aşkolsun kız ses gelmeyince komşuya geçtim zıkkım bile ikram etmediler
billet coştu herhal
bulamaç yap canım
blendır olarak bosch çelik kullanıyorum gayet güzel
meyve yemiyorsada meyveyü özellikle elma haşla biraz suyla içine az tarçın at blendrdan geçir bi dene bakalım komşuda duydum
benimki philips iyi ben memnunum canım
olacam kız hem de fit nesfitt aaa igrenççtiii
amin hepimize
görüşürüz
bacımız çok güselyenimi görüyon sanki marjiyi
Marjim tam citirsin
herkese günaaaydıın mutlu ve huzurlu günlerr dilerimm
kaç kilo almıştın kız
amin canım bende sana ve diğer bacılara iyi bir gün dilerim
ben 6 da ayaktaydım ahmet te zırlaktı sabah sabah ağzını sert bi yere vurdu kuzum Allah korudu resmen
anam ne tembelsin ha
ıspanagın girdiği çorba hergün yeniden yapılmalı yeşil yaprak yoksa çorbada 2 gün yiyebilir
kavanoz mamalarının ne yaptığını boşver bacım taze taze yap yedir
gerçekten çok oluyor ben öğlenleri o çorbadan yiyorum çok güzel tadı ama kıyma koyunca yemem ıggg
güsel tabi bişi mi dedim aa sadece hamilelikte de fitmiş,saglıklıymış bizim gibi penguen paytaklıgı yokmuşş
haa aynıyız demekki:13: sen onu bunu bırak da dün birara yok oldun sessizce
yoklama aldım neredeydin
Eki Görüntüle 661762 7 buçuk
Eki Görüntüle 661763 6 buçuk
bir ayda ne kadar büyümüş be
toplam 20 kilo almıştım
gerçekten çook büyümüş maşallah benim 9 aylıkken anca senin 7,5 aylık karnın kadar vardı herkes yok boyun uzun ondandır,yada iç karnın geniştir diyorlardı mertte 12 gün erken doğmasına rağmen 3.400 gram doğdu
benimde bacaklarımda kaşıntılar ve kızarıklıklar oluştu ve abartısız ayak bileklerimm davul gibi şişmişti sızısını emzirirken bi hissetmiyordum.. dk sordum sezeryandan olailirmiş demişti hepsi bu sezeryanın b...ubenim yeni yeni karnım indi benim de öyleydi kaşıntı oluşmuştu bacaklarımda
cildiyeye gittik dr dediki hamilelikte olur kaç aylık bebeginiz ben şok
10 gün oldu dogum yapalı dedim o da himm sezeryandır falan diye kıvırmaya çalıştı
dirty dans yapmasın da
şööye bi sayfaları karıştırayım dedimmm veeee gördümmmm marjiyiii
benim 5 aya kadar bişey yoktu birden cıktı karnım
aslında bende ekim annesiydim ama erken geldi oglum
benimde bacaklarımda kaşıntılar ve kızarıklıklar oluştu ve abartısız ayak bileklerimm davul gibi şişmişti sızısını emzirirken bi hissetmiyordum.. dk sordum sezeryandan olailirmiş demişti hepsi bu sezeryanın b...u
şööye bi sayfaları karıştırayım dedimmm veeee gördümmmm marjiyiii
içime mi doğmuş ne foto yükleyen var mı derken
kız tembellikten degil günahh diye üç kavanoz çıktı..ogluşum yesin ben ona her günn yaparımkaç kilo almıştın kız
ben 6 da ayaktaydım ahmet te zırlaktı sabah sabah ağzını sert bi yere vurdu kuzum Allah korudu resmen
anam ne tembelsin ha
ıspanagın girdiği çorba hergün yeniden yapılmalı yeşil yaprak yoksa çorbada 2 gün yiyebilir
gerçekten çok oluyor ben öğlenleri o çorbadan yiyorum çok güzel tadı ama kıyma koyunca yemem ıggg
karamcım taze olsa daha güzel olur bence hadi en fazla 2 gün olsun ama haftalarca besleyiciliği bile kalmaz :26:
kız beni coşturuyorlar bunlar akşamları kızsssayy kızlar gece yine çoşmuşsunuz yok bacım yok ben geçmiş yapamammmm
en iyisi siz bana foto falan yükleyen varmı deyin bakimmmm
önce şeboş miyavladı
sonra da saçımı kuruttum düzleştirdim ıslak ıslak oturuyodum sizle çene yarıştıracam diye bugün de biraz kırgınlığım var dünkü yorgunluğun ve ıslak saçın sonucu
bu arada canımsınyokluğumu bi sen farketmişsin
çorbayı da her seferinde taze yap seni temboş
canım gerçekten birden büyümüş karnın ama benimki kadar degil tutarak yürürdüm sanki düşecek gibi olurdubenim 5 aya kadar bişey yoktu birden cıktı karnım
aslında bende ekim annesiydim ama erken geldi oglum
şööyle bir baktım da benim arkadaş listem neden boşşş yaaa:44::44:
selamlar güzel anneler nasılsınız biraz alakasız olacak ama bebek arabası aldınızmı ben 3 tekerlekli olsun istiyorum daha rahat görünüyo sürüşü falan bu arabayı düşünüyorum sizce nasıl fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim TREKKO COMPLETO (POP ART) | Graco
kaç kilo almıştın kız
anam ne tembelsin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?