yok anacım sizlerden duydum eczaneye getirttim 1 kutu sırf bitsin diye içtim hem hiç işe yaramıyor hem tadı berbat
bayılmadıgın şey mi var seninCevizli sucuga bayilirim
Ohh iyi yapmissin bacim hepsi sut yapar ne guzel
Ben haftaici ise, haftasonu avm lere gidiyorum yani olsa olsa hftasonu 1 gun evde kaliyorumdur. Bi yandan oglusumla gezmek isyptiyorum, disariyi gorsun algilari acilsin diye bi yandan da onunla evde yuvarlanmak istiyorum
Himm, sirri muz demek
Sen doktorunuza sorduktan sonra ben de muz verdim. Nerdeyse gunde yarim muz yer oldu5 dk da silip supuruyo fileyle, efe gibi bitince de agliyo
Ben cok cok az muhakkebi yapip icine tam yumurta sarisi (artirarak bu kadar oldu) pekmez ve tam bugday ekmegi ekliyorum, lapa gibi bi kivamda yiyo. Peynir alerji yaptii icin ekleyemiyorum.
Su an 3,5 saatlik dongu uyguluyoruz. 3,5 saatte bir beslenme ve bi sure sonra uyuma seklinde. Sadece sabahlari daha kisa aralikli oluyo. Bi deee 3,5 saat gecmese de gece 10-11 gibi uykuda besleme var.
var kız yiyek hadi
duymadan istedim hadi söyle
ben severek içiyorum valla
kız adamın g..tü çıkıyor görsen gözleri kızarmış şekilde geliyor eve
ama bana kıyamıyor aşık bana napayım benim şuçum ne
yuhh stress ya ne yapmışsın sen öyle avuç yemiş
aynısı sallama berbat bişiAyni seyden mi bahsediyoruz acaba benim dedigim sallama cay
Gerci tadi berbat dedigine gore ayni
efferinn böyle olvalla ben masumum bak hürrem bitti hop stres yuvasına geldi hiç şüpheye yer yok
Ayni seyden mi bahsediyoruz acaba benim dedigim sallama cay
Gerci tadi berbat dedigine gore ayni
size laf yetiştircem diye gidemedim bir yere ne hızlısın sen de..Yarim elmayla bi kucuk muz goturdum
Sen naptin
cumartesinden çok korkuyorum zaten ne kızıyon be bugün 5-6 aydır görmediğim bi akrabam uğradı diyoki ne kadar kilo almışsın diyip dudağını ısırıyo bende bu zayıflamış halim dedim kadın tamda böyle oldu
aynısı sallama berbat bişi
iyi geceler tatlım birazdan bende kaçıcamBen cikiyorum kizlar, herkese yavrucuklariyla cok iyi gecelerrrr
ben canınız çekebilir demiştim şimdi yok sütüm kaçar felan diyip üzme beni kız:26:güzel değildi zaten kız e e ebayılmadıgın şey mi var senin
valla ben de bayılırımmoff çok pis canım cekti
sütüm kaçmasa bari
iyi uyguluyormuşsun..ben 4 saatte bir emziriyorum aralarda da çorba,yogurt,meyve veriyorum
efe nerde akşam orda sabah takılıyo kafasına göre evin agası o
agzının tadını biliyor sıpalar..ha bir de bugün kayısı haşladım suyuyla da sulandırdım 5 kasık verdim ona da bayıldı
ama hep vermem tatlıya alışırsa işim yaşş
cumartesinden çok korkuyorum zaten ne kızıyon be bugün 5-6 aydır görmediğim bi akrabam uğradı diyoki ne kadar kilo almışsın diyip dudağını ısırıyo bende bu zayıflamış halim dedim kadın tamda böyle oldu
aynısı sallama berbat bişi
seboş çokmu kötüsün ya nasıl oldun
marji sen toparlayabildinmi
anne bebek eşleştirmesi yapayım da biraz zihnimi çalıştırayımmm
sekoş....hivda
stres,marji,bliss..mert üçü birarada
seboş..kıvanç
eylülnaz eylüllen kolayı bu
yeşimm...yagız
master :44::44::44: bebegim unutmuşum ya yaşlılık işte rica etsem söyler misin paşamın adını
zada..ada...nickiyle kodlamışım
Sebos hasta stres dizzi iZliyor marji de mert bişiler yedirmeye ugraşıyordur
Marji nerelerde acep
Oglan durmadi yine heralde
iyi geceler tatlım birazdan bende kaçıcam
ben canınız çekebilir demiştim şimdi yok sütüm kaçar felan diyip üzme beni kız:26:güzel değildi zaten kız e e e
efferinn böyle ol
ben bayılıyorum yaa berbat demeyin birkeremm
yok kız annemin kuzeni benden zayıf annemde odasize laf yetiştircem diye gidemedim bir yere ne hızlısın sen de..
mutfakta mı oturuyorsun canım
nazarı degmesin diye ısırmıştır dudagını
söyiüyolar bacım işteO kendine baksin yeni dogum yapmis kadina soylenecek laf mi bu
Iyi bende anormallik yok o zaman resmen tiksiniyorum caydan
canım çok sağol6 adet kara erik kurusu
6 adet kara kayısı kurusu
2 adet kuru incir
2 avuç çekirdekli siyah üzüm
2 avuç yaban mersini kurusu
10-15 adet tatlı badem
tüm kuru meyvaları iyice yıkadıktan sonra 2 litre içme suyunda 6 saat bekletiyoruz, suyunu süzüp buzdolabınd sakılıyoruz, 1 gün içinde tüketilecek.
kızlar diyetisyene gidiyorumda ayrıca bu gibi önerilerde veriyo kendisi bana. bende işe yaradı sütü az olanlar denesin içinde şeker olmadığı için kilo yapıcı etkiside çok az özellikle bayanstres senin için yazdım işallah işine yarar canım
sağol canım idare ediyorum
canım oğlan hiç durmuyor zatende bide bu gece anneme gitmek zorunda kaldık.
sana da baılıyorum canımSen buna bile bayiliyosun bi de bana senin sevmedigin sey mi var diyosun
kızlar annemden daha yeni geldim mertte oraya gidince bir garipsedi nasıl ağlıyor zor susturduk.
kardeşimin sözlüsü gelmiş o yüzden gittik.
Niye zorunda kaldiniz bacim noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?