- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
günaydın cnm
benimki de mızmızlandı durdu tüm gece
noluyo bu bebelere anlamadım ya
dişten mi gazdan mı ne yapsak yaw:44:
tabi şükretmesini az degil çok biliyorum...insan eski hallerini görünce üzülmeden de edemiyor
daha kötüye gidiyor hastalıgın ne
kıyamam yavruya yaa geçmiş olsun
kötüyüm bacım ya
kafayı tutamıyorum eve gitsem de yatsam
sen de çok yeme ha
valla bende bilmiyorum canım çok kötüydü çokbizimkinin dişler çıkıyor ya ondan mı acaba?
herkese günaydın
bende dün gece berbat bir gece geçirdim 3,e kadar çığlıklarla ağladı bir türlü sakinleştiremedik.
gecede sık sık uyandı.
:18::18: tam yemem bol bol dinlen canım..geçmez başka türlükötüyüm bacım ya
kafayı tutamıyorum eve gitsem de yatsam
sen de çok yeme ha
günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebeler, naslsınız?
bende bir vücut kırgınlığı var hiç bir şey yapasım yok, soğuk algınlığı galibakızıma bulaşmasa bari.
hiçç halim yokkk :2::2:
Kızlar efe döndüüü sırt üstünden yüzüstüne hem de
:118::118::118
:118::118::118[/QU
dün yağızda dönmeye başladı cnm ya..yere 2 kAT battaniye serdim orda oynuyo kendi kendine dönüyo falan.
anım facedeki grup devam ediyomu
bılmıyorum cnmmm varsada benım haberım yok .
slm kızlar..oğluşuma sebze çorbası veriyorum onun dışında ne verebilirim ya.tarhana-mercimek-yoğurt çorbası falan verebiliyoz mu
mercimek için erken gaz yapar
ben tarhana ve yoğurt corbası yaptım
tarhanayı sevdi de yoğurtla hiçç ii değil aramız
bugünde sehriye corbası yapıcm bakalım
dün yağızda dönmeye başladı cnm ya..yere 2 kAT battaniye serdim orda oynuyo kendi kendine dönüyo falan.
yeşimcim benim kız serdiğim battaniyenin üzerinde durmayalı çok oldu biraz cadı bizimki dönmeye çok öncelerden başladı da şimdi sürünüyo :) geri geri gidiyo yuvarlanıyo biraz odaya girmiyim ya masanın altında buluyorum yada kapı ağzında..
yeşimcim benim kız serdiğim battaniyenin üzerinde durmayalı çok oldu biraz cadı bizimki dönmeye çok öncelerden başladı da şimdi sürünüyo :) geri geri gidiyo yuvarlanıyo biraz odaya girmiyim ya masanın altında buluyorum yada kapı ağzında..
ben battaniyenin etrafını yastıkla çevirdim o yüzden çıkamıyor canım battaniye dışınasadece ayakları çıkıyo bıraktığım yerde bulamıyorum yoksa bende
gözüm üstündeMarji, sekos, master, sebostos, eylulnazdc .. baska bilmedigim kim varsa butun hasta, kirginligi olan, dis agrisi ceken anne ve bebeklere gecmis olsun. Hakkaten noluyo topikte, kursun mu doktursek anacim herkes hasta :s
Olley! Gozunuz aydin, onemli bi asama atlamis oldu efecikdarisi basimiza. Artik daha fazla dikkat etmen lazim karam, gozunu dort ac yuvarlanmasin bi yerlerden efe pasa
dün yağızda dönmeye başladı cnm ya..yere 2 kAT battaniye serdim orda oynuyo kendi kendine dönüyo falan.benimki de döndü kolunu kurtardı sonra kıyameti kopardı göbüşü şıkıştı galiba
hasta olanlaaraa sıfa dıılıyorum.. kzucuklar donmeye baslamıss benım kızcemde saga sola donuyor ama hala yuz ustu donemedı poposunu kaldıramıyor hımbılım :)
benimki de öyleydi pat diye döndü canım her an yeni bişi ögreniyorlar ve ben çookk mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?