2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın cnm
benimki de mızmızlandı durdu tüm gece
noluyo bu bebelere anlamadım ya
dişten mi gazdan mı ne yapsak yaw:44:

valla bende bilmiyorum canım çok kötüydü çokbizimkinin dişler çıkıyor ya ondan mı acaba?

valla bende bilmiyorum canım çok kötüydü çokbizimkinin dişler çıkıyor ya ondan mı acaba?

geçen gün bi yazı okudum diş çıkarırken bebelerin yaşadığını biz yaşasak kafamızı duvarlara vururmuşuz acıdan derdini de anlatamıyolar yazık bi atlatsak şu dönemi diycem ama daha yolumuz uzun

günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebeler, naslsınız?
bende bir vücut kırgınlığı var hiç bir şey yapasım yok, soğuk algınlığı galiba kızıma bulaşmasa bari.

hiçç halim yokkk :2::2:

kötüyüm bacım ya
kafayı tutamıyorum eve gitsem de yatsam
sen de çok yeme ha
:18::18: tam yemem bol bol dinlen canım..geçmez başka türlü

Marji, sekos, master, sebostos, eylulnazdc .. baska bilmedigim kim varsa butun hasta, kirginligi olan, dis agrisi ceken anne ve bebeklere gecmis olsun. Hakkaten noluyo topikte, kursun mu doktursek anacim herkes hasta :s

Kızlar efe döndüüü sırt üstünden yüzüstüne hem de
:118::118::118

Olley! Gozunuz aydin, onemli bi asama atlamis oldu efecik darisi basimiza. Artik daha fazla dikkat etmen lazim karam, gozunu dort ac yuvarlanmasin bi yerlerden efe pasa

hasta olanlaaraa sıfa dıılıyorum.. kzucuklar donmeye baslamıss benım kızcemde saga sola donuyor ama hala yuz ustu donemedı poposunu kaldıramıyor hımbılım :)

slm kızlar..oğluşuma sebze çorbası veriyorum onun dışında ne verebilirim ya.tarhana-mercimek-yoğurt çorbası falan verebiliyoz mu

slm kızlar..oğluşuma sebze çorbası veriyorum onun dışında ne verebilirim ya.tarhana-mercimek-yoğurt çorbası falan verebiliyoz mu

mercimek için erken gaz yapar
ben tarhana ve yoğurt corbası yaptım
tarhanayı sevdi de yoğurtla hiçç ii değil aramız
bugünde sehriye corbası yapıcm bakalım

gözüm üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…