2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnnlarrr

biraz geç oldu dün adam akıllı giremedim, meyveyi dün bi tarif yaptım :

armudu rendeleyip suyla ve 1 ykpirinç unuyla bir taşım kaynattım, rondodan geçirdim verdim iki seferde zorla oyunlarla yedirdik
benimde tüm beyaz eşyalarım ve küçük ev aletlerim bosch, bu markadan çook memnunum fakat artık bi değişiklik yapayım demiştim kararsız kaldım, sağol şekerimm

benimki philips iyi ben memnunum canım

olacam kız hem de fit nesfitt aaa igrenççtiii

ben de braun ve philips iyi diye duydum bakalım braun kullanan yok galiba off artık sipariş vereyim birine gitsin, ya da stres,in dediği gibi gider bosch dan alırım yine gözüm kapalıı

karamcım taze olsa daha güzel olur bence hadi en fazla 2 gün olsun ama haftalarca besleyiciliği bile kalmaz :26:

herkese günaaaydıın mutlu ve huzurlu günlerr dilerimm

günaydın karamcım

allah korumuş kuzuyu bizimkide bazen biryerlere burnunu başını çarpıyor ödüm kopuyor valla.

ayy kızlar gece yine çoşmuşsunuz yok bacım yok ben geçmiş yapamammmm

en iyisi siz bana foto falan yükleyen varmı deyin bakimmmm

önce şeboş miyavladı
sonra da saçımı kuruttum düzleştirdim ıslak ıslak oturuyodum sizle çene yarıştıracam diye bugün de biraz kırgınlığım var dünkü yorgunluğun ve ıslak saçın sonucu
bu arada canımsın yokluğumu bi sen farketmişsin
çorbayı da her seferinde taze yap seni temboş

Eki Görüntüle 661762 7 buçuk
Eki Görüntüle 661763 6 buçuk
bir ayda ne kadar büyümüş be
toplam 20 kilo almıştım

gerçekten çook büyümüş maşallah benim 9 aylıkken anca senin 7,5 aylık karnın kadar vardı herkes yok boyun uzun ondandır,yada iç karnın geniştir diyorlardı bazısıda çoçuk zayıftır diye düşünüyordu, mertte 12 gün erken doğmasına rağmen 3.400 gram doğdu

Son düzenleme:

benim 5 aya kadar bişey yoktu birden cıktı karnım
aslında bende ekim annesiydim ama erken geldi oglum

benimde bacaklarımda kaşıntılar ve kızarıklıklar oluştu ve abartısız ayak bileklerimm davul gibi şişmişti sızısını emzirirken bi hissetmiyordum.. dk sordum sezeryandan olailirmiş demişti hepsi bu sezeryanın b...u

şööye bi sayfaları karıştırayım dedimmm veeee gördümmmm marjiyiii

içime mi doğmuş ne foto yükleyen var mı derken

zayıfsın ya ondandır.
bizimki isteğe bağlı sezaryandı ondan erken doğdu 28 ağustos doğumlu aslında 9 eylülde doğacaktı.

içine doğmuş heralde

şööyle bir baktım da benim arkadaş listem neden boşşş yaaa:44::44:

kız tembellikten degil günahh diye üç kavanoz çıktı..ogluşum yesin ben ona her günn yaparım
hiö üşenmem

karamcım taze olsa daha güzel olur bence hadi en fazla 2 gün olsun ama haftalarca besleyiciliği bile kalmaz :26:

dogru diyorsunuz canım en iyisi her gün yapayım ben az az

ayy kızlar gece yine çoşmuşsunuz yok bacım yok ben geçmiş yapamammmm

en iyisi siz bana foto falan yükleyen varmı deyin bakimmmm
kız beni coşturuyorlar bunlar akşamları kızsss

kız kuruturken yazaydın ya ala ala
yoklama yapıyom ben kim giriyo kim çıkıyo dört gözle bakıyorum
senin yoklugunu farketmemek mümkün mü

canım gerçekten birden büyümüş karnın ama benimki kadar degil tutarak yürürdüm sanki düşecek gibi olurdu
şööyle bir baktım da benim arkadaş listem neden boşşş yaaa:44::44:

dur olalım ark kızz :13:

canım hem karizmatik hem de kullanışlı bişiye ama bu bıcırıklara belli olmuyor kullanıp görmeden ne olacagını kestirmek güç

sekoş kabul et beni

kızcemde bende bırhaftadır grıptık:2::2: .. sımdı daha ıyı olma yolundayızz.. allah yavrularımızı korusun onu hasta gormek cok uzucu :26::26:

14 kilo almıştım cnm ama 78 le hamile kaldığımdan tam bir devdim
geçmiş olsun bebüşüne öp ağzını geçer o zaman
benim şeboş da uyumadı sabaha kadar çıldırttı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…