2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar demin ağustos annişlerinin tpiğe girdim cinsiyetleri öğrenmiş ve yazmıslar çok güzeldi yyaa. sanırım bende ağustos annesi olucam normalde 7 eylül gözüküo ama sezeryan düşündüğüm için ağustosta gelir bebişim insallah:3::3:

mericdemir2007 Sağol iyi dileklerin için. Bugün çok eğlendik ultrasonda. İnşalah herkesin böyle güzel geçer. Hoplayıp zıplarken görürsünüz bebişleri.

Son düzenleme:
Merhaba annişler eskisi gibi sürekli giremiyorum bulantılarm devam ediyor yine ve halsizlik aynen devam :)

Dün kontrolüm vardı aslında ikili tarama testi için gittim doktorum güzelce anlattı ikili taramayı üçlü tarama kapsıyo dedi ayrıntılarını anlattı hem ikilinin hem üçlünün ikili tarama testini yaptırmadık martın 15i gibi üçlü taramayı yaptıracam Allah nasip ederse.

Mide bulantıların azalacak dedi en çok 8-10 arası olurmuş 11. haftadan sonra azalırmış artık 11. haftam bitmek üzere. Kan değerlerim düşük olduu için elevit verdi gün aşırı alabilirsin eğer dedi sebze ceviz falan tüketirsen iki günde bir al dedi. Folik asit ilacın bitince başka ilaç verdi artk o yeterli olmaz demir+ folikasit+b12 içeren bi ilaç verdi mide yanmaları içinde şurup verdi.

Her şey yolunda çok şükür ense kalınlığına baktı 3mmin üzerinde olursa sıkıntılı imiş çok şükür altında bizimki :)

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin...

Ben de sadece üçlü tarama testi yaptırıcam sanırım. Devlet hastanesinde randevu alamadım. Medical park da 300TL istiyo. Zeynep Kamil 3lü teste gel dedi. Ona giderim herhalde. Bu arada Medicalin muayenesine de zam gelmiş. 72TL den 120TL'ye çıkmış. Ben de Zeynep Kamilde devam edicem artık

Ben de ağustos anneleri ikili testleri nerede yaptırmışlar onu okuyordum.
Yaa ayrıntılı ultrason için istanbulda çok meşhur 2 Dr. varmış ve Dr. lar genellikle o iki doktora yönlendiriyormuş. Atıl beyi araştırdım, ayrıntılı ultrason randevusunu 2-3 ay öncesinden almak lazımmış, asla yer bulunmuyormuş. Ayrıntılı ultrasonun hangi haftada yapıldığını bilen var mı?

Ben de sadece üçlü tarama testi yaptırıcam sanırım. Devlet hastanesinde randevu alamadım. Medical park da 300TL istiyo. Zeynep Kamil 3lü teste gel dedi. Ona giderim herhalde. Bu arada Medicalin muayenesine de zam gelmiş. 72TL den 120TL'ye çıkmış. Ben de Zeynep Kamilde devam edicem artık

Ne kadar artmış yaaaa. Memoriala yetişmiş fiyatı.
Ablamla konuştum (Dr. kendisi) demin ikili testin doğruluk oranının %60 olduğunu söyledi. Bir tek down riskini söyleyebilir başka anomali söyleyemiyor dedi. Ben de zeynep kamilden randevu almayı deneyeceğim bu gece. Bakalım Dr. um ne diyecek 2 li test için. 2li ve 3lüyü zeynep kamilde yaptırabilirsem ayrıntılı ultrason için Atıl beyin muayenesine gideceğim.

Ben de ağustos anneleri ikili testleri nerede yaptırmışlar onu okuyordum.
Yaa ayrıntılı ultrason için istanbulda çok meşhur 2 Dr. varmış ve Dr. lar genellikle o iki doktora yönlendiriyormuş. Atıl beyi araştırdım, ayrıntılı ultrason randevusunu 2-3 ay öncesinden almak lazımmış, asla yer bulunmuyormuş. Ayrıntılı ultrasonun hangi haftada yapıldığını bilen var mı?

Atil hoca cok meshurdur cok onceden randevu aliniyor.bende prof recep hasa gitmistim sislide o da capanin kadin dogum baskniydi sanirim ozaman.isinde cok iyidir recep bey.de2 yil once 300 liraydi muayene.

KIZLAR AĞUSTOS ANNESİ OLACAĞIM.BİZ BU VİDEOLARI İZLEDİK RAHATLADIK FİKİR SAHİBİ OLDUK.HERŞEY YOLUNDA GİDECEK SAKİN OLUN VE BEBİŞİNİZİN TADINI ÇIKARIN.BİZİMKİLER 3. AY SONUNA DOĞRU ULTRASONDA ŞIMARDILAR ANNİŞ VE BABACIKLARINA.İŞALLAH SİZİNKİLER DE ÖYLE OLUR.DR KAAN BEY ÇOK GÜZEL BİLGİLER VERMİŞ.İZLEDİĞİMDE UMUDUM VE KENDİME GÜVENİM ARTTI.KAFANIZA TAKMAYIN HERŞEY GÜZEL OLACAK.

HAFTALARA GÖRE BEBEK
Hamileliğin 7. haftasında anne adayı nelere dikkat etmeli? - UZMANTV
Hamileliğin 8. haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
Hamileliğin 9. haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
Hamileliğin 10. haftasında bebekte hangi gelişmeler olur? - UZMANTV
Hamileliğin 11. haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
Hamileliğin 12. haftasını bitiren anne adayları bebeklerinin sağlıklı olacağından nasıl emin olabilir? - UZMANTV
AYLARA GÖRE BEBEK
Hamileliğin 1. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
Hamileliğin 2. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
Hamileliğin 3. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
Teşekkürler desteğin ve yardımın için.

Kızlar süt içemeyenler en azından hergün bir muz yemeye çalışsın.muzda da kalsiyum varmış ve bebeğe faydalıymış.

Atil hoca cok meshurdur cok onceden randevu aliniyor.bende prof recep hasa gitmistim sislide o da capanin kadin dogum baskniydi sanirim ozaman.isinde cok iyidir recep bey.de2 yil once 300 liraydi muayene.

Atıl Bey sanırım normal gebelik takibi yapmıyormuş. Ayrıntılı ultrason ya da riskli gebelik kontrolü yapıyormuş. Adamın çok iyi gözü var dedi ablam da. Düşünmeyeceğim parasını gideceğim , çünkü çok insana dediği şeyler hep doğru çıkmış. Galiba 400 civarıymış ücreti... Bir kere gidip fikrini almak istiyorum. En azından amniyosententez için fikrini falan da söylüyormuş, gerek var yok diye. Recep beyi de duydum ama Atıl beyi daha çok duyunca ona gideyim dedim. Haftaya ayarlayacağım randevusunu insallah. Zaten evime de çok yakın.

kızlar slm.uzun zamandır giremiyordum mide bulantısı ,ekşime,halsizlik,yataktan kalkamıyordum hiç.çok şükür bu hafta iyice geçti.ve iştahım yerine geldi doymuyorum şimdi.cuma günü 11. haftam bitiyor inşallah.ama şiddetli baş dönmelerim başladı.aniden kalkmamaya özen gösteriyorum.sizde de varmı baş dönmesi.

kızlar slm.uzun zamandır giremiyordum mide bulantısı ,ekşime,halsizlik,yataktan kalkamıyordum hiç.çok şükür bu hafta iyice geçti.ve iştahım yerine geldi doymuyorum şimdi.cuma günü 11. haftam bitiyor inşallah.ama şiddetli baş dönmelerim başladı.aniden kalkmamaya özen gösteriyorum.sizde de varmı baş dönmesi.

Back
X