akşam herkes meşgulmuşşyarasın eylül kızımıza
ne yaptın kız nasıl gitti
hem çene çalarken de cal gidiyor tuşlara bas enter yap ohoo
HE YA PİSİZ İŞTE YAZARKEN OKURKEN HEP YEMEK HEP İÇMEKItiraf ediyorum ki benim de yazarken geldi
Ne pis bogaz kadinlariz yaw
bende 10 dak bacak hareketi yaptım naberSiz burda cene yaparken 350 cal. gitti haberiniz olsun
Tabi canim cikti o ayri
bende akşam 1 tabak sarma yedimCene calarken kesin gidiyodur bacim
Kosu bandinda yurudum bi saat
Ama simdi kazandibi yedim
HE YA PİSİZ İŞTE YAZARKEN OKURKEN HEP YEMEK HEP İÇMEK
bende 10 dak bacak hareketi yaptım naberter aktı sırtımdan
bende akşam 1 tabak sarma yedimsendende bendende bi şey olmaz anacım
ben de yarım saat 5.5 hızla 2 egimle yürüdüm sonra duşCene calarken kesin gidiyodur bacim
Kosu bandinda yurudum bi saat
Ama simdi kazandibi yedim
gelicem dedim gelemedim ahmet coşmuştu bekledin mi kız
Kiz deme oyle bak ne guzel spor yapmissin eskiden onu da yapmiyoduk ya
gram gram da olsa verecez
Ben de kayinvalidmin iki kere lahana sarma girisimini engelledim tencerenin dibi e inecegimi bildigimden
Selam hanimlarrrrr marjinallll ben o disleri yirrrriiiim Maaasallah tosbagima saclar cocugun havasiii bence cok hos duruyor tabiki eylül gibi terliyorsaa ozaman sorun oluyor ve önümüz yaaaz
Huzurumve oglum yesim gecmis olsun bizde yeni yeni atlatiyoruz hamd olsun insaallah cabuk gecér
Bu devit olayi bizde hap seklinde ve burda 1yasina kadar veriliyorr ben hamileykende saglik ocagi bana vermisdi doktoruma sordum günese cik yeter dedii kulandirtmadi ama bebeklerde kulanilmasi öneriliyor hem kemik gelisimi hem dislerrr icin
Aksam bi baktim fazla kaynatmamissiniz umarim keyfler yerindediiir ben kizcemin karnini biii doyurimmm sonraa yine gelirimmmburdaaa olun haaaaa
ben bugün ahmete 4-5 tane siyah renkli kaysıları biraz suyla kaynatıp blendırdan geçirip verdim tabi bu yaptığımın üçte birini verdim gerisini ben yedim zaten iyiki hepsini vermemişim
3 saat sonra ilk bi ağladı sonra tortortor diye olanı biteni çıkardı alttan aylardır ilk defa müdahalesiz yaptıama öncesindede sonrasındada gaz oldu hatta kakadan 1-2 saat sonrası felan huysuzdu uyumak istedi uyuyamadı ağlayıp uyanmalar felan filan
yani demem oki sancılı oldu ama oldu ben 3 günde bir denemeyi düşünüyorum belki böyle böyle alışır ha
teşekkür ederim marjinal bugün esime almasını söyledim gelirken alıcak birde tarif edermsin nasıl kullanılıyor ne kadar fln?1 hafta olacak nerdeyse
bebeginiz siz yokken nasıl,hangi aralıklarla besleniyor :44:
yakında işe başlayacam
ben yarısını kırıp ıslatıyorum sonrada makatına ittiriyorum.
nasılsın tatlımzeytinim nasıl?
kız şuan kimse yok ki kime soruyon
bu kabızlık zor ya allah yardımcıları olsun bebüşlerin
inş en kısa sürede rahatlar bebüşler
çok sıkıntısı var çok teyzesi yapamıyor yine ağlıyorefe nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?