ben battaniyenin etrafını yastıkla çevirdim o yüzden çıkamıyor canım battaniye dışınasadece ayakları çıkıyo bıraktığım yerde bulamıyorum yoksa bende
bizim bebişlerin doğum zamanı aynıydı gelişimleri biraz geriden geliyodu şimdi nasıl senin oğlan benim kız hala cimcime :))
ver dedi bizim doktor mercimek gaz yapar ama tarhana,şehriye yogurt çorbası olur..slm kızlar..oğluşuma sebze çorbası veriyorum onun dışında ne verebilirim ya.tarhana-mercimek-yoğurt çorbası falan verebiliyoz mu
ben battaniyenin etrafını yastıkla çevirdim o yüzden çıkamıyor canım battaniye dışınasadece ayakları çıkıyo bıraktığım yerde bulamıyorum yoksa bende
daha onlar var dimi dönmenin getirisi :44:
ÇİRKİNLİK DEĞİL KARAM DEĞİŞİK BİR GÖRÜNTÜ hali bende bu halime hiç alışamadım kendimi koca kadın gibi sonra çok kilolu hissediyorum kısacası beğenmedim şu halimisabah sabah beni bunalıma soktunuz be
eski fotolara baktım evde mangal partileri,barlar,canlı müzikler,kahvaltılar....
of be ne eglenceli fotolar gördüm
ve en önemlisi ne zayıfmışım yayüzü gözü bile degişiyor insan kilo alınca çok çirkinim çokkkkkk
işten sonra yat uyu bari canım yabizimki bunalımda yine bugün
ben senin kilondayken hatta daha az kiloluyken çok çirkinim çok derdim Allah cezamı verdi
önce sağlık azcık şükretmesini bil bacım
hastayım hala canlar ve işim pek çok
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
daha yükselmez inşallah master ama huysuzluk bikaçgün daha sürüyorgünaydın
gece oğlum ateşler içinde yandıtekrar calpol içirdim ama pek faydası olmadı yavrum gözü kapalı aglıyodu
kendimi cok kötü hissettim uyku tutmadı beni de
şimdi düşmüş ateşii biraz cok şükür
bende 2-3 saat uykuyla duruyorum hiç uyumadı ağladı emdi uykuya bitürlü geçemedi bakıyorum dişte yokherkese günaydın
bende dün gece berbat bir gece geçirdim 3,e kadar çığlıklarla ağladı bir türlü sakinleştiremedik.
gecede sık sık uyandı.
inşallah sorunsuz atlatırsınız canımgünaydın
gece oğlum ateşler içinde yandıtekrar calpol içirdim ama pek faydası olmadı yavrum gözü kapalı aglıyodu
kendimi cok kötü hissettim uyku tutmadı beni de
şimdi düşmüş ateşii biraz cok şükür
geçmiş olsun cnm
bizimkinin de aşıları yarın biz napcaz bakalım
sıcak şeyler iç marjim dinlen diycem ama biliyorum dinlenemezsinhastayken çalışması çok zor canım allah yardımcın olsun bende kötüyüm ama düne göre daha iyi sayılırım.
geçen gün bi yazı okudum diş çıkarırken bebelerin yaşadığını biz yaşasak kafamızı duvarlara vururmuşuz acıdan derdini de anlatamıyolar yazık bi atlatsak şu dönemi diycem ama daha yolumuz uzun
Allahın bir bildiği vardır canım
kimi bebek hissetmezmiş dişin çıkışını kimiside kabir azabı gibi sıkıntıyla çıkarırmış
geçmiş olsun canım topik dökülüyorgünaydınlar güzel anneler ve tatlı bebeler, naslsınız?
bende bir vücut kırgınlığı var hiç bir şey yapasım yok, soğuk algınlığı galibakızıma bulaşmasa bari.
hiçç halim yokkk :2::2:
ver dedi bizim doktor mercimek gaz yapar ama tarhana,şehriye yogurt çorbası olur..
ben efeye bugün ıspanak,pırasa,sarımsak,balkabagı çorbası yaptım.bir de zyagı koydum zeka gelişimi için
de iyiymişkendi kaşıgıyla 10 kaşık yedi
Valla ben cok hastayim bogazim agriyo yutkunamiyorum
Ama cnm bisey yemek istemiyo en azindan bu iyi
he canım agustos analarında herkes aktif yazıyor ve çok komiklerfikir alışverişi de var bayagı
ne olsa stresten ye zatenben de bu akşam kaçırdımm ya
sen de katıl bize laa maa mambaarotavirüsü yapmıştık bunu duymamıştım hiç doktora sorayım bari,sizin doktor mu tavsiye etti
geçmiş olsun kızz :2: miden niye bulanıyor ki
Telden giriyorum kızlar düzgün yazamayabilirim
Oğlum ası oldu bugün cokk ağladık
Az kilo almış
Ateşli yavrum hala calpol verdim ama bana mısın demedi
Canı yaniyo belli inliyo resmen
Su geceyi hayirlisiyla atlatsak yarına bişey kalmaz ins:26:
Eki Görüntüle 662765 doğuma 1 ay kala
Evet yaa ancak su saat oldu bi sansimi denim dedimmm bugun tekrar doktora gittik yine ateslendik gece ve burnumuz dolu kizim öksüriyor dün iyidik gece geri böyle olduk doktor biraz sürer bebelerin atlatmassi ilac icmiyorlar diye bakali hayirlisiii
Siz nasilllsiniz beisler napiyor kuzucuklarr
Kızlar efe döndüüü sırt üstünden yüzüstüne hem de
:118::118::118
:118::118::118[/QU
dün yağızda dönmeye başladı cnm ya..yere 2 kAT battaniye serdim orda oynuyo kendi kendine dönüyo falan.
maşallah bebişlere ahhh ah benimkide kaldırsa artık şu totoyu
hasta olanlaaraa sıfa dıılıyorum.. kzucuklar donmeye baslamıss benım kızcemde saga sola donuyor ama hala yuz ustu donemedı poposunu kaldıramıyor hımbılım :)
benim kızda dönemiyor hala süksük sanırım erkek bebekler daha erkenci
slm kızlar..oğluşuma sebze çorbası veriyorum onun dışında ne verebilirim ya.tarhana-mercimek-yoğurt çorbası falan verebiliyoz mu
canım bizim doktorumuz tarhana, yoğurt çorbası, şehriye, mercimek verdi ama kırmızı mercimek yeşil gaz yaparmış şimdilik vermiyoruz ayrıca pirinç ve domates de verebiliyor pirinç çorbası da olabilir bence
bu bahsettiğin aşı 6. ay aşısımı bizimde perşembe günü olacak 3 aşı ağır olmazmı yaa bebişlere
geçen gün bi yazı okudum diş çıkarırken bebelerin yaşadığını biz yaşasak kafamızı duvarlara vururmuşuz acıdan derdini de anlatamıyolar yazık bi atlatsak şu dönemi diycem ama daha yolumuz uzun
günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebeler, naslsınız?
bende bir vücut kırgınlığı var hiç bir şey yapasım yok, soğuk algınlığı galibakızıma bulaşmasa bari.
hiçç halim yokkk :2::2:
efe ye ve yağız a bravooooooKızlar efe döndüüü sırt üstünden yüzüstüne hem de
dün yağızda dönmeye başladı cnm ya..yere 2 kAT battaniye serdim orda oynuyo kendi kendine dönüyo falan.
ben mercimekten korkarım gaz yapar diye biraz bekliycem tarhana için henüz erken olduğu söyleniyorslm kızlar..oğluşuma sebze çorbası veriyorum onun dışında ne verebilirim ya.tarhana-mercimek-yoğurt çorbası falan verebiliyoz mu
yoğurt çorbası olur benimki sevmedi
maşallah kuzuya bizimkide 1-2 sürünme hareketi yapıyogibi totosunu havaya kaldırıp kendini ileri atmaya çalışmalar felanyeşimcim benim kız serdiğim battaniyenin üzerinde durmayalı çok oldu biraz cadı bizimki dönmeye çok öncelerden başladı da şimdi sürünüyo :) geri geri gidiyo yuvarlanıyo biraz odaya girmiyim ya masanın altında buluyorum yada kapı ağzında..
maşallah onlara
bizimki aylardır dönüyor hatta bu yüzden kanepeden düşmüştü aman dikkat afacanlara artık daha tehilkeliler.:18:
cnm bunları haşlıyorsun yaa sonraaa?????
ben henüz yeniyim de:)))
Selam herkeze nasılsınız annişler
özlemişim buraya yazmayı senelerdir bu sitedeyim face grubu bana göre deilmiş
canımcım ben de yeniyim
kör toppal gidecez artık
hepsini haşladım kapagı kapalı tencerede indirmeye yakın irmik
en son rondodan geçirdim..tabaga aldım z.yagını öyle koydum en son
afiyet olsunn
efe ye ve yağız a bravoooooo
ben mercimekten korkarım gaz yapar diye biraz bekliycem tarhana için henüz erken olduğu söyleniyor
yoğurt çorbası olur benimki sevmedi
stress sen bir kere bezelye vermiştin ne oldu gaz oldu mu:44:maşallah kuzuya bizimkide 1-2 sürünme hareketi yapıyogibi totosunu havaya kaldırıp kendini ileri atmaya çalışmalar felan
Selam herkeze nasılsınız annişler
sllmm yorgun hem de çookk yorgunn
sen nasılsın bebiş nasıl?
seboştoş geçmiş olsun canım
evet canım doktorumuz önerdi meningokok aşısı 10. ay vurulacak
geçmiş olsun canım
maşallah stress fıstık gibisin
geçmiş olsun canım
maşallah efeye darısı kızımın başına
teşekkürler efendimmaşallah bebişlere ahhh ah benimkide kaldırsa artık şu totoyu
benim kızda dönemiyor hala süksük sanırım erkek bebekler daha erkenci
canım bizim doktorumuz tarhana, yoğurt çorbası, şehriye, mercimek verdi ama kırmızı mercimek yeşil gaz yaparmış şimdilik vermiyoruz ayrıca pirinç ve domates de verebiliyor pirinç çorbası da olabilir bence
birazda havuç ve irmik ataydın tadı olurdu beofff of benim bağlantı sapıttı 2 saattir cvp yazıcam diye cebelleşiyorum direk bodoslama giriş yaptım herkese merhabalar bayanlar kızıma kabak patates haşladım şimdi vericem bakalım yiyecek mi sabah kahvaltıyı sevmedi
gel karam gel çok yorgunum ne olacak bebelerin hali ne oldu bunlarakomşudaydım bi baktım begenilerim fırlamış tam dedim stress gelmiş
geçmiş yapıp geliyorumm
merhaba iyi diyelim iyi olalımSelam herkeze nasılsınız annişler
yazık yavrum geçmişler olsundün gece hepimiz aynıymışız kızlar((
benim kızımda sürekli uyandı. kucağımda bile ağlıyordu.ateşi çıktı. aşıdan kaynaklı sanırım.
sabakta erkenden uyandı ve sürekli ağlıyor.ateşi de az da olsa devam ediyor ve 3 kere falan kustu.
o kadar yorgun ve uykusuzum ki.........miniğimide zar zor ağlaya ağlaya uyuttum((
buranın tadı başkadır ya keşke dağılmasaydı buralar:13:özlemişim buraya yazmayı senelerdir bu sitedeyim face grubu bana göre deilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?