- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
sen bir de bizi düşün hamileyken
bende öpecemseni seviyorum hayatım dur öpecem
bende öpecem
ha bide bi rezene sallayıp geleyim
hadi ya bence güzel bişi benim de karnımı görenler ikiz mi derlerdi çok zoruma giderdihamilelik dedikte aklıma geldi
kızlar ben hamileyken bir tuhaftım inanırmısınız 8-9 aylık olana kadar kimse anlamıyordu normal kıyafetlerle bende hep o yüzden şu sevimli hamile kıyafatlerinden giyerdimki anlasınlar diye şu karnı burnundakilere özenirdim 7 aylık hamileyim kadının biri soruyor 1 2 aylık var mı diyeben bir üzülüyordum çok saçma bir durumdu yani merak ederseniz 8 aylık fotomu koyayım bir ara.
fazla sallamabende öpecem
ha bide bi rezene sallayıp geleyim
hadi ya bence güzel bişi benim de karnımı görenler ikiz mi derlerdi çok zoruma giderdi
fazla sallama
bende yapayım her gece mutlaka içerm içmeden uyumam.
ben rezeneyi bıraktım steel tee daha kafa yapıyor
efeye bugün başladım rezene akşamları veriyom rahat yatsın diye sanki daha huzurlu bu akşam
bence güzel değildi canım düşünsene hamilesin millet onu ayva göbeği sanıyor ben hevesliyim karnım büyüyor diye millet anlamıyor bile
un kurabiyesine benziyor asında adı öyle iştekavala kurabiyenin digerlerinden farkı ne efenim
ben de çikolataları götürdüm löp löp yag oldu
benimde 8 aylıktım 4-5 aylık zannederlerdi 6-7 ayda aaa sen hamilemisin derlerdi:44:hamilelik dedikte aklıma geldi
kızlar ben hamileyken bir tuhaftım inanırmısınız 8-9 aylık olana kadar kimse anlamıyordu normal kıyafetlerle bende hep o yüzden şu sevimli hamile kıyafatlerinden giyerdimki anlasınlar diye şu karnı burnundakilere özenirdim 7 aylık hamileyim kadının biri soruyor 1 2 aylık var mı diyeben bir üzülüyordum çok saçma bir durumdu yani merak ederseniz 8 aylık fotomu koyayım bir ara.
mecburiyetten içiyorum yoksa ağzıma sürmembende yapayım her gece mutlaka içerm içmeden uyumam.
bir de beni düşün her gören ikiz mi derdi evet derdim artık sonlara dogru avm de yolda görenlere,tanıdıklar bacım ne biçim olmuşsun tarzı şeyler söylerdi
yüzüm gözüm şişti hep son haftalar yatamıyordum oturarak uyumaya çalışıyordum,önümü göremiyodum..daha sayayım mı
niyeki tangomu yapıyo kızana seboş yok
benimde burnum şiştison ay benimde yüzüm gözüm şişti canım.
son ay benimde yüzüm gözüm şişti canım.
kaç kilo almıştın marjiişin tuhafı millet beni hamileyken değilde doğumdan sonra hamile sanıyordubirgün eczaneye emzik almaya girdim bi hafta civarı olmuştu doğum yapalı eczacı kadın ne kadarlık bebek için dedi diğeri atladı daha doğmamış baksana dedi ben yooo 1 haftalık dedim kadın bir bozuldu
benim burnum küçük ama hamileliğin sonlarına doğru dolmalık biber gibi olduhele burnumm abboovv ne biçimdi zaten büyük daha da büyüdü
işin ilginsi o kadar kanım büyüdü ama hiç çatlak olmadı çok şükür
benim yeni yeni karnım indi benim de öyleydi kaşıntı oluşmuştu bacaklarımdaişin tuhafı millet beni hamileyken değilde doğumdan sonra hamile sanıyordubirgün eczaneye emzik almaya girdim bi hafta civarı olmuştu doğum yapalı eczacı kadın ne kadarlık bebek için dedi diğeri atladı daha doğmamış baksana dedi ben yooo 1 haftalık dedim kadın bir bozuldu
niyeki tangomu yapıyo kız
benimde burnum şişti
kaç kilo almıştın marji
ben 23 kilokaç kilo almıştın marji
benim burnum küçük ama hamileliğin sonlarına doğru dolmalık biber gibi oldu
bende 2 doğum karında sıfır çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?