2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar..oğluşuma sebze çorbası veriyorum onun dışında ne verebilirim ya.tarhana-mercimek-yoğurt çorbası falan verebiliyoz mu
ver dedi bizim doktor mercimek gaz yapar ama tarhana,şehriye yogurt çorbası olur..
ben efeye bugün ıspanak,pırasa,sarımsak,balkabagı çorbası yaptım.bir de zyagı koydum zeka gelişimi için
de iyiymiş kendi kaşıgıyla 10 kaşık yedi

ÇİRKİNLİK DEĞİL KARAM DEĞİŞİK BİR GÖRÜNTÜ hali bende bu halime hiç alışamadım kendimi koca kadın gibi sonra çok kilolu hissediyorum kısacası beğenmedim şu halimi
gezme tozma dersende eğleneceğiniz mekanlar değişecek hepsi bu yani efeyle neree gidilir efe nerde mutku olur onun gibi

işten sonra yat uyu bari canım ya

daha yükselmez inşallah master ama huysuzluk bikaçgün daha sürüyor

herkese günaydın

bende dün gece berbat bir gece geçirdim 3,e kadar çığlıklarla ağladı bir türlü sakinleştiremedik.
gecede sık sık uyandı.
bende 2-3 saat uykuyla duruyorum hiç uyumadı ağladı emdi uykuya bitürlü geçemedi bakıyorum dişte yok
ne olacak böyle ya:18:

cnm bunları haşlıyorsun yaa sonraaa?????
ben henüz yeniyim de:)))

Valla ben cok hastayim bogazim agriyo yutkunamiyorum
Ama cnm bisey yemek istemiyo en azindan bu iyi

seboştoş geçmiş olsun canım

evet canım doktorumuz önerdi meningokok aşısı 10. ay vurulacak

geçmiş olsun canım

maşallah stress fıstık gibisin

geçmiş olsun canım

Kızlar efe döndüüü sırt üstünden yüzüstüne hem de
:118::118::118

maşallah efeye darısı kızımın başına

offf of benim bağlantı sapıttı 2 saattir cvp yazıcam diye cebelleşiyorum direk bodoslama giriş yaptım herkese merhabalar bayanlar kızıma kabak patates haşladım şimdi vericem bakalım yiyecek mi sabah kahvaltıyı sevmedi

haklısın canım ne yapsın yavrucaklar kimbilir ne acıyor

geçmiş olsun bahar yorgunluğu sanırım bizde öyleyiz.

dün gece hepimiz aynıymışız kızlar((
benim kızımda sürekli uyandı. kucağımda bile ağlıyordu.ateşi çıktı. aşıdan kaynaklı sanırım.
sabakta erkenden uyandı ve sürekli ağlıyor.ateşi de az da olsa devam ediyor ve 3 kere falan kustu.
o kadar yorgun ve uykusuzum ki.........miniğimide zar zor ağlaya ağlaya uyuttum((

sürünme hareketini mertte uzun zamandır yapıyor ama daha bir türlü emekleyemedi yapamayıncada sıkılıp ağlıyor

canımcım ben de yeniyim
kör toppal gidecez artık
hepsini haşladım kapagı kapalı tencerede indirmeye yakın irmik
en son rondodan geçirdim..tabaga aldım z.yagını öyle koydum en son
afiyet olsunn

evet cnm benimde geçirmem lazım ben kız pütürlü yemiyor çünkü.
blendırdan geçirecektim vitamini gitmesin dedim.tel süzgeçten geçirdim.öyyle içti. ama tel süzgeçten süzmek zor azıcık:)))
sanırım bende blendırdan geçireceğim bugün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…