Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek bebeği anlatan yok mu acaba ben de merak ediyorum ilgimi cekiyor.. içimizde meğer neler neler oluyormus da haberımız yok
sanki ben bugun bişiler hissetmeye başladım müzik acıktı yuksek ses kımıl kımıl oldu içim belki de uykusundan uyandırmısımdır:))
ben bi cd buldum, almadım bu ay alcam,
hadi yaa bebeğime bişi olmasın bide![]()
kızlar az önce ölücem sandımmm
altıma yapıcakmış gibi wc koştum kalktım kuyruk sokumum kasık ağrım kastı beni birden geldi bu ağrı zor dayandım.masam zor geldim şimdi daha iyiyim.neden böyle oldu anlamadım ölcem sandım
aslında bir çok sitede var. Hafta hafta gebelik takibi , gelişimi diye bakarsanız neler oluyor anlatıyor.
mesela bu doktorun anlatımları hep çok detaylı oluyor.
Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Bu videoyu da izleyin ikili taramada bakılan organ kontrolleri var
12 Haftalık Gebelik Ultrasonu - YouTube
Baston arabalar dogumdanb itibaren kullanilanlar var.ben kizima chicco baston aldim dogdugundan itibren kkullandik tam yatiyor.5 kademeli yatiyor.
Brck korkma, aynısı 4-5 gün önce bende de oldu, çok kasıldım aynı dediğin gibi. kontrole gittim bebiş gayet sağlıklı keyfi yerindedoktorum, kasık ağrısına eşlik eden akut kanama olmadığı sürece çok normal bu ağrılar,anlık kasılmalar, rahim genişliyor dedi. oturup kalkarken dikkat et ama, ani hareket yapma. sağlıkla gelsin bebişin
![]()
Kuyruk sokumu ağrısı ve kramp şeklinde kasışmalar ben geçen hafta 3 gün çektim. Panik oldum ben de. Ama çok oturduğunda, çok yorulduğunda olurmuş. İlerki aylarda daha çok olacakmış. Uzun süre oturmayın arada kalkın yürüyüşler yapın, sert zemine oturmayın ve hep aynı yere oturmayın diyor doktorlar. Çok dayanılmayacak kadar artarsa da ortepediste yönlendiriyorlar ama hamile bayanların çoğu çekiyor bunu. Sanırım vucut şekli değişiyor, o yüzden kuyruk sokumu acıyor. Bunun için yastıklar var simit şeklinde çok rahatsız olursan. Ben artık kısa yürüyüşler yapıyorum hep masada oturmamaya çalışıyorum ve daha iyiyim.
merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o kasılmalar normal bıde rahıme bıcak saplanıo gıbı olur korkmayın rahım genıslıo dokuz aya kadar rahım futbol topu buyuklugune ulasıcak kolaymı tabı sıkıntı cekeceksınız normal yanı otururken bıle olur arada ayakta bı anda gelır gecer ama yormayın kendınızı oyle bıseyde bıraz dınlenın gecer
merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o kasılmalar normal bıde rahıme bıcak saplanıo gıbı olur korkmayın rahım genıslıo dokuz aya kadar rahım futbol topu buyuklugune ulasıcak kolaymı tabı sıkıntı cekeceksınız normal yanı otururken bıle olur arada ayakta bı anda gelır gecer ama yormayın kendınızı oyle bıseyde bıraz dınlenın gecer
valla ben akıllandım artık, paso yatıyorum.öyle temizlik memizlik saldım gitti..Normalde bir basak burcu olarak dagınıklıktan nefret ederim ama hiçbirsey bebegimden önemli degil..Görmüyorum onun için..
arkadaşım çok çok teşekkür ederim evladınıda rabbim sana bağışlasın inşallah..
aslında bir çok sitede var. Hafta hafta gebelik takibi , gelişimi diye bakarsanız neler oluyor anlatıyor.
mesela bu doktorun anlatımları hep çok detaylı oluyor.
Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Bu videoyu da izleyin ikili taramada bakılan organ kontrolleri var
12 Haftalık Gebelik Ultrasonu - YouTube
amın canım hepımızınkını hamılelıgınızın tadını cıkarın az nazlanın ben ozledım valla o gunlerı yatın bosverın[SUB][/SUB] ev ısını falan bugunler cok ozel ve guzel gunlerınız canınızın ıstedıgını yapın ıstemedıgını sallayın gıtsın elınızı koyun karnınıza bebısınızle konusun dua edın allah herkese nasıp etsın bugunlerı cok sanslıyız allaha sukurler olsun rabbım kımseye aratmasın
Ben çalıştığım için dinlennmeye pek vaktim olmuyor cnmeşim akşam eve geldiğimde yat dinlen hiç bi iş yapma evimiz temiz bizim diyor halbuki ev toplu ancak pis:)napayım yaa yapabiliceğim bişi yok hepsi yavaş yavaş yapılır.Bide 2 ay sonra taşınacağım ozaman kötü olacak hiçbişeyimi kendim yapamıcam
![]()
L'Odyssée de la Vie - YouTube
Kızlar içinizde neler oluyor merak ediyorsaniz mutlaka izleyin..En basından itibaren cok güzel anlatmıış