2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ne güzel şeyler paylaşıyorsun
yanlız ben kekik ve nane sütü kaçırıyo diye hiç yemeklerin üstüne bile serpmiyorum yanlışmıydı benim internette okuduklarım

suyunu tüketeceksin canım aslında diyetisyen bana kalan kuru meyvaları ve bademi 2 tatlı kaşığı toz tarçın , 1 çay kaşığı toz zencefil ve 1 adet taze sıkılmış limon suyu ekleyerek blendırdan geçirip kavanoza koy dolapta sakla kahvltılarda marmelat gibi yersin demişti ben yaptım ama hiç beğenmedim istersen ölede deneyebilirsin. ben sadece suyunu içmiştim faydasınıda gördüm.

sana da baılıyorum canım

ee anlat neymiş neciymişş gelin hanım nasıl güzel mi edepli mi

bilmemki hiç gözüm tutmadı dermişimkardeşimi çok kıskanırım da

kız balık burcu demiştim ya canayakın davranıyor senin gibi

hoş geldin canım
güneş gibi geldin inş şu stresin sütü artar kız helak oluyor valla..başkası olsa dayardı mamayı
azmine hayranım onuneli,f kızımızı da görmek isteriz merak ederiz

canım ne güzel şeyler paylaşıyorsun
yanlız ben kekik ve nane sütü kaçırıyo diye hiç yemeklerin üstüne bile serpmiyorum yanlışmıydı benim internette okuduklarım

canım gerçekten hiçbirinizi yanlış yönlendirmek istemem hatalı bişey söleyerek çünkü bunlar önemli şeyler bebeklerimiz söz konusu. banada doktorun dediklerini paylaşıyorum sizinle hiç öle bişey sölemedi bana. bilemedim ki şimdi istersen sadece kompostoyu dene sen yinede riske gerek yok.

hoşgeldin ne güzel tesadüf kızınla doğumgünün aynı.

candanız kıss ee begendi mi koltuk falan nasıl zevkli mi..balıksa zevklidir

yok kız daha bu akşam geldi yarın öbürgün başlar bakmaya bide nikah işlemleri var gelinlik var bende nikah şahidi olucam galiba diğer şahit kim dersiniz mert

hoş geldin canım
güneş gibi geldin inş şu stresin sütü artar kız helak oluyor valla..başkası olsa dayardı mamayı
azmine hayranım onuneli,f kızımızı da görmek isteriz merak ederiz

işallah işine yarar ya gerçekten azimli ve sabırlı tam ana yaniiii bu arada efede çok tatlı maşallah ismini doğru yazdım umarım sohbetleriniz harika yanlız ben geçen bişeyde dağıldım resmen. sen sölemiştin heralde bende semizotunu çok severim ama yemeklerin yanında lafına bittim ya aklıma geldikçe gülüyorum hala çok yaşa emi.

Bu arada hosgeldin ilknur

evet canım efe
ahh az akıllı olsa daha iyidi de neyse çok şükür buna da
sen de gel artık biz buradayız terapi yapıyoz
ben mi demiştim marji hatırlar dur ona soralım fil hafıza o ben de balık hafıza

ben seboş dedi diye hatırladım sanki yanlışmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…