bugün esime almasını söyledim gelirken alıcak birde tarif edermsin nasıl kullanılıyor ne kadar fln?1 hafta olacak nerdeyse

ben yarısını kırıp ıslatıyorum sonrada makatına ittiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…