canım ne güzel şeyler paylaşıyorsun300 ml ayran veya 200 gr yoğurt
1 şişe maden suyu
1 çay kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı kuru kekik
bir tutam ince kıyılmış dereotu
5 yaprak taze semizotu(sapıyla beraber)3 yarım ceviz içi
taze semizotu ve dereotunu ince ince doğrayın, ayran soda ve baharatları iyice karıştırın ceviz ve taze otları da ekleyerek blendırdan geçirin. omega 3 deposu süt yapımını arttıran ara öğün içeceğiniz hazır
yok kız annemin kuzeni benden zayıf annemde oda
söyiüyolar bacım işte
canım çok sağol
ben hemen kopyala yapıştır yapıyorum yalnız anlamadığım şey suyunumu içicem diğer şeylerinimi yiycem
sana da baılıyorum canım
ee anlat neymiş neciymişşgelin hanım nasıl güzel mi edepli mi
bu arada bodoslama daldım ama herkese iyi geceler kızlar benimde 12 eylül doğumlu kızım elif ama biz ona zuzu diyoruz teee karnımdayken takmıştık bu ismi öylede kaldı ismini sölediğimiz çok nadirdir yani. hamileykende az biraz paylaşımlarım olmuştu yine takip ediyodum ama yazmak bu geceyeymiş. bu rada benim 12 eylül doğumlu ya bende 1980 doğumluyum. ablam hah işte ana kız çok güzel tamamladınız birbirinizi diyorrrr
sana da baılıyorum canım
ee anlat neymiş neciymişşgelin hanım nasıl güzel mi edepli mi
canım ne güzel şeyler paylaşıyorsun
yanlız ben kekik ve nane sütü kaçırıyo diye hiç yemeklerin üstüne bile serpmiyorum yanlışmıydı benim internette okuduklarım
bu arada bodoslama daldım ama herkese iyi geceler kızlar benimde 12 eylül doğumlu kızım elif ama biz ona zuzu diyoruz teee karnımdayken takmıştık bu ismi öylede kaldı ismini sölediğimiz çok nadirdir yani. hamileykende az biraz paylaşımlarım olmuştu yine takip ediyodum ama yazmak bu geceyeymiş. bu rada benim 12 eylül doğumlu ya bende 1980 doğumluyum. ablam hah işte ana kız çok güzel tamamladınız birbirinizi diyorrrr
bilmemki hiç gözüm tutmadı dermişimkardeşimi çok kıskanırım da
kız balık burcu demiştim ya canayakın davranıyor senin gibi
hoş geldin canım
güneş gibi geldin inş şu stresin sütü artar kız helak oluyor valla..başkası olsa dayardı mamayı
azmine hayranım onuneli,f kızımızı da görmek isteriz merak ederiz
candanız kıssee begendi mi koltuk falan nasıl zevkli mi..balıksa zevklidir
Hakkaten stres ornek annesin valla
hoş geldin canım
güneş gibi geldin inş şu stresin sütü artar kız helak oluyor valla..başkası olsa dayardı mamayı
azmine hayranım onuneli,f kızımızı da görmek isteriz merak ederiz
yok kız daha bu akşam geldi yarın öbürgün başlar bakmaya bide nikah işlemleri var gelinlik var bende nikah şahidi olucam galiba diğer şahit kim dersiniz mert
hoşgeldin ne güzel tesadüf kızınla doğumgünün aynı.
işallah işine yarar ya gerçekten azimli ve sabırlı tam ana yaniiii bu arada efede çok tatlı maşallah ismini doğru yazdım umarım sohbetleriniz harika yanlız ben geçen bişeyde dağıldım resmen. sen sölemiştin heralde bende semizotunu çok severim ama yemeklerin yanında lafına bittim ya aklıma geldikçe gülüyorum hala çok yaşa emi.
o nasıl iş kız mert oraya buraya salyalarını akıtır kalemi yer valla
ee sen nasıl oluyorsun kardeşsinn :44:
işallah işine yarar ya gerçekten azimli ve sabırlı tam ana yaniiii bu arada efede çok tatlı maşallah ismini doğru yazdım umarım sohbetleriniz harika yanlız ben geçen bişeyde dağıldım resmen. sen sölemiştin heralde bende semizotunu çok severim ama yemeklerin yanında lafına bittim ya aklıma geldikçe gülüyorum hala çok yaşa emi.
evet canım efe
ahh az akıllı olsa daha iyidi de neyse çok şükür buna da
sen de gel artık biz buradayız terapi yapıyoz
ben mi demiştim marji hatırlar dur ona soralım fil hafıza oben de balık hafıza
Bu arada hosgeldin ilknur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?