2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen bir de bizi düşün hamileyken

hamilelik dedikte aklıma geldi
kızlar ben hamileyken bir tuhaftım inanırmısınız 8-9 aylık olana kadar kimse anlamıyordu normal kıyafetlerle bende hep o yüzden şu sevimli hamile kıyafatlerinden giyerdimki anlasınlar diye şu karnı burnundakilere özenirdim 7 aylık hamileyim kadının biri soruyor 1 2 aylık var mı diyeben bir üzülüyordum çok saçma bir durumdu yani merak ederseniz 8 aylık fotomu koyayım bir ara.

hadi ya bence güzel bişi benim de karnımı görenler ikiz mi derlerdi çok zoruma giderdi
bende öpecem

ha bide bi rezene sallayıp geleyim
fazla sallama

hadi ya bence güzel bişi benim de karnımı görenler ikiz mi derlerdi çok zoruma giderdi

fazla sallama

bence güzel değildi canım düşünsene hamilesin millet onu ayva göbeği sanıyor ben hevesliyim karnım büyüyor diye millet anlamıyor bile

bence güzel değildi canım düşünsene hamilesin millet onu ayva göbeği sanıyor ben hevesliyim karnım büyüyor diye millet anlamıyor bile

bir de beni düşün her gören ikiz mi derdi evet derdim artık sonlara dogru avm de yolda görenlere,tanıdıklar bacım ne biçim olmuşsun tarzı şeyler söylerdi
yüzüm gözüm şişti hep son haftalar yatamıyordum oturarak uyumaya çalışıyordum,önümü göremiyodum..daha sayayım mı

kavala kurabiyenin digerlerinden farkı ne efenim
ben de çikolataları götürdüm löp löp yag oldu
un kurabiyesine benziyor asında adı öyle işte

benimde 8 aylıktım 4-5 aylık zannederlerdi 6-7 ayda aaa sen hamilemisin derlerdi:44:

hatta bazı densizler bebeğin gelişmiyormuki bile diyorlardı yandan yandan kısacası bende karnı küçük olan hamişlerden oluyorum
bende yapayım her gece mutlaka içerm içmeden uyumam.
mecburiyetten içiyorum yoksa ağzıma sürmem

son ay benimde yüzüm gözüm şişti canım.

işin tuhafı millet beni hamileyken değilde doğumdan sonra hamile sanıyordubirgün eczaneye emzik almaya girdim bi hafta civarı olmuştu doğum yapalı eczacı kadın ne kadarlık bebek için dedi diğeri atladı daha doğmamış baksana dedi ben yooo 1 haftalık dedim kadın bir bozuldu

Son düzenleme:
kaç kilo almıştın marji

benim yeni yeni karnım indi benim de öyleydi kaşıntı oluşmuştu bacaklarımda
cildiyeye gittik dr dediki hamilelikte olur kaç aylık bebeginiz ben şok
10 gün oldu dogum yapalı dedim o da himm sezeryandır falan diye kıvırmaya çalıştı
niyeki tangomu yapıyo kız

benimde burnum şişti

dirty dans yapmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…