kuzum ya çok zor yazık yavruya ilaç kullanmadan nasıl geçer:44:Evet yaa ancak su saat oldu bi sansimi denim dedimmm bugun tekrar doktora gittik yine ateslendik gece ve burnumuz dolu kizim öksüriyor dün iyidik gece geri böyle olduk doktor biraz sürer bebelerin atlatmassi ilac icmiyorlar diye bakali hayirlisiii
Siz nasilllsiniz beisler napiyor kuzucuklarr
tokam artık başımı acıtıyo ya saç kalmadı yaa banyo yapmaktan korkuyorum
Doktora göre bakteriyel virüs degil sade gribal virüsmüs atesine fitil burnuna damla oda fizyolojik zaten kulaniyordum birde bäalgami söksün diye minicik top gibi bitkisel bir ilacmis onu verdi surup vs yok yani böyle böyle atlatsin diyor ama birde gel bana sor ooo takir takir öksürükkuzum ya çok zor yazık yavruya ilaç kullanmadan nasıl geçer:44:
ay içim parçalandı başka dr adamı göstersenDoktora göre bakteriyel virüs degil sade gribal virüsmüs atesine fitil burnuna damla oda fizyolojik zaten kulaniyordum birde bäalgami söksün diye minicik top gibi bitkisel bir ilacmis onu verdi surup vs yok yani böyle böyle atlatsin diyor ama birde gel bana sor ooo takir takir öksürükuykudan uyandiriyor
eylülnazım bu kadar geç kalma bak patır patır dökülüyoruz
yarın kısmetse görüşürüz
bacılar hepinize iyi geceler
ay içim parçalandı başka dr adamı göstersen
benimkiler gelmiyor galibaBendede aynisi öbek öbek döküliyor Allahtan yenisi yerine geliyor
Gunaydin milleet!
Birkac gundur sizi sadecd okuyarak takip ediyorum, arada kacirdigim gecmis bolumleri olabilr ama maalesef yetisemiyorum :s
Eylulnazdc gecmis olsun kuzucuguna, zor onu oyle gorup bir sey yapamamak ama Allahtan cigerlerine inmemis diyorsun. Cabucak atlatir insallah.
Kizlarr, sanki kilo verme programinin daha 2. Haftasinda bir gevseme mi goruyorum?? İlk hafta kilo vermek kolaydi, insanin hem sabri daha cok oluyo hem de az abur cubur keserek veriliyo. Onemli olan sonraki haftalar, gevsemek yok, yilmak yoook!
sabah sabah beni bunalıma soktunuz be
eski fotolara baktım evde mangal partileri,barlar,canlı müzikler,kahvaltılar....
of be ne eglenceli fotolar gördüm
ve en önemlisi ne zayıfmışım yayüzü gözü bile degişiyor insan kilo alınca çok çirkinim çokkkkkk
sabah sabah beni bunalıma soktunuz be
eski fotolara baktım evde mangal partileri,barlar,canlı müzikler,kahvaltılar....
of be ne eglenceli fotolar gördüm
ve en önemlisi ne zayıfmışım yayüzü gözü bile degişiyor insan kilo alınca çok çirkinim çokkkkkk
benimkiler gelmiyor galiba
evet canım girip geri çıkıyordun,çok mu yogunsun buaralar
evet ya hemen gevşedilerbeni de bozuyorlar
Gecmis olsun canim ya hem is, hem hastalik bebekliykn cok zor..bizimki bunalımda yine bugün
ben senin kilondayken hatta daha az kiloluyken çok çirkinim çok derdim Allah cezamı verdi
önce sağlık azcık şükretmesini bil bacım
hastayım hala canlar ve işim pek çok
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
tabi şükretmesini az degil çok biliyorum...insan eski hallerini görünce üzülmeden de edemiyorbizimki bunalımda yine bugün
ben senin kilondayken hatta daha az kiloluyken çok çirkinim çok derdim Allah cezamı verdi
önce sağlık azcık şükretmesini bil bacım
hastayım hala canlar ve işim pek çok
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
günaydın
gece oğlum ateşler içinde yandıtekrar calpol içirdim ama pek faydası olmadı yavrum gözü kapalı aglıyodu
kendimi cok kötü hissettim uyku tutmadı beni de
şimdi düşmüş ateşii biraz cok şükür
günaydın
gece oğlum ateşler içinde yandıtekrar calpol içirdim ama pek faydası olmadı yavrum gözü kapalı aglıyodu
Tamam iste bunalima girmek yerine, silkin kendine gel bacim. O zayif gunler uzak olmaz o zaman
En kararli sendin karamcim, bozamazlar olmaaaas!
Azcik kacirmis yemekleri arkadaslar ama toparliycaz
Bana dun biri ne kadar cok zayiflamissin dedi, iki haftadir gorusmemistik. Bu laf uzerinetartildim hemen, ctesi gunkinden daha az ciktio gazlasizi de gaza getireyim
Gecmis olsun canim ya hem is, hem hastalik bebekliykn cok zor..
herkese günaydın
bende dün gece berbat bir gece geçirdim 3,e kadar çığlıklarla ağladı bir türlü sakinleştiremedik.
gecede sık sık uyandı.
günaydın
geçmiş olsun cnm
bizimkinin de aşıları yarın biz napcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?